Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    СДК очигледно нема да пишувам повеќе во некои теми.Сакам да кажам дека стварно ми недостасува приватноста,повеќето,не повеќето туку скоро сите што се од мојот град ме знаат која сум..Така да најверојатно немат да пишувам во одредени теми.
    А вие имајте убава вечер :*

2. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Ех а јас од кога се токмам да сликнам вакво нешто и никако не ми успева |( таман да сликнам, ништо, темница :rofl: Па и човек кога сака да заврне, не врне, а кога не сака, тогаш врне |( нареден пат нека се најави времево, да сликнам :wasntme: :D Не е страшно кога грми и светка, јас пак едвај чекам :D

На bluegirl7 и starbucks им се допаѓа ова.
  3. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Леле Азијциве што ти не ќе смислат, абре гад народ, дури и од Американцине ми се погадни. :puke:
    Како сакам овие двеве (и сите други што прават вакви работи) да земам јас со штикли толкави да ги газам, да седам на нив и да ги касапам, да видат што е болка. :devil:
    Жал ми е за зајчињава, толку мали и слатки а вака да завршат. ;(
    Потпишав на петицијата, ама гледам само 38 000 има а треба дури милион да се соберат. :o

4. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Малку сум разочарана од матурата.
    Барем ќе си се тешам со тоа што по македонски сум најдобра (фалам се) во класот. :wasntme:
    Останува ми само да се надевам дека ќе ме примат во државна.

Претерав во темата за матура, затоа овде пишав, не ме карајте.

5. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Овој пост го посветувам на сите жртви загинати во масакрот во Сребреница, 1995.
    Зарем по толку многу крв, уште не сфативме колку сме ужасни?!

И не сфаќам као има нафурани тинејџери шо се праат нацисти, сатанисти, анархисти, па и хипици.
    Дајте седнете си на газот и прекинете со овие глупости више еднаш.
    Не само они, ами и целово човештво. :?:

На Johny му/ѝ се допаѓа ова.
  6. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Те мава топлото време во глава,и од немај каде ти се јаде топол ајвар мх мх :x

7. cveke123

cveke123 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    633
    Последниов период не ми е најубав. не се чувствувам нормално.
    Се ми недостасува, така ли е? Некоја ќе ме смири и ќе се чувствувам подобро за еден ден и потоа почнува мојата мелодрама...

Проблемот е што незнам кај ми е најдобро и каде најдобро се чувствувам. Секогаш нешто ми фали.

Утре почнувам да учам и читам ИНТЕНзиВНО... Единствен начин да се чувствувам убаво и нормално. За одење на одмор, Италија откажавме, сега ќе треба да си седма во Скопјево заедно со тие 40 степени... :@

Ајде, ајде, да помине овој период, да си речам. Сега се однесувам како распордено, незадоволено, мелодраматично девојче кое не знае што сака! Имам надеж дека ќе биде подобро...

8. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Еј да кажам само дека уште 7 дена и јас ќе имам 16ка :) Еј нестрплива сум жими се :$ :rofl: :rofl: :rofl:

9. SimplyElegant

SimplyElegant Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    779
    Денешниов ден сменив секакво расположение. Се смеев, се дерев, се нервирав, едно време дури заплакав, скокав од радост, абе што да ти кажувам. Ама за среќа добро се заврши. Можеше многу полошо да биде но затоа постои една личност која со својата духовитост придонесе да се чувствувам убаво и задоволна да си легнам. :rofl:

Инаку, сакам да кажам дека и македонски и англиски јазик положив со петки. :)

10. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.257
    Допаѓања:
    157.537
    На Juicy03, Anna-Banana и la-chicka им се допаѓа ова.
  11. butterfly33

butterfly33 Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    1.252
    Допаѓања:
    1.100
    Замисли си желба? Еххх единствената моја желба- да го вратам времето. Жалосно... бидејќи колку и пати да ја посакувам, нема да ми се исполни.

12. Hkikica

Hkikica Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    989
    Допаѓања:
    677
    Секоја чест Бочели докажа како и Бетовен ,светот не треба да го слушнеш или видиш за да му подариш искрени чувства преточени во прекрасна мелодија ...Ти благодарам за инзворедните мелодиии .... :inlove: ;(

Прикачени фајлови:

На Gordana10 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. patika19

patika19 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    54
    Toлку. :x :hai:

14. LaDyDoLl

LaDyDoLl Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    4.471
    Допаѓања:
    34.809
    СДК феминки ПОВЕЛЕТЕ!!!! :rofl: :rofl: :rofl:

Прикачени фајлови:

15. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    100.569
    Ги сакам утрата особено летниве.Станувам многу рано баш заради тоа.Да го фатам сјајот и свежината на денот.Уживам кога ќе го почувствувам свежиот воздух,зашто знам кратко ќе трае.Денеска пак пекол.Како ли ќе се преживее??

Врапчето почна да летка,гледам му недостасува слободата.И мислам дека наскоро ќе ме напушти.А толку се приврзав за него.Кога го држам на дланка и кога биењето на неговото срце се стопува со моето,ми донесува спокојство.Ама која сум јас да му ја одземам слободата.Уште некој ден ќе ми ја топли душава,а потоа ќе летне...не сум нормална колку се приврзав за него..

