Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.618
    Допаѓања:
    2.472
    На L-enna, kravce и MacenceEna им се допаѓа ова.
  2. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Мразам кога ми е вака, кога сум напната и кога сум расположена да се карам со сите, знам дека не е во ред што сиот мој бес го истурам врз моите, тие не се криви поготово мајка ми, која се труди да ни обезбеди тоа што ни е најпотребно, жал ми е поради тоа.

Напната сум 1000 проблеми ми надвиснале како сиви облаци, не сум личност која бега од проблеми, секогаш со крената глава се соочувам со нив, ама овојпат е поинаку, единствен излез ми е бегството кај татко ми, знам и таму нема да биде сјајно, али ќе бидам далеку, ќе можам со ладна глава да размислувам и да донесам некои одлуки, доста се мачев себе и другите околу мене, морам да заминам што побрзо, и да останам што подолго таму.

3. Serafima

Serafima Форумски идол

Се зачлени на:
    28 октомври 2010
    Пораки:
    1.229
    Допаѓања:
    21.272
    Секој човек е добар, само важен е пристапот.
    Убавиот збор прави вистински чуда и секој го прави добар.
    Постојат добри луѓе!
    И секогаш ќе постојат :f: .

На Stoimenovska, bittersweet, Doozy и 12 други им се допаѓа ова.
  4. dimdim

dimdim Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    121
    deka sakam ednaSH za sekoj pat nekoi luge da me ostavat na mira.....idioti, prostaci, zlobni, manjaci, glupaci, psihopati, ludaci, nasilnici - VISTINSKITE GAVOLI

5. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Зарем луѓево немаат попаметна работа освен да тролаат?
    Пред некое време не ја знаев дефиницијата за трол, ама како што гледам овде се зголемуваат.
    Знам дека треба да се игнорираат и да не се предизвикуваат, ама ме нервираат веќе. Ајде бан ставајте таму на тие две филмски диви.. мислам една. ;) Ќе се препознаат тука. :geek:

6. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.383
    Допаѓања:
    103.152
    http://www.youtube.com/watch?v=6HWZ4pv_aoc&feature=share
    Среќен роденден сонце теткино, расти среќно и весело, биди гордост наша, радост наша како првиот ден пред две години кога татко ти ми кажа по телефон: Тето се роди внука ти, гласна и буцкаста како тебе, убава на мама и манекенка со 52 см на тато. Тетино злато, ангелче мое, око мое плаво, ти посакувам детство исполнето со многу радости, среќа, палавштини и љубов, последново тета ти го дава секојдневно, ти само погрижи се за другово. Те сакам Букалче мое плаво, бебувче мое палаво!
    ;( Ех како да беше вчера кога од радост плачев додека одев кон Државна, плачам и сега, мојата најголема радост расте и јас сум пресреќна што сум тука до неа. Не знам дали некого во животот ќе сакам колку неа, не знам дали ќе постои суштество на планетава кое ќе го има истиот поглед кој пред две години ме маѓепса. :* Ех колку е убаво да си тетка, најубавото чувство на светот!

На kravce и 1209 им се допаѓа ова.
  7. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    Колку е чуден овој беден живот.Денес си супер среќен и здрав и прав,а тек утре незнаеш што ти носи денот..
    Ужасно сум потресена и при крај сум со живците.
    Мој добар другар имал сообраќајка и сега е во кома :o ;( ;( ;(
    Никогаш не се знае што носи нов ден..што ке биде утре....
    ОФФФ Боже земи од сите луѓе по еден ден и дај му ги на него,нека оздрави само нека биде добро :(

8. Webstica

Webstica Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јуни 2012
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    52
    Се згрозив од настаните кои што се случија денеска.

