Ларо. Ама изгор скапи се. Ова е од фарбан мат медијапан. Било кој мајстор може да ти ја направи и ќе те кошта сигурно дупло поефтино од Ларо.
Претпоставував Се гледа и по сајтот, по кујните...одма знаеш дека се цени- плафон Здравје, реновирањето нема да биде годинава, на почеток сум со собирање искуства, па имам време да разгледувам и размислам убаво.
Морам да признам дека сум фасциниран од твоето познавање. Генерално на нашите простори луѓето немаат мнпгу познавања за оваа проблематика а и рустикалното уредување не е застапено.
Не сум за класична рустика, ми делува премногу етно, сепак сакам да е помодерен стилот на уредување, модерната рустика изгледа многу поубаво и пософистицирано.
Не знаев во која тема да пишам, па ај тука, гледам нешто мебел од дрво, ваљда одговара. Еден кревет 10+ години, од старост му се скрши дрвената даската што го држи душекот да стои од страните. Кај би можела да најдам некаде да изработат нова и квалитетна дрвена даска за креветот по мерка? Може и во лп да ми препорачате.
Не знам да ти препорачам конкретно, но мајсториве што работат со изработка на мебел би можеле да ти завршат