Интересна е емисијава.А поготово и сега со игрите. Ретко многу ретко ја гледам.Во последно време само кога немам што да гледам..А инаку интересна е зошто да не.. Хмм
Ако гледаше некој сега со девојката и дечкото да ми кажит накратко шо беше проблемот?на крај го фатив
ауу од кога се канам да се пријавам да го пронајдам еден дечко од Бугарија, ама некако срам ме фаќа инаку редовно ја гледам. Мајка ми ми вели без да знам ќе ме пријавела
Гледам коа ќе фатам.Иначе интересно е.Ако нема шо да се праи петок так телевизорот и се за љубов .Бтв поинтересно беше кога имаше љубовно гнездо али тоа е.
може ли некој да ми даде линк од епизодата која играше во саботата и каде можам да ги гледам другите епизоди??
Ја гледам, не толку често како порано затоа што заборавам Мене ми е супер емисијава, особено кога се понаоѓаат мајки, сестри, браќа... На многу луѓе им помогнала емисијава, не е од типот брачни судија каде се пријавуваат зошто на жената после 100 години брак и сметало што мажот јадел грав . Овдека е реално, нема глума, а се прават и доста добри дела. Повќе е корисна отколку направена за забава.
Ја гледам емисијата ако случајно ја затечам, бидејќи моите дома ја гледаат. А на вечерашнава емисија се расплакав. Толку беше жално за девојчето со срцева мана каде што собираа средства за нејзина трета операција. Кожа да ти се наежи. И не е лоша емисијата, многу пати може да те натера солзите сами да ти потечат.
леле и јас ја гледав, се расплакав за Јована кога ја гледав како и потекоа солзи кога и ја дадоа кошницата со пликоа емисијата ја гледам и често се расплакувам, и многу жални и потресни приказни даваат кои до секого би допреле длабоко да биде среќен со тоа што има и да го чува оти некој ништо нема
Искрено,досадна е емисијата,од причина што има многу лош концепт на презентација. Во некои епизоди-чувствата,емоции,потрага..се е толку извештачено.
Сум гледала, има доста потресни приказни, многу од нив ме растажиле. Добра замисла за емисија, навистина треба нешто вакво кое ќе спои некого и ќе им го смени животот.
една од најдобрите емисии икадаа Дали некој знае зошто повеќе не ја емитуваат? Знам дека барем едно добри десет сезони истераа