Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Missbutterfly

Missbutterfly Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2011
    Пораки:
    101
    Допаѓања:
    19
    Ох леле :( што ли ќе биде со дедо ми?.Наеднаш опадна стана сенилен,навечер не спие,растура низ цела куќа без сон не остави сите последнава седмица ;( .Па капак на се и агресивен е крши,си ги искина сите пижами...Лековите не делуваат :worried: .

2. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    696
    Допаѓања:
    1.287
    Патетично е кога патетиците ги прават другите патетични во излевањето на своите патетики.
    Гет а лајф.
    Донт би тапа.

Кога би имала една желба од круцијално значење за светов на кој живееме и твориме, би ја исчезнала сета површност од главите на луѓево.
    Тогаш светот би бил многу поубаво место за живеење.

На Strumfeta93, Shelea и MandyLane им се допаѓа ова.
  3. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.258
    Допаѓања:
    43.794
    Ја читам сторијава, ја гледам сликава, и си потплачнувам.

Кој чудесен свет се нашите очи и што се’ можат да предизвикаат!

http://ngm.nationalgeographic.com/2002/ ... index-text

На Doozy, Buttterfly, Cynthia и 2 други им се допаѓа ова.
  4. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    На Libera му/ѝ се допаѓа ова.
  5. innablood

innablood Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    1.324
    Се‘ е добро, кога добро ке заврши.

6. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Со добра музика и кутија бајадери се е можно.

ОБОЖАВАМ да сонувам со отворени очи!!!Ми се ближи роденденот,годишнината со мојата љубов,нова година,конференцијата...Од сите страни реални планови а и бајки.
    Ја сум она што се моите соништа.
    Сонувајте женски,соновите се остваруваат! ;)
    Еуфории,љубов,радост,дружења,професории ..
    или поточно професор.
    A guy like you should wear a warning...You're dangerous,i'm lovin' it!
    Don't you know that you're toxic?
    ]:)

На crazylady, la-chicka, Divinebutterfly и 6 други им се допаѓа ова.
  7. vaga95

vaga95 Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    2.037
    Не сакам и нема да се откажам, макар и по цена да изгубам !

На Simonna7 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. De-lovely

De-lovely Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    932
    СДК безвезе, се е живо безвезе. Онака глупо, банално, никакво никакво. Ќебе, чај, 39 температура, синуси а ла да се акниш од ѕид, расположение на нивооооооо бре. Савршено. И шта? Ништа, јебига, то е то. Се ла ви. Ќе сера сера.

Абе, безвеза, жива безвеза. Баш ме заболе....... до коска. |( :|

9. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.256
    Допаѓања:
    157.530
    Сдк се повеќе сме убедени во предодреденоста и симболиката на нештата.
    Кога веќе е недела и споредуваме се со недели,јас сум сигурна дека ќе бидам недела на нечиј живот. Врпочем,не морам да сум самата,туку ми кажа,јасно,гласно,искрено,а татко ми го доживеа ко понуда за брак па рече,шо му е на тој,нека не се занесува,не-може! :D Трајна желба за мир со значење и конечно смирување на духови. Мојов констатно е немирен.
    Каде сме во моментов,совршено одговара,јасни се и чисти сметките пред оние кои треба.Пред мене,него,него,неа,пред нив и сите (освен неколкумина,ама ок,веќе треба да разговараме за некои дидактички методи). Ама за каде ќе бидеме во иднина...повеќе е од јасно за комаптибилноста на нечии дланки,погледи кои најчесто се вертикални на хоризонтот и пламено топли. Сонови кои се повторуваат или надополнуваат,бројки,имиња,места,луѓе,го имаш,ко да го немаш и те нема,а уствари се ти е пред нос и никако да ти стане јасно дека тоа е тоа што ги глади нештата до совршенство!
    Ама никогаш,никогаш нема да забравам стисокот кај универзална после кој мене светов не ми остана ист!Само колку ми се вртеше земјава под нозе,а бев испотена од сите тие вртења и не ми се веруваше дека дојде да гледа неповикан,сам го открил и времето и местото! И ете оттогаш,има,нема,имам,немам,секогаш последното нешто е доделено за нас,па дури и кога навидум се тоа значи малку.
    На здравје нека ни е неделава и претпоставувам бањањето. На некој може и му студеше пошто нема греење во тоалетот,ама сега тоа е,топол туш увек годи,а по пожелни сте за околината!
    На ви! И ви посакувам убава работна недела! Мојата мириса на ново и сега си имам онаква заштитна мушама што пука и си ја пуцкам и си пијам топла чоколада! Почетниче по не знам кој пат! Нек се угоде!
    http://www.youtube.com/watch?v=0cWggYiv ... re=related
    Мојата родителка( :D ) мајка,е најхраброто суштествие на светот! Ја сакам бре до бол (она мене буквално,извини мама за 3 дена муки и болои,ама после увиде дека сум суштество кое може да го откачиш у еден здив! :D )Стварно е комична и збркана,ама умна!Умна родителка моја! :*

