Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    La la lalala la la,сакале вие или не,сакала јас или не..i'm back,from vacation.
    I'm glad i'm back?-not sure!
    Можеби се ужаси тропскиве горештини кои се рашетале низ градов,ал мене ми е свеједно.Убаво ми е!
    Имам доволно позитивна енергија складирано и батерии што го преполниле шишето до врв :sun:

Сакав да ви кажам дека убаво е кога гледаш како бабичка е среќна.Толку ја израдува подарокот што ,очите и светкаа додека љубопитно го ѕиркаше и му се чудеше.Беше избиран со многу љубов.
    Парфем, од оние старинските во прекрасно кутивче.Занете од оние што се густи како вазелин...
    Таа го доби beautiful,a Paris jас си го сместив во полицата.
    Жената ми е симбол за елегнација,така да по адекватен подарок не можев да смислам.

Утре ви правам резиме,а сега одам да се изгубам во градот.Доволно дишеше без мојот мирис...

На cinderella5, Doozy, Sara123 и 2 други им се допаѓа ова.
  2. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Кој вели дека светот е сив?
    Мене ми е се’ розево. 8)
    :wasntme:

На DeMelo, cinderella5, Lepaaa и 11 други им се допаѓа ова.
  3. smiley22

smiley22 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2012
    Пораки:
    670
    Допаѓања:
    350
    Сдк дека да денес се видов со тој и илезе циркуз. :D :D Отидов во 7 точно на време,а и он беше баш точно на време.Ама кога видов толку дотеран,намирисан :D ,абе мн ми беше она секси, (а мн е згоден) ама неговата срамежливост :x .И ајде отидовме во некој кафич (негова желба :D ).И добро пиевме нескафе и почнавме муабет (фала богу добро ни идеше муабетот :D ).И после кратко време,не го ни испивме нескафето запна да си одиме и ја го глеам накриво.И реков ај и го прашувам кај одиме и така одевме некои добри 15 мин и стигнавме до еден парк и стои онака срамежлив,а мн така ми беше секси.И ме прашува:Ке се налутиш ако те бацам?? И јас го глеам чудно,накривено и незнаев дали да се смеам,дали да плачам,незнаев како да реагирам.И послем вика: аа извини,несакав да те налутам.И рече ај да си одиме и ај си отидовме.Прееска ми прати порака: Мн извини така што ти направив,што викаш утре да излеземе?? и срце стави.И сеа ми врти.А јас се газам од смеење.Абе неам срека во љубовта.Наогам се погрешни.Или се женкари,или се мн срамежливи,или се глупи,или незнам какви.Знам дека ни јас не сум совршена и си имам некоја мана,ама ако ме викаш на состанок тогаш однесувај се како маж или поке не излегувам со тебе. :D Знам дека мн бирам,ама јас сакам сериозност,а не само забава,флерт или пак сеск само за една нок.Сакам да бидам со некој кој е вистински маж и да не е толку убав.И сеа јас што да праам?? Чаре? :D
    Како и да е се надевам уште една ваква глупа средба нема да ми се повтори,не само средба туку и и ваков глуп ден.Прееска нешто не ми беше арно незнам зашо.И да ке заборавев.Сдк дека и сестра ми мн ми фали,сакам да е тука макар и да се караме,ама нема.И така јас со своите милион жерлби и и викам ај може некоја ке ми се исполни..... :D :D

На pamelche му/ѝ се допаѓа ова.
  4. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.522
    Допаѓања:
    174.002
    Значи зборувам,се силам-(кој,јас,нема шанси ),а пак неможам така да гледам и да оставам се.Ми падна грев и жал ,па направив една генералка кај старите (родителите на мм)Прозорци,завеси,теписи-се во еден ден.
    Не му реков на мм ништо,само почнав така одеднаш да вадам завеси,да си барам средства за чистење,свекор ми рипна „да ми помогне“,ама им реков да си седат -да ме остават сама да сработам тоа што самоволно сум почнала.
    Мм ,душичка,цело време околу мене-„кафе да ти сварам,седни малку.......“Мило му беше.Додека чистев го гледав мм и си мислев: какви -такви,родители му се ,го боли срцето за нив .
    И ,се заврши работата.Се сија и блиста,а рацете не ми се изедоа.
    Ха,пак ќе си тераме ние по старо,да сме живи и здрави,ама денеска откако завршив со чистењето се чувствував ептен исполнето-сепак помагам на луѓе кои се стари и на кои веќе не им трча коњот како некогаш.
    П.С -додека да се освестиме -староста ќе затропа и на наша врата.

На 1209, Serafima, danika и 11 други им се допаѓа ова.
  5. Primavera

Primavera Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    405
    Допаѓања:
    1.518
    Го прославив роденденот со прекрасна личност. Ме изненади, поминав прекрасна ноќ со него.
    И да заедно сме :$ . Се надевам дека ќе биде засекогаш вака убаво, барем од љубовна страна да цвета.
    Мрачно е наоколу, не гледам излез од никаде, а тој пак ме гушка и ми вели дека се` ќе биде во ред.
    Ех ќе биде, како не. Само прашањето е кога.
    Добив еден куп подароци, еден куп честитки, но само една искрена и проследена со солзи. Животе проклет си!
    Не сакам да е тажна, сакам повторно да се смее, да можам би го дала животот само да е среќна. А таа го вели обратното. Мајка е, ја боли. Ама мене повеќе ме болат нејзините солзи.
    И да си кажам дека се повеќе и повеќе сум сигурна дека сакам да студирам психологија. Едноставно знаам дека тоа е тоа вистинското.
    Сакав да излезам, ама... немав со кого. Тој е со друштво, да не го притискам де од почеток, другарките се на одмор. А и немам пари, така да убаво што си останав дома. Ќе слушам музика и ќе ја читам фројдовата теорија за човекот :D

На SarahTayMomsen, cinderella5, marama и 3 други им се допаѓа ова.
  6. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    СДК...дека ми се мрчи заради тоа што осеќам пржен кромид од кај комшиите во 12 саат :fubar:

Уствари, сакам да кажам дека има една личност во мојот живот на која можам да и кажам се, а да не мислам за последиците од тоа.Личност која била со мене низ пеколот, а и низ најубавите момент.Личност која знам дека би го дала животот за мене, исто како што и јас би го направила тоа за неа.И додека јас наоѓам начин да ја заштитам од тоа што и се случува, вчера сфатив дека всушност таа мене ме заштитува.Таа е мојата сестра и иако не сме blood related, јас секогаш ќе ја гледам како сестра.Те сакам сис :)

7. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Почнав еден пост у кој ќе се жалев за тоа колку ми е тешко во моментов/периодов, ама се премислив.
    Јас сум среќно дете.

На Annie.mk1, cinderella5 и CharmedGirl им се допаѓа ова.
  8. Lide-Lidija

Lide-Lidija Активен член

Се зачлени на:
    27 јули 2012
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    1
    Девојкииии цел свет ми се распадна............. ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( Ве молам помогнетеееееее мииииии,ке се убијам.Која сака нека ми пише лп,ако сака да ми помогне.

9. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Ми пишува еден Турчин, од Турција е, ама моментално е овде веќе една година го уче македонскиот, од септември ќе студира стоматологија на УГД. Луѓе нема да верувате каков муабет прави, додуша малку ми е смешен дека не знае убаво македoнски, ама се разбираме некако. Не ми е прв пат да контактирам со Турци, овде ги има на секој чекор. Не сум верувала дека се толку културни, фини и знаат да направат муабет за се’. Мислев оти е муслиманска земја, имаат некои предрасуди, ама згрешив. И баш е убаво така кога правеш муабет со луѓе од други земји, со разни навики, обичаи, па искуства разменуваш, ставови. Без разлика дали се од муслиманска, христијанска држава или некоја си со трета религија.

На Lov3, cinderella5, Monna.Monna и 7 други им се допаѓа ова.
  10. PeaceLoveBasketball

PeaceLoveBasketball Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    1.177
    сакам да кажам дека го сакам :D

11. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Се извинувам што е на српски , ама баш ова сакав да го кажам ...
    Kada bi neki ljudi skocili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije - poginuli bi !

На JoxyTheFreak, tessi, kate21 и 15 други им се допаѓа ова.
  12. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Баш е ладно надвор, да смрзне човек :wasntme: не е толку топло, само ни се чинит :D

На Stoimenovska му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Си најдов нова љубов, после љубовта на годиниве сега.
    Не велам на мојот живот, бидејќи ништо не се знае за во иднина. А и тоа ми е смотано, најчесто они кои рекле љубовта на мојот живот, се скарале по некое време. Страв ме.
    :)

S-U-I-T-S ! Серија која се врти околу право и адвокати, моја будуча професија. Започнав од втора сезона, 4 епизода, но кога ја изгледав, се чувствував како да сум ја гледала и прва сезона. Толку добра, толку интересна и поучна, за оние кои сакаат да го учат правото.
    Мислам дека Pretty Little Liars си најдоа конкуренција.
    :lol:

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Знаете што сакам да кажам?!
    Животов ми е како филм,ама баш како филм.И тоа не било кој филм туку Friends with benefits само што го излегав филмов,не е можно се пронајдов во филмов девојки се пронајтов.
    А се тепав кога ми кажа дека му личам на Мила oд филмов,да бе девојки.И вистина,во право бил.Толку сум само бунтовна,иста сум ко неа :$ Срам ми е дури да кажам. :lol: :rofl:
    Ништо то ми беше муабетов,не ми текинат ништо друго во оваа време,ми се спиет многу,а цел ден го преспав.
    :$ :$
    Ајде добра ноќ,и слатки сништа :*

На Hayley му/ѝ се допаѓа ова.
  15. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.091
    Kada je žena nesretna i viče na tebe, još uvijek joj je stalo.
    Ako je nesretna i šuti, već si je izgubio

На moonlight-girl.55, DeMelo и Lepaaa им се допаѓа ова.
  16. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.394
    Допаѓања:
    12.258
    Денес видов еден дечко што носеше маица од Depeche Mode. Му реков „добра маица“, а тој само ми се насмевна и испушти едно со-полуотворена-уста-фала.

Сега чекам покана за пријателство од него на фејсбук. Сите се знаеме во мојот град.

Во контекст на муабетот,
    http://www.youtube.com/watch?v=LwicaralvS0

На innablood, cinderella5 и Mishela им се допаѓа ова.
  17. Salome

Salome Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    1.243
    Допаѓања:
    10.406
    Денес ми се иде да заплачам од бес.Да се исплачам така убаво на глас и се да ми помине.
    Кога тргна се наопаку?А денот ми почна убаво, полно со ветувања.
    Не, добро е што не излегов.Ќе ископам очи некому.
    Барем исчистив се, кога сум нервозна чистам ли та чистам.Јеби га, секој си има некаков издувен вентил.А најлошо од се е шо не сум само гневна...И разочарана сум.
    Значи мразам кога ми се изјаловат плановите!!Не планирам веќе ништо...се спонтано ќе си правам.

Утре е нов ден, нови прикаски.Да се надеваме дека ќе се убави.

18. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Абе некој ден ќе стојам под џамот и кога ќе ми помине овој комшијава што стално под мојов џам си ждрига ќе му речам наздравје,шо јадеше/пиеше? :rofl:
    па ја претера,се тука кај мене си ждрига а на 2 чекора му е портата,влези си дома и иждригај си се,не тука мене да ме вознемируваш :lol:

19. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    СДК дека до сега сум се дружела со погрешни луѓе,со некои што ми се праеле другарки а не ми се заради нив станав таква каква што не сум и се каам за тоа и више нејќам т.е ќе се дружам со нив ама поретко веќе ќе си се дружам со моето старо друшто што беше за мене секогаш и кога ги запознав новите незнам што ми стана како да ги подзаборавив старите и сега нејќамм да бидам таа личност само сакам да си бидам нормално девојче и се да биде како порано да се пронајдам себеси зашто дружејќи се со нив заборавив која сум,добро е што се разбудив добро сега не баш на време али ај а до тогаш направив многу работи со старото друштво за корист на новото незнам каде ми беше паметот и сакам се да ми простат и да биде како порано!!!! :)

20. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.485
    Допаѓања:
    17.196
    Оф Боже, фрли цигла и биди прецизен.
    14 години има типката, си фанала дечко, се сликале како се муваат па и на фејсбук ја ставила.
    Оф Боже, сигурно така ќе ја овековечат љубовта нивна. Мани други, ја има и мајка и како пријателка на фејбукот е*ан, сигурно ќе им пише коментар: „Браво ќерче, само така“. Следна слика можеби е на прслук и гаќи, а он на боксерки, мора да напредуваат нема смисла на едно мување да останат. Друго, секој 3 ден се ставаат де во врска, де слободни, па ги бришат сликите заедно шо се, после кога ќе се стават во врска па ги прикачуваат. До кај ојде свето бе, еееј.

На GarpovaV, Monna.Monna, Stoimenovska и 5 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.