Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    СДК веќе се решив што ќе одам на факултет. Дефинитивно :) после толку мислење и премислување. Се надевам дека ќе ја положам матурата како што треба, и ќе ме примат тамо кај што сакам.

На creshicka, LivingGlam и Zlatusko им се допаѓа ова.
  2. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    Седам со фарба на глава, и мислам... Се припремам за утрешната премиера, го повторувам текстот перејќи садови, миејќи се, облекувајќи се... и никако неможам да вклопам комбинација што да облечам за коктелот потоа. И станувам лута како чили :@ кога ќе ми текне дека тукушто купеното капутче го позајмив на другарка која тврди дека ми го вратила (а не ми го вратила). Како може по милионити пат да ги правам истите грешки. Секогаш се собираме пред излегување кај мене и нормално сите се облекуваат од мојот ормар. И моите другарки, и другарки на другарките, дури и девојки кои првпат ми влегуваат дома.
    Но тоа е, таква сум, со радост давам, и никогаш не си го добивам назад. Милион пати ќе кажам `те молам да ми го вратиш бидејки ми е ново, или едноставно ете ми е дел без кој неможам да правам одредени комбинации па извесни парчиња од ормарот не ги ни облекувам...
    Знам дека има ваква тема...но некако тука ми се испушти :) Ух....(воздивнувам) ќе се обесам!

3. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Ајде пуштајте 24 Вести, гледајте Репортажа за Штип! 8) :lol:

На martinuska му/ѝ се допаѓа ова.
  4. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    4.774
    СДК поубав ден од денес мислам дека немало досега :) Времето беше прекрасно, што дури и ме истаде од депресија. Замислете со елек и со дукс шетав, БЕЗ јакна во НОЕМВРИ ! :) и сакам да кажам дека сум ненормално опседната со песнава :)

http://www.youtube.com/watch?v=s6b33PTbGxk

На Ema.Sk му/ѝ се допаѓа ова.
  5. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    СДК МРАЗАМ ЗИМА!

На martinuska му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    ... не е се` така сиво, кога имаш со кого да одиш на пиво!

http://www.youtube.com/watch?v=eKggk0sERys

Zbogom filmovi bez boje
    i odresci od soje
    pozvat' ces kod sebe
    sve frendove svoje...

7. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    За момент се исплашив реков нема да има кај да си се изнакажам убо убо! :lol: ама видов дека нова страничка сте отвориле тука. :D
    Е сега, дома не сум била веќе два месеци...полагав и полагам уште во понеделник и иху дома! Е тогаш цела недела пред мене, слободна-одморна да читам што сте се изнакажале вие тука! :lol:

А сега ве поздравував и силно ве гушкам...морам да бегам-овој мојов да не примети што сум се распишала толку па да не земе мислењата да ми ги чита! :rofl:

И да...положив СЕ’ ! :rofl: :rofl:

:*

На teddybear, Hipica, Doozy и 5 други им се допаѓа ова.
  8. Avril.09

Avril.09 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    737
    Допаѓања:
    892
    СДК дека никој незнае колку се радувам на враќањето на другарка ми. Ахх нека си дојде веќе да ја изгушкаме, многу ни фали ! Уште еден месец... Планираме некое големо изненадување, ќе пишувам овде сигурно :) .
    Многу се чувствувам денес разиграно, сакам да помине времето брзо, бидејќи следува период на журки, веселби и што ли уште не!
    А сега зажелнев за спремање. Затоа, се одјавувам и ќе почнам да уживам во есента и да ја пренесувам мојава позитивна енергија на другите!!!
    :* :* :*

9. Sanniii

Sanniii Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.293
    Допаѓања:
    3.114
    I'm in love with this animal. :inlove:

На Go-Girl, IndieGirl и Gordana10 им се допаѓа ова.
  10. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    Јас вечерва решив сама дома да си пијам пивце (па и пуканки си купив) :lol: Таман побрзо да си заспијам ;)

На Cynthia, Hipica и Squirrel им се допаѓа ова.
  11. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.577
    Македонците се делат на Скопјани и провинцијалци.

На Cynthia, MandyLane, AnoreXic и 2 други им се допаѓа ова.
  12. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Екстремите не се добри во никој случај како особина, еве ни во религија, постов ми е инспириран од оние исфрустрирани атеисти, кои ми се во иста група со религиозните фанатици и едните и другите се духовни терористи!

