Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. stylishh

stylishh Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    619
    The lord is my shephard I'm cool despite emergency
    Whom shall I fear exept the god
    No emotions in this world full of lies
    Step my step and be versatile :rock:

2. Shpagetta

Shpagetta Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    2.390
    !!!!!

3. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Не се замарам :smoke:
    не гледам друга опција за да се надмине ова, освен да не се замарам.

4. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    ... Нема правда!

Идонеа алал да ти е за муабетов :up:

На Idonea му/ѝ се допаѓа ова.
  5. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.589
    Допаѓања:
    43.114
    Станав, сама дома, са осмехом на лицу.
    Синоќа се поднапивме малку со школските мои, кои патем ми се драги многу...се смеевме како луди, си кажавме по некоја тајна, си разменивме некој секс совет и игравме на песните на Лозано.
    Убаво е човек да се опушти така максимално.

Се шеткам дома на гаќа, I'm sexy and I know it :emo: :D
    Не, озбилно се чувствувам убаво во своја кожа.
    Спиев само 5 саата што е релативно малку за мене, ама спиев топ да не ме разбуди.
    Расположението ми е на врв.
    Уживајте со песниве во оваа топла недела.
    http://www.youtube.com/watch?v=n37NaJtg ... re=related
    Јас уживам во љубовта.И онака да кажам само дека го љубам кога случајно се облекуваме во иста боја и дизајн...пред некој ден бевме зелени, синоќа ко Далтон браќата од Таличниот Том, пругасти.Љубов.

Едит:Какво клише, ама на песнава се топам како сладолед на топлово време.
    http://www.youtube.com/watch?v=9BMwcO6_ ... ure=relmfu
    Ах те обожавам човеку.

На kravce, Libera и anabel-a им се допаѓа ова.
  6. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Ми се оди на одмор. Ама навистина ми се оди на одмор. Ај може сама сум дома деновиве али пак ми здосади веќе Скопјево. :(
    Битно е кога си сам дома можеш да си правиш се што сакаш. Креветот немораш да го местиш секое сабајле кога вечерта знаеш дека пак ќе си легнеш и најбитното од се никој нема да те тера да го наместиш :D
    Си пушташ гласна музика и најбитно од се е си знаеш дека на никого нема да му сметаш. Абе милина... :)

7. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    СДК дека денес ми е роденден, полнам 27 години ама кога ке ми текне дека стареам и дека ми опага колагенот на кожата-знам дека звучи смешно ама понекогаш не ми е смешно sweat:
    незнам зошто , ама ние жените се плашиме од староста-ок не сите, ама во глобала да, епа јас сум од тие кои се плашат(не можам да се замислам во огледало да се погледнам, и да видам една мапа на моево лице) и на телото исто така-ниту една девојка на моја возраст што ја познавам не размислува на ова, ама ке ги видам после 10 години дали нема да мислат :) (исто како двете другарки изгледаат многу повозрасни за разлика од тоа што се, и не се замараат, а јас па имам младалачки гени што не ни личам на 27, искрено ама ете се грижам-незнам зошто , можеби затоа што имав примери да видам негувани жени и не баш толку посветени на себе си, па си направив споредба како сакам јас да изгледам после 10, 15 години :)
    и :!: сдк дека малку ми е срам што до никаде во животв сум-ниту дипломирана, ниту вработена, ама се надевам дека ке биде подобро-работам на случајот, па се надевам дека во скоро време резултатите ке бидат видливи :)

На Lepaaa, Johny и esperanca им се допаѓа ова.
  8. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Бришење прашина низ дома = 150 калории
    Собирање пајажини = 25 калории
    Вадење теписони = 500 калории

Вежбањето за денес е завршено! Извежбани бицепс, трипцепс, клекнувања, стомачни и грбни. :tmi:
    Ајсот со сладотче, летче и циметче во моментов ми е повеќе од оргазмичен.

На Monna.Monna и Miss-Independent им се допаѓа ова.
  9. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.261
    Допаѓања:
    157.587
    http://www.youtube.com/watch?v=T_SS-TyXhhU

Ја рива,ја риваааа...ооооо... 70ти. Со куглов фризура,деца се прскаат у двор,маж ми коси трева, а јас пијам маргарита на порчот уште во рано попладне! :D

Добар ден,шопрајте?! :D

http://www.youtube.com/watch?v=7RUVicdW ... re=related

Какостебе?!
    Камон летц твист аген лајк ви дид ит ласт самр!!!
    Пут јор смајл оврдер!

На Buttterfly, Gordana10, Miss-Independent и 3 други им се допаѓа ова.
  10. Marley

Marley Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.093
    Допаѓања:
    1.130
    ^^... добри сме,.. еве косиме трава... ;) :)

На Lilit му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Порано своите чувства ги искажував преку фб ќе акнам некоја слика и некое смајли |( глупости
    сега се навикнав тука, вас да ви кукам, кога сум тажна и со вас да ја споделам среќата :wasntme:

Абе ај да не врткам више од околку сакам да ви кажам...
    Ве Сакам сите до еден, Сите :!:

На danniela5 и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  12. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Моментот кога се отишло по ѓаволите а вие се чувствувате добро. 8)
    Нетипично за мене но изгледа сум отрпнала па веќе скоро и ништо да не допира до мене.
    Се чувствувам ко среќна будала... :rofl:

13. Alesii

Alesii Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    841
    Многу е топло..ауу...Бев на Водно со братучедите нивното и моето друштво...Преубаво си поминав..Сега дома галкање со моето кутре...и одма ручек да се прави..Печено рибче и печени тиквички...мњаммиииии :lol:

14. Webstica

Webstica Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јуни 2012
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    52
    Кога сонцето ја залева малата зелена трева со своите допири, тревата се смее со сини, мали цветчиња.. Моите допири секогаш му ги галат мислите, а таму мали насмевки молчливо гледаат. Знам дека можам да ги најдам сите мали нешта во светот, но тебе никогаш нема да те пронајдам. Ти си онаму каде што не е мојот свет. Ти си кралска пеперуга која не е од моето кралство..
    Твојата тишина се чини најмала, но целосна.
    Ова е мојот живот!
    Животец под сенката на прав конец. Линеарно се движам без да помислам дека можеби копликациите би биле поинтересни. И сега излажав , знам! :!:
    Понекогаш мислам дека постоиш само во моите избледени мисли.. навистина бледнеат.. Намини пак те молам, напој ги со твоите бои.. Постоиш ли или јас сеуште не научив што е живот, а што сон..

15. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    А толку сакав да одам на пиво фест ама оваа година нече :wasntme: Толку сум се одвикнала од користењето на компјутер овој месец дена што ми беше расипан, што да ме видете сега како штракам на тастатурата ке си речете оваа прв пат во животот пишува. АМА, затоа пак се изначитав на книги- Аферата Ван Гог, Калугерот кој го продаде своето ферари, Загубениот симбол, Кодот на ДаВинчи... не нагазив на лоша книга. Епа на ова жешко време спас е само книга и ладење на клима.
    Инаку да се пофалам, можеби споменав можеби и не, на 6 Август заминувам на одмор со либето, на исто место како и лани, дури сакам и во истиот хотел да сме и истата соба :inlove: Е многу убаво си поминав жими се, дај боже и оваа година исто убаво да си поминам. :wasntme: А летово, многу убаво ми поминува, дружење, смеа, и малку сум исончана од тие 6-7 пати што отидов на еднодневно бањање за Грција. :angel: Не сакам толку брзо да помине, не сакам. :(

На Hopeful, anabel-a и esperanca им се допаѓа ова.
  16. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Приказната за маченцата заврши.

Всушност, еве како почна:
    Маалската мачка роди само едно маченце. Абе, како тупаницата ми беше. И во дворот мој се милуваа, спиеја, малото цицаше, лежеше до мамичка и така..
    А само да ја видевте глетката.. колку насмевки принудуваше.

И, секој ден, секоја минута ги гледав и се чудев на мајчинската поврзаност.

А сега.. баба ми го нашла малото под дрвото умрено.

И така.. заврши оваа приказна.
    Кога мајката мачка го виде малото мртво, одма избега. Се исплаши од роденото маченце, она со кое секој ден си се милуваше.

...

