Deborah natural blush 01 омилено ми е затоа што обожавам руменило да користам и како бронзер и како руменило совршена нијанса. Се надевам дека некогаш ке го пробам руменилото Dalas od Benefit бидејќи сум слушнала од странскиве јутуберки можело и како брозер/руменило да се користи.
Предложете ми некое руменило од космо, дм, голден роус да дава убава природна боја и да не е прескапо. моментално имам едно од гр ама премногу е црвено..
Wet'n'wild mellow wine околу 350 den во DM GR peachy nude od nude колекција max 250 den Pearly apricot od Trendy ги има во Eurofarm 150 ден
Гледам овие на Аура се на попуст, а барам мат и светло руменило како ова, но светлата во ДМ се ужасни и не сакам да свочувам пола саат. Знаете кое е такво?
Rumenilo koe ke bide pigmentirano dobro, eve kako na slikava, nesto kako praska I rumenilo nezno svetlo rozevo za sekoj den?
Go zedov toj na Aura, preubav e. No izgleda zedov malku potemna nijansa a jas sum bas svetla, i go stavam samo navecer. Sakam rumenilo za sekoj den, neka bide nude, kolku taka malku da pusta boja, i diskretni svetki
До сега немам користено руменило воопшто, само бронзер користев. Земав чисто колку за промена, да видам како ми стои. Луѓе се заљубив во нијансава, ќе си го користам редовно од сега, ептен ми дава свеж изглед на лицето Нијансата е 216-Honeymoon Honey
Убаво е ми се допаѓаше како се прелева бојата,но е многу малечко. Како сенка за очи и од таа причина не го земав.
Препорачајте ми некое убаво руменило, по можност не многу скапо. Да не биде ниту многу портокалово, ниту многу розово.