Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.993
    Срцка таа, колку само знае да ми ја разубави вечерта.
    Сега сфатив колку и’ верувам, колку ми верува и колку само можам се` да и’ кажам. Ма се` буквално.
    Се изнасмеавме на стари спомени, си протеравме и сериозни муабети.
    Низ носталгични воздишки и разџагорена смеа, се` до нашето фамозно гледање на кафе.
    Не дека се разбираме од гледање, ама си погаѓаме море.
    Е не, уште душа не` боли за тие 400 денари лупнати за тоа кафе. Пу!
    Ама ако, за арно нека е.
    Знам дека до мене си имам редок бисер.
    Сосема сме исти, или ко што се смееме ние, ко ист стојко да не` правел.
    Sister from another mister, па што?
    Сега постои личност која перфектно ме сфаќа и знае буквално се` за мене, и не ми пречи.
    Знам и јас се` за неа. Душичка. Колку само сличности носела болката.
    Ах, да сме живи и здрави, тоа само.
    За многу нови „походи“ и нови смешно-глупави ситуации!
    А во многу такви запаѓаме кога сме во тандем. :lol:
    Ма магнети сме за смешни „несреќи“ и дебилизам.
    За арно нека е, битно да има на што да се насмееме после.

На Buttterfly, thelittle17, tweety26 и 2 други им се допаѓа ова.
  2. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    :party: :party: :party: ^_^

На Lepaaa, tweety26, anneyy и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. stefigirl

stefigirl Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    124

нека ти е најсреќен :*

4. PeaceLoveBasketball

PeaceLoveBasketball Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    1.177
    Море се одмеруваат во убавина,ова она,памет,пари,незнам ти што,додека јас си уживам во животов мој.
    Колку бедно,врсничкиве мои уште од тинејџерки да ги оценуваат другарите спрема пари,памет или убавина.Уште од мали ку*вичиња.
    Што направија бе еј,цццц :x
    Ајде и јас 15 години сум,римел ќе ставам,маскара ајде,за изглегување...која им е поентава на другите,да си ставаат триста чуда и на крај воопшто не ни им се гледа лицето,абе ко каспер добриот дух светат,а не сваќаат дека такви вештачки им се привлечни само на вештачки луѓе,или евентуално чуден пеликан со очен проблем?
    каде отидоа вистинските вредности,искреноста,хуманоста,добрината?
    толку се опседнаа со надворешната убавина што ја заборавија внатрешната,а ниеден нормален дечко не сака кучка без карактер и понашање.
    нити пак глумам светица,рамнотежа си држам јас 8)

Ма кој им се замара бре на крајот на краиштата :D јас сега сум си во Црна Гора и си гледам во звездите.
    Знам дека не е темава за специјален поздрав али јебига.
    Сакам да ги поздравам сите феминки кои уживаат во животот и кои не се кријат под 20 кг пудра.
    Вие сите сте најубави,ама во душата :) а и во изгледот сигурно,штом сте такви весели и насмеани :)
    Би ви ставила некоја слика од нешто вкусно,ама касно е за јадење ;)
    толку многу љубов во мене,незнам како да ја искажам.
    ВЕ САКАМ ВЕ САКАМ ВЕ САКАМ :l: :l: :l: :l:

На stefigirl му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Ко мечка да игра оро, ебаго. Ајдее ново тролче. ^_^
    |(

Епа ете така, денес ми е мрчаторски ден.
    За оваа тема се има зборено, ама ете, во случај да била заборавена.
    Тоа ли е одмор бе? На секој саат време, да се чекирам на која плажа сум.
    Боже, сачувај. Па чек, слика ваква, слика онаква.
    Пукнав од радозналост, каде си.

На PeaceLoveBasketball му/ѝ се допаѓа ова.
  6. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.495
    Допаѓања:
    17.227
    Оф, се зареков. |(
    Легнав да спијам у 12 сега у 2 станувам и си мислам 8 навечер е. Си дигам ролетни, отварам прозорци викам по мајка ми.И кога видов колку е саат, одма спуштам ролетни, затворам џам, тивко си вклучувам компјутер и еве сум сега каде што сум :D .

Ах, колку неможам да спијам, зоштоооо :@ Треба да почнам да користам од апчињата на баба за спиење :rofl:

На PeaceLoveBasketball и Glossy-girl им се допаѓа ова.
  7. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620
    Од оваа топлово чоколадата ми се направила чорба сега со лажица ќе треба да ја јадам хахаха. Еее браво SnowWhite8 демек ќе ослабнуваш ова она а ти чоколади си кусаш убаво убаво...