СДК2 What goes up, must come down. #HappyKarmaDay

17. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    100.569
    Ручекот е при крај,ама и јас со него..во главава како да има воена коњаница што галопира..а мислев да ставам некое масло на косава ,ама ништо ,ме фати мрза...а и инаку нема многу да и помогне на овој мој јад на главава...а ноктиве се за оправување...ама немам сила ни со малиов прст да мрднам...а слушам глас од фрижидерот,знаете тоа мора да е фрикомчето мое со вишна...да,да ме вика -додји земи мееее....... :P Шеќерот ме ландара,ту ми е низок и би ги изела сите марсови,твиксови сникерси и плус сите гумени бомбони на светов ,ту ми е висок и си викам доста само јадеш не чини пиј вода здрава е ...нејсе...во позадина мачкава се протега,пак се борела изгледа,целата е оскубена!Чекајте нели феврури замина одамна или и на неа влијае промената на климата??!!! Врапчето прееска ќе ми избегаше за малку,сосема добро се снаоѓа.Набрзо ќе се поздрави со мене..
    Јас одам да ја пронајдам најладната соба во куќава се ми се чини ќе си го преседам попладнево во подрумот .Па најладен е.Во друштво со лубеница.Пак ќе јадам .Аман веќе :lol:

18. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    На сите да ви кажам дека мојот психички, долго очекуван, море нај очекуван одмор почнува од вечерва кога ќе ја напуштам Македонија.
    Јас сама со дечко ми, за прв пат во мојот прекрасен живот, се надевам овие денови ќе биде уште по прекрасен... (нели де, морето, песокот, зајдисонцата, јас и он полуголи цели 15 дена, и не толку романтично - ама и многу пивооо и куродрвки во избилство :D )

Еуфоријата ме фати уште од вчера кога ме тресна у глава дека тоа е тоа, конечно го дочекав мојот одмор, што цел живот го сакав и чекав како идиот, само јас и он, далеку, далеку од сите и се, и искрено, сега за се што се грижам е да не ме фати
    серка
    во бусот, 12 саати патување, а мене кога ме фати, морам одмаааааа, инаку страшно ќе биде за сите околу мене(недај Божее)!
    Значи уште од сега знам цела рака апчиња шо ќе се напијам, и планирам да спијам цел пат, и да јадам лесна храна и секако банани по патот само за освежување и вода.

Сакам да ви кажам дека јас нема да се уклучам ни еднаш на нет, нема да ве следам, нема да ве мислам, одам таму да си го земам мојот заслужен одмор, да се изнатегнам и изнасончам на прекрасната плажа, да се бањам како водна жаба, да си готвам и пијам со него, и да водам љубов секоја ноќ и сабајле без граници...
    Одам да искусам нешто ново, и се надевам дека кога ќе се вратам ќе имам (верувам дека ќе имам) сочни и провокативни, дрски, страсни, преубави и возбудливи моменти за кои ќе ми завидувате! :P

А сега останете ми здрави и живи, одам да мавнам еден ладен туш и да фатам бус за Скопје, а таму друг ме чека.

На Adi888, la-chicka, Stoimenovska и 18 други им се допаѓа ова.
  19. 1-Lady-in-red

1-Lady-in-red Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2012
    Пораки:
    193
    Допаѓања:
    44
    СДК дека веќе премногу е топло, на вакво време не вреди дома да се седи, само покрај некоја плажа лежи под чадор, пливај и кулирај :D

20. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Еве ме и мене тазе вратена од одморче, со најубава боја...толку исончана никогаш не сум била! :$ :lol:
    Одморот како одмор, најпрекрасен ! Друштвото одбрано... забава, смеа, добар провод, коктелчиња и по некое пиво, море, базен, Margarita familiare од Kolonat :rofl: ...! Што да е повеќе?! :wasntme:
    Со љубовче, значи без ниеден пропуст цели 216 часа бевме заедно. :rofl: Љубов без граници, нежноќа права е детето, колку само ме пазеше, ме мазеше мхх... :inlove:
    На кратко е тоа, отсега ќе се читкаме почесто! :rofl:

И за крај еве ви една сликичка од базенот, со поглед кон морето!

Прикачени фајлови:

• IMG_0896-1.JPG
      IMG_0896-1.JPG
      Големина на фајлот:
      115,1 KB
      Прегледи:
      331
    На Adi888, bittersweet, Stoimenovska и 13 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.