Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Баш вака.
    Дознав дека се мува со мојата познаничка со која е во врска на фб, и за која ме убедуваше дека нема ништо со него, дека само и прави услуга. Лажеше, лажеше за се, а јас многу негордо си ги носам прекрасниве рогови.
    Кога прочитав се изгубив. Како некој да ме пукнал у глава, дури и тоа ќе беше боље чувство. Рикнав да плачам, не можев да издржам. Ми се стресе цела снага, угххх одвратно се осеќав, ветувам сама на себе нема да се повтори. Ама боли помислата на него со неа, се прашувам дали сум постоела било каде во неговата празна глава барем една стотинка додека ја лапал. Уф, гадна ми е дури помислата. Уште се осудува да ми каже, не сум требала да се лутам, па ние не сме иделе шо, и уште сакал да се гледа со мене. Само му пишав, јас не сакам, ти биди си со таквите како неа а јас заслужувам мноооогу повеќе.
    И крај на приказната.

И се се, ама се надевав дека или ќе се испонадувам да не знам кај сум, или ќе им се изнажалам и ќе им се изнаплачам на другарките. Ама ете, едната вика, до некаде си и ти крива, он убаво те праша да се фатите ти го одби. Аммм, да, океј, у право си, фала на утеха срце сега стварно не се осеќам преебано.
    Другата дојде кај мене и не ми правеше муабет кога и кажав дека сум му пишала. Лута ми е што не можам да се држам до нејзините правила, да не го барам, да не му пишувам уопште ништо, да го заебавам. Ама јас не можам да бидам некој што не сум и да правам работи кои не сакам. Посилно беше од мене, морав да му го пишам тоа "срам да ти е" и пишав. И ако тоа е причина најдобра другарка да не те гушне кога во погледот добро гледа дека си пред распаѓање, тогаш значи многу ти е добра другарката.
    И да, пак се враќам на она...

I feel like screaming because I don't have anyone to talk to.

Ми треба само некој што ќе ми прави друштво да го пцуеме, да дојде кај мене и да ми рече, спреми се, излегуваме и ти наоѓаме дечко. Или барем да ми донесе феминистички филм и занесно да се занесувам со типичното сите машки се исти, онака, да ми олесни барем вечерва.
    Или најдоброто од се, некој да ми донесеше еден џоинт, и да го испушев скроз сама. Да се комирав и да легнев да спијам.

Сеедно, некој да направеше било што за мене денес ќе бев среќна.

Прикачени фајлови:

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. maja.kostovska

maja.kostovska Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    192
    Сдк. 5 месеци не сум коментирала ништо на Фемина ... срам да ми е :D

3. The.Crab

The.Crab Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    629
    Допаѓања:
    370
    ...the stripes on a tiger are hard to change...

така, од песната :angel: :P ...

На Lady-Cha му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Мразам Пмс, Мразам, органски не го варам |(
    Имав преубав ден, убаво е ко ќе си ја видиш најдобрата другарка, со која се немаш видено 100 години заради училишните обврски, муабети, кафе, не можевме да се доизнакажваме, ми фали летото ко бевме секој ден заедно, Ми фали разговор, ми треба некој да му кажвам,кажвам и да ми олесни малку на душичкава. :x
    Сдк дека ги обожавам мојте, иако понекогаш ми зборат многу, знам дека то го прат за мое добро, ве сакам премногу. :*
    Ми фали ТОЈ, не знам дали во овај момент да е тука би го бакнала, би му манала еден шамар голем колку шо е тежок и висок, не знам шо би напрајла, разочарана сум ептен. :doh:

Добра ноќ. :*

На Beauchamp му/ѝ се допаѓа ова.
  5. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    СДК
    Ги сакам бе. Другарите, другарките, него.
    Посебно првиве две категории. Цел живот ќе ги имам.
    Тие ми се носечките столбови на душата.