8. Emche-kremche

Emche-kremche Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    112
    Сдк станав нокна птица. |( Ама не бре,не никако барем во 2,ајде и во 3 да си легнам,ама јас морам во 6 или 7. :fubar:
    А повеке не планирам со тоа да се замарам,ама ете јас повторно замислена, :worried: Сакам се некои работи да направам,ама неможам,се прашувам дали е правилно и несакам пак да се изгорам како порано,така да подобро седи си Ема мирна и кога ке дојде време на сите што ти згрешиле ке им вратиш. ]:) :tmi:

На pamelche му/ѝ се допаѓа ова.
  9. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Носталгично сум расположена...
    Патувам со мислите некаде далеку... Фантазијата се разбуди повторно во мене...
    Самата се прашувам што ли се случува со мене.Од самата помисла уште веднаш на моето лице се измамува огромна насмевка,во очите го осеќам тој сјај како никогаш до сега,целата треперам од возбуда и тоа само од мисли.
    Ова чувство се трудам но не можам да го опишам...нема зборови со кои можам да ги искажам моите чувства...

Една слика,милион спомени... :inlove: :wasntme:

Прикачени фајлови:

На Stoimenovska, PeaceLoveBasketball, AnaKarenina и 2 други им се допаѓа ова.
  10. LetsTalkFashion

LetsTalkFashion Истакнат член

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    437
    Допаѓања:
    879
    Moжеби долго време глумам дека ништо не ме растажува,повредува и никогаш не зборам за тоа што мене ме мачи... т.е не долго време туку никогаш.
    Можеби затоа и никој не ме прашува како си...
    Ми тежат многу работи само едноставно незнам да ги кажам , не дека немам на кој т.е незнам може немам едноставно таква сум и денеска сум преполна од се, пренаситена од овие глупости што се прашувам дали сето ова го заслужувам ? Што имам згрешено за да бидам волкав баксуз во се ама баш во се...
    А кога ја гледам мајка ми со полни очи солзи ми се кине срцето а неможам да помогнам...
    Се молам само една работа да се оствари што побргу ... ќе ни се симне голем товар. Го молам Господ да се случи што побргу полесно ќе се дише дома знам....
    Некои работи никогаш нема да ги сфатам ...
    Незнам дали ќе биде ова едно од честите избришани а непратени мислења или не
    знам дека од мене извира разочараност ама можам да кажам дека сепак има малку надеж во мене.....

На fallenangel и H.VAGA им се допаѓа ова.
  11. Emche-kremche

Emche-kremche Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    112
    Се заразив со темава |( ,ама неможам да не ја отворам и да не напишам пост.
    Скопје,мојот град каде што сум се родила,каде што ми се имаат случено мн случки од животот,имам мн спомени,ке морам да го напуштам за 5 години,вака изгледаат далеку,ама ке дојдат мн набрзо.Заминувањето од градот исто така значи разделба ;( ;( .Ке треба да се разделам од тие луѓе што ги сакам,мајка ми,татко ми,брат ми,роднините. ;( Јас сум мн приврзана за мајка ми што и да се случи неможам да издржам да не и кажам,за најмала ситница се и кажувам,секогаш ми помагала,а за 5 години ке нема да можам да зборам постојано,ке неможеме да си помагаме мегусебно....Солзи течат,ама џабе е,солзите ништо неможат да направат.Иако толку мн се караме со татко ми,иако толку мн го мразам ке ми фали,ке ми фали неговот викање....Знам дека звучам како некоја параноична,дека за 5 години ке бидам поголема,дека има мн време до тогаш,ама со чувствава неможам против нив,посилни се.Во главава дури ми доагаат најстрашните работи...глупав живот.... :@ :@ ;( ;( ;( ;(

12. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    Не се омажила она прерано. Ти си сфатил дека друг ја има прекасно.

На cigarce, Stoimenovska, Adi888 и 5 други им се допаѓа ова.
  13. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Го обожавам овој дел од деноноќието кога надвор сè е така тивко, нема врева, темно е. Но за жал не можам да уживам во тишината поради многуте мисли кои постојано ми се мотаат низ глава. Ништо не е погласно од моите мисли. Понекогаш и се плашам од сопствениот мозок и на што сè тој е способен да помисли. Некогаш не можам ни да си ги контролирам мислите. Тогаш си пуштам песни што ме потсетуваат на него и на момент бегам од реалноста и влегувам во својот свет на фантазиите. Така планирам да ја поминам вечерва.

