Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Мазно, без стрии и целулит доаѓа во предвид. Ама, бар да ги скриеја тие целулитите и стриите бе пред да лупнат слика. Вака не личи на ништо.

На Lepaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    ^ Лепа, аман немој, жити све, ќе им набиеш комплекси. :D :D :D

На Lepaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  3. chocolate.chick

chocolate.chick Популарен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2011
    Пораки:
    922
    Допаѓања:
    644
    ^^Разбирам згодна девојка да стави таква слика, има бре што да покаже, зошто да се крие? Ама оние кои личат на прасиња во купаќи да ставаат такви слики, па уште во дескрипшн пишувале коментари од типот
    :^)
    Згора на се мислат дека некому набиваат комплекси, а тие искомплексирани до немајкаде. :x

4. SimplyElegant

SimplyElegant Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    779
    Е ајде де не знам како не им е срам да ставаат такви слики, цели нозе целулит, сало искача од сите страни, цицките распивтани... бљак :puke:
    Јас да сум на нивно место нема ни да помислам да ставам слика на фб а камо ли тоа да го направам.
    За среќа слаба сум и немам целулит и стрии, да чукнам во дрво. :$

5. Glossy-girl

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    ^ Јас им се дивам на Храброста и Самодовербата.
    Браво за тие што не им е гајле какви се и си ги растерусваат бутчњата и газињата на плажа. Алал да им е. :clap: :clap: :clap: :clap:
    А вие слабите прајте се уште послаби, „земете пример од елегантно пополнените“. Јајте хлеб луѓе!

6. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Ехх, а бе имам и јас стрии на г‘зот и нозете и нејќам да се гледам таква, а камоли друг да ме гледа.

Едит: немам ништо против дебелките луѓе, зборувам за оние слабите со целулит и стрии. :)

7. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Баш имав една интересна ситуација со дечко ми, пред некој ден. :D Ми вика леле срцка да видиш некоја си таму каков газ има, вака натртен, онака избацен абе шооо |( . Одам на плажа јас, ја гледам неа-застанала со професионален апарат со другарка и‘ позира ли позира за профајл пикчр (ушеедно |( ). А тој газот нејзин шо го прчеше, а бе мислиш Париз-Дакар трките се возат на облините на газот нејзин, то целиот беше (целулитна) дупка до дупка, а стриите-е то ти е патеката обележана! :rofl: :rofl: :lol:

На SimplyElegant му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Glossy-girl

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Еее тебе би ти било срам, па и мене би ми било, ама старбакс и лепа, вие сте си згодна знам јас, а како им е на обратните од вас? Треба да се кријат под стаклено ѕвоно? Ако се прифаќаат такви, арно де... ќе си одат на плажа, се прифатиле такви и им е гајле од луѓето и не живеат тие од нас, вака шо ги коментираме. Така да, браво за нив. :)

9. chocolate.chick

chocolate.chick Популарен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2011
    Пораки:
    922
    Допаѓања:
    644
    Хахахаххаха, незнаеш дали да ги жалиш или да им се смееш. Од што имаат вишок целулит, може дури и да продаваат на оние кои немаат. Газот и цицките на мегдан, duck face и одма на фб! Па лајкови се во прашање, исто како живот да е! Ние не го разбираме тоа, старомодни сме...

10. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Можно е јас да постојам само за комарците да имаат од што да живеат.Потполно можно. :^)

На Lepaaa и ViktorijaMari им се допаѓа ова.
  11. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.261
    Допаѓања:
    157.591
    Моите дома ја тролаат Брена,мајка ми вика,врска нема од пеење,татко ми вика дека само нозете и чинат, а она ги трола прилепчани,ја пее Битола мој роден крај! Хаос мачко! :rofl:

На antonina, esperanca, blaa и 13 други им се допаѓа ова.
  12. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.993
    Море женчиња, ај барем терајте си го муабетот по лп.
    Дури вие им се замарате која каков грев била, караванот си пројде, тие уште 100 „фотосесии“ си изнаправиле и си изнабилдале его. Па битно е демек ние, Трајко и Петко што ќе кажат.
    И за вас и за мене некој може вака збори, па никому ништо. It's a free country.
    Вредноста на една личност не се зголемува со право пропорционално омаловажување и намалување на вредноста на некој друг.

Туку дојдов да споделам еден јак оглас. Се мислев прво во огласи, ама оваа тема е повеќе посетена.
    Вака...
    Навалете. Нофје! :D

На bittersweet, Monna.Monna, Lepaaa и 7 други им се допаѓа ова.
  13. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    СДК го давам преку лето станов за без пари,кој сакат слободно нека се обратит кај мене ;) :D Музика 24\7 забава до безсвест.Просто да се изнаиграш колку ти душа сакат :D :rofl:
    Се зафркавам бе.Само што ствано сум премногу изреволтирана,за секојденвнава музика пуштена колку што може и неможе во ниедно време.И тоа од сите страни,кај и да се завртам.
    Ама тоа е лето,што да праиме,свадби се праат :D Ај со среќа нека им е :D

На Glossy-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  14. SimplyElegant

SimplyElegant Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    779
    Навистина не можам да им се изначудам на луѓево што се се способни да кажат и да направат.

15. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.474
    Допаѓања:
    17.174
    Колку прост народ има, значи. Онаа слика што ја ставив пред некој ден овде во СДК, ја ставив на ФБ и пишав во дискрипшн STOP THE WAR! , и на чет ми пишува еден не го ни знам ни познавам : Избриши ја сликата, овде едвај се чека да почне да ги тепаме шиптарите. Боже, до кај ојде светот. |(

16. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Колку е мал светот, место немат :o :tmi: :D :D Ех, човек незнае каде ќе одведе животот.... :geek:

На Lux и pamelche им се допаѓа ова.
  17. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Девојки сакам да кажам дека ми недостасува времето кога го правев ова [​IMG],навистина си имам убави спомени од дестството поминати со многу драги луѓе

На Monna.Monna, kravce, doll.a и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. innablood

innablood Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    1.324
    Толку многу имам да кажам, а кога ќе ми се укаже шанса како да имам кнедла во грлото.
    Се давам во сопствените мисли..

На sweet-cherry, julie77, Justice и 7 други им се допаѓа ова.
  19. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека зборовите се ништо, кој колку сака нека се прави паметен на нешто што не го преживеал - залудно е. Се` е поинаку кога нешто ќе почувствуваш во своја кожа, отколку некој што напразно зборува...
    Конечно желбата ми се исполни. Долго време сакав и ептен ми е мерак што си чкртнав уште едно редче во замислената to do листата. ^_^

На Gordana10 и DeMelo им се допаѓа ова.
  20. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.522
    Допаѓања:
    174.000
    Абре луѓе,они не се секираат ,ние тука ќе се дробиме.
    Па добро,отишле,се избањале,се сликале и што сега....ги има на фб. :o
    Туку,човек и на базен треба да отвара очи,да не се најде на некоја слика во позадина-на фб .
    Е тогаш... :tmi:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.