Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Последни подготовки за на пат, изутрина тргам на одмор во Турција. Скоро све е спремно, уште некои ситници да доставам и ваљда ќе можам да го затворам куферот :lol: Бидете добри, ма не добри, туку во одлично расположение, и се читаме во август кога ќе се вратам. Посакајте ми среќен пат, поздрав! :hai:

На MacaLove, Monna.Monna, Johny и 16 други им се допаѓа ова.
  2. Idonea

Idonea Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2012
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    642
    Си се пресмеав со сликава :lol: :lol:

Прикачени фајлови:

На Buttterfly, Magnolija, chocolate.chick и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837

Хахахахахаххаах е стварно ме изнасмеа :rofl: :rofl: :rofl:. Баба ти најзакон е :*

Да не бидам оф топик. СДК дека многу се израдував што конечно си ги направив ноктите како коцки. Бела подлога и црни точки. Јее :lol: се помачив малце ама добро испаднаа. Вечер ќе си одам на роденден па после конечно ќе си го видам другар ми. Не знам зошто одредени личности толку многу ме имаа под око земено... изгледа заради тоа што секогаш имам спротивно размисливање од нивното и сум на страната на другиот. Па и не ме интересира многу, што сакат нека прават. Имајте убав остаток од вечерта. 8)

На Lolipop23 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека од утре има да ги кревам на рачки сите теткици со по пет-шест деца што се тегачат пешки по патека за точаци, ќе ги гребам со педаља сите коли паркирани на тротоар и за инает ќе си го оставам точакот на сред главна улица пред теретана. Претераа. |( |( |(

На Ariel и gingerchild им се допаѓа ова.
  5. Ruza.Ruzica

Ruza.Ruzica Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    24
    Полеко полека си се спремам за одмор на 30 поаѓам ....Охрид :)
    Тука спаѓа депилација, да се купи се потребно, звучници да се најдат, облека да се спреми пакување..аххх обожавам летни планови :D

6. lovelife

lovelife Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    1.722
    Туруруру ру ру
    утре фаќам џаде од скопјево досадно
    сакам да тргнам што може побрзо
    Ама времево ме убива бе..само дува и дува...ко за инает!
    И да...последни подготовки и маки да успеам да го закопчам овоа куферов!
    Ко да ќе се селам бре
    ама пусто..женско си е женко..и да треба и да нема пак ќе си земе ...нека има :D
    Па како додаток на утрешното фаќање џаде од тука
    си добив и гратиси за у кино
    пу пу машала нека тргне на добро
    Ве поздравувам
    и ви ветувам за сите ќе се фрлам у ензероно...ако времето биде асално :x
    :* :*

7. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.981
    СДК, премногу ми е убаво кога се спремам така зафатено за на одмор.Се пеглам, се диплам, мислам што сум заборавила .. Ја обожавам ноќта пред одмор кога возбудено ќе мислам на одморот и нема да можам да заспијам.
    Обожавам кога бев дете и одвај чекав да влезам во вода,и кога ќе дојдев на плажа секогаш трчав брзо кон водата.
    На кратко, да се пофалам утре идам во Охрид, да се надевам дека НЕМА да добијам ( |( ) , да се надевам дека е убаво времето.
    Тенкју, гудбај.

На esperanca му/ѝ се допаѓа ова.
  8. anamariia.x3

anamariia.x3 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    578
    Допаѓања:
    857
    СДК дека работава со лабелава е навистина чудна.Ми изгледа како проколната сум,или некоја клетва да ме следи.Секогаш ќе го изгубам лабелото,како само да бега од мене,како да се гади од мене :lol: .
    И тогаш одам во најблиската аптека и купувам ново,поскапо,поубаво лабело.Го користам 2-3 дена и после на некое сосема неочекувано место во сосема неочекувано време го наоѓам старото лабело.
    И кога ќе сфатам поубаво,пак како парите низ прозор да сум ги фрлила.Ах тие лабела.. :devil:

9. patika19

patika19 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    54
    СДК интересно ми е. Мна, мна. :rofl:
    http://www.youtube.com/watch?v=1bJxYRtG ... re=related
    Интересна ми е песнава. Ја пуштам и некој од надвор почнува да пее. И правам некоа втф фаца :^) па после прснувам од смеа. :rofl:

10. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.263
    Допаѓања:
    157.664
    Ме кани на состанок преку фејсбук и секое прашање го завршува со точка наместо со прашалник и очекува дека ќе прифатам да излеземе?! Рили?! Ноу! |(
    :D
    Шала на страна,стварно ноу!
    Бенефитите на фејбсук. На сите ни се случува да погрешиме збор, да утнеме буква,во брзање или не знам што,ама цел разговор со точка на крај?! НЕ!
    Сеа заборавив дека ви раскажував за дизастр дејт,со дечкото како млада,машка напалена пудлица. Епа истиот! :D

А од другата страна на светот...те на страната на светот на фините момчиња,а не како ^. Ми вика,може е лејм, не слушам ни јас,не слушаш ни ти...ама што фали да се случи ова...Обала од Фламингоси. Хис гилти плежр! :D Има право на еден! :!: Иснт хи а кјутипај?! Дефинитили јес! Има смисла за хумор и мил е! :D И пак шала на страна,пројде ради песна на Коен претходно и Кејв потоа... :D Критериуми... :D

На Ariel му/ѝ се допаѓа ова.
  11. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Го знаете чувството да штедите подолго време и после да се почастите со јак шопинг?
    -Јас не.
    Штом дојдам до поголема сума на пари, не ми бегаат штикли, или неколку партали. Џабе ми збори мајка ми да штедам за одмор. Опцијата штедење ми е како избришана од системот. :|
    Ама нема....нема и нема поголемо задоволство од тоа кога ќе се вратиш дома со нови чевли.

На DeMelo, cinderella5 и marama им се допаѓа ова.
  12. Stoimenovska

Stoimenovska Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    2.182
    Одамна ја имам изгубено искрената насмевка на моето лице :(

На lovely91 и danniela5 им се допаѓа ова.
  13. Hkikica

Hkikica Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    989
    Допаѓања:
    677

Прикачени фајлови:

На cinderella5 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Сакам да кажам.
    Стара работа која сега јас ја дознавам.Бев излезна вчера,со братучеда ми.И ми кажуваше нешто испадна низ мубает како некоја професорка и се жалела на нејзинта тетака од мене.И викала:
    -Анна второво полугодие,воопшто не е заинтересирана за учење.Како да не е пристуна на часовите.Многу попушти.
    Тетка е ја прашала : Што се дешава со Анна? Братучеда ми рекла само,јас знам што и е ама не ви кажувам.
    После некое време,истата професорка повторно истиот муабет.
    -Што се дешава со Анна,не ја препознаваме,а утре совет имаме треба оценки да се пишуваат.
    И пазете биднал што биднал советот,и кога завршиле со зборување,општо за учениците тема за разговор сум била јас.Им било чудно.И само оддеднаш класниот довикнал : Анна е заљубена! И јас незнаев,искерно се чудев зошто девојчето наеднаш толку попушти со учењето,е следев дека не е пристуна на часовите.Е открив тајната пред некоја ден,случајно на ѕидот пред училницата видов срценце во кое пишуваше : Анна и Лео,Те сакам. Искрено ни јас не знаев дека постои такво срценцнце :$ :lol: :rofl: Кој знајт кој го напишал.
    И конечно после толку време јас сватив,зошто толку многу професорите ме зафркавале.Па знаеле дека јас сум заљубена.Оф кутра јас.Добро ајде,тоа што знаеле океј.Ама замислете го знаеле и имево на момчево.О Боже зарем е можно да сум олкав малер.
    Иначе девојки,сакам да кажам само што слушнав убави вести,ама тоа ќе го пишам во друга тема.
    Имајте убава ноќ,и бидете ми поздравени. :* :hug:

На Serafima, danniela5 и Hayley им се допаѓа ова.
  15. Chica.Loca

Chica.Loca Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    507
    Допаѓања:
    2.260
    Гледам на фејсбук еден статус R.I.P Lady Gaga.What? :o :o :o
    Лејди Гага умрела.А,јас ништо не знам. ;( :lol: Морам да проверам што е оваа работа.Никаде не пишува дека таа умрела.Добро што е работава. :^) Гледам статусот го нема. |(
    Не е фејсбук за секого. :!:

Девојки кога сте облечени во некое кратко фустанче треба да внимавате да не се види нешто,а особено кога седете и ве сликаат.Никој не сака да го гледа вашиот г*з,целулитни нозе,освен ако не си некое напалено машко.Не не интересира дали гаќичките ви се бели,шарени,со цветче или машна,дали носите танга или воопшто носете нешто.Затоа за нареден пат внимавајте кога седете да не се види повеќе од што треба. |(

Се лутиш,не ми пишуваш.Добро. 8)
    Не очекувај дека јас прва ќе ти пишам,па ако сакаш лути се цел живот.

16. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека никогаш градов не ме „гушел“ волку многу. Како Чернобил е. Празно и пусто. Излегуваш, седнуваш на кафе со две-три другарки, зошто цело останато друштво е на друго место. Сепарињата околу тебе се празни. Истите муабети, истите пар лика околу тебе секој пеколно досаден ден.
    Ќе полудам. :x

На ana-girl и LilBaby им се допаѓа ова.
  17. Peppermint

Peppermint Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    13.217
    Единаесет месеци во годината будење во шест, брзање, обврски, нервози, замор. Стресови на работа, дома – готвење, чистење. Со синот домашни, спремање за тестови, испрашување. Во постојана трка со времето. Грижа за кревкото здравје на моите родители, болници, прегледи.
    Во сето тоа често ја губам врската со самата себе.

Еден месец во годината се враќам кон самата себе, се спознавам по којзнае кој пат, си го поставувам прашањето каде одам и зошто, се преиспитувам. Паѓаат нови одлуки, желби, добивам инспирации и нови идеи. Полна со позитивна енергија, едвај чекам да почнам да ги реализирам.
    И пак се од почеток...живот.

На Hipster, Buttterfly, anabel-a и 6 други им се допаѓа ова.
  18. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    И ништо од мојот план, и потфрлив како ќерка по којзнае кој пат. Не можам да си го разберам мозочево скапано никако.
    Само си се надевам дека и односот со мајка ми ќе се среди кога ќе се среди се друго.
    Кога ќе ми се врати во нормала досадниов живот, ко за беља обавезно летен период социјалниот живот ми е на нула, не знам како...
    Умирам од досада, цел ден пред компјутер или читам книги. Од матура па до сега се така. Среќа барем што си признавам дека сум мизерна, па барем гледам да сум од корист и подсредувам по дома. И си тинтрам лице. И тоа цеееееело време.

Ми треба дружба, забава, луѓе, смеење!
    Ма само тука да се нацртам газ и ќе се препородам

http://www.youtube.com/watch?v=8SmUE9aM ... re=related

На Johny му/ѝ се допаѓа ова.
  19. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    само се прашувам кој ме проколна од рагање до сега , да имам проблеми со стомакот :worried:
    последниве 7 дена се мачам со пролив кој незнам од што ми е , и никако да престане-дали неправилно ја комбинирам храната, незнам што е проблемот, ама знам дека ако продолжам вака, како што е топло, има да се стопам-се прашувам зошто ли јадам :lol: кога сето тоа што го внесувам по кратко време го исфрлам :x арно реков јас дека ке бидам на лебче и водичка за малку да ми се прочисти организмот, ама моиве кога ке запнат да јадам и не престануваат додека не јадам(ко мало бебе да сум |( )
    реков јас дека ке отидам на бајачка, и навистина планирам да одам,се надевам дека ке ми помогне :)

20. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Конечно да се разбие и оваа монотонија од овој пуст град, пакување куферите и капут на одмор, со душа го чекам 5 часот, како детенце на сладолед се радувам :D
    До тогаш останете ми поздравени и секако убаво ќе си поминам :lol:

На srcekrsacka и Hayley им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.