Другарка ми го има и го фалеше, но мене не ми текнало никогаш да го истестирам Сепак не е на одмет да се чујат и други мислења. И што мислиш ГРл1985, вреди да се проба ???? Спојлер Па за 70 денари и да се фрли, не е битно
Mоето најново руменило Спојлер ама темно е,мислам вечерно време,не можам да му се види убаво нијансата
А може на лице место во Бјути шоп да си купам? Или мора преку некој што е зачленет? И каде се има Бјути шоп?
Може,има продавница во Скопје е сега не знам точно каде се наоѓа но еве ти линк Спојлер http://www.beautyshop.com.mk/Default.aspx
и јас го имам ова и исто така сум задоволна многу,инаку пред тоа ги имав перлите од авон,ама катастрофа се.
Јас ги користев перлите од авон но не се познаваат многу ама за преку ден добри се , ама пред некој ден морав да ги фрлам зошто ми паднаа на земја. Сега го користам http://www.24parfum.ru/images/catalogue ... /16984.png И супер е .
и јас сакам да го пробам ова бидејќи maybelline нели проверени се ама ме интересира дали е само за вечерно време или може и преку ден ? Спојлер за оваа нијанса на сликава
Руменилото мислам дека беше околу 450 ден, максимум 500 , а иначе го има во јуник баш од таму го земав пред некој ден а за во космо тинекс незнам.
Руменилото мислам дека беше околу 450 ден, максимум 500 , а иначе го има во јуник баш од таму го земав пред некој ден а за во космо тинекс незнам.
Колку пари е ова руменило Ако не е многу скапо ова да го земам, а ако не ќе си го порачам тоа од Авон во тековниот каталог.
Откако престанав да користам перли-од авон и орифлејм,сфатив дека руменилото е прав избор,едноставно се прелева со пудрата се вклопува со неа,и добиваш баш природен изглед,а со перлите некако како линија ми се познаваше кај имав нанесено и делеше од целото лице,-ме сфќате што сакав да кажам нели ,и повеќе перли никогаш нема да користам...
досега не сум користела перли но сакам да си купам... се двоумам помеѓу перлите на AVON, ORIFLAME, и GOLDEN ROSE... кои се поубави... некоја препорака плис
Лилит има пишано под сликата дека е 400 ден Јас ги имам перлите на Орифлејм и мене многу ми се допаѓаат Многу убав природен ефект се добива
Дали некој има сретнато низ продавниците колестон (мислам така беше ) руменило? пред неколку години мајка ми ми купи и е преубаво,целото светка,но сега неможам да најдам никаде...ако знае некој ве молам да ме извести, каде и колку ете го инаку