На Mygirl, LivingGlam, caroline.costa и 8 други им се допаѓа ова.
  10. funkygirl

funkygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    238
    Допаѓања:
    408
    И јас да ви се надоврзам..

И Пепелашка морала да се издотера за балот,за принцот да ја забележи нејзината "внатрешна убавина"...

11. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Ако вчера на тој студ видовте едно девојченце, така фино дотерано во ф'стан, штикла, шминка, фризурка....како трча по автобус, после како стопира такси на партизанска....јас бев :wasntme:
    Пак играв на свадба, ама тоа е друга приказна...оваа првава е посмешна и од самата свадба :lol: СЕ по вина на фризерката :!:
    Луда е да ви кажам, полуда од мене.....одам во 16 часот на закажано се разбира и дури во 17 часот стигнувам на ред за фризурата моја и кога и кажав дека прво треба да ми ја измие косата зашто не стигнав дома, вика лелееееееее па тоа е многу време, па нема да ти држи фризурата на тазе миена (ај ако не со мрсно косиче на свадба да си одам а?) Ме промиј некако и вика држ фенов сама суши се, јас ќе правам на другиве фризури за тоа време :geek: Да го скратам делов.....си завршив во 18 часот јас и излегов од таму среќна што конечно заврши, а несреќна дека свадбата ќе почне без мене :rofl: (цела среќа што не бев невестата ниту некоја друга споредна улога).
    Газ преку глава се спремив и трчав по автобусот.....фризот за 1 саат го снема, доби некоја чудна форма, ама битно јас се изнаиграв и тортата од невестата беше вкусна :mm: .....сладолед торта на ова време ^_^ чудесии!

Еј да не го заборавам моментот на вечерта, мора со вас да се сподели
    Тргнува Гоу смело накај орото, меркам меркам каде да се фати и гледам 5 момци еден до друг, па застанувам до двајца и на едниот кој се сврте му викам Де4ко може да се фатиме (мислев на орото до него да не пушти да се фатиме) ама со нашиов двосмислен јазик испадна друго.....битно се фативме и си поигравме :rofl:
    Директно бе феминки, така да си знаете....само директно и со вакво фациче :wasntme: да видите како одма пружаат раце момциве :rofl:

На crazylady, angel92, LivingGlam и 6 други им се допаѓа ова.
  12. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.037
    Допаѓања:
    11.830
    Што ли ми е?
    Очиве ми се полни со солзи слушајќи ја песнава. А не ми е првпат да ја слушам.

http://www.youtube.com/watch?v=9e9LQ0KF ... re=related

Мило ми е што го имам во мојот живот.

