Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.661
    Допаѓања:
    22.479
    Дека бившиот ми се верил... :D самата помисла на спојување на тие два поима: него и брак ми иде да се помочам од смеење... :D ухухухухх...ако не е некоја од негов ков, јака и` душа со таков човек :D

На Magnolija му/ѝ се допаѓа ова.
  2. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Слатките работи носат слатки спомени.
    Далечната 1994, кога сум имала само 3 години, моите со полна пареа ја граделе викендичката на планина. Јас мало девојче, сеуште без братче или сестриче, сама сум си играла и сум си занимавала. Додека тато ја малтерисувал трпезаријата, јас сум се врткала околу него и како секое мало дете - сум му поставувала милион прашања. Во еден момент, додека тато го мачкал ѕидот, забележал мала, розева лажичка од кремче. Се завртел кон мене, а јас сум стоела мирно со намачкани образи од еурокрем :wasntme: Па набрзо сфатил дека лажичката сум ја фрлила во кофата со малтер и така се нашла на ѕидот. Наместо да ме искара, се насмеал и ја оставил лажичката на ѕидот.
    До ден денес, малата, розева лажичка стои соѕидана во трпезаријата. И кога и да ја погледнам, ми доаѓа слика на мало девојче со намачкани образи од еурокрем :)
    Слатките работи носат слатки спомени.
    А во мојов случај, тие спомени ќе останат засекогаш врамени.

И секогаш си велам - здравје, кога еден ден ќе имам свој дом, ќе направам секое ќоше да ми носи убави спомени. Па при само еден поглед низ просторијата, пред очи да ми излезе цел фото албум од некои стари, убави времиња.
    Непоправен носталгичар сум... непоправен.

На Buttterfly, nela.oh, M.a.r.i.l.y.n и 37 други им се допаѓа ова.
  3. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Се изначитав постови каде пишувате за вашето заминување на одмор, вракање од истиот и прекрасни спомени донесени со вас. Е сега скролај ако не ти се чита ама во следните 4-5 реченици ке опишувам колку сум возбудена и нетрпелива што утре и јас ке заминам на одмор.

Абе цел ден пакувања, страв да не заборавам нешто... За еден час ке одам на депилација
    интимна :!:
    ке има солзи |( И нешто ситно купување од супермаркет колку да не умреме од глад. :wasntme: Аааа, новост, нема да сме сами, со друштво сме. Ова лето ниту еднаш не отидов сама настрана со дечко ми, штета. И нешто уште поново, и мајка ми со внуците ке оди на одмор во Понеделник, после 20 години прв пат. Колку е возбудена да видите само. Срце таа. :*

Имајте убава недела драги мои ке ме нема овој период, не практикувам технологии на одмор. :*

п.с. Не ми беше мене роденден пред 2-3 дена, некоја друга црешичка е таа. Благодарам на пораките во инбокс ке си ги прочитам пак на 11 Декември. :D

На nela.oh, pamelche, tweety26 и 4 други им се допаѓа ова.
  4. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Ако има љубов, не смее да има интерес никогаш !!!

На Peppermint, fallenangel, Cacy и 2 други им се допаѓа ова.
  5. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.270
    Допаѓања:
    157.738
    Лето,веќе во полн ек,со штурци навечер,а преку ден жеже-пече. Прави ж-ж-ж-ж-ж-ж-ж-ж-ж и го замислувам како уствари тој звук го прави така што си го трие мешето,кое му е оклопесто и на изглед на тараба и го прави тој звук. Ете така од маааала...да.

На Gordana10, Cacy и innablood им се допаѓа ова.
  6. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    СДК љубовта е многу сложена работа...

На Lepaaa, IndieGirl, AnaKarenina и 4 други им се допаѓа ова.
  7. Emche-kremche

Emche-kremche Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    112
    Сдк убав ден среќен ден. :D :D :D :D
    Повеке ма ни малку не се нервирам ако на некој не му е гајле за мене и не му текне да се јави,па јас нема да ги молам и јас си имам гордост.Ако сака да се јави нека се јави и ке збориме и толку,ама молење нема.

8. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Денес ми тргна денов со рекламирање на феминава.
    Сабајле поставив линк за срценце, а сеа пред 5 минути ми се јави некоја тетка на телефон да ми правела анкета. :?: Ме прашуваше за списанија кои ги читам, кои сум ги имала прочитано во последните 6 месеци, кои дневни весници сум сакала да читам, кои весници ми биле омилени итн.
    И доаѓа ред да ми постави прашање и ме прашува:Кои веб сајтови ги отвораш? Нормално мојот одговор следи Фемина. Следно прашање:Кои сајтови ги отвори во последните 24 часа -Фемина, Кој е твој омилен веб сајт - Повторно Фемина.мк.
    Да земав некој процент од рекламирањево на сајтов денеска ќе се збогатев :lol:
    Фемина си ја изрекламирав, па сторете го и вие тоа кога ќе имате можност, нема да биде штета една бесплатна рекламичка.

На pamelche, Gordana10, Unfaithful18 и 4 други им се допаѓа ова.
  9. trendafil1

trendafil1 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 септември 2011
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    20
    Вечер ќе го гледам BATMAN NA NA NA NA NA NA NA

10. lovely-girl

lovely-girl Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2010
    Пораки:
    617
    Допаѓања:
    653
    ..... јадам многу убави смоквиии.. ауу кај се родиле такви :P

11. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.270
    Допаѓања:
    157.738
    Ај нека завршат Олимпискиве,тоа се премногу жени без целулит што треба да ги истрпи една просечна жена... :rofl:

На Buttterfly, antonina, sanjalica и 18 други им се допаѓа ова.
  12. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.631
    Допаѓања:
    9.097
    Сдк-ценете ги вистинските другари ,зошто се ретки,поука извлечете од мене,немојте да допуштите да ве газат како ми прават мене,немојте да се допуштате секој да се нарече ваш искрен пријател-зошто НЕ секој го може тоа :*

13. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    СДК дека си дупнав уште 2 дупчиња на десното уво.И кој рекол дека не боли-малку како да подлажува,а ?
    Боли,боли,ама подносливо е. Уште 3 дена до одмор во љубената ми Хрватска.Лијепа наша :inlove:
    Ахх,ајде побрзо нека поминат... :D

На pamelche му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Лукс, а за што е срценцево? :wasntme: Мислам знам за шо е срцето :D него со гласањево...јас кликнав, туку ми светна од другиов компјутер да се уклучам и од таму да кликнам па на срценцето, а ако најдам трет компјутер и од таму да кликнам :D да зголемам гласови :geek: :D

Интересно е како не ми здосадува една иста песна стопати да ја слушам, колку повеќе ја слушам, толку повеќе поубава :D

На pamelche, Glossy-girl и Lux им се допаѓа ова.
  15. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    ^Па Горде мислам на некој начин и го зголемување рејтингот на фемина. :)
    Страната е базирана на ставање веб-сајтови и нивен рејтинг.
    Па така, гласајќи со срценце за фемина на некој начин и ја зголемуваме популарноста и и го покачуваме рејтингот.
    Да не се дојде до заблуда, кликнете на линков и ќе видите за што зборуваме. http://kliknime.com.mk/portali.html сега за сега имаме 155(мислам дека не има повеќе)
    Успат, СРЦЕНЦЕ ЗА ФЕМИНА! :l:

На Gordana10 и Glossy-girl им се допаѓа ова.
  16. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    ^^ :l: :l: :l: :l: :l:
    Срценца фрчат, како што фрчеа лајкови на почетокот кога излегоа истите.
    Срценца за Лукс за заинтересираноста. Срценца за форумот! :D

На Lux му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Stoimenovska

Stoimenovska Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    2.182
    ^^За срценцето, од еден компјутер може и двапати да се гласа. Јас пред 1h гласав и сега уклучив и пак може..^_^

На Lux му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Emche-kremche

Emche-kremche Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    112
    Кај мене неможе.....

19. Hkikica

Hkikica Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    989
    Допаѓања:
    677
    Црвенкапа кога доаѓа мава јако на чувства ..Па кога ќе те мавне еден бран измешани чувства , па размислувања за пропуштени прилики или каење за нешто сторено , за на крај да ти дојден еден бран на солзи ...и сума сумаре кога ќе видиш добро е што доаѓа еднаш месечно барем си раат со чувствата ( колку толку ) останатиот дел од месецот ...

20. smiley-94

smiley-94 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    426
    Допаѓања:
    321
    Сдк едно огромно БЛАГОДАРАМ, женски за честитките :* :* :* и со многу повеќе да ви се враќа :*
    повелете :) :d: :d: :d: :^: :party:

Прикачени фајлови:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.