Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. 1-Lady-in-red

1-Lady-in-red Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2012
    Пораки:
    193
    Допаѓања:
    44
    Анушка да си поминеш многу убаво :* и кога ќе дојдеш да ни раскажеш колку е било прекрасно, ти посакувам најубав одмор досега и прекрасни моменти со дечко ти :inlove: Поздрав и среќен пак :rock::inlove:
    Супер :clap: Мило ми е за тебе, да ти продолжи среќата и да биде многуу поголема од некогаш :D
    Инаку сликата е навистина уметничка и преубава :)

2. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.445
    Допаѓања:
    91.767
    Знам дека е недела ама ич не ми е срам и си вртам по броевиве на огласиве. Имаш работно искуство? -Не! Епа имаме луѓе.
    А да имав искуство може и ќе ме викневте, а? Како по ѓаволите да имам искуство кога никој не дава шанса? Па се се учи, а фала Богу во носење ајнцер нема никаква филозофија.
    Среќа бев на едно интервју каде си беше фин газдата и според него океј е да немаш искуство зошто нели мора ода негде да се почне. Па да се надеваме ќе ме бара деновиве.
    Бара продавачка во бутик и работно искуство. Што треба да знам да диплам? Знам, по дома сама си ги диплам алиштата.
    Се напиздив по ѓаволите!

На Adi888, lunicka, maca99 и 23 други им се допаѓа ова.
  3. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека рака на срце, ептен ме нервира кога се правите мајка Тереза по форумов. Ко да е ова некој друг свет, каде што има исклучиво розева боја. Сите сме добри, фини, мили, на мравки не газиме.
    Ништо лично, само барам малце повеќе искреност. Не сме од Пакистан овдека донесени. ;)

На maca99, JoxyTheFreak, Stoimenovska и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Она кога ќе ти влезе шампон во очи

А кога па шампонот е со ментол....сеуште си имам модрица на раката |(

На Monna.Monna, Libera, Gordana10 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Убави моменти...
    Жешко сонце, заразни песни, коктелчиња, одлично друштво.
    Е тоа е живот! Прекрасно е мал збор за да се опише. :sun: :d: :dance:

На anabel-a му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    СДК „ што е тоа во луѓето тажно, што живеат во животи туѓи...“ ах колку само беше во право Тоше за се што збореше :doh: и јас тоа постојано се прашувам... :x

И најголемата лага што ја кажал еден наш политичар а е против нас, добро лагава му е врв на останатите негови лаги - „ Македонците настанале во 19 век“ :o Бре човеку што жити се кажа, не ме смеј :D |(
    Ај диос мио :tmi: :o |( :| ( смајли што се крсти :D )

На Lux, maca99, danniela5 и 2 други им се допаѓа ова.
  7. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.474
    Допаѓања:
    17.174
    Епа Циа, затоа како мене со бебешки шампон ќе се бањаш. :D

На CIA му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Хахаха не не,така ја ставив сликава ради смееа, си немам јас вакви пробелми :D Фала му на Бога :P
    Иначе сакам да кажам е дека навистина ми е прекуглава од се.Навистина сум преморена.Времево е и премногу жешко,јас навистина сакам лето ама ова е веќе претерано :sweat: И друго со нетрпиение си го чекам роденденов,едвај чекам значи! :party:

И уште нешто.Да ми кажуваше некој немаше да верувам,синојка крај 2 часот се враќам со такси од чаршија за дома,и на Антана 5 радио ја слушам песнава http://www.youtube.com/watch?v=h_Yry9Zrsr8 и ваква останав :o :o Mи падна чудо тоа што,за прв пат на Македонско радио да слушнам песна од Мизар.Добро и предходно еднаш имам слушнато песна од Архангел,исто на Антена5 :P

9. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    Кога би биле деца, и би учеле во исто школо, ти би ми се пуштил на полуматура затоа што 8 години си глумел незаинтересиран фраер а јас би ти кажала намерно дека имам дечко. Така да, да се живи и здрави нашите што не не запишале во исто школо. :)

На Oxymoron, Cacy и pamelche им се допаѓа ова.
  10. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    Сакам да кажам дека кога најмалку очекувам ќе се појави некој и ќе ми го разубави денот. Па јас ќе одам за Прилеп :rock: Што туку еден пријател ме израдува и за пола саат тргнувам и се надевам дека Прилепчани ќе ме угостат баш како што треба.
    А да и кога најмногу ми треба еден дечко на фб да му кажам дека ќе одам во Прилеп тој го нема :devil: Епа ај да се надевам дека во таа гужва ќе го препознаам. Ајде имајте убав ден. Чао :*

11. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Сакав да одам Прилеп и денес,да го начекам таму,ама неможам,денес имам друг убав настан на кој треба т.е. сакам да одам,не се сучува тоа секој ден.Од друга страна неќам да одам Прилеп,шо сака нека прави,нема да ме види ко е толку блесав,нема па јас да одам по него.Ништо поќе не правам.А и немам ни со кој да одам денес. Овие дена ми с пеколни,саом нервози,а знам за џабе ќе се.Ама не можи така,ако е со мене нека не се прави дека е сам!
    Вчера беше преубаво,се изнапеавме,се изнаигравме,Џеј беше смешка целиот,а Жељко направи атмосфера,малце зафркна со македонските песни,можеше нив и покасно да ги испее,ама ок,пак беше убаво :)
    Ви посакувам убава вечер :*

12. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Убав помин Кумоо и да ги поздравиш Прилепчани :rofl: :rofl:

На perlaa му/ѝ се допаѓа ова.
  13. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Дека се нервирам. :@
    Недела дена пазам на исхрана ко ненормална, се одеше супер, вежбите, и на крај стомакот ми се поду ко луд. Е зошто бееее?! :headbang:

14. lola-86

lola-86 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    198
    Сакам да кажам долг период не бев на форумот,еве ме се вратив... :) и се вратив посреќна...

