Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Парче торта во 3 часот по полноќ, не секогаш е погрешна опција.
    Кога тишината станува здодевна, а осаменоста решително присутна, сочниот вкус на летото станува лек за душата.
    Кога сестра ми не е дома, по се изгледа нејзиниот dream catcher кој и го подарив, дејствува и на моите сни. Ама наместо само лошите, ми ги краде и оние убавите.
    Овие моменти се створени за преточување на некои стари мисли во зборови.
    Можеби откако ќе ги запишам, полесно ќе заспијам.

На marama, Hayley, Serafima и 2 други им се допаѓа ова.
  2. SimplyElegant

SimplyElegant Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    779
    :) Во моментов сум баш ваква :)

3. AmericanWoman

AmericanWoman Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    559
    Томче, ако те бркнам немат да знајш крајот кај ти е :D

4. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Џез, воздишки и врнење дожд-неопишливо чуство..толку делува смирувачки покрај се што доживеав вечерва што навистина немам зборови..
    И утре не идам на работа, само што ја мерев температурата горам 39 ми е :( а јас па уште се правам јака демек ке идам денес, и издржав неколку саата и толку..
    Така да утре ке се излежавам и ке викам луѓе да ми угодуваат да ми прават друштво, на еден ке му речам да ми купи јаболки, на другиот праски и така за еден ден ке бидам маза :lol: ( :!: а да се разбереме, многу сакам да бидам маза :$ )

И сакам да кажам дека го имам најпрекрасниот и најпаметниот дечко на цел свет.. :inlove:

На Springy, Johny и pamelche им се допаѓа ова.
  5. potterholic

potterholic Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2012
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    419
    дека ич, ама ич не ми се спие. јбг

6. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.485
    Допаѓања:
    17.195
    Колку е јако 4 саата кога ќе чекаш да дојде интернет. Од кревето на тераса, од тераса на кревет.

7. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    100.571
    Карамба и карамбита...што би рекол Чико на другар ми Загор...

Како може една ноќ да делува на мене...прво буљење во таван,размислување и конечно втонување во сон ..многу сонови...кошмари...малку ,малку па пак некоја тага... не стигне ни човек да се припреми...враќање назад..и чудно е кога оставиме некој проблем позади себе,а тој не чека на исто место...не се губи....се сопнувам одејќи низ тесниве ходници на мојов живот...ми доаѓа да го сменам градов,ма и државава...во најмала рака континетов...

Ја сакам само тишинава.Ми кажува се.Прашање е само дали сакам да го прифатам тоа што ми го кажува.

Прикачени фајлови:

• zagor_40434.jpg
      zagor_40434.jpg
      Големина на фајлот:
      20,7 KB
      Прегледи:
      145
    На Johny, Serafima и pamelche им се допаѓа ова.
  8. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.485
    Допаѓања:
    17.195
    Браво Памела, браво. :clap:
    Не ти беа доволни 5 јабуки и кајсии што изеде, па и цела кифла со кашкавал печурки и шунка. Само така продолжи до наредното лето шланг ќе бидеш.

9. Serafima

Serafima Форумски идол

Се зачлени на:
    28 октомври 2010
    Пораки:
    1.229
    Допаѓања:
    21.272
    Сд ви к две работи :wasntme: , една лоша и една добра.

***Првата е што ми се расипа фотоапаратот :( .

*** А втората добра вест е што, сега конечно ќе треба да се купи нов и поубав ^_^ ^_^ ^_^ .

Многу сум скромна :wasntme: .

На sweet-star, stylishh, lunicka и 2 други им се допаѓа ова.
  10. Lining

Lining Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    185
    Фууу колку е добро кога све ќе намаваш од дома или на одмори или на работа или на гости и си остануваш дома САМА. Лелел одамна не сум осетила таков раат во душава. :D

11. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.522
    Допаѓања:
    174.001
    СДК...децата сеуште спијат,а јас тука -со вас.
    Вчера ....помина денот.
    Денеска ....ќе видиме што ќе донесе денот.
    Утре.....здравје....
    .....и онака многу многу не дружам со пријателките-тешко ми оди она излегување на +40,Ама затоа вие сте тука...да споделиме радост,тага,мака......Секогаш сте тука за да ме подсетите дека од една болка секогаш има друга која е поголема,потешка.Од радоста-секогаш има поголема радост,дека од еден крај се раѓа нов почеток,дека ништо не е вечно и однапред дадено од Бога.

