Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Лов, кога ќе ми текне ти каква беше лани со останатите од “екипата“ :D
    Слична :)
    Ама ајде, пораснавте :)

На mims-89 и Lov3 им се допаѓа ова.
  2. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Пред некој ден си разгледував низ мислењата што ги имам напишано..
    Говедо сум била бе. Труп. :D
    А и сега не сум нешто поарна. :wasntme:

3. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Ракче,што ќе ти каже :D Романтики :) Иначе јас ќе ја ѕирнам ако се гледа од облациве,преѓе не се гледаше баш,а многу ја сакам кога е полна :)

На The.Crab му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Emche-kremche

Emche-kremche Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    112
    00:42,а јас сеуште чекам,чекам,ама ако треба ке чекам до сабајле само за да се јави. :(
    Конечно после месец се врати па да видиме дали вечерва ке ми се јави,ама безразлика на било што јас ке чекам.......... ;( ;( Точно пред еден месец ова време зборевме за последен пат....... ;( ;( ;(

5. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Животот е убав, со тапија 8) :dance: :music: ^_^ ^_^ :emo:

На Ariel му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Сакам да кажам,или да прашам.
    Што е тоа во луѓето тажно,што живеат во животи туѓи.

На Stoimenovska му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Сите се фалите со 1 месец, 1-2-3-4-5 години присуство на форумот, а јас со скромни 5 месеци :wasntme:
    Нека ми е честито, па за неколку месеци да славам и годишнина. :D Како што е редот...
    Не сум јас човек што се задржува на едно место, ама фемина го привлече моето внимание.

И да ви кажам на сите што се буните за оние што си се сакаат, си праќаат кисчиња-мисчиња, срценца, овоа-оноа, па би бил ли форумов интересен без нив и без троловите. Би се пишувале ли офф топици за џабе, м? Не е па се црно... :D А и имаме интересни настани, на пример како што беше тоа со „Кога минатото ви тропа на врата“ :D

Дур сме овде да им честитаме победа на Американците.... растурија, значи. Ова беше историски меч, алал да им е. :geek: 83 разлика против Нигерија. :wasntme:

На Lux, Elena-97, Elennaa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.857
    Допаѓања:
    32.456
    Сдк дека од овие комарци нема мир...Неможеш да отвориш прозор, во рок од 5мин имам 20 плика по нозете

9. smiley-94

smiley-94 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    426
    Допаѓања:
    321
    Сакам да кажам само едно денес е мој ден,денес ми е роденден :rofl: .Нека е среќен и на мене и на сите денешни роденденковци :P :party: :d: :^:

Прикачени фајлови:

На Lepaaa, Stoimenovska, zhap4e и 4 други им се допаѓа ова.
  10. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.357
    Допаѓања:
    286.460
    На главната страна на сајтов, видов некоја статистика дека 88 проценти од луѓето ги манијачат бившите на фб.
    Стандард , не се потрудив да читам некоја од статиите, и директ отидов на форумот ама насловот од ова статија ми остана у глава.
    И за да не останам покусо, т.с у малцинство зедов го напишав и јас името на бившиот на фб да видам што ќе се појави :tmi: :rofl: .

ЦЦЦ
    Си се чудам на паметот, домаќинка жена, седнала на полноќ и манијачи по фб туку ај.... :rofl: немам лоши намери де.
    Да видам жив ли е, арен ли е човекот.
    Шесте години со малиот избришаа фала му на господа се што било предходно/
    Останаа само некакви далечни сеќавања на некои луѓе и некои места на кои едвај можам да се сетам, само бледи сеќавања како у сон, но не и чуства било позитивни или негативни.

