[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    утре идам да разгледувам бел фустан и се што е потребно за мојот ден :)
    се надевам дека ке си го најдам убавиот фустан за мене и дека супер ке ми одговара :$
    е сега да ги прашам тие што веќе купиле бел фустан, значи вака може да си пробувам сите фустани и да си одлучам кој да земам или да видам кој е убав и потоа да го пробам и да земам(незнам како али ми рекоа дека тој што ке се облече тој да се земе,да не се менувале многу фустани??!! стварно :D може смешно е али да си прашам....ајде ке ви кажам каков ке биде ако си најдам некој како за мене(е па мора веќе да најдам редно е-мислам време е ) :D :D

На Serafima и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  2. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.834
    Допаѓања:
    101.309
    Колку долг напорен топол ден..принудена бев да земам одмор.Не готвев ,не работев низ куќа. :tmi:
    А нели треба некогаш да се земе одмор и да се препуштиш сам на себе.Зашто потребата да се биде совршена,во мојов случај за жал домаќинка,знае така да замори.Си дозволив денес ситници,парче торта,и тоа не треба да јадам,на диета сум :fubar: ,мрзливост иако знам колку имам работа,читав иако имав за пеглање :swear:
    За на крајов од денов да ме фати грижа на совест,-нешто во мене говори ,не треба така,ама си велам никој не е совршен па зошто јас би била?Убаво е да се биде несовршен. :emo:

На srcekrsacka му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    Сакам да кажам дека дури кога ја видов статијава на насловната на фемина сфатив дека цел живот сум била во заблуда мислејќи дека Никол Шерцингер и Ким Кардишјан се иста персона. Се гледа колку ме занима животот на вакви дотични популарни личности.
    И колку ги немам забележано разликите во изглед.

На Serafima и MoonChild им се допаѓа ова.
  4. aaaaa

aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.231
    После 9 дена преубав одмор, се вратив дома.. Со полна душа и полни батерии и еден куп спомени.. Не можев да посакам ништо повеќе. Доволно ми беше да легне и да се разбуди покрај мене.. :)

На elenamkmk, teddybear, Divinebutterfly и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    20.547
    Допаѓања:
    108.716
    6 литри вода во еден ден, абе не сум нормална :rofl: , си ги осеќам цревата и усната шуплина дека ми се набабрени веќе, викенд цел потполно сама и дома, одамна пекав по ова и сега веќе жалам, едноставно ми недостига исполнет викенд со љубов :inlove:

На srcekrsacka и anabel-a им се допаѓа ова.
  6. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Наjјаки се паровите кои се караат и одма се прават Single , па и јас лом се праам со моиве дома па не се праам одма сираче :)

*превземено

:up:

На PinkGir123, Aleks96, sweet-cherry и 6 други им се допаѓа ова.
  7. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    Со душа чекам да си го постелам телото на песочните плажи, да ми влезе сонцето во косата и да ги слушам брановите. Ова ќе биде еден шарен одмор во името на нас двете; и веќе не замислувам со шеширчињата и густите ни коси како се смееме додека се препуштаме на лежерниот момент.
    Има да си ги оставам нервите како пердувче на морето 8)

Зашто се што може да остане од луѓето во минатото се спомените и песните, еве ви една заразна да не ме заборавите :)

http://www.youtube.com/watch?v=E5mwp264g-Q

На calliope, bittersweet, Serafima и 7 други им се допаѓа ова.
  8. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Денеска појдовме со мајка ми во старата населба каде што живеела како девојче. :)
    Ја видов куќата каде што живеела, па ми раскажуваше дека баба им миела овошја на бунарчето, па местото каде мајка ми се лелкала, па како момчиња трчале по неа, а братучедите ја бранеле, па местото каде што си играле со своите врсници, биле сложни и не се карале никогаш.
    Ова место на мајка ми и` разбуди многу спомени, се наврати на нејзиното детство, најубавото чувство на целиот свет, а јас ја слушав со многу внимателност и си правев сцени во моето главче според она што ми го раскажуваше таа.
    Си поминав одлични 2 часа и се надевам дека повторно ќе имам можност да го посетам ова место, сигурно има уште нешто за раскажување, 2 часа и не се доволни.
    Детството е најубавиот период од животот и треба да се искористи, сигурна сум дека многу од вас сакаат да бидат деца повторно барем на момент. :)

