[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Wild.Child, Oct 26, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Adi888

Adi888 Форумски идол

Заминав да се спремам и одам на Пиво фест :) :hai:
    Не сум во баш нај нај расположение, али се надевам дека ќе ме расположат другарките, ако се погоди некоја песна можи таму пред сите да липам како магарица, али но ме интереса шо ќе речат другите :!:
    Вие имајте убава вечер и убав викенд било да сте на пиво фест, било да сте со вашите сакани :)

Ве љуби Ади, се читаме за два дена :hug: :*

Divinebutterfly and pamelche like this.
  2. ines.h

ines.h Популарен член

Сдк :@ :rofl:

Attached Files:

gingerchild likes this.
  3. Lilly8

Lilly8 Истакнат член

Јас заминувам да се спремам за на одмор. 8)

Куфери,несесери,облека.Дома како бомба да паднала. :^)
    Заминувам на 10 дена.Да се одморам,да се бањам,да се сончам. :$ :sun:

Се читкаме за 10тина дена.Ве бакнувам и гушкам. :* :hug:

pamelche and aaaaa like this.
  4. sweetyy1

sweetyy1 Истакнат член

Денес се ми се спие |-) и ми е досадно спиев 1 час и седам по цел ден дома на фб фемина гледам тв умирам од досада а на ова жешко не се излегува надвор уфф досадно :D

5. SweetChild

SweetChild Популарен член

Имам сино цветче :D И ме изненади Скриеното катче,мхм :D

6. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

СДК „ Вие појма немате од миење садови, јас знам да мијам, како ги мијам, феноменално, толку добро што дури светкаат ко сијалица, само не сакам пред луѓе тоа да го покажувам “. Нешто кога не сака човек да направи, бара изговор.Затоа човек треба да се однесува така како што чувствува.

Вредноста на книгата не е во нејзината корица и во нејзините страници, туку во нејзината суштина и тоа што сакала да каже.А доколку успеала во тоа, тогаш вредноста и е огромна, со тоа што успеала да остави впечаток кај човекот.Книгата ако е некаде околу 500 денари, па и повеќе, човек со тие пари друго ќе купи, нешто што ќе му биде од корист, а за некои други луѓе тие пари се вистинско богатство.Бидејки истата, може да биде оштетена, зафрлена некаде и полна со прашина, а може и текстот во неа да биде подзабришан итн.Бога ми библиотеките за уништување на книгите се вистински доказ за тоа.А во сооднос на тоа, џабе фрлени пари.

7. CaperucitaRoja

CaperucitaRoja Истакнат член

Човек еднаш ќе излезе без прслук во маало и сите ќе ги види... :tmi:

SimplyElegant, Trendafilka and CIA like this.
  8. Cataleya

Cataleya Популарен член

:!:

Attached Files:

9. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

СДК вечерва на Пиво фест е забавата :D Ете денес и јас натаму се упатувам,да го слушнам барем Жељко во живо :) Кој ќе оди друг? Не мислам да пијам,ама барем ќе е забавно :D Ве поздравувам и нека ви помини и вас убаво викендот :*

10. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

СДК дека е доволна една секунда за цел ден да ти се за*бе. Ајт здраво! |(

11. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Ете така ;) :lol: :lol: :lol: :rofl: :rofl: :rofl:

Addrianna likes this.
  12. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Јако ми е :rock: што сакам си праам 8) либертад!

13. baguf4e

baguf4e Популарен член

СДК тато не е овде, ќе работи на страна неколку месеци и морам да кажам дека ненормално многу ми фали неговиот позитивен дух.
    Сега се гледавме на камера и не можев да се воздржам, се испорасплакав.
    Тато, ми недостигаш многу! ;(

blond and Plavusa.17 like this.
  14. itgirl

itgirl Истакнат член

Можеби сум луда, но ете, ми недостасува школото. :^)

Ми се учи некако. :D

anabel-a and Gordana10 like this.
  15. Ashling

Ashling Популарен член

itgirl likes this.
  16. Hopeful

Hopeful Популарен член

СДК и јас ќе одам на Пивофест :emo: .
    Не планирав за вечерва, туку за четвртокот ама невремето не’ зафркна. Уште да тргневме и со летање со ветрот ќе стигневме :D . Како и да е, се надевам дека убаво ќе си поминеме, дека нема да е за џабе одењето. Па, феминки што ќе одите во Прилеп, се гледаме, а до другите еден поздрав! :hai:

17. fallenangel

fallenangel Популарен член

Да се надоврзам на постот на ана банана мислам дека сепак треба да го нашминкаш дечко ти !!! :!: барем јас тоа би го направила ,би се расправала со дечко ми. Дечко ти е тој што е во врска и треба да покаже дека те почитува и те сака .Тој треба да си го чува другарот во гаќи .Ова го зборувам затоа што познавам многу момци кои ми се додворувале и имам другари кои имаат девојка и се додворуваат на други девојки дури и се прават сингл ,демек немаат тие сериозна врска туку онака се дружат |( :^) На крајот на краиштата секоја девојка или момче флертува но тоа не значи и дека треба со секој/а да се муваш и покрај тоа што имаш врска.

Туку друго сакав да кажам многу ми е криво што нема да одам на пиво фест.Сите оние кои ќе одат на пиво фест им посакувам да имаат убав помин и да ми го поздрават многу Жељко Јоксимович .

18. stylishh

stylishh Популарен член

The wonderful people I surround myself with mean the world to me.Thank You Lord For Placing Each And Ever One Of Them There.

Serafima likes this.
  19. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

оваа медитација мене ке ме уништи :sweat:
    очигледно да бидеш :f: не е воопшто добро, не треба да бидеш човечна ко лугето, треба да ги газиш :!:
    а кога посетуваш курс -јазик, компјутери и сл сите те прашуваат дали имаш ф.б. и некако автоматски доага она додавање на пријатели, и после свакаш дека ти немаш ништо заедничко со таквите т.н. пријатели и како две решинија ти се понудуваат -или игнор или потешката опција ги бришеш ама ај си викаш да не бидам груба
    незнам што сорта ке беа лугево, да не ми се некои светли точки, што ми даваат сила(пред се медитацијата) ке паднев во длабока депресија, ова најискрено
    не за џабе се рекло-колку овеке ги запознавам лугето, толку повеке ги засакувам животните, и да-вистина е :)

п.с. утре ми е роденден, подарокот веке го добив(мала сума на парички, но за мене е доволна) и нешто друго, и :!: ми се исполни едната желба од лани-да го одбележам со друштво :$ а на другата работам

itgirl likes this.
  20. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Драга Фемина Феминчевска,
    денес е сабота, штотуку се вративме од Неготино. :)
    Три дена си го слончкав дебелото газенце на базенот и се бањкав во длабокото. :wasntme:
    Се рашетував по нивните бутичиња и џиџимиџарници, изнакупував ситници и тракатанци за секого по дома.
    Ја пробав пицата во Ема, јадев ѕенѕери :P , наздравив со неготинска ракија.
    Вчера во Прилеп, на Пивофестот, доживеав вистинско катарзично прочистување на духот;
    ослободив и примив во себе тон позитивна енергија, запознав прекрасни луѓе, несвојствено за себе се изналокав пивце, и играв цели 4 и пол часа, додека ме држеа нозете.
    Сестра Есма ја допре таа балканската жичка која ја криеме сите, те дирнува во срце, те тера да рипнеш и да мешаш со колкови, а Кирил Џајковски беше убедливо најдобар досега; перфектен настап со одличен состав. :clap:
    Едно време почувствував како се одделив од телото, левитирав над огромната толпа среќни лица, им мафнав и повторно си дојдов во грешното тело, кое ја погреши малку диетата. :$
    Но ако, вредеше.

Браво за Прилеп, организираа прекрасна вечер која ќе ја паметам засекогаш. Веќе грижливо ја спакував во најубавите спомени.

Луѓето во принцип, и покрај сите лоши маани, барем во поголемиот дел од Македонија се кротки, фини и секогаш подготвени за муабет.
    Колку и да ни е усрано ова мало парче земја, наше си е, и секаде можеш да го почувствуваш вистинското значење на зборот ДОМА. :inlove:

До следното пишување драга ФФ,
    твој - Трендафиљ Каранфилова. :lol:

Thread Status:
Not open for further replies.