Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Ден полн со обвсрки а јас си седам, абер немам да станам да работам :tmi:
    мајка ми пред да замине на работа ми остави
    волкав список, што денес треба да завршам
    ко го видов ми се стемни :D

сеа фино лепо ќе си се повлечам ќе ве оставам да уживате во денот а јас со гласна музика ќе работам :!:

2. Acerola

Acerola Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2011
    Пораки:
    537
    Допаѓања:
    630
    Немојте на викенд или на одмор да одите со штотуку венчан пар,или пак со новопечен пар.Ќе си створите комплекси зошто вие со вашиот партнер веќе не се бакнувате на секои 2 минути и ред други работи,својствени за почетокот на една љубовна романса :D

3. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.215
    СДК денес ми е роденден :dance: :dance: :dance: :party: :party: :party:

Навали народе :)

На Sara123, Vik4e, Johny и 2 други им се допаѓа ова.
  4. Johny

Johny Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    614
    Си варам јас кафето утрово, хм ... утро како и секое утро во Скопје, ништо не навестуваше дека Чудо ќе се случи... во кујната ми :)

Си го истурам кафето у филџанот и има што да видам: А Мирикл :D :D Две очи ... ме гледаат, ги гледам. Симетрично поставени како Питагора да ги цртал. Што ли ќе значи ова, почнав да се прашувам ?????

Сака ли некоја да ме види, сакам ли јас некоја да видам :P :P Сака ли некоја со мене кафе да пие и јас да и го сварам :* Кафе-муабет можеби...

Која знае на (полн филџан на) кафе да гледа, нека повели, да ми го истумачи чудото :rofl:

У секој случај, нели, нешто убаво ќе ми се случи ;)

Имајте убав кафе-викенд, со оние кои ги сакате :inlove:

Прикачени фајлови:

• Kafe 1 - Copy.jpg
      Kafe 1 - Copy.jpg
      Големина на фајлот:
      154,2 KB
      Прегледи:
      447
    • Kafe 2 - Copy.jpg
      Kafe 2 - Copy.jpg
      Големина на фајлот:
      167,8 KB
      Прегледи:
      448
    На Buttterfly, julie77, MSkorpionka и 14 други им се допаѓа ова.
  5. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Oчите се ококорени и те гледаат со страв да не туриш уште малку оти ќе претече :lol:
    А јас како гледачка во кафе можам да кажам дека ретко го правиш кафето, на влашко ми делува некако :D .

На Buttterfly, Monna.Monna, Strumfeta93 и 8 други им се допаѓа ова.
  6. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Го мразам зборот ,,резултат,,. Ме потсеќа на неизвесност, на чекање, ќе биде или не, ја гледаш стрелката на часовникот и сакаш со прст да ја свртиш.
    Ме нервираат луѓе што не ми го ценат времето, што се некој друг сака да им ги извршува задачите и уште на крај ти замерува дека не е доволно добро завршена работата.
    Се нервирам кога сакам да кажам нешто, а морам да пазам како ќе биде прифатено од околината, дали ќе бидам разбрана како што треба или секогаш ќе се најде некој паметен да ми го однесе муабетот во друг контекст.

Денеска требаше да бидам расположена....

На marama и Glossy-girl им се допаѓа ова.
  7. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Сдк доста мислам само за себе бе нели достаа туууу малку и да помислам на другите ама сум себична па и јас . Ма ич уво не ми чуе бре ако толку сакате можете да се јавите можете да викнете било што . Јас немам намера . Не . ДОста беше лигавење , драми правење чао пријатно . Освен грижа за мама и тато за никој друг . Никогаш повеќе :*

8. Mini-Mouse

Mini-Mouse Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2011
    Пораки:
    530
    Допаѓања:
    1.439
    СДК преку глава ми е од алчни, себични луѓе.
    Јас не знам што е тоа што го прави човек да биде толку алчен, зависен,себичен да го прави тоа кое знае дека е погрешно? А можеби и не смета дека тоа што го прави е погрешно ?! Штознам.
    Во секого од нас се крие таа особина, не велам не, но самоконтролата на нашите постапки не води во друг правец. Во обратниот, не во правецот каде што одат оние ситни души, канализациски пацови..

Ми се лоши од луѓе со слабо развиена самосвест, лошо домашно воспитување и непочитување кон останатите во нивната средина. Да земе се' за себе а за другите ако остане. Ехх, таа лакомост и алчност некои луѓе ги уништила.
    Затоа пријателе, јас нема да бидам покрај тебе кога ќе гледам како пропаѓаш и сите те напуштаат.А тоа ќе се деси, несомнено. Пред човечноста ја стави алчноста да излезе на површина без разлика дали тоа ќе повреди некој друг.

Само продолжи така пријателе. Далеку ќе стигнеш..

На la-chicka и Hayley им се допаѓа ова.
  9. Johny

Johny Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    614

Фала на тумачењето ;) ;) Не е ретко и не е влашко ;) Има 1 полна со врв лажица кафе и една полна шеќер ;)

На sesilija му/ѝ се допаѓа ова.
  10. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.445
    Допаѓања:
    91.769
    Досадно ми е, мака ми е, не можам филмови да си симнам, пукам од досада...
    Едвај чекам да дојде некој, да ме размуабети, а да не биде тоа - Добро ќе си, Леле кај те снајде тебе ова?
    Сакам да одам на базен, да се сончам, кога веќе не смејам да патувам подалеку. Пре би негде на плажа, со убави телца, па да си викам море и моето не било така лошо, а се повеќе личам на закачалка.
    Ми се јаде лубеница, пекам за неа, а мајка ми се летнала да иде да ми купи. Жал ми е да ја влечка, а она вика и душата би ја дала за мене.
    Вчера запнав депилација, па депилација. Едвај отидов, ме светнаа џоа бебенце, па сега може да ме пипкаат млади докторчиња :lol:
    Спомнав дека ми е досадно? :wasntme:

На tweety26, Sara123 и Elena-97 им се допаѓа ова.
  11. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.383
    Допаѓања:
    17.593
    Абе Џони ,тебе ова на очи ти изгледаат? :lol:
    Да не си миел садови па да ти капнало од сјајот?
    Јас мислам дека ова значи дека денес ќе дуваш балончиња од сјај.
    На кафе гледам само на талог и на парови (ако ви текнува она кога ги мачкавме шољите од страна па кога ќе се засуши талогот, оди па измиј го)
    СДК освен горе наведеното, дека денес сум отсутна со умот, не се вклопувам со околината, како да лебдам.....
    дојде еден кољега, одлуки финансова контрола, дрн дрн... и ми избега мислата, јбг

На slavica999 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. LetsTalkFashion

LetsTalkFashion Истакнат член

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    437
    Допаѓања:
    879
    ОМГ ! Останав без зборови...
    Зарем ставрно на некој му се допаѓаат лопаткиве :o :o :o

Една познаничка си направила вакви и едноставно останав :o
    Подобро прстите да ми ги исечат отколу вакви нокти да ставам !

13. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам дека конечно, после 4 месеци се вратив на мојот блог. Го преправив со нов дизајн и адреса и сега ќе гледам да се вратам во тек со настаните. :)
    Поважното нешто што сакав да го кажам е дека мило ми е што Марамка продолжила со блогување, а многу многу многу ми недостасуваат Росонерка и Трендафилка со нивните блоговски постови. :)

На rossonerka и Trendafilka им се допаѓа ова.
  14. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659
    Ах тој прекрасен момент кога ќе ја видиш бившата на бившиот и гледаш дека е ружнија од ночи :D Никогаш не ми било помило сталкање на нечиј фејсбук профил.
    Не сум ја мразела (барем не многу), ама ќе излажев многу ако кажев дека не ми е мило што не и стои бојата на косата. Срцка, ми го разубави денов.

Its a story of an attention whore gone bad (и некое музиче од 60тите). Колку може да отиде бед некој таков да се зачудиш.

15. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Седам во кујната и одеднаш се отвара вратата, некој влегува.
    Мајка ми.
    Во позадина на VH1 одеше некоја песна, и одеднаш ја гледам мајка ми пред мене (а таа не ме гледа) цела разиграна, ги затворила очите и си потпевнува нешто. Кога одеднаш ги отвори очите се исплаши и почна да се смее.
    Абе луда жена!
    Таа ако не откачи и не ме насмее, нема кој :D .

На CIA, Elichka и Gordana10 им се допаѓа ова.
  16. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    СДК...или гадно се заебав со типов или стварно сум многу себична.Само сакам да се случи нешто, било што, за да сфатам што е работава.Никогаш не сум го поднесувала статус кво-понашањето на фраериве, одлучи се брат, или правиш нешто, или не правиш :^) |(

17. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    СДК дека ми е здосадено... ;( Да се немало една пријателка искрена....Абе катастрофа.... ;(
    Амаа не бе,не...Немат да си се туупам и замарам порадии глупачаа,уживај сиии бее.... :|

18. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341
    Џони, гледам позната фаца и освежување си станал, па тоа поздрави и честитки на сите страни, па ќе те бомбардираат со ЛП, па кафиња ќе фрчат... :lol: :lol:

Ќе Ви се одјавам некој си период и нема да ви мрчам а и ОД МОБ. НЕ ВИ ПИШУВАМ, така да си знаете. Епа ме нервира кога некој отиде некаде па чек ин чек аут и дрн дрн, како да шлепери на граница го чекаат со неплатена царина демек да не плаќа лежарина. Оди бре таму опушти се и не мисли на ништо. Која мизерија у раскош или ново помодарство. Неее, само техниката ни е напредна и ни ги овозможува тие благодетти. Ма не ќе да е да сте во тек со сите трачери :wasntme:

На De-lovely, Monna.Monna, k.i.m и 9 други им се допаѓа ова.
  19. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.039
    Допаѓања:
    11.833
    Во автобус можеш се да видиш и мириснеш.
    Можеш да видиш што всушност е некултура, како на пример кога ќе се разџвака со мастиката некој, ама толку силно што чиниш вилицата ќе и одлета. Па прави балончиња, оние вантрешнине, што пукаат како бомби (за жал, или за среќа никогаш не научив да ги правам). Кога ќе и здосадат овие прави од оние големине. Таквиот начин на џвакање на мастика мислам дека е едно од ретките нешта што ме тераат да ми играат капаците на очиве и ме вадат од такт. Затоа, воздржувајќи се да не и го дупнам балончето на госопоѓицата со малиот нокт, си одам наназад. На средна врата. Каде ме дочекува човек горд на својот мирис, па ја крева и крева мишката.
    И повторно поназад одам. Тука доаѓам до две другарици. Знаете, една од типот јас сум принцези4ка најсwaтка, а другата подредена и слепо ја слуша. И застанав, и ги слушав, и ги гледав како ги влечат мастиките и ги вртат околку показалецот. Па вриштат, се смеат, зборат гласно на мобилен. И конечно дојде време да се симнам. Како да помина цела вечност.

20. Alesii

Alesii Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    841
    Саакам да кажам дека сум станала домакинка....
    Сабајле станав јадев лубеница ,грозје и одма седнав на нет...Го прошетав кучето,го средив целиот гардеробер ,си направив ручек ..Вчера вечерта им ги направив најубавите тостови на моите и најубавите нескафиња(не е дека е прв пат)али вчера биле најубави..... :D

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.