yawn изгледа и ја почнувам да се заљубувам во нив! кажи ми каде го купи и колку чини? мора да се проба ова!
Па мене не ми се од тука,ама ми се чини дека загледав во една парфимерија во ГТЦ ,би требало и тука да има.Едното ти е 16 евра.
yawn изгледа и ја почнувам да се заљубувам во нив! кажи ми каде го купи и колку чини? мора да се проба ова! [/quote Руменилата се 460 ден во космо зедов јас,а сигурно и јуник имаат
Дечки да ве прашам за перлите од Авон, гледам се намалени на 300 и нешто денари во новиот каталог. Ги има бронзените и сјајните, убави ли се.. не сум ги користела нивните перли а примамлива е цената па се двоумам да ги порачам
АКо имаш светол тен не ти ги препорачувам бронзените,ептен се некако темни,многу пуштаат,ако не си многу светла можеш,убави се ама многу темни.А сјајните па не се нешто посебно.
Светол тен имам.. И од други имам слушано дека бронзените се многу темни. Ништо, најверојатно нема да ги земам овие од Авон. Да ми препорачате некое убаво руменило или перли за светол тен да одговара нијансата
Последен пат земав едни перли од Габрини,многу сум задоволна,во парфимерииве сигурно не се повеќе од 250 денари,зошто јас од продавница на големо ги земав за 150.Еве ти линкче види има повеќе нијанси,супер се ги имам веке пола година не се ни познава дека ги употребувам секој ден,траат многу,а и евтини се. јас ги имам 303ката
Мене не ми се свиѓаат од авон. Ги имам одамна и никако не се трошат. Не се којзнае колку интензивни, тврди се - затоа и не се трошат. Јас би ти препорачала да си купиш Буржуа - четрсто и нешто денари се, ама многу се убави. Јас ја користам 35 ката, има голем избор на нијанси, сигурно ќе најдеш тоа што ти одговара
знае некој која бројка е ова нијанса како на сликата прекрасно е п.с. лилитка баш оваа нијанса ја имаш може да кажеш која бројка е поздрав
Од Авон си се почастив за нова година и уште ми траат и мислам дека сум обезбедена за уште неколку месеци , а секој ден ставам ставам од нив Мене ептен ми се погодија и пак ке си купам а коа ги купив не ми се свиѓаа и сакав да ги подарам хихих среќа што се предомислив
Не уште неколку месеци,може години ќе ти траат И јас ги имам од пред 2 години и розевите и кафеавите перли и никако да се потрошат Ми здосади и здосади од нив и си купив буржоа и мислам дека никогаш нема да го заменам може само нијанса да сменам, пример сега за летно време да си купам на розе нијанса.
Ова го купив денес,пишува минерално дека е,бојата е 01 и многу е убаво,го пробав и многу убаво изгледа,дискретно светка како сјај дава