Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Hayley

Hayley Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2011
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    899
    Утрово си мислев крајот ми дошол.
    Се разбудив неколку минути пред 6, и одма на повраќање. Секој дел од телово ме болеше, посебно половината. Најискрено се молам и надевам дека не е слепото црево. После силна медицина еве сум, лежам в кревет и барам лесен начин времево да ми помине, подобро само да ми е.

Саботата си ја скратив косата. И тоа повеќе од 5цм. Уште не можам да се навикнам, колку ми е само пократка! Ама си плачеше и таа по ножица. Како и секогаш на лето, се исуши, испопука, изгуби сјај. Ех, колку маки си тргам со оваа коса. Ни форма, ни ништо нема. Сега можам удобно да речам, без лажење, дека ми е погуста, затоа што се намалува степенот малку по малку.

Вчера повторно Охрид го посетив. Забава, пливање, и смеење со неколку школски другари. Со сестра ми сме се прејале! Сонцето не фати, колку и да му бегавме. Не знам зошто, ама не обожавам сончање ни малку, а и не ми стои темна кожа. Си купив едни обетки, долго време барав такви. Малечки, слатки. Сега на наткасната до кревет одмара “Момчето со пижами на риги’’, ќе ја читам веднаш штом ја завршам “Загубениот симбол’’. Само што, последно време, немам и некоја желба за читање.

Летото си лета..

На anabel-a му/ѝ се допаѓа ова.
  2. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.091
    Многу сум исфустрирана што луѓето даваат проценка првично на физички план.Направив профил на фб и слика со слика од поштено грда женска ( читај пол унисекс ).Пoчнав да примам пораки од сељачиште со BMW профилна : - "Ти си на сликата ? Оти ако си ти ептен си грда :rofl:" A на ова јас туш ладна : - " Не сум јас сликата ја украдов од мајка ти во младоста :devil: "

И ред други дебилчиња од типот ..

October 24, 2011
    c c c hm ke ti vikav teb da ne te staat za pracka na niva plasilo da i plasis strackite

October 25, 2011
    Prvo ja koristam prilikata da ti se izvinam so ne ti vrativ navremeno da kretenskata poraka.Vtoro koga bi bila noviot Hitler definitivno vo gasna komora nema da odat luge kako tipkata so mi e na slika.Strasno e da si moralno i eticki ogranicen, poprosto kazano coeko izlegva od seloto ama ne seloto od coekot.Mislam konkretno i direktno da ja navredam tvojata intelegentna svest zato so si zagrev so samoto to so si tolku maloumen sudis bez da me poznavas kakva sum.Da se razberime edno pile moe, na mentalen plan zad mene si svetlosni godini,imas lesna forma na hendikep so se manifestira so blaga retardacija i e zabelezliva na psihicki ama bogami i na fizicki plan.Prevospitaj se, odi na logoped i posle pak vo zabaviste tamu najverojatno ke imaat razbiranje i ke ti gi posocat osnovnite pravila i normi za odnesuvanje pri sirenje na poznanstva.Ako delumno ili totalno nekoi od terminite navedeni vo tekstov ti se nepoznati i ti izgledaat kako da se napisano so herioglifi,anticki simboli ili kineski, da bidis siguren deka si SELJAK so tapija, potpis i pecat :*TVOJATA PSIHA E OD TOLKU MIZERNA KATEGORIJA STO E APSURDNO DA SE RAZMISLUVA ZA PATOLOGIJATA NA TVOJATA DIJALEKTIKA STO OD NAUCNA STRANA E OPSIRNO DISKUTABILNO..

October 25, 2011
    Eehee nogu ubaa poraka e dek takov mozok da ga pises ti seto tova
    sigurno si go e vidila na wikipedia ili nekoj ti e kazal kak da pisis ja ne sumjam u tova deka ti si go napisala tava,emi sega ke ti vrnam odgovoro ! So ubaa zanimacija si najdeh pu pu baba ke me ispofale alal da mi e ! ami ti momice prvin dali znaes od dek si izlezena dali od na majka ti putkata ili od na komsijata gzot ami i ne e se tava edno na drugo na tava so si e ga pisela se kazuva deka ti i ta tvojata intelegencija e nisko budzetna bez kvlatitet i kvnatitet sigurno imas i samo 4vrto zavrseno oti se glea po slikite kuznaj koga posleden pat si se mijela izgleda dek zivees vikat te Grdoto pajce ami ti si i postrasno od toa jas neznam kak doma te gledat a mos i gi plasis lugjeto koito izleg vat da si pazaruat neso pu pu nem sam taa srekjicka daa e iam da te vidam navecer izglea ke iscrkam na mesto Skraja da e... oj pasi ovci na plainata da ne te glea narodo dole da i plasis il otepajse da se spasis i ti i nas Love you baby