за случајот во Неготино.
    http://www.mkd.mk/44918/crna-hronika/egotono-si-ja-zaklal-majka-si-i-ja-frlil-vo-kontejner/

Детето го познавам, верувам дека никое дете не може да поднесе мајкаму да е “шарена“,да не иде на гробот на нејзиниот маж а негов татко. Другарите да го зафркаваат еј овој - оној ја ебе мајка ти , ама сепак, не требало да го реше тој Проблем со убиство. Си го заеба животот.

Димитарче, ти држам среќа да застанеш на нозе што побрзо и се надевам дека ке добиеш што мања казна. Не си лошо дете, ретки се децата како тебе. За жал само моментот на слабост те надвладеал. ;(

9. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Да се надоврзам на постот од погоре , што се случува во нашата држава во последно време ? Не се осмелувам да погледнам вести зашто само црна хроника се . Сообраќајки еден куп , речиси секој ден е пронајден по некој труп , брат убил брат , син убил татко , најновиот случај од денеска ме запрепасти , каква и да е сепак му била мајка , па уште и на ФБ се пофалил за тоа што го сторил.
    Опкружени сме со психопати и социопати , страшна работа !

На Johny му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485

Сакам само да ти потенцирам дека лоша вест за новинарите е добра вест.Лоша вест се продава тоа е факт.Верувај дека има и мн убави работи кој што се случуваат но ние како балканци не посветуваме внимание на тоа многу и брзо забораваме.Да се споредиме со оние европски земји колку криминал се прави таму и колку лоши работи ....... но обичниот човек знае и да се радува на убавите моменти и да ги потенцира позитивните работи во секојдневието.Јас одамна сум се одкажал од следење новости на тв само поради тоа .За она што ми е потребно доволен е виртуелниов начин да се инфромирам .

На MSkorpionka и manja666 им се допаѓа ова.
  11. portokalova

portokalova Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2012
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    32
    Што убаво ми помина денов. Прекрасно е кога се е под конец. Кога се си дошло на свое место. И времево е одлично за уживање, за седење, за спиење... Така дува малце некое ветре, ведро е, милина!!!Па и кафенцево што си го сварив ми е многу вкусно. Аххххх... убав е животов. Уживам не правејќи ништо. Уживам додека лежам, одмарам, пијам кафе, дремам на нет... И убаво ми е :rofl:
    Понекогаш ти треба онака буквално ДА СЕ ИСКЛУЧИШ и да ПРЕСТАНЕШ ДА СЕ ЗАМАРАШ и да не правиш ништо... :angel:

На anabel-a и Serafima им се допаѓа ова.
  12. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    На форумов членувам веќе скоро две години и сеуште неможам да сфанам која и е поентата на челеновите - психопати како на пример detektivdaniela? Што и е целта бе толку ли се очајни и немаат каде да се докажуваат и покажуваат па овде нас не замараат !? Ситни души желни за внимание!
    Абе женишта фемина и фб не ви се социјален живот, излезете прошетајте се дружете се- ако имате со кој |( лето е лудувајте насочете ја таа енергија кон нешто друго, а не да замарате луѓе кои на многу поразличен начин од вас го доживуваат форумов. Зачленете се во библиотека прочитајте некоја книга било која правете нешто со вас еј очајни, сте очајни ај мрш таму!

На Annath, sun.flower и Cacy им се допаѓа ова.
  13. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.100
    ^
    А зошто толку озбилно ги сфаќате и анализирате...Веројатно се некои на кои им е дојдено до зезање и глупирање, па знаат на кој начин да го раздрмаат форумот...Веројатно знаат како функционира еден форум, па тролаат од забава...

На LivingGlam, Monna.Monna, eli25 и 2 други им се допаѓа ова.
  14. SimplyElegant

SimplyElegant Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    779
    Како што поминува секој ден се повеќе сфаќам дека луѓето за кои сум мислела се најдобро, за жал не се такви како што изгледаат. Оние во кои цело време сум гледала пример си ги покажуваат вистинските лица. Веќе година наназад секој ден ново разочарување, ново откритие. Само не знам до кога ќе биде така, се прашувам дали некогаш ќе заврши таа претстава. Но, некој се уште не може да отвори очи и да ја забележи таа глума. Најверојатно од преголема наивност. Не се ни трудам да ја објаснувам реалната ситуација, најдобро ќе си осети на своја кожа.