Дека не сум нормална и вчера видов.Кај мојата фризерка дете некое како чирак.И фино лепо си се завалив јас во столицата дури тој ми ја миеше косата.И во еден момент се фатив како се возбудувам од милина,(не сексуално внимавајте, од милина :!: ),како пријатно ме допира ,во исто време допирот и нежен и јак.И си уживав се дури не ме разбуди неговиот глас-Извинете може да преминете на столицата.Се тргнав и видов дека тоа дете нема ни 20 години,веројатно ни брада,и си реков срам да ти е,засрами се :$ :fubar:

На Juicy03, la-chicka, Elichka и 7 други им се допаѓа ова.
  16. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Како се сексате на времево бре луѓе :^) ова страшно жеже
    сдк дека работата ми ја убива секоја капка креативност и инспирација.
    сдк дека вчерашното попладне беше најубаво, со своите дождови и млако ветренце.
    сдк дека Тој навидум личи на романтичар, со висок поглед и блага насмевка. И дозволува да ужива во ситните работи, чиниш како Џил во Париз. И за малку успеваш да се прелажеш и да го впиеш тој лик во себе. Ама Тој е страшливец, недоволно храбар за љубење, ограничен, без страст во себе. Не за мене, за себеси, за животот, за задоволствата. Не сакам човек кој нема ниту смелост ниту желба да лижне од мојот сладолед, да ми украде пола парче торта или да ме испрска со вода. И кој нема потреба да помине ниту еден ден од својот живот, на друго парче земја во светов.
    Подобро е вака.
    Зашто јас сакам многу повеќе од зборчето љубов. Тој сета љубов ја мери со два збора -те сакам-.
    Секогаш пишувам поезии за погрешните мажи...

На здравје утринското кафе

На Rock-a-Fella, De-lovely, Divinebutterfly и 6 други им се допаѓа ова.
  17. patika19

patika19 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    54
    За мене нема нешто поубаво од појадок на тераса со баба. Едноставно ги обожавам свежите летни утра поминати со баба ми. Седам и некаден далеку ја гледам куќата со зелениот покрив. Кога бев помала тоа беше најубавата куќа што сум ја видела. А ја гледав секое утро. Ја гледав и се восхитував. Таа куќа на некој начин е симбол на моите детски фантазии. Секој ден ми почнуваше и завршуваше со таа глетка. И денес после неколку години прв пат седнав исто така на тераса со баба ми и ја гледав куќата со истиот жар. Беше преубаво чуството. :smirk: Во еден момент се ми се сруши. Незнам како но одеднаш ми текна нешто. Што ако навистина ова ми е последно лето поминато со тие магични утра и исто толку магични ноќи? Што ако е последно лето со баба ми? Што ако се преселиме од овој мил град и никоаш повеќе не ја гледам куќата со зелениот покрив? А знам дека ќе биде така. Ова е моето последно лето овде. Во септември се селиме од овде. Заедно со тоа ќе исчезне и оваа магија. Од самата помисла дека ќе се одделам од ова ми навираат солзи во очите. Не ни осетив колку брзо поминаа овие две години. Мислев дека имам време, многу време. Но не било така. Сега сватив дека времето лета и дека е време за нова промена во мојот живот. Се надевам дека и таму каде што одам ќе имам глетка за восхит. А можеби и е подобро што одам на друго место. Колку што го сакам местово толку ги презирам луѓето овде. Одеднаш собирам сила и си се тешам. Па секој почеток е добар... Зар не е? Па секеко, и таму ќе ми биде добро, ќе ми биде супер. Мора да ми биде. Ќе си најдам ново друштво. Ќе имам нов почеток. Само свежите утра со баба ми и куќата со зелениот покрив ќе си ги носам со мене. Секогаш ќе ги имам во мене, во моите сеќавања.
    А усвари види ме мене за што зборувам наместо да сум среќна за тоа што го имам. Па навистина има луѓе со проблеми а јас се жалам за глупости. Здрава сум, млада, со прекрасна мајка... Што по ѓаволите ми фали? :^) Нема смисла да се жалам. Ќе уживам во остатокот од летото а за после... Е за тоа после ќе мислам.

На NoellePage, maca99 и Lux им се допаѓа ова.
  18. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Незнам поради што ама мислењето за летото ми се смени за 360 оваа година.
    Од омразени,одвратни 3 месеци потење,мишковини и седење дома 24/7 ми стана период на авантури,забава,смеа,дружење,ноќни прошетки...

Го обожавам фактот што наеднаш добив бомба самодоверба.
    И не ми е гајле дали сега сум арогантен,самобендисан или нарцис.

Ако си дозволуваш да те газат,дефинитивно ќе те згазат...

На Shelea, NoellePage, Artemission и 4 други им се допаѓа ова.
  19. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    СДК пресреќна сум за оценките од матурата, со подобро не можев да положам, сеа моите поени се вкупно 99,149 па сигурно во државна квота ќе ме примат зошто имам јаки поени, најмногу се радувам тоа што ќе ги спасам моите од плаќање 300 евра плус ако не ме примеа во државна. :)
    Друго сакав да кажам дека од денес ќе почнам да ја читам Библијата. :nod:
    Вчера читав во религија теми, и сфатив дека многу ме интересира, да дознавам, да откривам.
    Имав два неуспешни обида за читање, ама ова лето сакам цела да ја прочитам. :emo:
    Првиот обид ми беше безуспешен од причина што бев помала и ништо не ја разбирав, ама сфаќам дека за да ја разбереш треба многу полека и со концентрација да ја читаш инаку ништо од бизнисот. :)
    Имајате убав ден денеска. :sun:

На julie77 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Lining

Lining Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    185
    Си се гледам на камера со другарка и двете рано станати потечени во лицето си се смееме :* :D :rofl:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.