Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    Being as bored as a slut on her period |(

На SexyLady и Magnolija им се допаѓа ова.
  2. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.248
    Допаѓања:
    6.730
    Aко мажот успеал да ја насмее убавата жена преку својот новчаник, тоа значи дека немал што друго да понуди ...новчаникот би требало да биди последната опција на вистински маж.
    Во недостиг на идеи најлесно е да се отвори новчаникот нели .. :?:

На ines.h, crazylady, blond и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Zlatusko

Zlatusko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    738
    Луѓе мили Фемина ја сардисале од сите страни. Злобни демони напаѓаат со сите сили. Аман ко глувци се котат палените. Немам нерви да исчитам еден нивен пост, па не знам која им е целта.

Бај да веј, добро утро бе феминчиња. Лав ју ол. Хев а најс петок. :*

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  4. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Постоењето на некои луѓе,ме тера да се будам со насмевка и кога алармот го местам 40 минути порано,по грешка.А саатите за спиење се раситнати..околу 6.
    Џабе да филозофирам,само нека трае..
    Мир,љубов,насмевки,сонови..
    Колку и да не ме тангира што ден е,пред петок се поклонувам...
    Мене ми почна со портокал,нескафе и насмевка за животов,кој и онака е краток.
    Добро утро, carpe diem :f:
    http://www.youtube.com/watch?v=SqF8S6HG ... ideo_title

На Marilyn-Monroe, TeddyGrey, la-chicka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    СДК... ЈУХУУУУУУУУ феминки!!!!! :party: :party: :party:

Падна првата 10ка во мојот живот.
    Ај со здравје и нека се множат. :D :D :D

На Ema.Sk, Strumfeta93, Divinebutterfly и 39 други им се допаѓа ова.
  6. stylishh

stylishh Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    619
    сдк , денес ке се обидам да сум себична,да видам дали ке можам да бидам како другите ,да ги користам и злоупотребувам психички , да осетат ;)

На ines.h му/ѝ се допаѓа ова.
  7. MalataNena

MalataNena Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    181
    Мама..

Тоа е една прекрасна особа која ме сакала и ќе ме сака засекогаш,сакам сама да си се водам низ животот сакам сама да направам нешто да станам психолог иако сум изузетно нежна особа,сакав да направам канцелариски човек кој секој ден ќе прима тажни и депримирани луѓе кои не се сигурни што сакаат од себе,некој сериозни на кои навистина им треба помош...но дали јас навистина го сакав тоа...

Фала Мами...за тоа што на време ми покажа дека со тоа цел живот ќе бидам тажна...ова е најдобриот избор што некогаш сум го направила...не е се во платата..се откажувам од филолошки...од другата година одам на драмска уметност...додека некој има сла и воља да успее во нешто постои пат кон успехот нели?

На SexyLady му/ѝ се допаѓа ова.
  8. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Mразам кога ќе прочитам пост во СДК од типот на: ми дојде тетката со црвеното ферари, ме боли заб, ми тече носето...
    А уште повеќе мразам кога јас тоа ќе го напишам :tmi: :lol:

Многу новости на форумов.
    Читам конкурс за модератори? Поштата на Тhe Herb сигурно е преполна :lol:
    Го испив дуплото утринско кафе, немам нешто паметно да кажам, затоа ќе си ќутам.
    Останете со здравје.

На SexyLady му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    Инспирирана од темата за најлош филм на сите времиња и книга која не би ја препорачале ми дојде па да мрчам, оти друго стварно не знам што да направам, а јас од тоа да им отворам очи на луѓето одамна дигнав раце.

Јас разбирам се е тоа до вкус де, тие глупости, но колку треба да ти биде заќоравено естетското сетило за да не потитуваш некое класично, веќе прославено дело. Факт е дека публиката на некое дело, не е пресудна за неговиот квалитет. Пошо знаете ли колкава публика има Никола Спаркс? Се ти е тоа армија на романтичари :D
    И најжално, тука е најчест синдромот на киселото грозје. Ако делото не може да се разбере, тоа е лошо, не квалитетно и ја погазува нашата интелигенција, ма дај...
    Право да ви кажам ми се плака некогаш кога обработуваме некоја лектира. Пример, лектирата Смрт во Венеција на Томас Ман, едно прекрасно дело кое зборува за животот на уметникот, кој својот спас го бара во грчката митологија, за да си ја оправда својата хомосексуалност. (ооо да, да има еротика :o ) И сега, на другите им е досадна таа книга :@ Па секако дека ќе и биде досадна, јас се навраќав на неколку делови за да можам подобро да ја разберам.
    И кога професорката го пушти истоимениот филм, стар филм, класика, сите се жалеа дека е досаден. Епа нема тука Чак Норис, дечките од Американска пита и сл.
    Сите ќе бидат среќни ако се работи за една глупава американска комедија!

