Мене не ми се допаѓаат овие ич не се пигментирани, уште на сама проба не оставаат боја. Јас би рекла од револушн да си купите.
Maybelline во нијанса Peach ми е најомилено. Многу е нежно и преубав сјај дава на лицето. Не е многу пигментирано ама убаво се надоградува.
Дали може да ср најди кај нас нештп слично како ова руменило во кремаста текстура? Знам дека има на Голден роуз во стик но не ми се допаѓа баш.. https://www.instagram.com/reel/CoIpoOdo0-n/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Го добив на подарок , ама како да го имав и во ситимол видено ? Можеби сум грешка не знам. Баш ќе проверам дали го има.
Овие преубаво изгледаат на лице, барем според видеата што ми излегуваат од девојки кои ги пробале. Многу природно и свежо, баш пролетно. Јас само на рака го пробав истово ова од сликата и не ми изгледаше нешто премногу пигментирано ама дури и подобро можеби, зашто така полесно би се работело со него. Само не знам колку се трајни, нека пише баш некоја што ги пробала руменилава.
Мене ми изгледаат многу пигментирани, ќе мора да го ставам под течна пудра. А за трајност ми изгледа дека се трајни. Ми остави флека на раката иако се измив со сапун.
Повеќе нијанси имаат така? Пратете негде swatches каде што може да се видат или видео како изгледа нанесено руменилово кога е? Барав на нивниот официјален инста профил ама не најдов.