На Wild.Child му/ѝ се допаѓа ова.
  13. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    СДК дека многу се нервирам кога во форумскиве игри наместо брз одговор ќе кликнам нов одговор... :@

14. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Грешка е ова. Каков фејсбук, бриши таму, пиши Фемина. :wasntme: Ама, види го какво е, цуци. :angel:

Прикачени фајлови:

15. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    СДК дека Пирамиткана од кога ја постираше песнава, не престанав да ја слушам, а баш реков ја исфорсираа нема да ја слушам, ама не можеш да и одолееш.

http://www.youtube.com/watch?v=8UVNT4wvIGY

Бев на изложба, студенти им организраа изложба на постари луѓе, си даруваа меѓу себе ружи, рецитираа песни, додека рецитираа солзи им течеа. Заиграа на џез. Членовите на бендот 70 - 80 годишни. Ах прекрасно беше да ги гледаш ти осмеси на збрчкани лица. Кога ги сликав за весникот беа толку збунети и смешни. Не ме разбираа нешто многу англсики ама се разбаравме со неколку збора. Билд! Смешно ми беше што имаа скоро сите facebook и си разменуваа.

По изложбата си се украдов сама себе, за да прошетам низ маглата. Следев луѓе да ги начекам да одат по некоја од тесните улички за да направам фотографија. Поминав покрај турската сендвичара, мирисот на ќебаб ме замота, ама му одолеав. Времето и реалноста пак ми мавнаа шлаканица. Дознавам вистини кои сум мислела само на филм сум ги доживеала. Реагирам мирно. Не знам ни сама од каде сето мое трпение и разум..

Живот е грешиме ама..

Прикачени фајлови:

• DSC_0196.jpg
      DSC_0196.jpg
      Големина на фајлот:
      104,9 KB
      Прегледи:
      238
    • DSC_0200.jpg
      DSC_0200.jpg
      Големина на фајлот:
      283,2 KB
      Прегледи:
      238
    На la-chicka, Phyramide, LivingGlam и 4 други им се допаѓа ова.
  16. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.248
    Допаѓања:
    6.730
    Убав викенд имав.
    Подобро да го поминам со 2-3 личности што ми значат многу отколку да бидам во кафич или доскотека со многу луќе кои не ги познавам , а тие што ги познавам ги познавам површно .
    Се видов со еден член од форумов :wasntme:
    Скопје како град многу го сакам , па сега е и украсен многу . :) Во Веро имаше скоро цел спрат новогодишни украси си купив еден Дедо Мраз :D . Отсекогаш порано ме фаќа новогодишната еуфорија и се си планираммесец и пол однапред па дури и што ќе носам . :wasntme:
    Единствено можам да се пожамал дека таксите е оган , а многу беа раздалечени дестинацииве кај што требаше да одам јас па ајде таксито под нога. Се чудам од в година како ќе се снаоѓам со тоа уличките , автобусите и сл ..
    Споменикот ми се допадна :) И гирото :) И распродажбите, двократните автобуси , жолтите лисја :wasntme:

А да , ќе заборавев... Ми се исполни една од желбите... Го сретнав дедото со паломи на автобуска и купив 10 парчиња ..
    Ги сакам ваквите денови кога сум изморена а исполнета :inlove:

На crazylady и Doozy им се допаѓа ова.
  17. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    1.991
    Ако носиш нешто неизречено,
    нешто што те притиска и пече,
    закопај го во длабока тишина ,
    тишината сама ќе го рече.

На crazylady, anuskaNESTLE, Gordana10 и 3 други им се допаѓа ова.
  18. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Еб...ти Марфиев и тарфиев закон ,кога ќе пазиш најповеќе тогаш ќе ја утниш најповеќе .

Ја пишувам роденденската картичка за дечко ми за роденден и среќна оти прв пат нешто не забрљав кога вртам кога гледам што ќе видам наопаку сум ја напишала .Не купувам нова и тakaаа ме знај колку сум несмасна ќе има смеа :$

На la-chicka, Go-Girl, Miss-Independent и 4 други им се допаѓа ова.
  19. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    ... се молат корисниците на ФБ да престанат да ги лајкнуваат глупите к*рви зошто цела почетна е жива грозотија.
    Фала однапред.

На Ragazzina и Rozich им се допаѓа ова.
  20. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    ..../\„,„/\..........
    ...( =';'= )........