Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.218
    Допаѓања:
    139.910
    Сполај ти боже, помина гостувањето во утринската програма.
    Моите фино ме оштетиле со заштитувањето и неекспонирањето, и сега кога треба да сум пред камери, па дури и кога кажувам било што пред поширока јавност, трема ме дрма како да сум прваче.
    Затоа моиве деца ги фурам на настапи уште од мали. Ќе си рече некој оваа мајкава амбициозна, малтретира деца, ама не, не сакам да поминуваат низ тоа што поминувам јас, макар да дадам изјава од една реченица.
    Или може е до карактер, појма немам.
    Ебати карактерот, трема на 32.

Важно помина, и сега се чувствувам олеснето. Ама ќе има уште, и треба да поработам на случајот. Проект: Ариел.

На chocolate.chick, Annie.mk1, Monna.Monna и 10 други им се допаѓа ова.
  2. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Имав убаво будење утрово. 8)
    Ми стигна поштенска картичка од Финска, а позади пишува дека другар ми се надева оти сум насмеана како што ме знае.
    Ретко добивам пошта, и најчесто добивам од него, ми праќа по некое книже, некое картиче, ама си се радувам. У оваа доба да добиеш пошта, за мене е премија! :rofl:

Станав, се накинџурив со една гооооолема пунџа од бушавата ми коса :emo: , и трк у двор да видам шо се дешава, а жив човек нема - сите у маало спијат. :^) баба ми затрчана со џогерот само, си го гланца мермерот.
    А сестра ми па, се издигала уште у 6, и сега се прибира дома.
    Била да прошета, бе. :D

Шта да вам кажем, не ме интригира ништо во моментов, баш во овој момент.
    Така, си се радувам, просто без причина.
    Добро, можеби картичкава има пола удел у ова (дека на нејзе пишуваше I spent so much money in Helsinki, I could only afford 1/2 postcard :rofl:), ама сакам да кажам дека без разлика на се, јас сум среќно дете. :wasntme:

На Miss-Independent, Anna-Banana, teddybear и 6 други им се допаѓа ова.
  3. Alesii

Alesii Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    841
    Што да кажам спиев ко клен до сега....Срамота..И уште ќе спиев ако не ме разбудеше моето кутре за надвор ....

4. Anabelle

Anabelle Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    458
    Да ти кажам Фем, мрцварења уште од утрински часови. Ме кренаа од кревет уште од 7 да сум се спремела да одам да бркам документи по судови, нотари и преведувачи. Мајка ми ме остави на милост и немилост, сама да се снаоѓам, и да ти кажам право си завршив работа уште од прва :)

Па се бавтав таму по адвокатскана уличка ко мува без глава едно добри 15 минути ама и таму си завршив се што треба и сега сум си среќна пресреќна :)

Инаку сестра ми ми се јави и ме расположи со нови убави вести. Нашле стан со зетко, со посебна спалничка за мене и со 100 и нешто квадрати двор со градина каде што ќе уживаме во саботните и неделните утра, башка ќе патувам со воз до центарот, и ќе си потчитнувам по некоја книга по пат, абе мераци!

Убаво утро, си го зграбчив со раните часови! Сега си се спремам за кафенце-мафенце со пријателчињата :)

Срдечно поздравче до сите Феминки :lol:

На anabel-a, L-enna и Libera им се допаѓа ова.
  5. Primavera

Primavera Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    405
    Допаѓања:
    1.518
    Ден за одмор :). Чекам повик, т.е се радувам на повикот како мало детенце.
    Не ми се случуваа убави работи периодов. Работа-дома и повторно истата релација. Од некаде ќе излезеше тој, ќе ме насмееше и пак ќе заминеше, а јас ко изгубена само фантазирав. Глупава.
    Со резултатите од матурата сум задоволна и сега ја чекам стипендијата :) . Дај боже да успеам :D :D

6. drugarka

drugarka Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    1.435
    Допаѓања:
    4.993
    Нема да и дозволам на болеста да ме совлада.
    Ма која болест, ако пијам неколку слатки апченца и амоксиклавче и имам синуси не е болест.
    А од кај ми се појавија, поим немам.

Гњурев, Нуркав, како год. Под вода бев.
    Па како да пливам?! Жабји, Женски?! Мх, ноу.

И сега ќе си седам дома, па нормално..
    И баш ги гледам огласите за работа, несериозно, онака чисто ги листам. Да видам што ме чека, иако знам.
    Маркетинг менаџер, маркетинг асистент-со завршено високо образование, со искуство- продавач..
    Па да, што очекував.
    Специјализирање на маркетинг техниките во продавање.

http://www.youtube.com/watch?v=l4xKGo6BqTo

Имајте убав ден, пријатно ветре и многу здравје. :*

На cinderella5 и kravce им се допаѓа ова.
  7. Hayley

Hayley Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2011
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    899
    Повеќе луѓе на планетава треба да има што би го направиле ова:

