Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Заминав да се спремам и одам на Пиво фест :) :hai:
    Не сум во баш нај нај расположение, али се надевам дека ќе ме расположат другарките, ако се погоди некоја песна можи таму пред сите да липам како магарица, али но ме интереса шо ќе речат другите :!:
    Вие имајте убава вечер и убав викенд било да сте на пиво фест, било да сте со вашите сакани :)

Ве љуби Ади, се читаме за два дена :hug: :*

На Divinebutterfly и pamelche им се допаѓа ова.
  2. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Сдк :@ :rofl:

Прикачени фајлови:

• hotchocolate.png
      hotchocolate.png
      Големина на фајлот:
      27,7 KB
      Прегледи:
      251
    На gingerchild му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Lilly8

Lilly8 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2011
    Пораки:
    306
    Допаѓања:
    288
    Јас заминувам да се спремам за на одмор. 8)

Куфери,несесери,облека.Дома како бомба да паднала. :^)
    Заминувам на 10 дена.Да се одморам,да се бањам,да се сончам. :$ :sun:

Се читкаме за 10тина дена.Ве бакнувам и гушкам. :* :hug:

На pamelche и aaaaa им се допаѓа ова.
  4. sweetyy1

sweetyy1 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    66
    Денес се ми се спие |-) и ми е досадно спиев 1 час и седам по цел ден дома на фб фемина гледам тв умирам од досада а на ова жешко не се излегува надвор уфф досадно :D

5. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Имам сино цветче :D И ме изненади Скриеното катче,мхм :D

6. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    СДК „ Вие појма немате од миење садови, јас знам да мијам, како ги мијам, феноменално, толку добро што дури светкаат ко сијалица, само не сакам пред луѓе тоа да го покажувам “. Нешто кога не сака човек да направи, бара изговор.Затоа човек треба да се однесува така како што чувствува.

Вредноста на книгата не е во нејзината корица и во нејзините страници, туку во нејзината суштина и тоа што сакала да каже.А доколку успеала во тоа, тогаш вредноста и е огромна, со тоа што успеала да остави впечаток кај човекот.Книгата ако е некаде околу 500 денари, па и повеќе, човек со тие пари друго ќе купи, нешто што ќе му биде од корист, а за некои други луѓе тие пари се вистинско богатство.Бидејки истата, може да биде оштетена, зафрлена некаде и полна со прашина, а може и текстот во неа да биде подзабришан итн.Бога ми библиотеките за уништување на книгите се вистински доказ за тоа.А во сооднос на тоа, џабе фрлени пари.

На kate21, Serafima, manja666 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. CaperucitaRoja

CaperucitaRoja Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2011
    Пораки:
    467
    Допаѓања:
    320
    Човек еднаш ќе излезе без прслук во маало и сите ќе ги види... :tmi:

На SimplyElegant, Trendafilka и CIA им се допаѓа ова.
  8. Cataleya

Cataleya Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    262
    Допаѓања:
    621
    :!:

Прикачени фајлови:

9. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    СДК вечерва на Пиво фест е забавата :D Ете денес и јас натаму се упатувам,да го слушнам барем Жељко во живо :) Кој ќе оди друг? Не мислам да пијам,ама барем ќе е забавно :D Ве поздравувам и нека ви помини и вас убаво викендот :*

10. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека е доволна една секунда за цел ден да ти се за*бе. Ајт здраво! |(

11. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Ете така ;) :lol: :lol: :lol: :rofl: :rofl: :rofl:

На Addrianna му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Јако ми е :rock: што сакам си праам 8) либертад!

13. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.708
    Допаѓања:
    8.785
    СДК тато не е овде, ќе работи на страна неколку месеци и морам да кажам дека ненормално многу ми фали неговиот позитивен дух.
    Сега се гледавме на камера и не можев да се воздржам, се испорасплакав.
    Тато, ми недостигаш многу! ;(

На blond и Plavusa.17 им се допаѓа ова.
  14. itgirl

itgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    69
    Можеби сум луда, но ете, ми недостасува школото. :^)

Ми се учи некако. :D

На anabel-a и Gordana10 им се допаѓа ова.
  15. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.577

