Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Понекогаш мислам дека не постои никој друг , кој повеќе си ги валка алиштата од мене ,само што ја облеков блузичката и си ја нахранив така убаво со NESCAFE. :@ :D

2. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Сакам маж како Чендлер :rofl:

На Cynthia, kravce и teddybear им се допаѓа ова.
  3. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Некоја од “поинтелигентните“ другарки ми кажа дека долната облека што ја носиме многу кажувала за нашиот карактер........(пет минути пауза од неверување)........
    Епа да види некој што сум спакувала во куфер за на одмор, ќе помисли дека одам да работам во стриптиз клуб!? Демек ме прави ку*ва тоа што сакам ку*винска долна облека. |(
    А тие што носат памучни боксерки директива во манастир! :D
    Што не се изнаслушав деновиве, вака пред-одморски, бисер до бисер. Едвај чекам да ме снема од тука, за да ги пропуштам сите up-coming моронски испади.
    И Август да ти било најпаметно за одмор... :)
    Ве оставам во добар mood, а јас одам да фаќам боичка :sun:

На JuLleE, Strumfeta93 и PeaceLoveBasketball им се допаѓа ова.
  4. nennsy.densy

nennsy.densy Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    305
    Кога бевме мали ''Ќе те кажам на мајка ми'' беше најстрашното нешто на светот :lol:

На Elennaa, Adi888, Alesii и 3 други им се допаѓа ова.
  5. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    После многу неизброени пива, значи многу, прв пат во животот ми сум спиела до толку.
    Моите навики не се спиење до касно, но кога ме фати зората морав да си надокнадам.

Можеби уште ќе бев во кревет да не ме разбудеше мојот неповрзан сон.
    Во последно време почнав многу да сонувам и тоа повеќе напнати соништа, нешто во исчекување и крајна фаза кошмар кој ми навлегува длабоко во психа. Денес кога се разбудив се фатив за очите и почувствував дека сум плачела во сон.
    Сакам сонови, да, но сакам да уживам во нив, да им се препуштам.. а несакам вакви во кои ќе плачам. Можеби плачот означува радост, но не сум многу по толкувањата на сонови, па така и несакам сонот да влијае врз мојата свест или потсвест или како и да е..

Ајде имајте убава сабота!

6. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    СДК само што дознав дека другарка ми ја побарал дечкото :clap: Конечно и кај неа прстен.I'm happy about them :sun: Ми недостига одамна,ама тоа е,таа Ск,јас овде. Ко ќе можам ќе им одам на гости.Miss that silly teenage times и долгите муабети,смешки и кафе...Ама барем да е среќна таа...

А да,и тотално разочарана за себе.Незнам шо ќе биди со мене,навистина.I'm stuck. Зошто немам среќа,зошто неможи и кај мене се да оди нормално? :( Досега требаше да има дојдено пред моите,а не вака :( џабе беше се иначе...

Јас одам да се фарбам,па се читаме покасно.Имајте убав ден :*

Иначе од табелата honesty,friends,health... Па да,точно.

На Adi888 и Lepaaa им се допаѓа ова.
  7. Sweety-Tweety

Sweety-Tweety Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2009
    Пораки:
    994
    Допаѓања:
    501
    Love, health, freedom. So true.

СДК два дена славев роденден, непланирано. :party: :dance:
    Конечно денес се отрезнувам, главава како да не е моја :D Неочекувано, изненадувачки прекрасен роденден. Луѓето што ги сакам околу мене, весели и насмеани, музика, алкохол во изобилство, дување на свеќички и желба. Единствено недостигаше ТОЈ. :( Беше виртуелно со мене, се радуваше, ме гушкаше од далечина. Боли, многу боли, ама силна сум и не се предавам. Ќе издржам...
    Деновиве сите ги сакам, сите без исклучок... Само за убаво нека е

Убав и весел ден на сите....

На Artemission и PeaceLoveBasketball им се допаѓа ова.
  8. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Кај мене испадна по то шо видов: Love, Honest,Beauty :)

Него убаво е што е топло, но некогаш времево премногу го тера човек на спиење |-)

На Artemission му/ѝ се допаѓа ова.
  9. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.148
    На многу теми започнав да пишувам постеви но се предомислив и ги избришав... не ми се коментира ,не ми се зборува ,чувствувам дека полека се повлекувам во себе,се затворам во себе,си молчам затоа што чувствувам како да тоа што сакам да го кажам нема вредност .Малку ме расположи табелата :) .Првите три збора што ги пронајдов беа love,happiness,inteligence ...вистина е дека љубов ,среќа и интелегенција се работи кои сакам да ги имам во животов ...сметам дека се најпотребни за успех ...ми беше забавно па продолжив да си пронаоѓам и други вредности од табелата .

На Serafima му/ѝ се допаѓа ова.
  10. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    experience, happiness, love. Ми се допаѓа :)

Инаку сакам да ви кажам едно добро ладно нескафе и некоја епизода од секс енд д сити може многу да ви поправи расположение :)

На cinderella5, Artemission, Lepaaa и 4 други им се допаѓа ова.
  11. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.697
    Допаѓања:
    6.624
    Разговарав со другарка ми пред некој ден и ми рече дека и е жал за некои работи што сум ги направила, ама дека нема враќање од нив, а еден ден можеби и ќе се каам.. За прв пат во животов не сакав да терам инат и да викам не, јас така чувствувам, онака чувствувам, туку само наведнав глава и реков - можеби.. И во право беше со тоа дека ако некој ме види на прв поглед никогаш не би помислил дека јас сум ги направила сите тие работи и дека сум направила толку грешки, кои намерно, кои ненамерно..

Ама, кога станува збор за МОИТЕ другарки, па и познаничка некоја, или кое било друго девојче никогаш не би му препорачала и не би го бодрела да ги направи истиве работи ко мене. Чудна е таа работа кога се грижиш за некој друг, а кога станува збор за тебе како да не размислуваш и не ги прифаќаш сопствените совети, а камоли туѓите. Што знам, ама не сакам барем моиве другарки толку рано да ги направат овие работи, зашто што ќе им остане подоцна од животот ако се откријат уште сега? Не дека мене не ми е убаво, и кога ме прашуваат за совет сакам да им помогнам колку што можам ама ете, така испадна.. Барем да биднеше ова со него малку подоцна.

Искрено, ептен се сменив во текот на овие 5 месеци и чувствувам дека созреав. Ама сакам барем за миг да се вратам во детството, некаде во 2009 година, кога бев шесто одделенче и на среќа ништо незнаев за она што ме опкружуваше, мување сеуште ми беше стран поим. Ама, барем да можев да го вратам времето пред да ја направам онаа грешка во летото 2009, и барем да поживеев уште малку како ДЕТЕ, да си го гушкам Стефан по ходници, и да ме држи за рака.. ех, по цели 4 години сега сум со него.

И секогаш кога ќе го погледнам, кога ќе ја погалам неговата виткана коса ми надоаѓаат тие спомени кога првпат го видов во музичкиот кабинет во нашето школо.

Спомени.

На sadangel и pamelche им се допаѓа ова.
  12. monni.t

monni.t Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    207
    Love, Fun, Happines.

Случајно ја слушнав песната „Калино моме“ и еден стих ме насмеа: Жена ќе ти сотрам... :o Значи навистина во љубовта се било дозволено :lol:

На Artemission, LilBaby, Alesii и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Hешто што може да ме фасцинира и смирува во исто време, а не е ниеден бутик, бижутерија и сл. тоа е 3елено пазарче. :sun:
    Mа со ниеден пазар не се мери и споредува колку душа има во него. Oд мала паметам како татко ми додека пазареше, редовно ме носеше и мене со него, јас бев просто воодушевена, и тоа чувство на спокојност и разиграност наеднаш, ми буди преубави емоции.
    Aбе точно знам што кај се продава, делови за купатило, електроника, прслуци, козметика и целокупниот пазар ради кој така се нарекува (овошје и зеленчук), црвена пипер, јајца. :D

Hе сум некоја домаќинка, ниту знам многу да готвам, ама знам каква пиперка се бара кога има на мени `полнети пиперки` и останати салтанати! :!:

A најдесно на сликава е најпопуларниот бутик за лук низ цело Cкопје.
    Eдно време кромидот Шехерезад го имаше крстено, како и ролките напред што ги продаваа го имаа истоименото име. :rofl:

На kravce, teddybear, Elennaa и 5 други им се допаѓа ова.
  14. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    СДК не можам да се наспијам како човек. По цели денови спијам и пак ми се спие. :yawn:
    Се нервирам. Другар му и девојка му вчера не дојдоја со нас, бидејќи таа се навикнала на бившата на дечко ми, па сега не можела да го гледа со мене. Што им е бре ? Таа, бившата и сите слични на нив можат да ми грицнат од фантастичното ми газе ако сакаат.
    М е како и секогаш фантастична. Ја сакам.
    З ако продолжи вака не знам до каде ќе стигниме.
    Сакам пак на одмор, да си го пуштам мозочето да ми шета по ливади.
    И сдк си читам некои постови, пораки од некои феминки, си ги гледам и на фб и си мислам колку би била среќна кога такви фантастични девојки би биле дел од моето секојдневие. :)

На crazylady, kravce, glow и 2 други им се допаѓа ова.
  15. honorthyself

honorthyself Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.273
    Е, ми дојде редот и мене да избегам од едноличното секојдневие со дечко ми! :!: Уште неколку финални подготовки, пакување, и утре сабајле има да не нема. :lol:
    Едвај чекам. ^_^
    По толку време одржување врска на далечна, конечно ќе поминам подолг период сама со него, покрај море, на плажа, лето... ах, има ли нешто поубаво ова ова?! :inlove: :D

На teddybear и Lepaaa им се допаѓа ова.
  16. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    635
    love
    beauty
    happiness
    не сум сигурна за љубовта :shake: едноставно поубаво ми е со еден прекрасен статус сингл

На Artemission, Alesii и Barbie-mwa им се допаѓа ова.
  17. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    528
    На Special.Someone му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Love, You и Happines.

Ден по ден поминува, испитиве се ближат, а мене книга ми се фаќа. Топлово време ми годи, сакам да шетам, да одам да се бањам на море или езеро, а не да учам. Мора ли секогаш да е убаво времето кога имаме највеќе за учење. Мора ли секогаш времето да е лошо кога немаме за учење :^)

На Artemission му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Hkikica

Hkikica Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    989
    Допаѓања:
    677
    Некако денов за спиење ќе да е ...Јас па се избањав па како ми дојде убаво , па една дремка ...ама ..... ќе се загледаш филм и толку ....

Каков психолог бе какви бакрачи , какво самоиспитување и размислување се мава додека си во ВЦ...Тушот си работи и ти си праиш филмови , си размислуваш ама кога ќе излезеш те мава одма секојдневието .. :tmi: .На кого му се јаде , на кого не , кој се раструбил ајде пробрзо излези од вц , друг со телефонот во рака итн. и сфаќаш дека туширањето кратко траело и дека не си успеала долго да избегаш од реалноста ..
    Но , колку и да сакам да сум сама не сакам празна куќа ...Сакам да сум сама во мојата соба но кога ќе излезам од неа сакам да видам луѓе кои се движат ... :$

И сакам да се случи нешто неочекувано , нешто ново и нешто што не сум го посакувала ...Барем еднаш ќе кажам дека сакам новости и дека уживам во нив ...Ахх тоа скорпиското во мене , зошто не сакам да признаам дека сакам промени ?! :?:

20. nennsy.densy

nennsy.densy Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    305
    СДК животот е поубав кога се смееме, затоа секогаш смејте се :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.