И требаше услуга, а јас сеуште подналутена од случката кога последен пат се видовме, реков дека не можам. А и вистина не можев. Требаше да појдам на работа, да просуредам низ дома, бев договорена да одам на возење со велосипедот, и на крај на кафе. Ми рече, ќе ми купиш се што ми е потребно да ја извршам задачата, ти кажав дека имам се. Ми понуди и пари, и јадење, и помош, се. Јас те уверив дека навистина не можам, време не ми преостанувам, а за да нацртам ми треба прво еден саат да се релаксирам и дневна светлина, па опуштено да почнам. Единствено ми остануваше половина час, навечер. Ти реков, ако ми купиш време, тогаш со задоволство и 5 портрети ќе ти нацртам. После од прилика половина час, додека бришев прашина, ми дојде дома, со весник “Време’’ в раце. Просто ме насмеа до последна клетка.
    Никогаш нема да ова да ти го заборавам.
    Се истрошив од услуги и си ветив себе си дека нема да им бидам на луѓево од сега само човек кој го бараат само кога ќе им треба нешто, ама тебе не ти велам не.

На blond и kravce им се допаѓа ова.
  8. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Сдк му се качив на глава :D спие и се чешка мислејќи дека е МУВА :lol: .......а тоа моите немирни раце го чешкаат правејќи му немирно и стресно спиење :$

И форумов не сакам да замре .....мала поГОЛЕМА активност не ќе да е на одмет.

9. Hkikica

Hkikica Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    989
    Допаѓања:
    677
    Се релаксирам со http://www.youtube.com/watch?v=H-9fctpS ... re=related , си правам јадење потпевнувајќи и се прашувам : кога ќе престанат лошите случки и ќе почне убавиот период , новата фаза од мојот живот којa веќе подолго време се кани да дојде ,се најавува секоја ноќ преку моите соништа но и којa веќе секојдневно ja повикувам??.......Кога ???? ....
    Во меѓувреме не ми останува ништо друго освен да продолжам да си ги кројам плановите ....

10. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Епа нели знаете дека ми беше мене вчера роденден.И роденден како роденден си помина нормално.Ама излеат дека нема да го правам,навистина.Планирав за во сабота.У еден кафиќ ќе бидат Shine,е сега живеев јас за денот да си ги слушам нив,едноставно ми одговара нивната музика,арно ама уште поубаво ми се погоди за роденденов.Ко дознав мераци си бев дома пукав од радост.Е сеа у друг кафиќ е некој си Зоки Конга,прв пат искрено јас слушам за него ми кажуваат дека пуштал латино музика.Маде голо.Ми е галје,во другиот кафиќ се Bei The Fish.Ама до некаде и самата јас си се обвинувам.И им викам на ценетиве ми мои другарки,добро бе ако не идите кај што се Shine ајде ќе идиме на Bei The Fish.И ми викаат кој се бе тие? (напрајв една изроната ваква фаца :o :o :o ) Незнаат кој се Bei The Fish замилслете.Боже.Па што се чудам и јас,во такво општество живеам.И ми кажуваат за квалитетна музика.Ако за нив квалитетна музика се Аца Лукас,и Харис Џиновиџ епа тогаш оди напиј си се Доместос.
    И сега ми е мистерија,што да правам дали да го правам роденденов наредниот викенд,и неможам да се одлучам дали Bei The Fish или пак Шајн. Абе,мој роденден мое право.Ќе си го правам кај што се Шајн и готово толку.И ми е галје што ми зборуваат,дека таму оделе дигнати луѓе,замислете не одат таму заради едно девојче со кое се искарани.Боже Господе кај отиде народов.
    Бидете ми поздравени,и имајте убав ден :*

На Hayley и 1209 им се допаѓа ова.
  11. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.594
    Допаѓања:
    43.150
    ^Шајн дефеинитивно.Ем поубаво свират,ем позабавно ќе ви биде, + сограѓанин ми е еден од нив :)
    Среќен ти роденден со задоцнување.

СДК попладнево одам да си купам нешто, да се подновам од срце.Брат ми се врати, ќе го повикам за друштво, уствари тој ми е најдобар критичар, ќе се видиме и пиеме кафе, одамна не сме правеле тоа.

Пријатен ден женски, не е толку топол, искористете го, додека повторно не се вратиме на Сахара стање.

На Lepaaa, kravce и Anna-Banana им се допаѓа ова.
  12. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.420
    Се опседнав со кантри музика. Среќа сум сама дома, иначе коњ како поклон од брат ми не ми бега.

Неделава ја посветив на хедонизам до бесвест. Мрза, да бидеме реални. Серии, филмови, храна која брзо се спрема и лубеница во масивни количини. Ме мрзи и да ја сечам па си јадам со лажица за сладолед. О боже.

Со почеток на август ветувам многу. Активност и ограничено спиење, нормална исхрана и учење. Спремки и припремки за трипот авантуристички.

Би пишувала уште ама искрено ме мрзи. Најискрено.

Пс. многу мразам ароматични луѓе во лифт помал од метар квадратен. Сум ги броела секундите до излез.

