Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.425
    Понекогаш некои прашања треба да ги оставиме неодговорени, најчесто од домашна култура, кога веќе другата страна ја немала.

На Buttterfly, pamelche, anabel-a и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Micheleljubov

Micheleljubov Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    2.940
    Ајде пак да покукам..

Аман бе време те молам, имај милостиња, гледаш немам клима, дувни малку, еве ја ќе ти помогнам :o Па вентилаторов го силував веќе.. Неможам да се освестам , вќера рано легнав, сега станувам . Нема смисла веќе.

Инаку денес се враќа. Сака да се видиме. За арно за убо. Јас сум човек кој не знае што сака. Сериозно бре. Работава дај шта даш. И кога ќе даде нешто не сум задоволна. Мислам дека треба да се борам за работите кои ги сакам. Проблемот е во тоа што незнам што сакам. Ама еднаш во животот не сум правела што јас сакам, туку се прилагодувам. Мој мој преку мој. Ајде Натали, дај ми. Дај му на човекот!

На PeaceLoveBasketball му/ѝ се допаѓа ова.
  3. NoellePage

NoellePage Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.767
    Често пати нашиот видик не се протега подалеку нашиот нос. Колку жално што најголемата љубов на некои е сопственото его.

На IndieGirl, pamelche, anabel-a и 4 други им се допаѓа ова.
  4. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Има толку непотребни луѓе во мојот живот, е денес одлучив да им удрам една клоца, и ке бидам многу среќна што ке го направам тоа :D

На Special.Someone му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Браво многу добро кажано, на истото се надевам и јас :doh: :l:

На Marbella му/ѝ се допаѓа ова.
  6. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.800
    Допаѓања:
    100.605
    Се смеам како недозреана...од немај каде...со ќерка ми се залетавме да го пробаме сладоледот на Фриком од смоква и ванила...абе ми се чини вилицата ми се здрви од некој чуден вкус...како метални струготини да има...ми вика мамо да одам да го вратам... :D Совет -заобиколувајте го во широк лак :!:

Сакам да кажам

Што зрачиш,тоа привлекуваш.

Какви ти се мислите ,таков ти е животот.

Различни мисли произведуваат различни вибрации.За се што имаме или немаме сами сме одговорни,зашто Универзумот/Бог/Виша сила (наречете го како сакате) математички прецизно одговара на нашите вибрации.Што се оденсува до мене верувам во Бог, и математика и физика ,и метафизика,Целата наша природа е потврда за тоа-што сееш тоа и ќе жнееш.Не можеш да посееш домат,а да ти израсне јаболко.Исто е и со вибрациите-не можеш да бидеш негативен а да очекуваш позитивни работи.
    Осетено на своја кожа,потврдено а заверено ако треба :wasntme:

На DeMelo, kravce, la-chicka и 10 други им се допаѓа ова.
  7. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Каков почеток на денов... отварам фејсбук, 1 friend request, и тоа ни мање ни више мојот најомилен ДЈ со кој немам благе везе и е од Романија ме адднал. Хааа! Каква сака грешка нека е, фино се изненадив :D Ете толку, да се пофалам само.

8. Stoimenovska

Stoimenovska Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    2.182
    Станав рано наутро, уште во 6h.. благодарение на мувите во мојава соба :swear: ..се преместија некои планови за излегување за покасно.. ми беше многу здодевно па се фатив за работа-ја исчистив цела куќа :wasntme: . Прашина, садовите ги измив, со правосмукалката исчистив, алиштата ги средив и еве сум сега, одмарам на феминка со песни и ладно сокче. Ихх бре, домаќинка :$ :rock:

На pamelche, Special.Someone и Serafima им се допаѓа ова.
  9. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.124
    Допаѓања:
    67.160
    Начинот на кој некој не те гледа во очи и го избегнува твојот поглед понекогаш кажува многу повеќе од длабокиот поглед.
    Убав викенд помина, смеење, пиење, играње до бесвест и многу, многу љубење. :)
    Ги поднаполнив малку батериите, спремна сум за нова тура неделава, бубање, рмбање, средување на други обврски...
    Ама ако, треба нели да се гледа д бигр пикчр, па затоа нема да кукам.
    Млада сум, можам сè, ко некои што милуваат да ми повторуваат. :)

На pamelche, Stoimenovska и nennsy.densy им се допаѓа ова.
  10. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Блазеси и‘ на Џулија Робертс, лесно си поминува на заболекар..