October 25, 2011
    KOLKU SI SAMO SMESEN i priznaj kolku idiotski se oseti koga zakluci deka tvojot vokabular e vidlivo siromasen.Sposobnosta za razmenuvanje misli i verbalna komunikacinja e ti e svedena na nula defekten eden.P.S jas sum prirodno nadarena umstveno a duri i na fizicki plan a tebe mozokot ti atrofiral do toj stepen so receptorite za vid ne ti gi isprakaat doticnite informacii do mozokot deka profilov ne e realen , se gleda od avion so dvogled svrten naopaku.AJ SEGA ZAPLACI

October 25,
    obati se kaj defektolog i eve ke bidam humana ke ti doniram nekoj denar da si kupis gramatika za 1 vo oddelenie malku da se educiras da gi razvies vestinite za bazalna socioloska komunikacija
    znacenjeto na terminite kvalitet i kvanitet samo ti si znajs deka neznajs sudejki po kretenizmot na koe nivo si...ne razlikuvas horizontalno od vertikalno ..zal mi e da znajs

October 26, 2011
    okej togajka ne ti e taj tvoj profil namestila si go da gi lais lugjeto
    cudam ti se na aklot od dek takva ideja da prais lezen i da go zaebavas narod

October 27, 2011i
    nemora jas da gi zaebavam, nekoi se ebani u mozok od rodzenja,,

October 27, 2011
    na primer ti vikas za zenskata na slika deka e grda,to ti e kako so se nekoj luge eftini ama ima takvi sto bez pari BRATE NEMORA DA TE UMRAM, TI VEKE IZGLEDAS KAKO UMREN NA FACA

Дури ги жалам колку неписмени се а сепак сакаат да влезат во вербален конфликт самоуверено до немајкаде.

На x.Daisy.x му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    СДК Охриѓанки ви љубморам !

Јас би си останала во Охрид и нигде не би мрднала :wasntme:
    Ех,какви 10 дена беа овие :x

На CharmedGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  4. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Проблемот кој можеш да го заборавиш после шопинг терапија,не е проблем ...
    Ама ете понекогаш сами си правиме зошто да биде едноставно кога може комплицирано ? :bandit:

5. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Не го знам баш јазикот на источните брашта, ама знам три работи : моренце, јадење и тен јурос тен шотс! :rofl: Исто не знам, ама претпоставувате сите која рибица, пардон кит(ица), ќе биде најзгодна таму, не е потребно да го кажам тоа, нели. :wasntme:

Циа ме испрати за цела фемина, да не се секирате. Со време уште од четвртокот, па во петокот, па во саботата и вчера пак, да не не ме видела случајно, :rofl: , со пожеланија за добар одмор и многу црнци. Трендафилка ме сонувала со подвезици како одам во диско, мислам, излишно е да се коментира понатаму, јасно е дека китицава оди во добар провод. Сите знаци укажуваат на тоа. :whew: Па редно беше мислам, заслужено, позаслужено, амин, ејмен.

Да не ме мислите, не е проблем, за секого ќе испијам по една чашка/шот/коктел, а за јадење па тоа па ич, ако треба и по двапати за секој ќе појадувам, ручам и вечерам. :D

И ако видите некоја како во 4 сабајле стои клечи до шоферот во автобусот и јаде житарици, знајте дека сум јас и не можам да спијам по пат.

Чијаооооо амигас, бидете паметни, убави и добри. :*

На Buttterfly, crazyinlove19, bittersweet и 27 други им се допаѓа ова.
  6. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    фала ти Господе дојде струја :whew:
    пред малку пишував, и пишував како сум поминала викендов со Охрид со девојките, ама несе пстирало :doh: ке ви пишам малку подоцна пак :)

На mims-89 и ludoto19 им се допаѓа ова.
  7. Anabelle

Anabelle Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    458
    Сакам да кажам дека од денес почнува лудилото, а баш сакав да одмарам и се релаксирам со музикава.

