Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Убаво е чувството кога ќе сфатиш дека не си сам. Дека некој е тука кога и да го побараш, дека ќе дојде да ти пружи поддршка, утеха, разбирање... само за тебе, во кој било дел од денот или ноќта, без извинувања и оправдувања. Искреноста ни се гледа во очите, и знаеме дека кога сме заедно сме посилни. Убаво е кога има кој да ти пружи рака, кога мислиш дека тонеш...

:l:

На Buttterfly, lovely-girl, DeRose и 11 други им се допаѓа ова.
  2. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Јас сакам да кажам дека сабалјево ме разбуди свадба.
    Едно од најубавите будења во мојот живот. Ги обожавам тапаните кога ќе ги слушнам.Кога знам дека е нешто убаво.
    Е сега добро де.Криво ми е малце оти не поспав уште малку,а синојка цела ноќ око не сум склопила али ајде.
    Туку гледам,деверушите мали девојчиња,мали од 9-10 години и облекле шткили. :lol: Колку ми беа само интересни :lol:
    А пак кога фрла од бомбоните,абе се испотепа.Децава кај што живеам.Ма ајде јес да се деца мали,абе овие магариња големи за женење се.хахахаха :rofl:
    И знаете за што ми е најмногу мака,за тоа што не е видов невестата.А толку многу сакав да е видам.

На PeaceLoveBasketball му/ѝ се допаѓа ова.
  3. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    СДК дека конечно вечер одам од Македонијава ! Денес ден за пакување,цела соба ми е расфрлана :)
    Убав е денов ! :)

На DeRose, blaa и Gordana10 им се допаѓа ова.
  4. nennsy.densy

nennsy.densy Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    305
    Убаво да си поминеш :D :* :*

5. snegulkabela

snegulkabela Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    134
    Неделата ме асоцира на досаден ден во кој ништо не се случува. Никогаш не сум сакала недела, па и оваа нема да биде нешто посебно.

Сепак на сите Ви посакувам пријатен и исполнет ден, поминете си го најдобро што можете ;)

6. blaa

blaa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2011
    Пораки:
    410
    Допаѓања:
    378
    Убо да си поминиш Свит. :D :*
    :hai:

7. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.839
    Кога некоја ќе напише статус од типот ме остави но сега сум посилна, помоќна и не плачам за тебе очигледно е дека и е тешко и дека плаче. Многу глупаво изгледа во секој случај. Тоа е исто како да паднеш од велосипед си го удриш коленото и викаш дека имаш здраво колено. Друга па си има коплекс на виша вредност... најубава била, најјака била, абе чупе ти само за на лечење си ! Порасни малце и однесувај се зрело и воспитано!
    Засега толку имам да кажам, покасно повеќе :D

8. Hkikica

Hkikica Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    989
    Допаѓања:
    677
    Си добив кученце на подарок ....Денов што убаво ми започна ..Се разбудив и уште не расонета гледам пред врата мало кученце .. Па едни очиња убави , па едно весело и одма сака да си игра ...Цел ден сега оди по мене и на крај си заспа под столица во двор ...Како што едно мало кутре знае да те расположи без зборови јас мислам дека никој друг неможе ... :lol: :wasntme: :rofl: :inlove:

На kravce, DeRose, mims-89 и 8 други им се допаѓа ова.
  9. L-enna

L-enna Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2010
    Пораки:
    1.107
    Допаѓања:
    1.793
    Зар има нешто подобро од вкусот на зеленото јаболко кое го пробуваш за прв пат годинава, додека нестрпливо чекаш да стигне сестрата која ја немаш видено со месеци??

Мераци! ^_^

На teddybear, Lepaaa и cinderella5 им се допаѓа ова.
  10. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    женско ко женско треба да излегува а не знае како да се нашминка
    па затоа решив во слободно време повеке да експериментирам со шминките-да ги научам четките, и секако движењата-неостварена желба ми е да научам да шминкам ама кога се нема финансии тоа е :doh:здравје боже, да се надеваме на подобро-а недостатокот на четките ке се обидам да го надоместам во најскоро време :)

На Lepaaa и PeaceLoveBasketball им се допаѓа ова.
  11. Talita

Talita Популарен член

Се зачлени на:
    14 ноември 2011
    Пораки:
    942
    Допаѓања:
    1.396
    СДК
    Ti, ti si ga upoznala
    jedne ljetne veceri
    on, on te poljubio
    dok more se pjenilo
    i ti si se zaljubila
    mada nisi htjela to

Песнава како за мене...
    Вчера :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

На Anna-Banana му/ѝ се допаѓа ова.
  12. zarah

zarah Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2012
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    1.557
    Немојте да се заљубувате во некои што премногу сонуваат, и тие се боеми и патници; нема да ве остават но ќе морате да ги барате во нив самите - мамурни од соновите.

