Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Дали жена може да биде некогаш комплетно задоволна!? :?: :swear: :talk:

2. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Oд денес, поточно за 20 минути ќе почнеме да си го праиме утрешниот ручек! Mа тоа цело маало, ќе се распржиме по дворови, скари, рингли мали, има да се знае која фамилија што ручек ќе праи за утре (за да знам де случајно да се бапосам тој период кај нив дома нали :wasntme: ). Mа што сум ја будала, тоа ќе бидат журки за паметење, си имаме фора до 7 сабајле да го направиме! :!:
    A регулаторната комисија ќе биде како жири нали најкомпетентно и ќе шета по дворови, кој направи повкусен ручек си добива еден ден евтина струја од 13 до 16h! :clap:

Tих бре, и стариве наши ќе се подмладат со ова ново темпо на живот можда! Cи седи до сабајле оти обврски има, се буди во 2, 3 попладне и си го јаде ручOкот ладен! Hема пуштање шпорет, скапо ееееее! :fubar:

Kо што знам, мал милион луѓе практикуваа да готват тој период од 13-16h, не ме чуди ако погоре наведенава прича стане реалност!

На anabel-a, la-chicka, Elennaa и 2 други им се допаѓа ова.
  3. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    СДК дека точно еден месец помина од кога се зачленив на Фемина ! Женски,фала ви за советите и за се друго ! Почастете се:

Прикачени фајлови:

На BeYourself, blaa, Lepaaa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    ВЕќе ништо не ми е важно,веќе ништо не ме радува...бидејќи неможам да го споделам со него,неможам да се радувам со него,неможам да бидам среќна. И не,несакам друг. Се пробав,се борев,ама немам веќе сили,не остана душа во мене...Едноставно сум скршена и ми треба време да се вратам во нормала. А незнам веќе што ќе биди со нас,гледам само како се губиме во далечината,во минатото,ете само тоа го гледам и неможам да си ги запрам солзите.
    Си викам и ова ќе помини по некое време,ама засега сум изгубена.
    Тоа е,не сум позитивна овај пат,па кога ќе бидам подобро ќе пишам некој поубав пост,засега е вака.САмо сум разочарана од него...

На Adi888, Lepaaa и Stoimenovska им се допаѓа ова.
  5. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    СДК Што е со песнана Whistle од Florida!? Се подебилни и подебилни песни излегуваат :x
    Ах, да, Далинда? Стварно? :puke:

На LilBaby му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Stoimenovska

Stoimenovska Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    2.182
    Како неможам да сфатам дека сум среќна..?! :fubar: Како, како ? Имам прекрасно семејство, кое го посакува најдоброто за мене, родители и брат кои би го дале животов за мене, исто и јас за нив :l: , кои ми го исполниле секој миг со среќа и насмевка, а јас пак незнам за тоа да се заблагодарам и да бидам среќна, ама навистина среќна, не онаа површна НЕискрена среќа ;(. Мајка ми, која ме гледа како сум нерасположена и која се обидува да ме направи среќна како и татко ми, а јас сум си зацртала во глава НЕ СУМ СРЕЌНА и готово. ..Пријатели кои ми го исполнуваат денот со насмевки, убави моменти, кои што неможе секој да ги има... И знам дека длабоко во себе сум СРЕЌНА, но постојано се правам дека сум несреќна. Ајде, се случило тоа тој момент, да сум мнооооогу тажна и од тогаш..постојано..:(

На Divinebutterfly, danniela5, Lepaaa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Elena-97

Elena-97 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    913
    Допаѓања:
    2.107
    Форумов почнува веќе да ми заличува на Фејсбук, посебно темата Специјален поздрав до |( Се собрале 3-4 ЏенЦки (бај д веј, што е со ова? нов тренд, не е веќе кул да викаме женски?) и нон стоп Поздрав до најмилатаа бла бла, и под неа Позз бек душоо! Веќе не ни сакам да ја отворам темата, ме потсеќа на профилот на некоја која е Фејсбук-Популарна |( Хах, немаме коментирање на слики, ама ете, имаме Специјален поздрав!!! Јееејј :emo: И да, не е толку специјален, ако се поздравувате секој ден, за најмалата причина...

На Divinebutterfly, innablood, maryJ и 5 други им се допаѓа ова.
  8. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    И така наместо сеа да си легнам јас си чекам машината да испере за да ја постелам еее феминки феминки.
    Твојата приказна ќе е реалност.
    Не само грав што ќе правиме навечер, него и навечер ќе пуштаме бојлер, навечер ќе пуштаме машина, навечер ќе усисаваме, се навечер.
    И фино лепо сите ќе стануваме утепани за на работа.
    Ама чичковците од ЕВН и ЕЛЕМ биле во загуба бе млади девојчици фемински. Затоа морало се да поскапи.
    Во загуба. Во загуба. Во загуба...
    Обично повеќе пати кажуваме некои работи да ни се врежани. Ама до бесконечно можам да кажувам и пак нема да верувам во тоа.

Инаку моите си дојдоааааааааааа. ЈЕееееееееееееееее!!!
    Ќе имам измиени садови, машината немора јас да ја пуштам и НАЈБИТНО ќе си имам домашно приготвена најубава храна од мама. Семејниот ручек е царството на едно семејство. Не го пропуштајте, за да не се каете еден ден. А плус се е најубаво кога е од мама.
    И така денес морам да кажам дека кучето повеќе им се израдува на моите, а богами и они на него :lol:
    И си добив поклончиња мал милион. 5 часовници гумени во различни бои од дада ми. Најсреќна бре!

