Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Епа дојде сезоната дома да ми влегуваат и лилјаците. Ај се плашам од вас да, али мора ли во када да лежите што да не сакате заедно да се бањаме случајно? :D
    Вчера еден, денеска друг, дури и избор имам јас некој од вас да одберам , види види |( :clap: :D

На pamelche му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Сакам да кажам дека јас ја имам таа привилегија да имам и бидам некому сестра. Секогаш е тука за мене и знае да ме насмее, расположи и да ми даде совет. Нејзиното присуство ме исполнува, доволно е само да ја видам насмеана, друго ништо не ми треба! Јас го имам тој дар, да ја имам, и таа ја има таа чест да ме има мене! Дадичке те сакам. :*

На kravce, green.eyes, Artemission и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    СДК дека би ги егзекутирала сите кои мразат животни . И ич око нема да ми трепне :!: ! Вашиот беден живот ни приближно не е вреден како животот на тие кутри суштества . Кога во Македонија ќе стапи на сила некој закон за заштита на животни? Греота е ова што се случува со нив по нашите дворови и улици и сигурна сум дека сите секојдневно сме сведоци на малтретирањето од страна на нивните сопственици или пак случајни минувачи .
    Срамота е да се нарекуваат добри луѓе кога немаат милост на своето куче да му фрлат корка леб.
    Срамота е да легаат на +40 без капка вода.
    Срамота е вашите миленици да ви служат само за да го исфрлите вашиот бес врз нив.
    Срамота е да се нарекувате човек .

На Monna.Monna, zarah, SimplyElegant и 11 други им се допаѓа ова.
  4. doll.a

doll.a Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.507
    Допаѓања:
    4.017
    СДК дека комарициве ме направија ренде значи стварно не е хумано цела нога ме чеша :(

5. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    Можда треба у смешни слики, ама ај... :rofl: :rofl:

На Monna.Monna, Rock-a-Fella, Hayley и 4 други им се допаѓа ова.
  6. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Сигурно сум си кажала и претходно, ама морам пак...затоа што ме извадија од такт.
    Разбирам да е човек самоуверен, тоа е корисно, потребно, добра работа е. Ама до толку фалење, воздигнување на себеси до небо. Не рабирам. :x Самобендисаност до 101 и назад, аман одвратно е, одбивно е. Сигурно станува збор за неизлечиви комплекси. Да вредеше толку, друг ќе те пофалеше, а вака... :worried:

На DeMelo му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    8 дена порано ПМС, Си осетив, пред некој ден плачев за секоја ситница, ама за секоја можна, и да било среќно или тажно неважно јас липав ко некоја ненормална..
    Другарка ми ме напрај будала по пат како да не ти дошло, е ај му викам ќе видиш, Абе предосеќав, Баба Ванѓа сум пустата :wasntme:
    Конечно кафе и долг муабет со другарка ми од основно и ако не па се најдовме дека изгледа ќе одиме заедно на одмор со исто друштво, да се договаравме немаше заедно да одиме :rofl:
    Убо ми е бе, сабота и недела со спиење кај еден другар пола клас, на пиво фестот биче право лудило 8)
    Осеќам уште отсега :D
    Не знам како ќе заспијам прежешко е :sweat: ќе испоотворам врати, и така ќе спијам...
    Вие имајте добра ноќ :hug:

На pamelche му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.255
    Допаѓања:
    157.529
    Кога жена е фина со мене или ме кани на кафе,има две могучи сценарија. Или сака нешто од мене или сака да најде нешто во мене со кое ќе се теши дека е подобра од мене,а мене ме боли курац за истото на пример.
    Зборувај ми за пријателствата за жени. Шо се правите блесави не ми е јасно?! Што?! Ништо!
    Затоа ретко искачам на кафе со жени,освен ако не се моите,посвоени и мили,со кои можам да се испцујам поштено и сепак да си има љубов.

Толку сум целата прекрасна што дури и стапалата ми светкаат. Чао!

И Водно,ете ви Водно. Никој не се сити,ама ај што 10 катница не се качува на брдо кое е оголено,па после приказна на врв брда...зграда мрда! А друго, што ниту еден еколог не се јави (да де,нашиве ги боли таквото, по проекти ми се акаат,пошумуваат у Миладиновци и лапаат пари) да каже дека климата во Скопје делумно е засегната од оголувањето на Водно. Е ако ви е,не 50 степени,100 нека бидат! Дур буржоазијата има поглед за милион долари. Ма марш таму! И никој крив на крај!Ју ноу гајс, карма из а бич...

И еготрипачите,пак еготрипаат на твитер.Ама еднаш плачките,ќе биде и втор и трет,ехееее... :D

На zarah, SimplyElegant, Monna.Monna и 3 други им се допаѓа ова.
  9. LGBT

LGBT Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2011
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    108
    СДК. Цела недела немам помислено на самоубиство. Ееееееееееееј , цела недела. Не мислев дека до овде ќе стигнам, но мило ми е што полека се кревам нагоре.

На 1209, Butterfly77, CIA и 2 други им се допаѓа ова.
  10. honorthyself

honorthyself Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.273
    Дали некој некогаш има создадено погрешна претстава за вас?!
    Дали некогаш сте биле погрешно проценети од страна на личности кои воопшто не ве познаваат?!
    Е јас сум била неколку пати и секој пат сум се трудела да го докажам спротивното, да покажам дека сликата за мене им е погрешна, дека јас не сум таква, дека јас сум добра, фина, чесна и се нај нај. Е, дури сега гледам дека не требало. :|
    Што има јас некому да му се докажувам?! Ма, нема потреба, мисли што сакаш!!!
    Ако некој погрешно ме проценил, тоа е негова работа, не моја. Јас си знам која сум, си знам каква сум и знам која ќе бидам и после една глупа проценка, една пропадната можност за фејк пријателство.
    Можеби вака е подобро. Да го видиш вистинското лице на човек од почеток. Разочарувањето е значително помало, а сета таа дрскост и безобразие од страна на личност која воопшто не те познава е потврда дека светот е суров, неправеден, чесните, добрите луѓе се ретки и ветувањата се само празни зборови.
    ТРАСССС, ме тресна во фаца кога најмалку очекував, ама ТРАССССС ја тресна и неа во фаца кога виде дека е грешка. Ама, кога се оди, се оди до крај и нема назад.
    Но, јас денес направив еден голем чекор напред.
    За разлика од другите пати кога бев погрешно проценета, ја оставив оваа личност да мисли што сака, не пробав воопшто да ја разубедам. Јас си знам која сум и колку вредам.
    Јас не сум „стока“ на која треба да и се залепи добра етикета и цена за да биде продадена. Не, не сум и никогаш нема да бидам. :)
    Давам ЧЕСЕН збор, а за разлика од некои луѓе и си стојам на зборот дека повеќе никогаш, ама баш никогаш нема да си го трошам времето со такви мали, искомплексирани луѓе на кои им пречат туѓите квалитети и со кои никогаш нема да имам нормална комуникација.
    Мене не ми требаат лажни, лицемерни пријатели, а светов би бил многу поубав доколку сите се директни, дури и кога грешат.
    Е, толку за ова, и ова е многу, ама ајде да си искажам тука бидејќи не вреди да отварам уста дискутирајќи избрзани постапки на луѓе кои си го прегазиле зборот.
    Ама, кај Хонор кога еднаш си избришан е исто како никогаш да не си постоел! :!:
    Bye, bye, if I don't honor myself, then who will?!

На Trendafilka, Johny, m.m.5 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.474
    Допаѓања:
    17.174
    Уствари, сакам да кажам дека многу сакам пари, но не по цена на мојот г‘з и мојте идеали.

На Johny му/ѝ се допаѓа ова.
  12. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Денес нема закони,сите ние си правиме наши,нови,и си тераме како што ни одговара. Ќе ми зборува мене некој за искреност,море ајде таму.

Друга работа е тоа што морам да се пофалам дека бидејќи денес не извршив убиство,јас човек нема да убијам! Доаѓа пријателка на мајка ми,да го види брат ми. Си седнува да пиеме кафе и жената почнува "Добро е зошто сега немаш дечко? Абе ти да ја видиш ќерка ми,паметна таа,скоро 2години си е со него,и многу ми е лесно мене,знам каде е со кого е,секаде може да оди,еве ги пак ќе си одат на одмор заедно " Mислам :puke:
    Демек јас немам дечко и сум со секое второ машко така?
    Демек сите девојчиња што немаат толку долга врска не се паметни така?
    Демек мајка ми бидејќи знае дека немам дечко не ми дозволува да одам каде што сакам?
    Демек само ќерка ти оди на одмор со дечко и?
    Е од ваквите прости муабети ми се крева косата нагоре и таму ми останува,нема врска дали е квалитетен гелот,важно си стои!
    Па добро бе мајка му стара дали не сваќате дека од вашите филозофии останавте со вашите глупави размислување? А што ми е гајле мене за ќерка и или за било која? Незнам што не почна да ми раскажува и како им крцка креветот кога се интимни,или ќерка и дека е многу паметна на земја лежи?
    Море,многу сакав да почнам за зборувам пред неа,ама си викам чекај цигарче,немаш дечко - не си паметна :talk:

Тоа е тоа,џабе јас трошев време за кокошката во овој пост,ама е така,да даде господ на тој петелот нејзин што го има дома да му се спие,коа неа ќе и се сака

На Monna.Monna, 1209, Springy и 6 други им се допаѓа ова.
  13. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.577
    Имам доволно fap материјал за да не гледам порничи, пошо сум сингл.
    А, нема да биде ништо повеќе освен fap со мојата бујна фантазија пошо нели
    Кој го измислил овој, анално да биди задоволен од црнец!
    Кремче на раце и све оди како подмачкано.
    Колку денес што се смеев, за цел живот се немам смеено.
    Реченици кои си немаат смисла една со друга,ама што да правам, до тој степен ми функционира вечерва мозоков.
    Ај да не должам многу,да не редам уште неповрзани реченици, тука завршувам.
    Можеби утре ќе се разбудам и ќе ти пишам како ја барам смислата на животот, како ќе ја пронајдам, ќе разложувам животни филозофии, ќе цмиздрам или ќе ти се смеам мај френд.
    Толку од Ашлинг за вечерва.

На IndieGirl, AmericanWoman, Abeja и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. belieber

belieber Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.082
    Допаѓања:
    642
    Викаат кој рано рани две среќи граби :)
    Многу ми е мило што сум пак во Шведска.
    Не верував, но ете се случи.
    Додека вие барате некој ветер сред 40 и нешто степени. Јас барам барем малку сонце.
    Реткост е тоа тука.
    А што ме насмеал татко ми на телефон.
    Прво неќеше да ме пушти. Мислеше нема да издржам 40 саати, а сега ми вика остани повеќе ради жешкото :lol:
    Но кога го завршивме разговорот ме расплака ;(
    Многу ми фалат, посебно он.
    Да каснам нешто, да ги разбудам тета и тетин за на работа и одам да сликам нешто. Конечно најдов време :)

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  15. DeMelo

DeMelo Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    455
    Допаѓања:
    1.405

И јас сакав ама баш истото да го кажам, ги има еден куп вакви, само не се тие криви - најпросто кажано родителите цел живот им велат најубава и најпаметна на тато и мама и оп ете ти комплекси за цел живот, само овие комплекси ги лечат врз другите луге зошто подсвеста длабоко во нив ги притиска дека можеби реалноста и не е баш таква...Но, не она е целата прекрасна..... :D

Навистина убаво е човек да има самодоверба, да си се сака и цени самиот себе пред се, но некои луге навистина претеруваат во истото.Од една страна кога ги анализирам ми се смешки живи, но од друга страна пак тоа повеке е жално, бидејки овие истите најчесто се многу добри манипулатори и често се иживуваат врз некоја послаба карика.
    Тука е таа граница која не треба да се помини, кога некој си ја има сојата самодоверба и се сака себеси е се ок, но кога го има сето тоа и НАјУБАВА И НАЈПАМЕТНА на цел свет но под дифолд да ги плука другиоте околу себе, пошто нели она е најјјјјјјј наааааајјјјјјјјјјјј е тука имаме комплекс особа која си ги лечи своите комлекси газејки ги и плукајки ги лугето околу себе на еден фин манипулаторски начин.

Од истите имаме два типа на луге оние кои лесно можеме да ги препознаеме и тие другите малку поопасни кои имаат една голема маска.
    Интересно е тоа што нивната самодоверба е на доста високо ниво и ја искористуваат на еден навистина злобен начин докажувајки начесто дека се за се во право, ваквите некогаш тешко се препознаваат односно им треба малку подолг период да си го кажат вистинското лице.Исто доста интересно е дека најчесто се во заблуда дека сите сакаат да се на нивно место :smoke: :emo:
    Продолжува... :geek: :D

На MacenceEna, slavica999, Doozy и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сум заборавила колку е добро чувството на ладен туш после утринско трчање и вежбање. :mm:
    Сум се олабавила целосно,кондиција на нула.
    Не се осеќам здраво,а единствено што ми фали само поголема физичка активност.Од денеска нов стил на живот.Или стариот.Или кој и да е,само не сегашниов.
    А и морам да се научам нешто,што уствари никогаш не сум го практикувала-РЕДОВЕН ДОРУЧЕК :tmi: !
    Отидов јас по мојата дневна доза овошје.

На Hipster, Trendafilka и anabel-a им се допаѓа ова.
  17. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Знаете што правев во 8 сабајле? Чистев. :fubar: Како некоја ненормална со правосмукалката метев. Арно комшиите не ме пријавија за вознемирување. Од 7 сум станата, а спиев дали 5 часа. Си направив нес, бев до продавница, абе се осеќам како права домаќинка, озбилно. Дури и си спржив пиперки. Сега кога ќе им подлегнам со сиренце и патлиџанче, мх, мх. Ќе се направам свинче. :P

На LilBaby и Stoimenovska им се допаѓа ова.
  18. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.818
    Допаѓања:
    25.475
    Сакам да кажам Многу... ама само сакам...
    Ќе ми излезат ли зборовиве веќе еднаш...

19. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.857
    Допаѓања:
    32.456
    Сдк дека конечно мојот професор после месец време му текнало да ми внесе оценка...СДК дека одвај чекам да ја изгледам серијата на ком што ја имам бидејки вчера се случи некој спој со каблите и немав ниту интернет ниту телефон...абе малерче бе... :lol:

20. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Не не не не и неееееее, се осеќам ужасно лошооооооооооооооо ;( ;( ;( ;( ;( ;(

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.