На Buttterfly, Bright, calliope и 8 други им се допаѓа ова.
  13. PeaceLoveBasketball

PeaceLoveBasketball Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    1.177
    прекрасен е деноооов :D :D
    лалалалаалалалалала :inlove:

14. Stoimenovska

Stoimenovska Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    2.182
    По долго време, конечно сум среќна.. навистина среќна! :)

Денес имаме свадба во маало, дури пуштив и малку солзи.. од радост.. :$ исто такаа...
    баба ми денес полни 70 години, јубилеј.. но не е среќна, сестра и падна денес во кома и не се знае дали ќе преживее...тоа е, живот!
    Сепак...
    Среќен роденден Бабичке мила.. :l:

На Cacy, cigarce, Adi888 и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    "Ni geografiju nije volela.Ne zbog granica.Ne zbog gradova.Već zbog toga što nije htela da prizna,Da je bole kilometri-Balašević <3

Се пронајдов, не да болат, ептен болат ;(

На Bright, DeRose, The-Queen и 11 други им се допаѓа ова.
  16. monni.t

monni.t Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    207
    Летово ми помина многу брзо. Знам, уште не е завршено, ама и овој месец ќе летне, па ете го септември. :worried: Ново училиште, нови професори, нови другари. Ми недостигаат старите училишни денови, каде денот не поминуваше без смеа и по некоја шала. Толку се зближивме последнава година, што сите ги чувствував како браќа и сестри :inlove: Но ете и тоа заврши. Секако ќе продолжам да живеам со нив и се надевам сите ќе останеме блиски, но сепак... ;(

На PeaceLoveBasketball му/ѝ се допаѓа ова.
  17. PeaceLoveBasketball

PeaceLoveBasketball Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    1.177

знам како е,верувај... :)

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Чувството кога се враќаш од прекрасен 10 дневен "одмор" у Охрид и брат ти те пречекува со "Од овој ден" на Јаневски и трча накај тебе у успорена снимка. :rofl: :rofl: :rofl:

И после оди не го сакај најногу!!! :)

Здраво Фемино.

На Buttterfly, kravce, Divinebutterfly и 16 други им се допаѓа ова.
  19. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.697
    Допаѓања:
    6.625
    Туу бре, само јас ли сум толкав баксуз да добијам 9 дена пред предвиденото кога патем ми е секогаш редовна, а утре треба да одам на интимна депилација, а за 2 дена на одмор?!
    Пу бе.

20. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.148
    Имам потреба да избегам од градов ,да се оддалечам од луѓево кои ме опкружуваат и кои ми поставуваат илјадници прашања на кои јас го знам одговорот но не сум должна некому да му го кажам тоа што го мислам ,тоа што го чувствувам ...изморена сум од бучава,од луѓе кои павтаат со знаменца и велат лалал среќна сум ,најубава сум ,најубав ден...е добро де и што??? не сум среќна,не сум најубава,не ми е ниту денес ниту кој ден најубав ама сум силна за да можам живеам со својата болка ,доволно паметна од секој пораз да ја научам лекцијата и да бидам помудра ,побогата за уште едно искуство.

Ех колку само посакувам да заминам некаде на одмор,покрај убава плажа,да пијам коктели,да јадам сладолед,да си читкам книги ,да шлапкам во водите на морето ,а си бидам сместена во некој луксузен хотел,да уживам во прекрасна чоколадна масажа ,да си направам пилинг за лице и тело ...да се препуштам целосно на уживање во друштво со самата себе ...можеби на тој начин ќе си приуштам малку мир на душава,ќе си го успокојам срцето ... доволно ми е ова уживање да трае три дена како велат секое чудо трае три дена па така и ова .... штета што ова нема никогаш да го доживеам ,ќе ми остане само желба неостварена,како и секогаш ќе остане во мене како оган да гори копнежот по убави денови кои никогаш не ми доаѓаат...

Во моментов би се задоволила и да бидам покрај прекрасна рекичка или некое убаво поточе,би уживала во убавините на природата , со моите мисли ќе патував и ќе ги посетев сите оние места за кои копнеам ...

Прикачени фајлови:

• abstract_0024.jpg
      abstract_0024.jpg
      Големина на фајлот:
      84,1 KB
      Прегледи:
      214
    На DeRose, zhap4e и PeaceLoveBasketball им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.