Видов слики со детенце....плава коса, плави очи...вајда е негово.
    Мило ми е што некој кој некогаш 2 години заземал значајно место во мојот живот се средил.
    Има дом и фамилија.
    Зарем не го посакуваме тоа сите.
    Недела после прекинот на врската со него го сретнав човекот од моите соништа, мојата втора половина...
    Најверојатно и он кратко после тоа ја нашол својата половина.
    Не сме биле судени едни за други, но сме го чекореле заедно патот до пронаоѓањето на она вистинското.
    Нема веќе да манијачам :$
    Нема да пратам ниту покана или слично :$ :$
    Нема потреба од тоа, и двајцата го имаме пронајдено најважното во животот. Љубов, , хармонија, баланс со својот животен сопатник.
    Мило ми е што станал маж, сопруг и татко каков што знаев и верував уште многу одамна дека ќе биде.

Ќе си остане таму каде што припаѓа, во сеќавањата, кои оваа ноќ спонтано и непланирано беа пробудени од една обична незначајна статија.
    А јас ќе си го гушнам и бакнам малиот мој и него и вас ќе ви посакам добра ноќ.
    :*

На Buttterfly, mims-89, Peppermint и 7 други им се допаѓа ова.
  11. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.270
    Допаѓања:
    157.736
    Знам дека не сум со сите зошто во 3 и пол,во сред лето,во август,кога сите се лепршаво летни,јас заклучувам дека едвај чекам да дојде зима за да си ја обновам колекцијата чизми со некој модел од овие кои ќе ги прикачам на слика. Е такви со многу варијации и бои,па дури и со штикла. Мислам,толку се јас...чудо едно. Припросто маж не сум сакала така. Облека не мора,гола ќе одам,ама обивка,чизма...завивам од лепота!
    Добро,не е најрепрезентативниот примерок,ама другите се губеа у некои комбинации,ама ја имате сликата. Јавачки што би се рекло...

И ве молам, деновиве соберете се и гласајте за божица на лепотата и изберете го моето име. Македонска божица на лепотата- Лилит. Позната е по експерименти од секаков тип, не е исклучително убава и лепушкаста,ниту има опасна става,ама никогаш не се плашеше да експериментира на својата кожа и во фуснота некоја таму стајте ја Сеслија ко прв чирак и собожица на Лилит! :rofl: Карактеристично за овие две е што едната има име на митска расипикуќа,а другата има име на Њујоркшка стриптизета, но согледајте ја таа боженствена констелација и донесете заклучок какви се не жртви правеле за да илјадници години во иднината жените бидат беспрекорно убави и згодни.

Леле забегав дечки. Аста ла виста! :* :D :D :D

На Buttterfly, mims-89, Lepaaa и 6 други им се допаѓа ова.
  12. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.792
    Допаѓања:
    6.697
    Вечна зима,долга прошетка по московските улици само тоа ми недостасува.мирисот на снег,и јас качена на лизгалки во Москва како шетам,што се би дала уште еднаш да го почувствувам мирисот на вечен снег.не можам веќе да го поднесем ова лето.Само сакам дома само сакам во Москва,таму е мојот дом,моите пријател,мајка ми,тие што најмногу ги сакам таму се.а јас овде на овие горештини е стварно не можам повеќе.само сакам дома.таму сум сигурна никој не може да ме повреди таму сум најсилна.те сакам моја Русија наскоро се гледаме

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.792
    Допаѓања:
    6.697
    .доме мој мои ледени улици,врнењето не снег,мавањето со снежни топки само колку ми недостасува тоа.те молам Господи уште еднаш да го почувствувам мирисот на вечна зима.

14. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    635
    имам потреба од нова средина,нов град,а уште поубаво нова држава,ново друштво исполнето со позитивна енергија
    и сакам да кажам дека готво е од сега поната нема 'јас посакувам' да викам бидејќи ќе правам се само да ми се исполнат желбите ако треба и сега од 17 години ќе одам во Америка но нема веќе скромност и 'јас незнам ти одлучи наместо мене' нееее ма не господа ако вие не јас самата ќе го направам тоа па ако бидне гледајте ме на телевизија и ќе има да речете имаше право ќе ве направам да се гордеете со мене сакале ли нејќеле
    фалачаопријатно !!