На Hayley и Sara123 им се допаѓа ова.
  15. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Кога се посветувам на некоја работа, се посветувам максимално, ја чешлам и прочешлувам се додека не ја завршам за да се осигурам дека не правам некоја грешка.
    Затоа промените во мојот живот траат долго, не правам триста работи истовремено.
    Си се гордеам со таа особина што не избрзувам, и што сум посветена на она кое ми е потребно во тој момент.
    Си ја сметам за доблест таа внимателност кон најситните нешта, и од секогаш знаев дека со сета сила ќе го љубам оној кој ќе ми се придружи во истото.
    Нема да го љубам од аспект жена-маж. Не сум дорасната за тоа, тек ќе полнам осумнаефче.
    Него од една друга прича :emo:
    јас сум доволно дете за да бидам вљубеник во трпението, во посветеноста, во вниманието и во малата среќичка која овие три работи ја носат. :wasntme: ете така љубиме ние недораснатите за поинаква љубов :)

Се ќе биде во ред. Мора да биде во ред.

http://www.youtube.com/watch?v=4od_kXLTDQU

понекогаш и цел од е тежок, ама нели, трпеливо, внимателно, посветено...ќе биде. :wasntme:

На kravce и Salome им се допаѓа ова.
  16. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.353
    Допаѓања:
    286.345
    Проклет да е денов.
    Дури и тагата, болката, солзите исчезнаа...
    и во моментите на најголем очај нагонот за преживување и егзистенција се најјаки

на крајот на денот останува само празнина

На lunicka и Sara123 им се допаѓа ова.
  17. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Е така, убаво поминато попладне со другарка ми. Конечно си правев озбилен муабет без глупирања и слично. Ме части Скопско Радлер, и’ кажав не се будали, јас ќе си го платам пивото, ти твојот нес, а она тврдоглава. Леле бре, колку ја сакам. Зошто не е од овој град? Колку поубаво ќе ни биде и на двете. И он ми се јави, а јас мислев лут ми е, оти вчера не ми врати на пораката. Го исплашив, ме изнасмеа. :D
    Убав ден ќе беше, само да не беа солзите до пред малку. И она што ме мачи последно време е прашањето: Да продолжам да сонувам или да се вратам во реалноста? Времето ќе покаже.

На anabel-a, Smilly, Divinebutterfly и 3 други им се допаѓа ова.
  18. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Да се осетим поново либеро ,тоа сакам или само се внесив во песната на Пивофест,се пронајдов ,
    којзнае што сакам и јас :whew:

19. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Мама ми рече да се дружам со guitar...

На Hiii, cinderella5, anabel-a и 6 други им се допаѓа ова.
  20. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    СДК дека не поднесувам луѓе ситничари и преголеми педантерии . Ама ова ги преминува сите граници на педантерија и преминува во опсесивно компулсивно нарушување . Ми вика дека сум имала прашинка на сандалата и неможела да ја гледа , зема палома и на сред кеј ми брише прашина од најновите сандали . Одамна не ми било вака непријатно , толку се напна што дури почна и да ми вика зашто сум ги носела такви...искрено , се осетив ко морон . И сеуште не ми е се баш јасно околу таа прашинка , незнам ни дали постоеше ама важно ти успеа да привлечеш внимание на сите околу тебе , се чудам стварно со какви луѓе сум опкружена .
    Ретки се моментите кога сум горда на самата себеси ама има и такви . Кога ќе видам како други девојки на моја возраст се однесуваат се чувствувам многу задоволна со тоа каква личност сум .

На Johny, anabel-a, kravce и 2 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.