Упорна сум...ќе успеам....знам дека јас тоа го можам....сигурна сум.....го сакам....

На Divinebutterfly, Magnolija, marama и 4 други им се допаѓа ова.
  12. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Јас сум единственото живо суштество што го има талентот да се разболи на +50. На одмор бев болна, кашлав ми тешече носот. Кога стигнав тука си реков готово ќе помине, но не уште сум болна. Можеби околу две недели се на се. Три вечери со ред добивам напади на кашлање со гушење. Морам да станам да се напијам жешка вода да почекам извесно време и пак да си легнам. Многу ми мачно, а апчиња на сакам да пијам. ;( Пијам топол чај и вода. Вакво нешто ми се случи лани во зимата. Ах леле.... ;(

13. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    СДК ... нешто што се знаело од секогаш, а денес се популаризира толку многу ...

На Sexybaby86 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Понекогаш најдобро е да го оставиш човек да мисли дека е во право :) .......ако имаш убаво мислење за себе си ,никој ама никој нема да ти го расипе тоа со само еден или повеќе грди зборови .

На Loritaa, anggell и Hayley им се допаѓа ова.
  15. zarah

zarah Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2012
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    1.557
    Мирис на вода, есенција на синило помешано со гнев.
    Стуткана на брегот кој сама го создавам, од време на време.
    Растргната меѓу брановите и длабоко под нив.
    Бегам од водата, а сум во неа, се давам, но нема потреба да се борам за самата себе. Океанот сум јас.
    Сонцето се губи низ хоризонтот, пргаво и среќно. Се лизга низ водата за да ми докаже дека и прекрасните работи имаат свој крај.

Нема ништо поубаво од начинот на кој океанот одбива да го бакне брегот, без оглед на тоа колку пати не успева.

На Springy и Magnolija им се допаѓа ова.
  16. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сдк моренце чекај мене сепак ќе можам да си пливам во тебе другата недела 8)
    Циклус и лубеница и јас се чувствувам како надувано балонче, ама ако убаво ми е :D

Да има лубеница во текот на целата година мислам дека само тоа можам да јадам :*

Поздравчиња до сите љубители на лубеница :f:
    И денес си блескам, за утре ќе видеме.... I will need luck. ахммм :nod: :nod:

На Salome, Lepaaa, CIA и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Сакам дожд и многу љубов..

На stetoskop, Lepaaa, la-chicka и 8 други им се допаѓа ова.
  18. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Богат бизнисмен од Нигерија на тежок начин научил дека за одржување брак се потребни многу компромиси.
    Посебно доколку, како него, имате дури шест жени кои една на друга се исклучително многу љубоморни.

Додека Уроко Оноја водел љубов со најмладата, останатите пет влегле во спалната вооружени со ножеви и дрвени стапови и барале да води љубов со секоја од нив. Оноја, нормално се согласил, но кога на ред дошла четвртата жена, тој почнал се потешко да дише, а кога била на ред петтата жена, кутриот Оноја едноставно починал од исцрпеност.

Кога жените сфатиле дека нивниот сопруг е мртов, избегале во шумата, а полицијата ја повикала и дочекала, најмладата, шеста жена. Останатите пет потоа се приведени и обвинеи за 'силување до смрт'.

E така им е на мажите кога се прават ебачи, а не им држи мудата. Aј нека си почива во мир човеков, барем умрел на мој начин бе :rock:

На Calypso, stetoskop, Monna.Monna и 4 други им се допаѓа ова.
  19. RocketQueen-666

RocketQueen-666 Активен член

Се зачлени на:
    24 јули 2012
    Пораки:
    0
    Допаѓања:
    2
    Јас сакам да си кажам дека сум си нова на форумов,и здраво на ситеее :wink:

На blaa и SweetChild им се допаѓа ова.
  20. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.447
    Допаѓања:
    91.784
    Од 8 часот го отварам и затворам шишенцето. Не можам да се натерам да го испијам, зошто знам што ме чека до утре, а тек па утре. Дојде 13 часот, со негодување на мајка ми испив кафе, сок, уште да каснам нешто и ќе завршам работа. Шишенцето сеуште стои на масата, кутијата од нервоза испокината.
    И баш кога не можам ништо да јадам, ми се јаде торта, па сладолед, па некоја кришка намачкана со крем, а благо не сум каснала со денови.
    Бидете денес фини и намалете со постирање на сликички со храна :wasntme: Има стрвни луѓе :$

Се решив, отиде шишенцето :worried:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.