На itgirl му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Hopeful

Hopeful Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    1.467
    СДК и јас ќе одам на Пивофест :emo: .
    Не планирав за вечерва, туку за четвртокот ама невремето не’ зафркна. Уште да тргневме и со летање со ветрот ќе стигневме :D . Како и да е, се надевам дека убаво ќе си поминеме, дека нема да е за џабе одењето. Па, феминки што ќе одите во Прилеп, се гледаме, а до другите еден поздрав! :hai:

17. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.148
    Да се надоврзам на постот на ана банана мислам дека сепак треба да го нашминкаш дечко ти !!! :!: барем јас тоа би го направила ,би се расправала со дечко ми. Дечко ти е тој што е во врска и треба да покаже дека те почитува и те сака .Тој треба да си го чува другарот во гаќи .Ова го зборувам затоа што познавам многу момци кои ми се додворувале и имам другари кои имаат девојка и се додворуваат на други девојки дури и се прават сингл ,демек немаат тие сериозна врска туку онака се дружат |( :^) На крајот на краиштата секоја девојка или момче флертува но тоа не значи и дека треба со секој/а да се муваш и покрај тоа што имаш врска.

Туку друго сакав да кажам многу ми е криво што нема да одам на пиво фест.Сите оние кои ќе одат на пиво фест им посакувам да имаат убав помин и да ми го поздрават многу Жељко Јоксимович .

18. stylishh

stylishh Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    619
    The wonderful people I surround myself with mean the world to me.Thank You Lord For Placing Each And Ever One Of Them There.

На Serafima му/ѝ се допаѓа ова.
  19. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    оваа медитација мене ке ме уништи :sweat:
    очигледно да бидеш :f: не е воопшто добро, не треба да бидеш човечна ко лугето, треба да ги газиш :!:
    а кога посетуваш курс -јазик, компјутери и сл сите те прашуваат дали имаш ф.б. и некако автоматски доага она додавање на пријатели, и после свакаш дека ти немаш ништо заедничко со таквите т.н. пријатели и како две решинија ти се понудуваат -или игнор или потешката опција ги бришеш ама ај си викаш да не бидам груба
    незнам што сорта ке беа лугево, да не ми се некои светли точки, што ми даваат сила(пред се медитацијата) ке паднев во длабока депресија, ова најискрено
    не за џабе се рекло-колку овеке ги запознавам лугето, толку повеке ги засакувам животните, и да-вистина е :)

п.с. утре ми е роденден, подарокот веке го добив(мала сума на парички, но за мене е доволна) и нешто друго, и :!: ми се исполни едната желба од лани-да го одбележам со друштво :$ а на другата работам

На itgirl му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    Драга Фемина Феминчевска,
    денес е сабота, штотуку се вративме од Неготино. :)
    Три дена си го слончкав дебелото газенце на базенот и се бањкав во длабокото. :wasntme:
    Се рашетував по нивните бутичиња и џиџимиџарници, изнакупував ситници и тракатанци за секого по дома.
    Ја пробав пицата во Ема, јадев ѕенѕери :P , наздравив со неготинска ракија.
    Вчера во Прилеп, на Пивофестот, доживеав вистинско катарзично прочистување на духот;
    ослободив и примив во себе тон позитивна енергија, запознав прекрасни луѓе, несвојствено за себе се изналокав пивце, и играв цели 4 и пол часа, додека ме држеа нозете.
    Сестра Есма ја допре таа балканската жичка која ја криеме сите, те дирнува во срце, те тера да рипнеш и да мешаш со колкови, а Кирил Џајковски беше убедливо најдобар досега; перфектен настап со одличен состав. :clap:
    Едно време почувствував како се одделив од телото, левитирав над огромната толпа среќни лица, им мафнав и повторно си дојдов во грешното тело, кое ја погреши малку диетата. :$
    Но ако, вредеше.

Браво за Прилеп, организираа прекрасна вечер која ќе ја паметам засекогаш. Веќе грижливо ја спакував во најубавите спомени.

Луѓето во принцип, и покрај сите лоши маани, барем во поголемиот дел од Македонија се кротки, фини и секогаш подготвени за муабет.
    Колку и да ни е усрано ова мало парче земја, наше си е, и секаде можеш да го почувствуваш вистинското значење на зборот ДОМА. :inlove:

До следното пишување драга ФФ,
    твој - Трендафиљ Каранфилова. :lol:

На mysterious, antonina, baguf4e и 25 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.