Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. doll.a

doll.a Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.509
    Допаѓања:
    4.017
    Сакам да кажам дека Жељко си растури во Прилеп браво за него :D

2. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Where are you from?!
    -I'm from Macedonia.
    -Moldavia?
    -No, no Macedonia you know : Aleksandar Makedonski,Tose Proeski,Goran Pandev,Majka Tereza, Goce Delchev.
    -Aaa, Macedonia.. Boki 13, Gulabica,
    -No,no Moldavia.

Копирајт: Другар на фб.

На cinderella5, Divinebutterfly, Smilly и 5 други им се допаѓа ова.
  3. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Чекам да заврне, чекам да истури... :music: :rain: :rain: 8)
    Кај ме толчи стомаков од што ме боли, топлово ме дотолчува... :worried:
    Ах...рече Бах...

4. lolita97

lolita97 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2011
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    37
    Зошто луѓето се толку покварени?
    Кај и да се свртам сите ти бодат нож во грб! Епа стварно веќе неможам! :@
    Како само едно дете да имаат моиве, не две... Трпение, трпение .. Епа неам ни трпение веќе пукна тикват денес... И да Биди поштен и поштено ќе те за*б*т ;)

5. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека проклето многу ја мразам Америка и комплетно ги хејтам новите американски трендови што слепо ги следи нашиов народ! |(

На Cataleya, anneyy, aaleksaandraa и 5 други им се допаѓа ова.
  6. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.261
    Допаѓања:
    157.582
    Значи уште некоја фуфа ако се чекира во АРАБЕСКА ... Добро бе,го отековте више...Ај погодете кој тоа најмногу? Се разбира неизживеаните жени кои патат за внимание. Мислам... аман! Единствениот ресторан у Скопје ко да е! Не,мене стварно не ми е јасно зошто некого би го занимало. Мислам ноу бади керс, зошто си толку глупаааа?Зоштооооо?! Секој може да седне таму

Ол д хепи пипл ар ин Скопска Чаршија! И замисли,не се чекираат. Преубоо. Си играат,си пијат, не се покондирени и накинџурени. Лезет! Алал дечки,многу ве сакам сите! Ептен убав помин!

На Bozica1980, SOVRSENSTVO, esperanca и 2 други им се допаѓа ова.
  7. chocolate.chick

chocolate.chick Популарен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2011
    Пораки:
    922
    Допаѓања:
    644
    Нема никогаш да ги сфатам децата кои едвај чекаат да пораснат. :x Јас како би се вратила во времето кога имав 5-6 годинки, па да започнам во школо со ранче на грбот трчајќи со дечињата од маало. Сакам повторно да се радувам на секое моливче и гумиче, на секоја напишана буква или бројка, на секоја решена математичка задача. Да ги испробувам новите боички на боенките со Снежана и Трите прасиња. Зошто толкаво брзање да се стане возрасен? Како што минуваат годините, се повеќе посакувам да не достигнам до времето каде што се вистинските проблеми, нервозите, големите страдања... Тие години имаат свои предности, но при помислата и како би било убаво да сум повторно дете, сето тоа е преголем залак за мене. Не сакам да се спротивставувам на проблемите, сакам да се смешкам постојано и да верувам во тоа дека сите луѓе се добри и чесни, дека ако сум умна Дедо Мраз ќе ми донесе микрофон...
    Сеуште не сум видела ништо од животот, сега сум во најубавите луди-млади години, но гледајќи кон иднината имам страв да се соочам со големите искушенија на животот. Сепак, повторно ќе бидам упорна и ќе дадам се од себе за да постигнам нешто, да изградам своја комплетна личност, иако сакам да останам во на овие години, со можност да се вратам назад.
    Ех, колку брзо лета детството, ми недостигаат детски прегратки во моментов, оние најискрените!

На Shpagetta му/ѝ се допаѓа ова.
  8. 1-Lady-in-red

1-Lady-in-red Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2012
    Пораки:
    193
    Допаѓања:
    44
    ауу да даа браво за него, еден е Жељко а и тој малиот Џеј хахха пијан да не беше.... |( :lol:

На Divinebutterfly и doll.a им се допаѓа ова.
  9. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Или ја кога бев мала сите девојки и жени во глобала не се облакаа исто, или не сум приметувала... што е работава еј, како поминувам надвор гледајќи ги девојките само си препознавам парчиња облека што сум ги гледала и си викам ова и е од ваму, тоа од таму, она од онаму... :x мизерија сме, се едно те исто навлекле на нив. Дури и цените на парчињата им ги знам, да.

10. doll.a

doll.a Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.509
    Допаѓања:
    4.017

Хахахаха не му вади маубети на човекот :D

11. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Па не се муабети, камен беше пијан.Едвај пееше, повеќе збореше отколку што пееше...

На Divinebutterfly и doll.a им се допаѓа ова.
  12. doll.a

doll.a Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.509
    Допаѓања:
    4.017
    Па не се муабети, камен беше пијан.Едвај пееше, повеќе збореше отколку што пееше...[/quote]

Хахаха знам дека беше пијан го гледав на телевизија затоа и пишав ' не му вади маубети ' :)

13. Salome

Salome Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    1.243
    Допаѓања:
    10.406
    Ох фала Богу, вечер се помина добро.После се мислев дека малку ќе биде awkward, ама не беше.
    Немаше никој што не сакав да видам и океј ми беше.Само не знам дали сакам да се гледаме почесто...I don't think so.Ама океј беше.Не болеше...