Немам проблем со здраворазумен став да не веруваш во Бога твое право (не е наменето на никој од форумов), избор и демократски и како слободна волја, ама дека причестувањето те наградува само со каснување бајат леб и неколку голтки евтино вино, немој леба ти! Да се разбереме не сум јас од оние верници кои секојдневно ќе ги сретнете во црквите некои дури се цели обвиткани во шамии и долги сукњи ама кога возгордеаноста би се материјализирала кај нив (нели супериорни се бидејќи ги знаат сите пеења да речеме напамет и те меркаат под око дали ќе фалшираш бидејќи дрес кодот те издава дека не им си рамен) би сечела како врел нож низ путер е така глатко. Значи претежно моите молитви се упатени кон Бога од мојот дом и не сметам дека сум подобра од еден атеист поради оваа моја определба, ама нека не го сквернават постот со вакви идиотски восклици на ,,сознанија,,.

Постот не е само стеснување на прехранбени артикли или сексуална апстиненција, туку со недели треба да внимаваш на секој свој збор и мисла за да ја заслужиш причесната. Тоа бара огромна самоконтрола и духовен напор во моменталните наши услови за да би се остварило. Бидејќи додека атеистот одговара само пред себе верникот одговара и пред Бога, значи има двојна одговорност.

Ех, да ова ќе го поврзам со Окото кое гледа се‘ кое во темата за Илуминати некои го поврзале со оваа група која не постои со векови што е адекватно на тоа да сметаш дека свастиката е исклучиво наци-симбол, инаку Масоните се сосема реални и меѓу нас веќе и ветувам наскоро ќе отворам тема за нив и апел да не ми ја спојувате со онаа за Илуминатите до сегашните или идни модераторки... Значи Окото кое гледа се‘ е преземено од Масонеријата како симбол инаку е Христијански и го означува токму тоа дека ништо човек не може да скрие од Бога.

Денес е во мода и е ин да се плука по се‘ и сешто и не случајно драгата ни Влада воведе санкција на оваа активност со пеесетче во еври :D ...

Едит - кон постот на Ашлинг пострашен е духовен провинцијализам од територијален, :) !

На MandyLane и bittersweet им се допаѓа ова.
  13. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.686
    Допаѓања:
    6.585
    Не, повеќе незнам што ми се случува, незнам што чувствувам. Уште од кога стапнав во ова школо, од првите денови го заприметив дечково, косица на страна, рапер, преубави очиња и ми се допадна. Месец-два онака си го загледував, убав ми беше ама ништо пресериозно. Е, во последнава недела-две незнам што ми стана, ама чувствувам како тоа мало допаѓање што кај мене се случува веќе за секое второ машко прераснува во нешто друго.. чудно. Не велам дека е љубов, сеуште не е љубов ама не сваќам што е. Неколку ноќи по ред неможев да заспијам од возбуда, тага, страв од нешто што ни самата незнаев што е. А кога ќе се разбудев, прво нешто што ми доаѓаше на ум беше - ТОЈ.

Си викам ај не се глупирај, ќе ти помине сто посто како и со остатокот од сите твои 'големи љубови' ,сигурно си пак во ПМС. :D За ПМС-от испадна дека сум била во право, сега чувствата кон него не ми се толкав интензитет како порано ама сеуште се тука. А се обидов на сите можни начини да го придобијам, да му дадам до знаење дека ми се допаѓа и дека сакам нешто повеќе со него. Преку сто другарки, па и јас самата зборував со него, океј на фејсбук ама сеуште немам храброст за во живо. :tmi: Ама ми делува тотално незаинтересиран така што изгледа не вреди повеќе да се обидувам.. А вчера една другарка ми вика демек срам му било и нему. Де, што машко ќе беше ..- ми беше првата мисла што ми падна на памет ама после си реков е што дека, не само ние женските се срамиме.

И незнам дали ова ќе успее, иако толку посакувам. Но, после ова се повеќе и повеќе сум убедена дека немам среќа општо во сите полиња во живтотот - а најмалку во љубовта. Изгледа пак станува збор за карма, ама зар толку сум заслужила, толку ли направив лошо па да ми биде сега вака?! Сум повредувала и јас, не велам не ама тврдам дека сум била дупло повеќе повредена од тоа што сум повредувала јас.. Ама тоа е животот, нели?

14. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    СДК сакам ваков маж :D I'm just dreaming...
    Now get back to studying!!! :!:
    :doh: :worried:
    (затоа нема нешто паметно да кажам,нема што,кога ништо не ми се случува...Убо ми дојде денес чајчето со другарка ми,ете само тоа беше убаво доживување :) )
    http://www.youtube.com/watch?v=lPK188Md ... re=related

15. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    СДК животов е како река..
    Прееска низ муабет мајка ми ми рече: Моето малечко порасна, до година ќе полниш 18 години!
    Кога ми го кажа ова се чувствував ко првпат да го слушам, ко да не сум го знаела тоа.
    Порано колку далечно изгледаше тоа. 18 години, но додека да трепнам ете го.

Како вчера да бев девојчето без запчиња кое ќе украде од Адо-парите(чоколатца) на брат ‘и, и скришно во ќошот на собата ќе ги изеде и ќе ги скрие таму. Малото девојче што спие гушнато со мама во креветот, а кога оди кај баба не се прибира од улица и кога ќе се врати јаде од нејзиниот вкусен ручек. Девојчето кое безгрижно уживаше и се кикотеше во детските игри, но и плачеше поради тешките изминати моменти. Малото девојче, кое не е повеќе мало и преживеало многу падови и победи во животот.

Кога ќе остарам, исто така некој кога ќе ме потсети, ќе сфатам дека поминала младоста. Дека летнало времето. Ќе ги гледам сликите од младоста и ќе ме кине срцето со желба и солзи во очите за се да се врати, но и среќна поради секоја вредна измината минута од животот.
    Еднаш се живее :)

На Cynthia, teddybear, CharmedGirl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.425
    Денес многу сметаат дека покажувањето на градите како и откривањето на својот задник кој е составен од неколку килограми сало, е модерно. Но секако дека не е така, кај нив само преовладува КИЧОТ! Самите тие не се свесни што означува самиот збор кич, како и да е тие сепак мислат дека се најпривлечни и покрај тоа што бутот им е поужасен од на баба ми. Еве да објаснам неколку работи, значи самото така наречено "џунџурење" или поопширно кажано натрупување со безвредни работи ве прави погрди и од најгрдата Елка на светот! Кога сме кај пудрото, дали некогаш сте се запрашале: зошто јас ставам 3кг пудро? секако дека не! вие со самата пудра ставате и дупло од тоа, но зошто? па за да ги покриете вашите дупки на лицето т.е потполните, за да го сокриете црвенилото на лицето кое ви се појавило од самото орање на нивата или штознам што уште.. (не е важно) вие само ставајте а тоа нека се двои од вашиот врат за да изгледате уште попривлечно и заводливо. Дали би сакале да имате уста како онаа на Анџелина Џоли? и вашиот одговор е нормално да! како и да е вие никогаш нема да имате таква уста бидејќи добро знаете дека вашата нема да порасне ни со отцртувач за уста што е доста јасно,или пак намерното прчење на устата може да ви ја расипе и нормалната форма на устата, затоа бидете паметни и не се правите како Фолкерките од Пинк! Според некои се смета дека добрината го краси човекот, но кој би рекол????????.... се зачудивте за прашалниците? Не треба да се чудите денеска НОВЧАНИКОТ го краси човекот! Ахх како не сум некој шеф па да се вртат сите околу мене! ЦЦЦЦ до каде стаса младинава? Сега сигурно на Фејсбук сите се прават дека се скромни, дека се паметни, дека не ги интересираат парите..за жал вистината е дека тие што го викаат ова се сосема контра од самото ова! Се двоумат помеѓу две провокативни фустанчиња хммм.. дали покусото или подолгото, сепак мислам покусото ( :/ жално) мора се заработува навечер за една пијачка а сепак главна на сепаре! Да не должиме многу, од тука можеме само да дадеме еден совет: Подобро би било малку повеќе да ја отвараш книгата и да се надградуваш, одколку да ги шириш твоите нозе!

17. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    СДК... само ова:
    Убавината на жената мора да се види во нејзините очи, бидејќи тоа е влезот во нејзиното срце – место каде што живее љубовта.

...плус ја додавам песнава:

http://www.youtube.com/watch?v=3RbTy9I9XUk

18. vaga95

vaga95 Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    2.037
    Сe што е изложено ... - дозволено е да се гледа ! ;)

19. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Нормални и искомплексирани луѓе (независно од местото на живеење) :)

20. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    СДК ми светна нешто 8) :emo: :geek: дефинитивно ќе треба да си отворам една детективска агенција, вака не бива :rofl: се нешто откривам, ама не дека сакам, онака случајно :D богами се изнанадив вчера ептен, се зачудив :o , а потоа се изнасмеав :rofl: стварно не очекував, оф...не ми е лесно и на мене :rofl: Се некакви изненадувања доживувам во последно време :tmi: :|

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.