Дали е до средината во која јас живеам, не знам. А можеби и јас сум премн. чуствителна, па ме погодуваат овие работи. Ама жал ми е за тие талентирани режисери и автори.

Уметноста е војна, борба што истошува и за која денес ретко кој има големи сили. - Томас Ман 8)

На marama, zhap4e, ljubam и 7 други им се допаѓа ова.
  10. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Денов ветува многу.
    Ја чекам другарка ми, вечер сме на роденден кај еден многу мил школски, и викам, немам што да облечам. Сега ми се јавува, вика, јас доаѓам, ти земав два пара фармерки, таа кошулата и уште една друга блуза и една ташна, па ќе видиме ќе смислиме нешто.
    Срце ми е, нема шанси да и се пожалам за било што а она да не направи се што може да ми помогне.

После сум пак на саем, ма топ ни е, си се зафркаваме цело време, а и оној кавадарчанецот си го меркам, плакнам очи :lol:

Тој па, вчера ми праќа линк од Лебедот бел, и ми пишува, "ми мирисаш на дожд во пролет...", а јас му враќам "Ликот твој душа ми грее...еднаш во 2-3 недели" :lol: Конечно денес завршува со тоа испитите, се надевам утре конечно ќе го видам :(

И така.
    Убаво ми е убавооо, убаво нека ви е и на вас! :*

11. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    СДК дека ништо не ми е јасно во врска со оној што под различни имиња шкраба без везе по форумов, а уште понејасно ми е што никој не го брише, не се опоменува и ништо не се презема. Јас сум пропуштила нешто на форумов, само мене овој ми иде на живци или нешто трето е работава? :?:
    Едит - Видов што била работата :|

12. vaga95

vaga95 Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    2.037
    Од сите кулинарски вештини жената прво научува како да му соли памет на мажот 8) jako :$

На ines.h, Serafima, julie77 и 2 други им се допаѓа ова.
  13. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    А што е работата? И мене не ми е јасно...

14. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Не знам за вас ама мене времево ми лета. О.О
    Побрзо никогаш не ми поминувало...

На Cynthia, Marcey и Magnolija им се допаѓа ова.
  15. Marcey

Marcey Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    944
    Finally friday!! 8)

Прикачени фајлови:

На Cynthia му/ѝ се допаѓа ова.
  16. LaBella

LaBella Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    1.045
    Допаѓања:
    1.095
    дека пак немам време за учење и јас пак си дремам на нетов :worried:

17. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.818
    Допаѓања:
    25.485
    И официјално ГОТОВО СО КОЛОКВИУМИ, до јануари онаму, хуууууууууууууух!!!
    Толку сум уморна, сабајле станав пред 5 и ако пишам нешто друго освен ова ќе биде ептен неповрзано, затоа.. се одјавувам и слетувам на најблискиот кревет!

18. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    СДК дека само што се разбудив сабајлево и ми текна дека е петок ми светнаа очињата како на ку*вичињата кога ќе видат парички. Или дијаманти, како и да е.

Утре ќе се подружам повеќе со креветот, како и во недела.
    Добре дојде, златен петок. Те чекав цела недела..

На JoxyTheFreak му/ѝ се допаѓа ова.
  19. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    Имаат пишано во банирани корисници мислам.

20. MaxyMax

MaxyMax Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    99
    ^^^Само што видов и јас, не е само во банирани, во повеке теми е и не знам зошто уште никој не ги брише...

Инаку денеска сум плачка...многу голема плачка...и не, не е ПМС, и не сум тажна, ама ете плачам на секои 5 минутки, сами доаѓаат солзите и летаат по лицево...И не мислам да ги бришам, нека течат...Се чувствувам како да ми ја измиваат душата...

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.