Btw, многу си бев убава вечерва :$
    А и комплименти си добив.Е добро де па што, се потрудив.Не сум нарцис. :D

14. Idonea

Idonea Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2012
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    642
    Некое непишано правило на природата ли е, ил (не)правда небеска, ама редовно неморалните најдобро поминуваат! Ги гледаш, сите среќно мажени или среќно заљубени, и испочитувани што е најбитно,ти се чини до вчера ангелчиња биле... a ним прсти на рацете и на нозете заедно им фалат за да ги избројат мажите со кои биле. Други пак се онака без љубов, чисто ради спонзорство и за нос ги влечат тие кутри мажи, трети фуфи глумат,станале дами и заборавиле македонски, а вчера заминаа преку океан... Од друга страна, девојки кои ги знам цел живот, маана немаат, а ете, несреќа, судбина, небитно, не можат да си го најдат патот до среќата во овој досаден лавиринт на љубовта..
    Да не се разбериме погрешно, ни јас несум цвеќе за мирисање, но дефинитивно сум некаде измеѓу овие две крајности, веројатно затоа и среќата на ова поле ми е променлива... ама калимеро убаво си велеше...

На Monna.Monna, esperanca, fallenangel и 6 други им се допаѓа ова.
  15. LetsTalkFashion

LetsTalkFashion Истакнат член

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    437
    Допаѓања:
    879

хит беше до пред некое време фустанот на едно рамо со чипка , сега едни цветни фустанчиња и едни на риги со копчиња и се се врти отприлика истото и незнам дали само на мене ми се случува ама видов 20 девојки што решиле сами (неуспешно) да си ги скратат фармерките , немам ништо против ама ако се шеташ по дома , ако решиле да ги прошетат надвор барем нека се потудат да изгледаат добро а не ради реда исечени! и уште еден тон други работи кои не дека му штетат на универзимот ама бодат во очи !

16. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека само глупости правам од што сум заљубена. И лошото е во тоа што откако ќе ја направам глупоста ми текнува што сум напраила, ама е касно. :wasntme:

На pamelche му/ѝ се допаѓа ова.
  17. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.474
    Допаѓања:
    17.174
    Е добро де, некој нема да купи па ќе сече стари фармерки. И јас си исеков, ги порубив си ги носам, мене ми се свиѓаат а на друг дали му се свиѓа ич уво не ме боли. ;)

18. LetsTalkFashion

LetsTalkFashion Истакнат член

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    437
    Допаѓања:
    879
    јас не реков дека може секој ниту па реков дека некој неможе да ги купи само дека не треба ради реда да се исечат како гаќи или без ич да се внимава едната да е пократка а другата подолга или погрешно си ме прочитала или не си ме разбрала ~

19. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.474
    Допаѓања:
    17.174
    Нема веќе да бидам старата Памела. Од денес ќе се сменам. Нема на секој јас по газ да му идам и да правам нешто што не го сакам, знаеш колку да испаднам фина. Епа нема. Осечам се ко посљедно говно, сите ме искористуваат како сакаат. Ама ќе вратам јас, од денес ќе се види која сум ЈАС.

Туку сакав да кажам, дека денес ја излажам мајка ми, ама нешто ме јадеше во душата и отидов и со солзи во очите, да трепнам ќе заплачам и признав. Добро е што беше брзо признаено, бидејќи знаете како викаат: Довербата тешко се добива, а многу лесно се губи. Фала ти мамичке што ми прости (јес да не беше некоја ептен голема лага, ама ипак е лага).

На Johny, lovely91 и Shpagetta им се допаѓа ова.
  20. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    100.569
    Мајко моја што се случува со мене?Станав уште во 5.Мојов биоритам полудува,Фино лепо си ја извлеков даската за пеглање и си ги испеглав алиштата на тераса без заморно и с"клетливо потење.Е не .Од вчера попладне до денес сум сама.Какво задоволство :nod: Е уште да не морав да готвев ќе беше идеално ама и вака не е лошо.Морам да го уловам крапот во мај маркет инаку ќе бидам соочена со заморно дробење као јас не сум ја нахранила фамилијата.Фуј.

Друго,бевме на кафе со другарка ми.И на враќање на семафор,мало ромче.За раката води уште помало сестриче.А девојчето убаво преубаво.И под слојот прљавштина лиценцето слатко со бадем очиња.Бре, ме трогна тоа лице не знам зошто.Им дадов што имам ситно,а братчето и ги да даде сите пари на сестричката.Му викам зошто не ги поделите.Мала е таа одговара сака да си купи сладолед.И сега му велам ти немаш.Да рече ама ако има таа и мене ќе ми даде.Ми ги насолзија очите бе.Пробуричкав низ новчаникот му ставив уште 50 денари.Ја испружува дланката парите легнуваат на неа а тој ги гледа со искри во очите.Веројатно веќе знае на што ќе ги потроши.И за на крај ми вели тето многу си убава.... :D од немајкаде не знаеше што да каже па истури комплимент кој ме полеа како летен дожд.Ах бре дете...имам јас дома огледало...сето се случува на раскрсница со оние фамозни 100 секунди одбројување...

И ова мора да го кажам .На влегување во кафулето близу до влезот еден мој бивши.И во моментот милион мисли во глава.Од каде сега тука ,баш денес,а излегувам еднаш годишно што се вели а не сум го сретнала со години,фала богу што се облеков пристојно...Кој олош,ваков таков..тоа и ...немој сега да се паднеш пред него и да се избламираш... :$ :D

На Alesii, kravce, la-chicka и 20 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.