На Sanniii, Gordana10 и Special.Someone им се допаѓа ова.
  11. The.Crab

The.Crab Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    629
    Допаѓања:
    370
    Ме препече сонцето :sun: , ме заведе морето... :P

На Magnolija, Serafima и Glossy-girl им се допаѓа ова.
  12. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Која технологија го нападна здравството. Зборувам за примарните ординации.
    Пред се мораш да знаеш да работиш на компјутер, а она другото таму се го пишува.
    Доаѓаат пациенти а сестрата буља во компјутерот, толку и погледнува кој дошол. Го пишува бројот на картонот во компјутер, излегува неговото име и презиме и само прашува што треба да ти препишам. Значи пациентите сами си кажуваат кој лек им е потребен.
    Со оваа компјутеризација по здравствените ординации веќе се запоставаат пациентите. Скоро ич не им се обраќа внимание. Повеќе се пази да не се згреши нешто во програмата после инспекции да казнуваат.
    Си беше добро на времето. Прегледај и напиши. Ако згрешиш ќе поправиш, но барем пациентот ќе се сослуша. А сега?

И овие неколку дена бев сослушувач на нови трачови.
    Отидов на пракса, трач научив.

Нова напорна недела. Барем за мене. Се надевам дека полесно ќе пројде.

На kravce, Johny, Trendafilka и 2 други им се допаѓа ова.
  13. elcezelce

elcezelce Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    3.118
    Допаѓања:
    20.936
    СДК уште 4 работни дена и чаоо Скопје моренце чекај ме доаѓам :sun:

На Special.Someone му/ѝ се допаѓа ова.
  14. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.511
    Допаѓања:
    17.247
    Не се обидувај да бидеш подбар од учителот. :!:

На Serafima, Gordana10, anabel-a и 4 други им се допаѓа ова.
  15. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Toпла чоколадна кроасана и ладно чоколадно млеко,уф!Појадокот е најважниот оброк, :wasntme: ...
    Ме фати еден инает,да си го најдам латино CD то,па да го најдам.Се препотив,лом направив,и сеуште се чудам,толку ли многу дискови сум имала бе?Нејсе,CD го немав пуштено сигурно 2 години,а омилено ми е,па!
    Случајно,низ нередот пронајдов нешто што решив дека би било фер да го ставам во посебно купче,колекција на џез-музика:Count Basie,Charlie Parker,Louis Amstrong,и секако два диска класична музика.
    Секако,таму некаде далеку заврши и мојата потрага.Омилениот ми латино диск,со малку повеќе гребнатинки,но сеуште во употреба.Ах,ми ги врати спомените..Како мала,на секоја песна имав измислено посебна кореографија,денес едвај два три чекори знам...
    Моnday,не значи дека мора сегогаш да биде ужасен,нели? :f:
    http://www.youtube.com/watch?v=pIWxS6_98t8

На mims-89, Annie.mk1, Special.Someone и 2 други им се допаѓа ова.
  16. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    Побогу, колку е топло!!!
    Се потам на места за кои не знаев дека постојат и воопшто не е забавно. Имам 50 илјади работи за правење, ама задницата ми е испотена и тешка и свесно не ја поместувам. Лежење на стомак, the real deal.

Вчера открив еден феноменален бенд. Il Volo. О боже гласовиве, музикава, текстов. Дополнително ме топи
    Слушајте и преслушајте, јас занемев и се наежив.
    http://www.youtube.com/watch?v=B-nNzcEriUc

17. PeaceLoveBasketball

PeaceLoveBasketball Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    1.177
    Колку е убава Црна гора :) плажи,море,ноќен живот,друштво :D
    колку убави школки си собрав :lol:
    ама вака така,почнува да ми недостига Македонија..самото чувство дека сум во Македонија..уште 14 дена и ќе одам во Охрид...со ќелешот мој :lol: :l: :l:
    поздрав до вас од тука :* :*

На Alesii и pupi.girl им се допаѓа ова.
  18. Marbella

Marbella Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    342
    Понеделник, прв ден во неделата, а за мене нов старт.
    Си викам сабајлево ако јас не се трудам да си го средам животот и да живеам онака како што сакам јас зарем ќе дојде некој од страна и ќе ми среди се? Епа не. 6.август,2012 го запишувам како мој ден, мој старт, ќе си го завртам животов наопачки, и ќе се трудам да ги достигнам моите цели, ќе одам кон мојот сон и нема да чекам тој да дојде кај мене-зошто така не верувам дека ќе го дочекам! Ако не успејам да го постигнам она што го сакам, барем ќе знам дека сум пробала и нема да ми е мака!

За нови почетоци :d:

На Johny, glow, eli25 и 5 други им се допаѓа ова.
  19. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Јас и мајка ми можеби 90% од времето не се разбираме но има денови (како денес) кога можеме да се разбереме..
    Она доаѓа дома среќна, све е испеглано, све е исчистено, го уклучив усисивачот, измив садовите.. она среќна, јас среќна.. па признавам дека не сум баш домакинка ама знаев дека ке се израдува :$

Плус, си направивме договор, јас ги џиткам старите сандали, кои ги скинав носејки ги последниве 4 години а она мене ми даде пари за да си купам нови :D

Јеееее :)

На PeaceLoveBasketball му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Salome

Salome Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    1.244
    Допаѓања:
    10.420
    Доста ми беше да бидам разумна.Сакам да сум заљубена...

На Johny, Springy и PeaceLoveBasketball им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.