На штанд во city mall и capitol mall @Sexybaby86 ме израдува, денес одам гледам нијанси, ми се погодија и на крај сена 470 ден. Е је... га се разочарав
@Emotional123 извини, јас не видов дека бараш до 200 ден, ми промакнала таа информација Ама сепак, ако си спремна да одвоиш 400-тина денари, ветувам дека нема да се покаеш
@Emotional123 Незнам какви руменила преферираш ама пошто видов дека е на попуст би ти го препорачала да го пробаш на Bourjois 95 rose de jaspe предорбро стои на секаков тен, има мали дискретни светки и баш тие прават кожата да изгледа здраво, има доволна пигментација за да не изгледа како премногу на лицето. Мене со тие новите на Max Factor ми се едни од омилените руменила.
Ја ќе си пукнам од мака што го нема руменилото на римел 3in1 powder blush. Абе цел град го пребарав, продавачките изгубени прв пат слушаат за него. Ми немаше поубава комбинација за розе-кафено-светкаво. За ова зборам Морав да земам едно едно ниво со најслични нијанси на ова ама во поголема опаковка и поделено на blush, хајлајтер и за контирирање. Со оглед на тоа дека ова малецково ми траеше 2ипол години, ова сигурно 5 ќе тера. Ги меркам и руменилата на Аура, вака ептен пигментирани ми делуваат, ама толку многу гужва имаше у дм што сакав само да грабнам тоа што користам и да бегам. На пауза деновиве ќе идам натенане ќе меркам
Дали некоја феминка ги пробала палетиве? Во потрага сум по палета на руменила а не ми се нарачува од нет.
Дали некој има користено руменило на есенс во дм се на попуст по 85 ден, и ако може да ми каже искуство
Од тоа што имам гледано рецензии, руменилата се супер и пигментирани и можат да им парираат на поголемите имиња во кој дм поточно се 85ден?
Секаде има намалено одредени нијанси на 85 денари. Доста производи за веѓи, палети, течни пудри, кармини, мат кармини, сјајчиња за усни, камени пудри, бронзер некаков и не ми текнува што друго. Во ДМ во Веро немаше баш некој избор, јас сакав да земам камена пудра или бронзер, но беа потрошени.
Moze nekoj da mi objasni kako da odberam sodveteno rumenilo? Dali treba posebno edno rumenilo za dnevna i posebno rumenilo za nokjna sminka ili moze edno i za dvete? Kakva nijansa treba da kupam? Ako moze nekoj da mi objasni posto ne mi e jasno?
Сликава може да ти помогне, но искрено мислам дека можеш да земеш било кој од првите два реда и да нанесеш помалку за преку ден и повеќе за навечер. Особено таа софт пинк нијанса стои на сите.
Каква боја на руменило стои најдобро на црна коса, зелено-плави очи и светол тен? Никогаш не сум користела а сакам да почнам.