Како се сервира бурата, така цело топче? Или треба да се сецне, да се отвори? И со лажичка да е сервирано?
Да, цело топче. За сечење, зависи што готвиш... Исто и прибор... Ако ти е мезе на маса, исечи ја пред гостите за вау ефект ако сакаш, ако иде во порција посебно, со паста или салата, сами нека си ја исечат. Што готвиш?
Можеш да ја ставиш во посебно тањирче и ако имаш малку песто да ставиш одозгора или маслиново масло со бибер. Најчесто кога ќе се отвори е таква ко намаз и убаво иде со брускети, крекери или било каква друга лебчеста работа Spoiler: Пример
Незнам каде да пишам конкретно па ајде овде. Дали некој правел купена супа и во неа да додаде доматен сос?
Не, ама мислам дека и не би излегла убаво на вкус Одма го замислувам вкусот во уста Ама сепак за вкусови се работи, може на друг убава ке му биде.
Јас и моиве пријатели, сега не се 15, ама дестина сме сите вегетаријанци и од моја гледна точка се вегетаријанско, сезонски зеленчуци, доматчиња, шери, авокатца на парченца, маслинчиња, пиперчиња свежи и печени, тиквички пржени...кифлички.