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  15. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Sedese na bregot, cuvstvuvajki ja toplinata od sonceto na svojata koza. Mu se voshituvase. Bez razlika na toa sto kje donesese nokjta, toa povtorno se pojavuvase na neboto so poln sjaj, ja zatopluvase nejzinata dusa. Ponekogas posakuvase da moze da bide ista kako nego. Bez razlika na toa sto kje i donese zivotot, da ima sposobnost da go zacuva svojot sjaj, da moze da dopre i do najledenoto srce. Navidum se bese isto. Gledase vo nebesnata dalecina, razmisluvajki kolku vremeto i godinite ja promenile. Povekje ne bese malo devojce, i odlukata koja morase da ja donese ne bese so koja kukla kje si igra denes. Se nasmevna. Na vremeto tie odluki i se cinea najteski na svet. Dlaboko vo sebe, kriese malecko devojce, skrieno zad serioznosta koja smetase deka e potrebno da ja ima. Predolgo vreme plovese niz mislite od edno mesto na drugo, a sidroto stana pretesko za da moze da prodolzi da se dvizi, naskoro, kje dojde vreme da go frli i da se ukotvi na edno mesto. A nisto ne ja plasese povekje od toa... Pocuvstvuva kako necija malecka dlanka go dopira nejzinoto ramo. Bezgrizno detsko lice ja povika na igra.. i za mig zaboravi na se. Se frli vo vodata i niz smea pomisli, letoto kje odluci. Toa bese edno od najvaznite leta vo nejziniot zivot.

Se izvinjavam za latinicata.

16. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.792
    Допаѓања:
    6.697
    Види ја мајко види ја ќерка ти види ја само колку плаче колку само е повредена и не знае што да прави а ти си толку далеку.да можеше бар малку да ме утешиш и да ми помогнеш и да ме искараш за тоа што по не знам кој пат правам исти грешки.

17. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Кога ќе се зачлените на форумов, прво што правите не е да не нарекувате срцки, и да ни праќате поздрафчиња и бакнежи.
    Де, и ова некој нека го наведе како правило, бар ако се лигавите, лигавете се таму у лични пораки. |(

На Lepaaa, Abby, cinderella5 и 2 други им се допаѓа ова.
  18. Radiance

Radiance Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    170
    И така јас после толку време пишав пост на фемина, некои личности нема да им е мило што пишав, а на некои па ептен нема да им е мило ама ае ќе биде. На тие само ќе им речам „ае ште те молја да не ме притисњаваш“.

:wasntme: горе доле, се е убаво во светот, рандом факт. Едвај чекам да си се вратам дома, ми недостигат моите, ми недостига атмосферата, ми недостига никлбек фолдеро шо ми е на десктоп на компјутеро. :tmi:

19. SmilerGirl

SmilerGirl Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2011
    Пораки:
    400
    Допаѓања:
    262
    Колку е само убаво кога ќе отидеш на одмор и ќе се тргнеш од сите проблеми и досадни луѓе...

20. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.605
    Се чувствувам повторно жива, со наполнети батерии и освежена. Морето остана да ги продлабочува спомените во мене, зајдисонцето да ги осветлува најубавите моменти поминати со мм и М...! Ние сме тројца мускетари, секогаш се насмевнувам, а малечката зазема почетнички став, го става рачето на половинчето, ги собира веѓичките и вика: Ан гард!
    И таман кога мислев дека најубавите моменти за ова лето се спакувани заедно со куферите, изненадување, непланирано излезе уште еден одмор. Уште два-три дена и повторно патувања и доживувања.
    И уште едно пријатно изненадување од рано сабајлечки, изведба на старата македонска песна „Миле Поп Јорданов“ од страна на холандски хор, не ме остави рамнодушна, ми ја подигна секоја пора од искончанава ми кожичка:

http://www.youtube.com/watch?v=k13RVzRQTW0

На Buttterfly, ozbilnazena, Peppermint и 5 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.