Штета.

http://www.youtube.com/watch?v=kvlFWmvgeVI

8. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Ајдеееееее Дузо аирлија *смајли шо истура водичка коо бабите кога трга некој на пат* :rofl:
    Убо да си поминиш, да пливаш ко сирена, само да не се испечеш ко риба пази. :rofl:
    :*

Него..сакам да кажам дека е невозможно да ги заборавите оние кои најмногу сте ги сакале - а сте ги изгубиле засекогаш. Барем така на овој свет, ние смртниците мислиме. Дека ги губиме засекогаш.
    Она што не прави бесмртни е всушност ќошето во нечие срце во кое сме сместени.
    Бубиновски е сместен во моето срце, не знам дали знае, и дали чувствува.
    Но тој е сместен во моето срце, и таму ќе остане засекогаш.
    Секогаш ќе се сеќавам на него, иако немав прилика да му кажам, ниту пак самата да сфатам колку го сакам пред да не напушти.
    Тоа беше твој стил. Така ти ги правеше нештата.
    Каде и да си, секогаш се надевам дека ме слушаш, и чувствуваш дека помислувам на тебе секој ден.
    Нема ден а да не се сетам на тебе, нит да не ти го пролистам профилот, а таму ништо ново.
    Ми фалиш... еве... не за муабет, не за гушка, не за да ми кажеш кој ме сака највеќе на свет, ниту каква мочла сум.
    Ми фалиш само да бидеш тука, да знам дека си добро.
    Не знам зошто, и жал ми е што никогаш не дозна колку многу ми значеше..
    Ти благодарам за сите зборови, сите разговори, сите погледи, сите чудесни покрети кои ноншалантно ги плеткаше со димот од цигарите.
    Не знаеш колку само останаа во моето срце. Прости што секогаш за време на истите бев отсутна, и повлечена, што не знаев дали да ти верувам. За мене беше експлозија од движења, занос на космосот да сретнам некој како тебе.

Дојди да ме бакнеш у чело, еве, ти дозволувам, без страв. Оти знам кој ме сакаше највеќе на светот барем за миг, и кој сакаше да направам нешто кое ќе тежи, кое ќе ги ниша нормите на човештвото.

Знам дека понекогаш,навечер доаѓаш во форма на ветер. Да видиш каде сум, колку сум вљубена, и колку ме фасцинира светот. Се откажав од тоа да го променам, решив да љубам, но не како што љубат возрасните!

Ти ветувам дека од сега, секоја вечер, ќе имаме по една договорена средба на балконот.
    Ќе чекам да шушне ветерче.
    Ми недостигаш.... :hug:

На Anabelle, 1209, cinderella5 и 2 други им се допаѓа ова.
  9. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.263
    Му љубоморам на оние кои живеат во Охрид, Преспа... :@ Да сум како вас, ма каква Грција, какви бакрачи, Охрид му е мајката. :D

На Rozich и nela.oh им се допаѓа ова.
  10. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659
    Сакам да кажам, има моменти кога семејното стебло или семејното дрво, ме тера да земам јаже и да се обесам на него. Ова е еден од тие моменти.

На MandyLane, Hayley и MacaLove им се допаѓа ова.
  11. fernandez

fernandez Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    190
    Допаѓања:
    51
    сакам да кажам дека откако се вратив од одмор целата сум изнемоштена,сега овде досадно ми е сакам да идам паааак

12. patika19

patika19 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    54
    СДК дека препознав еден дечко на форумов. :D
    Ех колку се имам карано со него порано. Еднаш му кажав нешто и ептен го навредив па ако се сеќавам добро почна да плаче. :wasntme: Сега ми е жал ама... Па мала бев тогаш бе.
    Еве сега му се извинувам бидејќи не ми беше намерата тоа. :$

13. innablood

innablood Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    1.324
    Ладна лимонада и добро друштво за попладневно картање на тараса се секогаш добра идеја.
    8)

На anabel-a му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Alesii

Alesii Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    841
    Ми треба одмор некаде далеку.......... Бора-Бора
    Сакам сега и одма да сум тамуууу.. 8)
    Ми треба :
    бел песок,бистра вода,лулашка,умно куче што само ќе си спие до мене,доообра книга,ладно нес и свеж морски воздух... :inlove:
    Колку сум скромна :wasntme:

15. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    Хиперактивна, не сум. Во овој брз живот, со сепак еднакво распоредени секунди, јас сакам малце од малце да забавам - момент, воздишка, насмевка, тишина или поглед.