На Gi.ir.ll, Serafima, Monna.Monna и 5 други им се допаѓа ова.
  9. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.755
    Допаѓања:
    162.783
    Викендов не се плашев ич. Убав викенд...
    Презираат и мразат само тие што многу,многу се плашат,како светот да е голем крокодил. Е ако е голем крокодил,јас го доживувам како онаа крокодил играчка на која и ги вадевме забите! Викендов сакав и ме сакаа најмилите и најблиските!
    На здравје нека ми е!
    Кој знае со мене како,ќе јаде милка со бисквити и ќе пие кока кола и ќе јаде фстаци и ќе биде чешкан и ќе биде сакан...и све ќе биде,ќе биде ко Скопје,РАДОСТ!
    Ај чао!

На teddybear, Bright, esperanca и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. honorthyself

honorthyself Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.275
    Се разочарав. Од брат ми! :|
    Фрлив 1000 денари, му порачав најубава торта направена во форма на амблемот на неговиот омилен тим за кој навива уште од пред 15-16 години и сакав да го изненадам. А тој ваков :?: |( и вика „не ми е денеска роденден“. :!:
    ЗНАМ, мислиш не знам дека не ти е денеска, знам дека ти е на десетти, ама ќе бидеш за Скопје кога ќе ти биде роденден!!!!!!! Ете сакав да направам нешто за тебе, а ти, освен дека тоа е најубавата торта, т.е знам дека мислеше најдобриот тим, не рече ништо друго. Една присилена насмевка и избега на теретана. Е фала што вака убаво го прими изненадувањето. Ми ја исполни душата. :)
    Па, и не се замара да ја проба тортата уште, а изненадувањево беше пред 5 саати. :x
    Најдобар брат си имам бе. :*
    Веќе ништо не правам за него. |(

Прикачени фајлови:

• DSC00667.JPG
      DSC00667.JPG
      Големина на фајлот:
      455 KB
      Прегледи:
      251
  11. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Кога 14 годишна ќе напише на фб: No emotions, no feelings, just sex! |(
    И после таа истата ќе ми зборе за љубов и тоа колку е заљубена у симпатијата. |(
    Оди, убиј се.

На stefigirl, srcekrsacka, chocolate.chick и 23 други им се допаѓа ова.
  12. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    СДК...

ДОБИВ БЕЛО ЦВЕТЧЕЕЕЕЕЕЕЕ ! :D

Прикачени фајлови:

13. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.522
    Бељот, смешки, пливање, скокање, музиче улала, бакнување, зајдисонце, приказни, погледи, светови...
    Sweet, sweet summer. :sun:

На kate21, Serafima, Doozy и 4 други им се допаѓа ова.
  14. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.658
    Допаѓања:
    17.466
    На Monna.Monna му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.755
    Допаѓања:
    162.783
    Ради цицките,дури и кога сум послаба изгледам буцмасто...Исповед...сега на пример сум буцмаста стварно и кореспондираме со другаркиве,ал елегантно,што би се рекло згодна сум као Ким Кардашијан, а јас неа не ја сматрам за згодна,да се разбереме! :D
    И на жени со криви нозе да им се забрани да носат мини суќичиња...се замишља Синди Крафорд,а она да ти биде Дејвид Бекам. Ма стварно нема смисла! :D
    И уште еднаш,рибетина е НАЈСЕЛСКИОТ израз за женска лепота. Не го употребувајте!

