Рустичен мебел од дрво

Дискусија во 'Дом' започната од MamacitaBuena, 4 мај 2017.

1. lilo

lilo Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2010
    Пораки:
    743
    Допаѓања:
    1.293
    :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

На ceca-1 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. An-na

An-na Форумски идол

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    6.840
    Допаѓања:
    36.368
    Ларо. Ама изгор скапи се. Ова е од фарбан мат медијапан. Било кој мајстор може да ти ја направи и ќе те кошта сигурно дупло поефтино од Ларо.

На Kitten му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.200
    Претпоставував :) Се гледа и по сајтот, по кујните...одма знаеш дека се цени- плафон :)
    Здравје, реновирањето нема да биде годинава, на почеток сум со собирање искуства, па имам време да разгледувам и размислам убаво.

4. umetnik

umetnik Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    Морам да признам дека сум фасциниран од твоето познавање. Генерално на нашите простори луѓето немаат мнпгу познавања за оваа проблематика а и рустикалното уредување не е застапено.

На MamacitaBuena му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Queen8

Queen8 Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2018
    Пораки:
    4.279
    Допаѓања:
    20.712
    Не сум за класична рустика, ми делува премногу етно, сепак сакам да е помодерен стилот на уредување, модерната рустика изгледа многу поубаво и пософистицирано.

6. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.338
    Не знаев во која тема да пишам, па ај тука, гледам нешто мебел од дрво, ваљда одговара.
    Еден кревет 10+ години, од старост му се скрши дрвената даската што го држи душекот да стои од страните. Кај би можела да најдам некаде да изработат нова и квалитетна дрвена даска за креветот по мерка? Може и во лп да ми препорачате. :)

7. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.617
    Допаѓања:
    40.108
    Не знам да ти препорачам конкретно, но мајсториве што работат со изработка на мебел би можеле да ти завршат

На Dream-Girl му/ѝ се допаѓа ова.
  8. delvi

delvi Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    925
    Допаѓања:
    1.354
    Кој може да ми изработи вакви скали за во детска Screenshot_2024-01-03-14-05-19-234_com.instagram.android (1).jpg