На la-chicka, Miss-Independent, Elenuskaa и 2 други им се допаѓа ова.
  13. patika19

patika19 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    54
    Ќе си пукнам од радост. ^_^
    Ќе има куќа од скоро милион евра на мое име. Ќе имам и европски пасош. Не ми се верува дури.
    Морав да се пофалам, морав. :lol: Не ми замерувајте.
    Еве гледам и на ова фокслајфот звукот му го вратиле. А баш се нервирав што ќе треба да ја гледам серијата без звук.
    Нема веза, ништо не ви кажав. Ништо што ве интересира.
    :hai:

14. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Зошто одредени личности на форумот прелично си ги сфаќаат работите ? Не е ништо конкретно, јас секогаш пишувам општо, ако темата е подискутабилна и можам на секое да се расправам и контрам. Бебешки ми е, знали воопшто не е зрело.
    Си се одморив јас и сега се ми е здодевно. Татко ми ми вети дека наредната сабота ќе одиме во Лерин. Ете тоа го чекам. Не сакам да помине овај месец. Не сакам ништо да помине. Не ми се оди во Скопје на факултет. Убаво ми е тука. Пак ќе мора да си ја жртвувам младоста |(. Ама ајде ќе поминат и тие години. Нека поминат побрзо, зошто за иднината си кројам еден куп планови. Се надевам дека една од моите најголеми желби ќе ми се исполни и тогаш ќе можам да кажам дека една цел во животот сум постигнала. Нешто сум направила и ќе се чувствувам среќно и исполнето. Ама има време до тој момент. Кој знае што можи да се случи дотогаш.
    И така ќе си се досадувам во ова жешко попладне. Ќе чекам другар ми да ме извести дали тоа наше излегување конечно ќе се оствари или не. Величествениот ми го прекинаа, така да телевизорот не ми планирам да го пуштам( само тоа го гледав на ТВ.)
    Брат ми нека побрза со тоа хамбургерот ми кркорат цревата.. :|

15. Johny

Johny Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    614
    Сакам да кажам дека немам инспирација денес нешто да кажам. Само ќе ве читам ;)

На starbucks му/ѝ се допаѓа ова.
  16. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.522
    Допаѓања:
    174.001
    СДК дека почнаа да ми фалат колешките со кои си пиеме кафе наутро.Имам една „кулегиница“ од која и мртовец би станал да се насмее на нејзините смешки и вицеви.
    Нејзин бисер ,кој често по дома си го кажуваме со мм,како сват и се обраќал на сваќата:

„Седи сваќо,и ти имаш газ ,да го ебам“

Верзија на мм:Седи жено и ти имаш газ,да го ебам.

На Vik4e и snegulkabela им се допаѓа ова.
  17. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Добро луѓе, дали некаде во градов се продава бурек БЕЗ ВЛАКНА???

Дали во сите буреци стандард си ставаат по едно влакно, или само тогаш кога јас ќе се решам да купам?

Па ова веќе не е можно. Кога еднаш ќе најдам, веќе не купувам пак од тоа место, ама мојот заклучок е дека сегде е исто.

Апелирам до сите бурекчилници во менито да си напишат - Бурек со (месо/сирење) и влакно! За да не ни доаѓа изнандно де. :devil: :devil: :devil:

18. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341
    Тоа е СРЕЌА!

19. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    И дојде и тој ден...

Куферот приготвен, се чека само времето....

Одам да ги извадам сите негативности од мене, ќе пробам да се опуштам и за миг да не размислувам за ништо посебно, само да уживам :sun:. Им се радувам на купачите веќе со денови наназад, па конечно денес т.е. утре ќе ги облечам :) . И велам збогум на технологијата, компјутерот и телевизорот. Нема многу да ми недостасуваат, потребно ми е малку одмор од нив.

Ве оставам во добро расположение, enjoy the summer :) . Од септември почнуваат маките за мене а верувам и за повеќето од вас. Време е веќе да се решава тоа што сум го оставила како прашање на мојата иднина. Но за тоа по некој месец...

Се одјавувам. Ве сака БлекСвон :) Xo.Xo

На Divinebutterfly, Stoimenovska, esperanca и 5 други им се допаѓа ова.
  20. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Летово имам чувство дека живеам во некој паралелен универзум, друга димензија.
    Започнувам да мислам дека дека како што ми тргна годинава, навистина, таква и ќе ми биде до крај. А тоа не го сакам. Не е малер, нешто друго е, што ме прати и ми прави стапици на секој чекор.
    Ни мозоков не ми работи како што треба.
    Сакам да ја позајмам воздушната од татко ми, и да го решам проблемов со ултра досадниве птици што секое сабајле ми го изазиваат мачорот на тераса и не ме оставаат да спијам. Почнав да мразам птици, откако станаа прична бр.1 за мојот ненормален распоред на спиење.
    Додека одбројувам денови до одмор, се лигавам на сите слики од море. И по незнам кој пат си ја празнам чашата со домашен коктел. Терасава си ја претворив во мини летувалиште.
    Епа кој како се снајде.
    За крај, да и кажам на Роси, дека чекам да ми се јави за пијачка, за роденденот да го испоштуваме како што треба де. :D :d:

На rossonerka му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.