Не знам у која турска серија глуми типов,ваљда со султанот судејќи по аутфитот,ал секоја втора шо ја знам го посакува. Да је леп,леп је,ама не е ништо посебно...ама... ИН ЈОР ФЕЈС БЕЈБЕ! :rofl: :rofl: :rofl:
    http://www.tvpaket.com.mk/serii/telenov ... 8-13-49-33

На pamelche му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Аххх душо моја, уште не си заминал а јас плачам.... :o: времето полека полека одчукува утре официјално те испраќаме..... ќе те видам,ќе те гушнам и знам дека солза ќе пуштам,солза која ти не ќе сакаш да ја видиш.....но овие солзи веќе со денови не запираат.А нема ни да запрат се додека повторно не ми се вратиш во мојава прегратка,да те допрам,со рака низ коса да ти поминам, да ти ги видам тие твои прекрасни очи.Срцево со денови ми се стега...одиш далеку,во туѓа земја, 6 месеци-цели 6 месеци ;( само господ знае како ми е.Ама и само во господ имам верба дека ќе ми те чува.......навечер ќе ја гледам месечината,а дење сонцето кое ќе ме грее мене и тебе........мило мое...... ;( ;( ;( ТЕ САКАМ,многу те сакам лошко мој.....МНОГУ...

На green.eyes, kate21, Serafima и 5 други им се допаѓа ова.
  17. stefigirl

stefigirl Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    124
    СКД
    толку сум изнервирана
    веќе незнаам што да и купам поклон на другарка миииииииииии :swear:
    уфффффф
    не ми текнува ни една оргинална идејааааа
    ве молам ако ви текне нешто пишете у лп

иначе ајде малку позитивност

Мајка ми е бременаааааааа :wasntme: :rock:

кје си иам братче или сестричееееееееее :lol: 8)

На kate21, fallenangel, Glossy-girl и 7 други им се допаѓа ова.
  18. Teresa94

Teresa94 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2011
    Пораки:
    326
    Допаѓања:
    108
    Душичкаа нека е со среќаа :*

На fallenangel, Divinebutterfly и stefigirl им се допаѓа ова.
  19. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.735
    Допаѓања:
    6.726
    Мислам дека се заљубив во него. И мислам дека вторпат во мојов мал живот, после него, повторно знам што сакам. Чудно е човек толку долго да издржи со мене, посебно сега, зашто порано не бев таква, да ме трпи јас дур се глупирам и одново и одново да ми попушта и да ми простува. :) Знам дека се правеше инатче, ама ете пак ми прости..
    Зашто знаеш дека длабоко во себе не сум таква, знаеш дека ми значиш, ама ќе дојде денот кога ќе ти го докажам тоа...

Не дозволувам веќе никој да ме изнервира, ќе си кулирам, од ситуацијава што е дома едноставно ќе си изградам ѕид- ништо да не ме допира. Ќе уживам во она што го имаме додека можам и не се замарам веќе.
    А инаку, знаете ли како е смешно некој што си бил со него една недела, ха, дали и толку да те остави, да те повреди толку, а пред тоа цел месец дена да ти прави романтики,ова-она.. И после цела година да ти се врати во животот. Ха! Смешно, зар не? Пред неколку месеци го сретнав, променет беше откога беше со мене, и тоа многу.. Уште ми вика гушни ме, погледни ме како што ме гледаше тогаш. Молам? :o А да не закасни малку? Уште сум ти била срце, слатка сум ти била.. ма дај, не ме зезаш?!
    И после, на другарки ќе им збори уште ме сакал, сакал со мене. Епа бато, кога можеше си ја пропушти шансата, сега да не ме бараш повеќе. Денес ме гушна, па ми викаш зашто не сум ти викала здраво?

Па, немам ни зашто.. Си раскрстивме ние одамна. ;)
    Како и да е, една песна.. за него. Простете, ама ме удираат романтики, тоа е.

http://www.youtube.com/watch?v=9dWntiAd ... re=related

На pamelche му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.898
    Допаѓања:
    4.903
    Сакам да кажам дека треба да веруваме самите себе си,ако не си веруваме ние самите на себе тогаш,тешко дека другите ќе веруваат во нас.

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.