Е така ајт да си ја постелам машината и да го фаќам креветот.
    Некако мојот одмор се далечно ми изгледа :(

На eli25, Lepaaa, la-chicka и 4 други им се допаѓа ова.
  9. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    СДК дека деновиве сум пресреќна. Опкружена од најмилите и најсаканите, секој ден наоѓам причина за барем една искрена насмевка. Едноставно се смеам и чувствувам задоволство секој ден. Немора да има некоја посебна причина за тоа. Онака, среќна сум! Во семејството се чувствува некоја позитивна енергија, која верувам, извира од бебушот наш. И така девојки...
    Да додадам уште нешто:

На Lepaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  10. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Се чувствувам онака отмено, ко да можам да опнам кармин со темна боја, некоја чевла на полна пета и стегната сукња со бела кошула збуткана внатре, црн шешир и фино налакирани црвени нокти.
    Да крстам нозе на некој добар кабаре ритам, и да ги вртам светлата со слоу моушн т'рн араунд покрети.

Ова е вода. Тука паѓа се. Бич плиз, имам уште 6 кила за симнување. :emo: :rofl:

На simoncelicius му/ѝ се допаѓа ова.
  11. DirtyQueen

DirtyQueen Истакнат член

Се зачлени на:
    18 мај 2011
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    179
    Кој ѓавол ме тераше да го облекувам фустанчево, АМА ЗОШТОО?! :@
    Едвај го облеков, сега неможам да го соблечам. Се мачам,се мачам ма не попушта! Незнам веќе што да му направам тегнам надоле тегнам нагоре неќе. Се мислам дали да го скинам :?:

12. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485
    види може има некој заинтересиран кандидат :D

На Special.Someone и DirtyQueen им се допаѓа ова.
  13. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Ќе промрчам, па што сака нека биде!
    Многу работи сум видела на форумов, од мртваци до тролови од секаков тип на психичко растројство...ама ова?! Веќе не се трпи форумов да ви кажам! Тука сум заради поедини членки и неколку теми кои ми се корисни.Кај и да отвориш се Хурем, срце душа мња мња мња, поздрави фрчат на сите страни, ииии најактивна тема е секако Величествениот.
    Што би рекла Плавуша, шта речи, коју поруку послати?!

Прикачени фајлови:

• untitledd.jpg
      untitledd.jpg
      Големина на фајлот:
      185,4 KB
      Прегледи:
      288
    • untitledi.jpg
      untitledi.jpg
      Големина на фајлот:
      114,3 KB
      Прегледи:
      288
    На Sanniii, sweet-cherry, cinderella5 и 10 други им се допаѓа ова.
  14. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Апел и од мене за ова!

Многу блиска пријателка, башка опседната е со книги го бара истото.
    И ко што следи среќа наидува на таков дечко продавајќи книги на штанд во Охрид. Се усогласиле во муабетот и дур да биде работата, Марфи настапува на сцена. Друг дечко античитач му кажал на овој дека таа му била девојка, и тука романсата прекинува.
    Дшк!

Најубаво е кога и двајцата читаат (блазеси ти Трендафилке), ако ми дојде ова ко кец на десетка ќе се качам на месечината :D .

На Trendafilka му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Сакам да кажам дека и фемина почна да ми наликува на гламстик некои штотуку зачленити 12-13 годишни девојчиња отвораат без везни теми,бараат помош,ќе се убиват.
    Ма шта да ти причам кад све знаш. :tmi:

На Stoimenovska, Adi888, Divinebutterfly и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. The.Crab

The.Crab Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    629
    Допаѓања:
    370
    Преубава полна месечина...

На Stoimenovska, Lepaaa, Divinebutterfly и 2 други им се допаѓа ова.
  17. anamariia.x3

anamariia.x3 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    578
    Допаѓања:
    857
    Конечо некој да пише за ова.
    Искрено,не ми пречеше се до пред некој период кога почнаа да ја изразуваат својата љубов кон Хуремка и кон членовите на дотичниот Хурем фан тим и во другите теми и категории.Па луѓе,серија е само,свестете се.Таа не ни знае дека некои девојки во Македонија постојат и дека се трескаат од земја за неа.И во темата СП,една ќе пише СП до моите султанки...(100 членови тука) мва мва,и една од нив е ќе пише СП бек до моето срце,па оваа што го пратила оригиналниот СП ќе врати на таа другата и така се спамува во темата до бескрај.За темите во форумски игри па да не зборувам.. |(

На Stoimenovska, MacaLove и Anna-Banana им се допаѓа ова.
  18. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    ^^

На MacaLove и anamariia.x3 им се допаѓа ова.
  19. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека едно 2 недели ќе ми требаат за да се одморам по „одморов“. :D :D :D

20. Hkikica

Hkikica Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    989
    Допаѓања:
    677
    Кој ќе рече дека скорпиите не се емотивни , значи дека вистински не ги познава ....
    И аман во секој хороскоп сме биле опседнати со секс :^)
    Па кој нормален не мисли на секс ?!

А ова за Величествениов , па јас баш си мислев дека ја прекинаа серијава за летово па ќе се одмори темава ама они почнале репризи да гледаат |( и да коментираат :^) , бог да чува ... :lol:

На glow и Special.Someone им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.