На L-enna и AnaKarenina им се допаѓа ова.
  16. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Се чудам кога некој ќе рече мразам спорт и не гледам Олимпијада.
    Како бе не гледаш?
    Па јас од сабајле до вечер Eуроспорт си имам пуштено и нешто што менувам е само тонот.
    Како може да не ти е интересно?
    Жена си?
    Па баш затоа што си жена како може? :)

Вчера дури потскокнував кога излегоа да пливаат 4Х100 метри мужи. Жените ракоплескаат од сала, а јас од дома им аплаудирам :D

На bittersweet, JuLleE, Annath и 8 други им се допаѓа ова.
  17. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Брееј ова постариве вработени ми се чини уплав имаат од новодојдени факултетлии. Таков одбрамбен став заземаат што божем јас таму дојдов за да му го завземам местото на некој.
    Обожаваат да шефуваат, а воедно и не сакаат многу,многу да ти објаснат и да те научат... се со половина уста. :|
    А јас скромна, си потпрашувам што не знам, ни на крај памет не ми е дека сум нешто повеќе од нив оти имам факултет. :?:
    Ми доаѓа еден шеф, му кажале изгледа дека сум нова, прво почна да ме испрашува за факултетот, што како, па почна со иронија - И што ке придонесеш ти за оваа фирма? Не си учела ништо за храна, како мислиш да бидеш од корист овде? :swear: Му велам, па добро има време ќе научам, затоа и почнав нели од основно ниво, да се запознаам како функционира производството...
    Ко да тој учен се родил и се да знае. :fubar: Барем малку да ти дадат некаков поттик на почеток, сепак нели и тие некогаш биле на моето место.
    Секоја чест на исклучоците, кои имаат трпение да објаснат и да ти помогнат да се снајдеш, ама повеќето се исфрустрирани од што не се сигурни за своето работно место, па на секое доаѓање на нов вработен си ги полнат гаќите од страв дека нема да се потребни повеќе и дека утре ќе ги избркаат. |(

На Divinebutterfly, Johny, mims-89 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    Sdk denes mi e rodenden :) ama sum go sokrila rodendenot. Zasramota :)

На Divinebutterfly и 1209 им се допаѓа ова.
  19. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Сабајле станав со главоболка...се убив од плачење во сонот!
    Прочитав негде, значело дека ќе се радувам на јаве... За што бе?! ...појма немам! :^)
    Барем за сега не постои таква причина (или јас така мислам :D ).
    Далеку се резултатите од, за мене, битните работи, кои ме мачат моментално, далеку е полагањето на последниот испит од додипломскиве студии, далеку е Мај 2013-кога ќе заврши ракометното првенство во МК, па љубовче да си го приберам во Скопје. :D :D
    Ах пуста надеж, ме уби начисто! Се смеам сама на себе, на мојата бујна фантазија, каква способност имам од се‘ и сешто си правам (прекрасно) филмче така како што ми одговара мене! Ма, тоа и најлош исход нека има мене во умов ми се‘ е розево...болна работа! :rofl:

Туку, тракава ми го разубавува денот максимално! И пак со филмчето, ко ќе ја слушам сум на Бахамас! :rofl: :rofl:

http://www.youtube.com/watch?v=3P06kyFpIQU

На cinderella5 и Sexybaby86 им се допаѓа ова.
  20. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.041
    Допаѓања:
    11.857
    Какво ли совршено суштество е мајката? Мојата мајка?
    И ги гледам сите предвреме добиени брчки околу очите, сонца љуби да ги вика она, и си мислам колку сум благодарна што ја имам оваа жена до мене. Од прилика знам која брчка за што ја добила. И знам кога косата почна да и белее.
    Не и замерувам кога без причина ќе ми се развика, брзо и поминува секогаш.
    -„Оди до Дојран на викенд, ќе се снајдам, ќе ти дадам пари“.
    Не одам.
    „Ќе ти ги купам тие сандали, си заслужила. На рати ќе ги земам“.
    Ах бе мамо, не ми требаат.
    Ти, која здравјето полека си го губиш, доволно имаш направено за сите нас.

Ќе бидам ли еден ден како тебе? Мајчице моја, јас секогаш се огледувам на тебе.
    А еден ден се надевам ќе можам да ви уплатам 10ина дена на бања со татко ми, да уживате, да се смеете и да заборавите барем малку на проблемите и тешкотиите.

На Buttterfly, Beauchamp, Annath и 10 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.