Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.839
    Зошто одредени личности си го пикаат носот во теми каде што немаат работа... ццц... немам коментар веќе. Ми се гади многу од такви што постојано сакаат да се караат и да се прават нешто повеќе од тоа што се, а ништо не се. Не е форумот за секој, секогаш има исклучоци и искомплексирани, заостанати будали.
    Прежешко попладне, ама ако ајде нека помине летото и нека дојде зима. Многу сакам.
    Преѓе си пишував со другарка ми и двете со нетрпение чекаме Роби Вилијамс да направи некој концерт тука ( да можеби оваа наша желба некогаш ќе се оствари) ама би било супер. Веднаш би купила карта. Ама ајде останува само да се надеваме.
    Тоа е се :D

На Alesii, blaa и pamelche им се допаѓа ова.
  2. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.993
    Мхм, дарба, би рекле некои.
    Посебно другаркиве, чија најголема желба е да предвидат дали тој што го симпатишеле ќе им се јави.
    Пф, не гледам на грав, ало.
    Проклетство е, проклетство.
    Не знам колку имам спомнато, но во фамилијата ни струи некоја нишка да имаме претчувства за некои работи, претежно негативни. И не, не е за фалење.
    Знаете, Ванѓа, Нострадамус оно? :wasntme:
    Шала, далеку од тоа, но сепак иритира. И знам дека звучам ко одвеан фрик.
    Овој пат беше позитивно дежа ву од страна на мајка ми. Може пак е само сестринска телепатија... :?:

Фамилијарните односи со другиве и не ни се нешто нај. Напротив.
    Денеска станав како и обично. Монотоно, понеделничко попладне, згора и пеколно.
    Мајка ми, спремајќи го ручекот, ме пречека со широка насмевка и само ми рече:
    Се мислам да спремам повеќе, изгледа тетка ти ќе дојде.
    Се насмеав и си појдов да се истуширам.
    Абе 20 минути едвај минаа, излегувам од када, и ете ти некој на врата ѕвони.
    Отварам и јасно ми е, Леси се враќа куќи.
    Од таму иде и мајчето цело насмеано и ме гледа у стил: Bitch, I told you so. :D
    Малку повеќе ме заболе прашањето со понизен поглед „Смеам ли да влезам?“
    Ми се насолзија очите и сто кнедли голтнав. Сфатив колку сме се оддалечиле штом стигнало до тоа.
    Но сега, слушајќи ги како муабетат како две мали сестрички, пропратено со џагорот и смеата што идат од соседната соба, ми се исполнува срцето. :sun:
    Ете, само требало доволно љубов. Таа самата кажувала што човек треба да направи.

На Buttterfly, Sanniii, crazylady и 14 други им се допаѓа ова.
  3. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Многу своеглаво суштество сум значи. 100 души да ми даваат совет лево да одам ако јас сметам дека десно е подобро, десно ќе одам и ништо не ме занима. Знам дека е лоша карактеристика ама си ја сакам. И баш заради таа карактеристика денес сум ова што сум. Сама свесно сум се горела(метафорички спикинг), сама сум грешела, сама сум паѓала и сум се издигнувала учејќи ги лекциите на животот кои патем некогаш ептен биле тешки. Ретко дозволувам некој да ми се плетка по патот и да ми кажува правци. Така планирам да биде и понатаму, затоа што ако до сега ги слушав другите, ќе стоев на многу поинакво место во животов, а тоа место знам дека немаше да ми се допаѓа, немаше да бидам среќна, ќе го немав него, ќе бев на друг факултет, ќе бев максимално разочарана и депресивна наместо исполнета и горда како сега ...

На Buttterfly, Divinebutterfly, Stoimenovska и 7 други им се допаѓа ова.
  4. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.500
    Допаѓања:
    17.234
    Колку брзо поминаа овие 10 дена, ама пак ми фалеше.
    Колку ми е празно кога нема со кој да се карам за да седам пред компјутер, на која да му наредувам да ми изгасне светло или затвори врата. Да му стојам позади глава и гледам со кој пишува ]:), да го замарам едноставно.
    Сеа уште 2 саата и конечно ќе се изнагушкаме, ќе си залепеме по една чисто од брато-сестринска љубов. :D
    10 дена не му се јавив, а сакав да го слушнам ама ако, зашо да го замарам на одмор е отиден не да го замара сестра му :lol: . После се ќе го испитам, така да немало потреба од јавување. :hug:

На Lov3, krEM4Eto, cinderella5 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Anabelle

Anabelle Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    458
    ГО СИЛУВАВ РИПЛЕЈ КОПЧЕТО! 8)

http://www.youtube.com/watch?v=1geLwykUSqE

Класика да градат зграда да не ја довршат, да започнат автопат сегде да не го поврзат,
    Зверот да го пуни мевот, од некој одзема, а тоа сме ние што си веруваме во промена,
    Но тоа е класиката, никад не умира, дур и да е за никаде ќе започнеш да уживаш во неа,
    Дека пружила своја култура улична на еден народ кој е далеку од Евро Унија...
    ...нема ќош кој не е копан, поп што не е богат....

Но мора да се напоменат и ликови кој зборат дека класика биле а 500 класи се под ова.

Мислам, хелоууу!

HC mode on! :rock:

На IndieGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Сум одела секаде на гости,кај сите другарки но ова вчера не се менуваше за ништо.
    Комшии болни седнале во станот на другарка ми,лежаат на сите страни,офкаат небаре домот и е интезивна нега.
    Пренослив вирус,да да...сега ми е страв и јас да не закачам.
    Како јаготка на шлагот доага една стара баба со икона која наводно била 40 дена во црква не тераше да ја бацуваме сите.Мислам алооооооооооооооооо?Јас ако сакам да ја бацам ке ја бацам без да ми каже таа...
    Со нетрпение го чекав времето да си отидам од кај неа и да ја предупредам за опасностите кои ги има дома.
    Мислам не е мое да се мешам,и да кажувам кој да доага кој не ама ова ги помина сите граници. |(

На pamelche му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    918
    Допаѓања:
    2.189
    Со душа ја чекам есенва да дојде. Секоја година е исто. Штом дојде август, јас се спремам за есен и зима. Чекам зимници да почнат да се прават, да се донесе нова есенска гардероба по бутициве, дрвјава да почнат на жолтеат, почесто да има дожд... Подруга и поубава ми е атмосферата. :l:

Ама ако, и чекањево е убаво :)

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

На eli25, Ognenija, teddybear и 5 други им се допаѓа ова.
  8. Emche-kremche

Emche-kremche Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    112
    Ти ќе ме лажеш? :D :D Ајде не ме смеј бе по сељци од тебе и твоите мрднати будали нема. :x :x :x
    Ја наивна?? Абе бегај таму,ама ете игледа малку сум :( Верувам на тој што нетреба,а не верувам на тој што треба.. Ете што девојче илегов,ама не сум до толку будала бе да се излажам за да станам предмет на исмејување.Кршете глава и што сакате правете.Будали невидени.Незнам дали да плачам или да се смеам. :x

На PeaceLoveBasketball му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    If you can't learn to say that you are happy with someone no matter what society thinks, go live in the jungle and play with the monkeys.

На crazylady, glow, Magnolija и 4 други им се допаѓа ова.
  10. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    970
    СДК дека понекогаш дури и мислам дека ќе напишам и книга во оваа тема од толку што имам да кажам но ќе напишам во кратки црти.
    -Ќефот е навистина многу голема работа. Некој само за да има мир и љубов кон него ќе го направи ќефот на другиот иако тој тоа не го сака. Фала многу татичко премногу те сакам.
    -Гледањето на некој и нешто од минатото може да донесе насмевки но и спотивното од тоа солзи.
    -Ова го пишувам со ИСКЛУЧОК: Господе вчера што видов? Значи само да те сака друштвото не ми се верува дека ни на родена сестра да ја сретнеш по улица нема да и мавнеш...Леле само мангуп да се направиш.. О, боже чувај
    -Насмевката е најубавото нешто што засега ми се случило и секогаш ќе бидам хепи кога ќе помислам на зборот насмевка :)
    - Сакам потхитно да се вратам на одмор?Таму заборавив нешто-спомените.....
    -Зошто некои соништа додека сонуваме ни се убави а кога ќе се разбудиме ја гледаме вистината?
    -Напуштањето на некоја личност е навистина многу болна
    -Дури откога ќе прочиташ некој пост ќе ја сватиш љубовта и богатството што го имаш во куќата

На Glossy-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    635
    На simon4etooo и Glossy-girl им се допаѓа ова.
  12. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.148
    Сдк некои од луѓево осет немаат |( зарем не чувствуваат дека смрдат на пот и не чувствуваат ли потреба да се истушираат,да користат дезедоранс :^) стварно не тие пријатно да бидеш сместен на овоа жешко во иста просторија со некој таков ...колку само мразам кога ќе ми дојдат такви гости абе цела куќа ми ја засмрдуваат |( како да им се стави до знаење на луѓево дека треба да одржуваат хигиена :?:

На Alesii, Aleks96, Lepaaa и 2 други им се допаѓа ова.
  13. krEM4Eto

krEM4Eto Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    1.540
    Допаѓања:
    4.276
    Не ми е дојдено до смеење ама заради околостите морам.. Не сум 4упе кое не се грижи за туѓи 4увства, ама ако истиот тој некој не се грижи за моите мене ме заболе дали јас ке го повредам или НЕ. Ексик веќе и од живот и од СЕ! Прекугла ми дојде ии совети од дома и забрани ии уште што не.. МОЈ ЖИВОТ, МОЈА РАБОТА! Шојма друг да ми кажува што и како треба да правам е ИЗВИНИ сакана моја не сум доволно голема да знам се што имаш поминато ти ама донегде мислам дека никој нема поминато толку колку што поминав јас. Неќам веќе ни совети ни лекции од тебе си сакам самостоен живот без наредби и навреди. Ако не ти се свиѓам кажи и пријатно создравје :)

14. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Време на промени...за мене! :rock:
    Долго размислував и сфатив дека ако некој треба да се смени, тоа сум јас!
    Јас толку многу се замарам со глупости, што до 3 саатот поручек сум психички активна, а после паѓам секундарно зошто дотогаш сум се преоптеретила, значи со тееееешки глупости. Зошто ова е црно, а не бело м?! :wasntme: Ма дааај, Лепа! :swear: Досадна си станав сама на себе...

Дали вака или така, работите ќе си течат, животот ќе си тече, а нели, тоа треба да се искористи максимално, со насмевка на лицето!
    Толку сум (овај, бев) скептик за некој работи и живеев од празни муабети, стереотипи од околината, како ова или она не успева ако не се потрудиш. Да, не успева се‘ ако не се потрудиш, ама за нешто и да се трудиш, ако сакаш и на глава застани нема да успееш. Можам да го сменам моето мислење, ама не и мислењето на сите околу мене.
    Досега викав за него, алал да му е како ме издржува... на моменти знам да сум досадна, напорна, посесивна, себична...викав од љубов де, се правдав самата! Ама не, ако има љубов треба да има разбирање, доверба, трпение... Посесивност, љубомора и триста с*ања-друг пат! Кој ќе каже дека љубов и горе набројаните гадурии одат заедно-ве лаже! Од искуство тврдам, НЕ е така! :!:

Пишам во минато време, зошто да, одлучив да го сменам сето ова! Да не кенкам за се‘ и сешто, туку овој пат да се правдам овај да се тешам, кратко и јасно, со: трпение!

Не се сомневам дека ќе ми е лошо, само да додржам и да успеам со промениве, да се регенерирам до коска! :rock:

На anuskaNESTLE, Serafima, Lux и 10 други им се допаѓа ова.
  15. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Некои луѓе навистина заслужуваат прегратка околу врат!!!!

Со јаже.
    Преку мост.

На Doozy, crazylady, Alesii и 6 други им се допаѓа ова.
  16. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    I love people who text back instantly... ;)

На Lolipop23, Lepaaa, Annie.mk1 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Sdk deka me nervira koga ke procitam kako maskite sakaat lesni devojki,i samo za seks odat po devojki,eve jas nesakam lesni devojki nitu odam so nekoja za seks toa odi spontano,moze ke vi zvuci cudno no taka e,i jas si go cenam moeto telo i nesakam so sekoja da legnem,moze ne sum fraer,ama pa i ako legnam so 1000 devojki pak smetam deka ne sum fraer,ednostavno si imam dostoinstvo.
    [mod-kirilica:2z41jzdi][/mod-kirilica:2z41jzdi]

На ozbilnazena, Serafima, fallenangel и 4 други им се допаѓа ова.
  18. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.796
    Допаѓања:
    6.705
    ретки се таквите како тебе скоро еден во милион.но ме радува што уште постојат такви типови како тебе што не ги гледаат женските како парче мебел.само секоја девојка ја нема таа среќа да најде такво машко.

19. Angelinkka

Angelinkka Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    361
    Сдк... I :l: Femina! :rock:

На pamelche и Gordana10 им се допаѓа ова.
  20. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Стварно некои форумџики претеруваат со Величествениот. Аман толку теми за него, толку страни испишани. Глупости. Избришете ме ако сакате, ама веќе на ништо не личи форумот. Па и тие потписи, поздрави. Го упропастуваат форумот.

На LilBaby, crazylady, wolf4e и 20 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.