На PeaceLoveBasketball, lovely-girl, L-enna и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. plavka89

plavka89 Активен член

Се зачлени на:
    5 август 2012
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    СДК1 дека ми е мило што се решив да почнам да пишувам на форумов :D СДК2 дека нема ноќ значи без разлика дали сум утре т.е. после прва смена и треба да станам во 7 за на работа мене мора да ме раздени,значи мора,излезена до 3-4 зависи до друштво и расположение може и кај некоја другарка да се седи до сабајле,ако не кога се прибирам че подремам на фб уште саат два и така мора да дочекам ден па да си легнам.сакам од утре да си легнувам барем во 2-3 најкасно да станам ако не сум прва смена на работа накај 10 да поучам зошто испитна сесија се ближи и така секоја ноќ со иста мисла и желба да го променам ова неспиење,секој ден од утре,а ,,УТРЕШ КУЌА НЕ ВРТИ....,,

15. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.495
    Допаѓања:
    17.227
    Брееј кој малер. :D
    Легнав да спијам конечно, ми се приспа ете ти ги авиони прскат за од комарци. Па идете убијте се бе и комарци и авиони и се по ред. :@ Сеа па ќе си ја отседам до сабајле и нема да бидам наспана.

http://www.youtube.com/watch?v=TdCFw168xGk
    мамицу ти :devil:

На anneyy и kravce им се допаѓа ова.
  16. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    100.573
    Мрзливо неделно утро...станата сум многу рано,задоволство ми е во ноќница да си шеткам низ дворот,скриена од љубопитните погледи...раната средба со малиот еж кој 5 пари не дава за моето присуство.Си оди натаму наваму ,а инаку е главниот осомничен што ги снема моите неколку јагоди, во средината на јуни... :D

Пак денес сакам да сум сама...да одам до пазар,да истражувам некои осамени улици,да се протнам секаде каде што има многу луѓе,шаренила.Да се заљубам сосема случајно во некој лик што случајно поминува само за да истраам во створувањето на љубовта.Да го слушам дишењето на моите деца и да ги гледам нивните поспани лиценца.Да бидам блага.Да се заљубам во се и во себе.Да створам среќа..

Навистина прекрасно утро...а и Нина ме разнежнува...

http://www.youtube.com/watch?v=r77ChPPr ... r_embedded

На kate21, marama, Lepaaa и 4 други им се допаѓа ова.
  17. lovely-girl

lovely-girl Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2010
    Пораки:
    617
    Допаѓања:
    653
    СДК дека денеска сум на свадба ... и ме мрзи да се спремам , да се банњам .... па морало ли да биде од 12часот ... шо не ја ставиле од 8 навечер :wasntme: ?!

18. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Го знаете она чувство кога една личност ве тера да летате во облаци, а после истата таа личност ќе ви ги скрати крилјата и ќе треснете на земја, е така се чувствувам, :@ и се нервирам бидејќи сама сум си крива за тоа, јас дозволив :@ :@
    морам да се пособерам и неделава која ми преостанува тука да ја поминам супер.
    во Петок си одам значи во Сабота сум си конечно домче, во мојата куќичка, мојата соба
    сега ги ценам работите што ги немам тука а ги имам таму.

Туку чудно од како сум дојдена немало ден да нема ветар и бранови во морето, одев на плажа и се сунчав ртко се бањав, ама вчера водата милина, мирна топла, мраци си се изнабањав поштено што не сум се бањала убав деновиве, запознавме еден пар со брат ми па игравме хан, кент, тие носеа монопол па и тоа го игравме, синоќа испаднавме во некоја дискотека не однесоа, поминавме одличноо, денес се договоривме пак да бидеме заедно на плажа, во Среда денот е резервиран за вожња со брод, конечно ќе ми се оствари и таа желба :D

19. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    Денес е свадбарскиот ден! :dance: :party: Брат ми се жени! [​IMG]

Ајде и за вас! Што е убаво - секаде! :*

На Buttterfly, la-chicka, lovely-girl и 45 други им се допаѓа ова.
  20. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    100.573
    ^^^
    Свадба а ти тука,ај таму треба да се фаќа бидермаерот :D :D :D

На Bright и Elenuskaa им се допаѓа ова.
Статус на темата: