Форумџика на годината

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.256
    Допаѓања:
    157.532
    Ми помина! :D

2. Webstica

Webstica Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јуни 2012
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    52
    Се згрозувам од денешната младина, со чест на исклучоци. Секој прави што сака, никој никого не прашува не грижејќи се кој што мисли.

Моите ме учеа дека успешноста на еден човек е во големината на човекот во него, дека квалитетот е поважен од квантитетот и дека секоја личност треба да се стреми кон постигнување единственост со она што го работи, при тоа на секој свој труд дарувајќи му подеднаква љубов и жар.
    И кога истово сакав да го укажам на некој, ме исмеја. ФАКТ е дека Кај нас се вреднува големината на егото и количеството на ароганција што се поседува. :sweat:

Истите тие млади секогаш со фрустрираност зборуваат за подобрите услови во странство. Ок, до некаде има вистина сето тоа, но не и целосна покриеност на причината на овие пориви што им извираат на младите кај нас кога ќе видат како функционираат нивните врсници во другите земји.

На kravce му/ѝ се допаѓа ова.
  3. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Се зачлени на:
    28 јануари 2011
    Пораки:
    3.655
    Допаѓања:
    29.370
    Картите купени, список направен и милион планови, возбуденост и прв одмор со другарките.Среќна сум, сакам да одморам после сите проблеми и нервози.Жал ми е за мајка ми, знам дека и е тешко и дека таа сака да одмори, ама болест што ти прави.Во главно тоа, иако од дамна сакам нешто да кажам ама не можам, како грутка да ми стои во грлово.Ви посакувам убав викенд, и уживајте :)
    Охриде here i come!

На Monna.Monna, danniela5 и Glossy-girl им се допаѓа ова.
  4. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148

Луничка ти пишувам со спојлер.
    Немој да се грижиш,немој да се нервираш,немој даа си се тупиш поради некој.Знам дека ти е тешко,ноо пробај да бидеш силна.Незнам колкави се твоите деца но според тоа дека се залажуваат со нечиии мали подарочина изгледа се помалечки.Секој пат кога тие ќе успеат да се навртат и свртат против тебе ти седни убаво со нив и поразговарај,кажи им ја твјата љубов кон нив и мора со ова да те разберат бидејќи ти си ги родила и ти си ги носела,кажи им дека во последно време ти е тешко ,кажи им како се чуствуваш и дека ти е потребна нечија поддршка а со тоа што ти го вртатт грбот се чуствуваш уштее пораспарчена...Кажи им го ова... |(
    Е сега незнам дали и колку ти помагнав ,ама сепак јас да си кажам то што мислам.Се надевам дека се ќе се среди.Поззз :)

На lunicka му/ѝ се допаѓа ова.
  5. aaaaa

aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    761
    Допаѓања:
    1.227
    Има ли нешто поубаво од шопска??? :mm: :mm: :mm: :mm:

На anabel-a, CIA, Glossy-girl и 2 други им се допаѓа ова.
  6. Elichka

Elichka Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2012
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    545
    СДК дека синоќа со САРС и Дубиоза си помина најпрекрасно. :inlove:
    Иако косата ми ја измијаа со пиво
    (а ми беше миена со шанпон пред неколку часа)
    сепак, супер беше. Нозе ме болат од играње, вратов не си го чувствувам од не знам што, ама, фантастично беше. :wasntme:
    Чик погоди шта имам за вечеруу, буџав лебац, буџав лебац, нјам нјам нјам. :mm:

7. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Мразам кога морам да се смеам на шега која од смешно нема ни С. Стојам така окезена ја тегнам ли ја тегнам устата чиниш сум стоела на промаја цел живот па сеа и вилицата реума ми фатила па се криви сама од себе. Е така, насмеана на сила а глас никаде, па не можам глас да пуштам а личноста Х што ја кажува смешката се смее ли се смее... Нај трагично е што долго после тоа ја чувам насмеваката, не за друго ми се кочи устата.
    Ахахахахахахахахххххххххххххааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа. Е по глупаво нешто од тоа ми нема. А поселниве неколку дена сум принудена да се смеам на вицеви кои не знам ни дали можам воопшто да ги наречам така.

На Elennaa, Monna.Monna, Miss-Independent и 3 други им се допаѓа ова.
  8. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.116
    Допаѓања:
    67.108
    Ништо од другата работичка, ама ајде, доволни ми се и овие две, онака ептен ќе ми се искомплицираше. Како си се тешам. ^_^
    Него сакав да кажам дека не ми се јасни муживе, ама озбилно. Човече стомак до заби, бетер од жена во девети месец, па ја кренал маицата и онака полека си го гали и ти фрла заводнички погледи. А ти не можеш да го одлепиш погледот од огромниот стомак, бидејќи нели доминира во сликата и си мислиш уат д фак??? Јас се фрлам у депресии за некое кило плус, подуен стомак и шотијазнам, а овие гордо бре, мислиш којзнае што постигнал. Па и те шмека уште. :rofl:
    Ете ти ги нашите фраери. :inlove:

На Monna.Monna, Alesii, wolf4e и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    СДК најубаво е сам свој газда 8) не зависиш од никого ( притоа не мислам на родители, роднини).Поарно ќе се утепам од работа, отколку да си дозволам да зависам од некого :fubar:

На Johny и Hayley им се допаѓа ова.
  10. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Уживанција :mm:

Прикачени фајлови:

На Monna.Monna, Miss-Independent, malechkata и 4 други им се допаѓа ова.
  11. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.522
    Допаѓања:
    173.988
    Има ,шопска со ладна ракиичка и другар за мезе-барем сопругот мој така тврди. :lol:

12. NoellePage

NoellePage Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.767
    СДК оти за малце на работливоста моја да и пукне трпението. Ај што си ’рмбам скоро 2 дена, отом потом нели со меше скоро до заби, па тешко е бре мајку му горе долу по скали до 3ти слези фрли ѓубе, по столови горе долу, и таман си викам за денес си оставам кујна и вц, кога оп либево ќе идел дома со другар и со синчето. Он скрос кежуал ми вели, а мене коса ми се крева како да не знаеше дека баш денес е лом со монтирања креветчиња и кревети во детската и гостинска соба. Ал моме македонче впрегна тоа ракавите и нарпаи џам. И дојдоа, дал 1 час поседоа со синчето и фршка по некоја работа. А јас па и пици и сладоледи се распраив...сега сама да си ги јадам?
    Море елајтепри мене вамо кој е за пица со моцарела и чери доматчиња, и друга со печурчиња и шунка, после сладолед и гумени бомбони. Одма да сте доше инаку од трудницава аш пицата :pizza:

На Doozy му/ѝ се допаѓа ова.
  13. vaga95

vaga95 Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    2.037
    Незнам дали да кажам дека се восхитувам на храброста и пожртвуваноста на момчето или се повеќе се разочарувам од човечкиот род.
    Би ги плукнала в лице оние !
    http://denesen.mk/web/2012/07/13/foto-s ... -se-udavi/

На Gordana10 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. LadyStyle

LadyStyle Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    166
    Допаѓања:
    121
    Сакам да кажам како може на торент да се зголеми download speed? :)

15. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Да се потстемни, идам под туш.
    Спешл едишАн со пет кила субрина и чешел, да си ја покорнам косава, и така чешлана, бањата и намазнета со една шоља чај (можеби) ќе се скрстам на тераса.
    Ќе пуштам блуз и ќе тонам.

Освен ако не се раздивее ветерот ко синоќа. :^) У тој случај цел ден ќе си го прогласам за пропаст. |(

На la-chicka му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.280
    Јао луѓе ме нема цел ден.И пак нема да ме има,во 15:00 станав од спиење сега ќе се туширам и пак бега за на :beer:. Се шалам бре јас сокче си пијам :D
    Јако беше вчера :dance:
    Сега има уште 3 дена да спијам до 15:00 :clap:
    Ја заборавив и диетава,само ме подбуцнуваат да каснам нешто калорично :swear:
    Ајде па еднаш во годината ни е пивофест :D

Прикачени фајлови:

17. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.256
    Допаѓања:
    157.532
    Леле,леле сега кога ќе ослабам за на одмор,па коа ќе се вратам темна како Нутелаааа,леле,леле за што ќе зборат некои жени,стварно поим немам! :rofl: Очај и немир! :D (внимание,сарказам на патот!)
    Коа ќе ме праша некоја глупача,колку кила имаш ама онака со проникливо,лукаво погледче,се гледа дека и е за споредба,сакам да и речам, сакаш да ти кажам коефициент на интелигенција,троцифрен и дебел ми е,а?!Па онда замисли дека имам толку килограми и радувај се! :D Релативности жено,не ме замарај!

Абе ко ладно пиво во жешко попладне НЕ-МА! НЕ-МА! Па и оваа ленена панталона што си ја сакам, уф бре како ме лепрша и лади!
    Кокос за сите и ладна лубеница и љубов и све! :*

На Trendafilka, 1209, Monna.Monna и 5 други им се допаѓа ова.
  18. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Направив торта, именден на татако му !Среќени бериќетни да се празниците и на сите радости.

Останав без социјален живот :D......... варам грав со зелени пиперки и тоа ,шта чеш изигравам домаќинка .
    Го привршив тоа што ми беше зацртано да го запишам во дневникот.Како дебил само на компијутер, кога седиш постојано ќе наидиш на се и сешто и на глупости човекови и на убавини , ќе климнеш во знак на потврдување или неодобрување на едното или на другото.
    Монотонија, досада и чезнеење за `НЕШтО`
    Добро е ,онакви какви што сме и двајцата со сите негови мрштења и мои пуфлења :lol: , има дарба за глума ...штета што ринта од свои 18 па немал ни време ни пари за студирање.
    А јас негова `лепотица` :D која сонувка да држе СВОЈА книга еден ден.
    Инаку си имам сестра која сите би ја посакале , многу ми е гајле ако мислите дека СИТЕ имате такви :lol: сестри , јас си ја знам ТЕЖИНАТА на мојата па имам и право да си ја наречам така .
    Ете то.

На kravce, teddybear, Gea и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Long time no see, така ли беше...

Мириса, мириса на море уште сега.

Дома конечно. Мириса на дома, на радости и мачиња!

Еве ме на некој ден дома, а Скопје, ах Скопје ме врати во вистинскиот убав свет, без интернет и тв цели 15 дена!
    Љубење без мерило..

20. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    ^ Лилит, секогаш си дрска и искрена и се‘, ама летово некако многу љубовна и весела ми гледаш 8) Тонот на коментирање некако ти е смекнат :lol: Ако е така навистина, уживај! :beer:

А јас, еве ги јадам последните малини од нашата бавча. Топлото попладне си го минав со цимерката в чаршија, муабетчиња и сладоледчиња, смешкање и планирање за ова лето што веќе си го имаме...

На Lilit и JuLleE им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.