На Doozy, beached, teddybear и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. belieber

belieber Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.082
    Допаѓања:
    642
    Денов ми беше празен. Само лежев, јадев, дремев на нет и толку. Не, не е толку :!:
    Правевме некои планови со моите да отидеме во Шведска кај тета, 98% од планов е реализиран :rofl:
    Фали уште некој да ни го за*бе планот и ќе го стрелам ]:)
    Ајде идам да си легнам јас, добра ноќ :*

7. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    ааааа,многу е ладно надвор. Премрзнаввввв :x
    Сега седам дома и се дружам со adele.
    Се јави тој.Го слушнав....подобро се чувствувам дури и само 2 збора да слушнам од него пред излегување.Добро е,добро...

Смирена сум а и потресена во исто време.
    некој смешен тип од мојата школа ја прашал другарка ми дали имам дечко и таа му рекла не,но има муватор.Тој прашал со кој се мувам,.а таа му кажала па и уште и линк од него му дала да види кој е.ЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ :devil:

Лелелеле,потресена сум.Значи за мене и него знаат само таа и братучедка ми и од негова страна 2 другари.Ааа таа на овој смешниот му кажала со кој се мувам и линк му пратила и уште ми се извинува,. демек ненамерно кажала..бла бла бла. УФФФ ми скакна на живците и ме потресе. :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

оваа можеби требаше да оди во испукајте се,. али бидна,го пишав тука..

8. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    I feel awkward. Really awkward.
    Не знам дал да се смеам ил да плачам.

9. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Чуден ли сум што толку ми се свиѓа работата? Што толку со ќејф си одам и си го поминувам времето таму?

И покрај тоа што колегите ми измислија некои...ахмм, чудни прекари...абе таква им е љубовта :D

Фино поминати осум часа од кои би издвоил едно посебно интересни 15 - ина минути ...

Утре Недела мислам да ја преспијам и поминам по мрзеливо од морж.

И бај д веј, уште еден дефект...-1 моментално, and I'm loving it.

10. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    ^^ Елементал, можеби и тие биле полни со ентузијазам, ама со тек на време им спласнал, иако нема ништо лошо да уживаш во работата, напротив, и нема потреба да се прашуваш дали нешто со тебе не ок.
    Фурај брате, што би рекле брача срби :D

Него, што сакав да кажам :wasntme: :lol: ?
    Дама е онаа која издржува 7 часа на 12ка штикла и притоа игра со нив, и не ги собува до крај и покрај болките. :emo:
    Да.
    Ах, лесно им е на машките ]:)

Човече колку се високи кошаркарите бре, јас 175 со штиклите :D , тој над мене уште ухууу :o

На Divinebutterfly и EleMental им се допаѓа ова.
  11. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172
    Сеси за кошаркарине 12ка штикли и плус едно мало столченце да си носиш ... По можност некое на расклапање за у ташња да ти стигне ...
    :D

Си имам мака и ја со нив каква сум забегана по нив :rofl: :rofl:

На sesilija му/ѝ се допаѓа ова.
  12. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Дека овој провод го чекав три месеции....конечно после толку време го видов,си разменивме неколку збора,се насмеавме,го гушнав,бевме еден до друг....па колку само машки ми се пуштаа,па плаќање на сметки (на чичково ќе му акнам едне бокс ако се осуди уште еднаш да ми плати сметка,старец ни еден),ах тој шанкерот каков беше :P :P

Се на се оваа вечер ја поминав преубавооооооо :dance: :dance: :dance:

13. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Во моментот ја сакам најголемата физичка болка наместо оваа пуста чума која ме оцрне внатре, овој грозен немир и бол кој ми ја јаде душата и срцето......................

Кога, кога поминаа 3 месеци мој пријателе????
    3 месеци од кога си замина, 3 месеци без тебе и твојот глас.....
    ахххх колку само боле, боле, уште тешко за верба, уште те гледам на секој ќош, уште......

14. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Со колку треба да сме задоволни? Која е границата на човечкото задоволство? Треба да се бориме за она што го сакаме макар тоа е ризично, или треба да си ја чуваме сигурноста? Дали треба да држиме некое ниво, или без срам да го бараме она што го сакаме? Дали знаците по пат се обични знаци, или трба подлаболко да се анализираат? Ах, Господе само ти знаеш колку прашања и колку мрачни мисли ми поминаа вечерва. Те молам чувај ме, се плашам дека сама не сум доволна.

На Divinebutterfly и julie77 им се допаѓа ова.
  15. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Значи уживам коа ќе си дојдам дома, и кога слободно можам да кажам дека си сум поминала најзакон да свет!! :rock: Пу!
    Стегнав лесковачка, и сега одам да си нанкам. :tmi:
    Аха, и да ви се пофалам, си ја бојасидав собата розево, абе мајстор Гиле сум море. :wasntme:
    И моментално к'снав едно банџи шо си го купив сеа, абе си реков забот го пречекав в пајца. |( Ко за по гла мавање, ми е страв да се опуљам во рокот. |(

16. stylishh

stylishh Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    619
    сдк,после тежок ден ,нормално ке се чувствуваш ]:) , многу пати се запрашував зошто луѓето не ме разбираат ,и тоа оние кои најповеќе треба,секогаш почнувам со позитива, секогаш сакам пробллемите да ги решам на мирен начин, но зошто сите постари луѓе едноставно не ги сваќаат твоите потреби :^) работите не се одвиваат секогаш како ке посакаме :?: ,но јас ги прифаќам секогаш какви што се луѓето,тие едноставно не можат да ги прифатат моите потреби ,многу сум била замислете :!: Шо ке ми текнело то сум праела :fubar: , а и овие мршојадите белоглави ми се преку глава, всушност Сдк дека од денес ,нема да се вложувам толку многу себеси ,кога знам дека никој не го цени тоа ,и секој гледа да те искористи до максимум ,секогашш имам почит спрема себе најпрво после спрема другите , е од денес ке имам само кон себе почит , па и јас знам да сум лоШа и ке сум 8)

17. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    СДК
    Носов ми тече.
    Грлото ме боли.
    Еј, песничка си створив. |(

Чајов ми е како обезбеџење. Обавезно си се дружиме, оно ме чува од настинки. Ама, не ја бива работата.
    Пак закачив настинка...ПАК! Зошто бре? Ем мразам, ем си закачувам.
    Е, јас дефинитивно не сум за зима.
    Ем ви мрчам, ем си мрчам сама, како будала.

Ако не јас, вие имајте убаво утро и убав ден!

18. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.577
    sadangel еве ти соодветен одговор на прашањето.

Општеството ти создава карактеристики.
    Ти можеби различно размислуваш, но ги носиш карактеристиките на општеството во кое што живееш.
    И сето тоа е во ред, но како што рече и донекаде ме сфати... потеклото не ја прави личноста, но некои луѓе не прават подруги поделби.
    На што личи "Зошто провинцијалците одат на одмор во Грција?
    -За да ги викаат Скопјани" ?

Мојот првичен пост бтњ беше ироничен,само за да го прикажам гледањето на македонштината од една страна.

19. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    Секој со својата приказна... некои се интересни, некои здодевни... овде пишуваме за да бидеме прочитани или можеби само за да ни олесни? Виртуелни, а сепак толку вистински и живи.
    Јас онака сега така општо си зборувам, не се пронаоѓајте во напишаново... ако го прочитате воопшто. Не е битно, само такви мисли ми поминаа низ глава...

Убав ден. Добар ден. :sun:

На Go-Girl му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    ... моментот кога ќе влезеш дома и ќе ги видиш брат ти и мајка ти како го гледаат Твајлајт. :x
    Не знам што да кажам.

На Ema.Sk, AnaKarenina и Cynthia им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.