На tinkerbelll и green.eyes им се допаѓа ова.
  15. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Ќе излезам на телевизија и сама ќе си се запросам |( Уф колку ми се патетични тие јавни запросувања |( Брат направи нешто посебно само за неа, а не циркус за целата публика!

На chocolate.chick, Stoimenovska, 1209 и 2 други им се допаѓа ова.
  16. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Иако е тоооолку топло надвор и нееееиздржливо сепак јас си се ладам внатре и тоа е добро мноооооогу добро . Затоа што од утре планирам да вежбам и да почнам да пишувам ќе си се ладам и ќе си уживам . Па да се збогувам достоинствено со 2 и пол месеци лежење и не правење ништо морам да почнам да работам за да си одмарам после пак . Кога коцките ќе си се наредат е многу подобро :D

17. butterfly33

butterfly33 Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    1.252
    Допаѓања:
    1.100
  18. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.993
    Полека, полека сите си ја учат лекцијата.
    Секогаш прво следи предупредувањето, па critical hit.
    Ко јавно наддавање, 1...2...3...продадено!
    Сум кажала одамна, јас ако сум избувлива во моментот и не можам да премолчам, јас имам многу поголема толеранција од онаа тако звана толеранција да премолчиш во моментот, па после се’ што се насобрало да го нашљакаш одеднаш ко цигански мрсул на асфалт.
    Ама пукнало ли кај мене, значи и на Бога преку мадиња му дошло и назад нема.
    Ма после плачење и молење на BBC и CNN нека има во терминот на ударни вести, мене мува нема да ме полази. Оти кога сум била лајното и кога ме лазеле мувите, немало кој да се свести и да ги ишка.

И така деновиве раскрстив уште едно квази-другарство за навек.
    Не дека беше нешто интензивно, ама ете, не ми го треба такво. Трепкај сега со очињата колку сакаш.

Ма ич за ништо не ми се замара. Звучам ко статус на дигната тинејџерка, ама то е. :D
    Уште само два дена кога ќе си се распостелам на плажа, па една одбојка во вода кога ќе му опнам, па шетање до рани зори. Ма таман сме четири, Сексот и градот нема да ни е рамен. :lol:
    Ах, веќе ги слушам бранчињата кај што шумолат дури се печам на сонце. 8)

На Johny, Monroe, anabel-a и 3 други им се допаѓа ова.
  19. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Колешке тој е бугарофил и неговите изјави не се веродостојни.Немој да ми се нервираш и да губиш лепота поради тоа
    СДк дека вчера денот ми беше прекрасен.Цел ден со душата моја,вечера,вино и многу љубов.Само ние бевме во ресторанот и си се посветивме еден на друг. Го изнајмил цел само за нас,па тоа никогаш немаше ни да го помислам тоа,мислев дека ќе ме запроси :inlove: ама не :( Душа моја најуба,ептен ме изненади.
    Вечерта за малце ќе ни ја расипеше една негова батучетка која што пуште да му се јави нејзина другарка дека ќе го чекала негде,но ја откривме која е ,јас не изреагирав бурно бидејќи имам голема доверба во него и се се заврше совршено.
    А денес пак бев на крштевка кај моето најубо и најслатко внуче.Ама ме умре само да имаш нозе и да трчаш по него,најубав и најзабавен начин за слабеење плус :!:.
    А леле,леле што ми се случе ко одев кон црквата.Си одам јас така накинџурена,си слегвам по тротоар и слегов да ама на
    задник
    :rofl: ,а како паднав ни јас не знам и еден дедо кутриот се уплаше и ми вели се удри чупе?Јас не,не арна сум и си станав,си се истресив и си продолжив да одам :$
    Па во црквата беа 10 бебиња за крштевање и сите наеднаш попот ги крсти,абе господе боже си велам ко на пазар да бев се чувствував,ни црквата не е тоа,тоа што беше|(.Тие кутрите плачат,тој врти ли врти со кандилото и брзински ги благослови.
    Вујна ми кога разбра дека е тука душлето,по брза постапка рече да го донесиш и дојде,сите излегоа од кафаната специјално да го видат ко претседателот да дошол се запозна со сите мои блиски од на мама страната,значи одиме се понапред и понапред.Го испратив,ги ислушав впечатоците од нив дека многу бил,фин.мил и културен .А сега си седам и си се ладам на овие горештини и ви пишувам за моите впечатоци драги мои феминки.

На Monna.Monna, anabel-a, anggell и 3 други им се допаѓа ова.
  20. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Aхх, мноху заебана ситуација е ова со предлозиве за брак, да те фати страв човек кога ќе клекне патика да си врзе... :D

На Monna.Monna, Annie.mk1, Johny и 7 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.