Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Се вратив! Одлично си поминав, ептееееееен убаво! Најверојатно најубавиот одмор досега 8)

Скопјево е пекол!

На Doozy, cinderella5, Annie.mk1 и 12 други им се допаѓа ова.
  2. Stoimenovska

Stoimenovska Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    2.182
    The guietest people have the loudest minds.

И навистина е така, секогаш оние кој се најмногу повлечени, нај не зборуваат...на крај добиваат НАЈизненадувачки (позитивни) резултати..затоа: Фините, фино зае*уваат. :fubar:

На Hkikica и Alesii им се допаѓа ова.
  3. zvezdakoska

zvezdakoska Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    60
    И на крајот на денот повторно сам си со себе, имаш време да размислиш и да сфатиш дека така ќе биде секогаш - сам си бре на светов. И да имаш пријатели ќе дојдат ќе ти остават спомени, кога добри кога лоши и ќе заминат. Можеби понекогаш и ќе навратат повторно, но не ќе е исто.
    И додека се трудиш да им помогниш на сите водејќи се од клишето дека колку повеќе правиш за другите толку си чиниш добро себеси, и се додека шириш насмевки насекаде во знак на пријателство на крај добиваш КЛОЦА :worried:ilent: И велиш нема повеќе насмевки од сега циглата е одговорот.
    Па си викаш следен пат нема да биде вака. Ќе се поправам, ќе вратам не останувам должна. И следна ситуација ти воден од минати настани и спомени постапуваш на начин кој се коси со претходното однесување и што добиваш? Грижа на совест добиваш :worried:
    Така е тоа, времето се менува и остава видливи физички промени кај личноста но ако погледнеш подлабоко сваќаш дека тоа е онаа истата, наивна и слаба скриена зад маската која неминовно мора да ја носи се додека живее во овој свет, кој и не би го коментирала баш сега.

Ех колку многу работи сакам да кажам, да си ја олеснам душичката :)

Следено ---> ихх шо ти е убав градот мој, сето пореметени :fubar: Не би раскажувала што се случи ама ти мислиш филмовите фантазија нечија се па не е возможно да се по вистински приказни. Не е можно да се инспирација од реалноста. Ама возможно е.
    Пуканките в рака и крцкај си. Па некогаш ми доаѓа да сакам, проклето да сакам да сум дел од просечните кои дискутираат за луѓето и нивните животи, да гледам од страна и да не земам здраво за готово туку мирно да си јадам од пуканките.
    Но се, апсолутно се влијае на нас. Некогаш дирекно некогаш индирекно но тука присутно е.

А сега ми се врти прашање друго во глава. Постои ли бре сродна душа, некој кој ќе биде тука и на кој без мислење би му доверила нешто што ни самата не сакам да го вртам низ главата бидејќи се плашам? Ако има нека доаѓа најбрзо што може, нека не се влечка со теретниот. :|

Сума сумарум не смеам да се пожалам. Успевам да преживеам и покрај се што сум видела и искусила. Не се само празни зборови верувајте ми. Ретко кога сум натажена но нејсе, се случува.
    До утре ќе сум како нова :)

На lunicka, julie77, kravce и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Alesii

Alesii Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    841
    Што да се прави во спарниве вечери. ноќи..денови..Дали само мене така ми се чини ама некако нема некоја организирана забава во Скопјево летно време.Или па јас сум мрза и боље ми е да си ги поминувам деновите под клима.. со друштво или без..Абе ич немам некоја инспирација за активности на отворено...Топлово ме акнало во глава :wasntme: :wasntme: :wasntme:

На PeaceLoveBasketball му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Bubbi

Bubbi Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    563
    Неможам да го најдам дечкото со кој 3 саати си правев муабет во автобус, и седеше близу мене и беше фин и убав и културен и ... го нема |( :(

Еј, ако има некоја феминка, или феминец форумџија, од Кочани, нека се пријави :lol: отварам потрага по типот од автобусот :lol: :$ :D

На PeaceLoveBasketball, stefigirl и Alesii им се допаѓа ова.
  6. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    5.811
    Допаѓања:
    11.290
    ^ Не има, не има, како не Кочани не е мало :lol: :rofl:

7. PeaceLoveBasketball

PeaceLoveBasketball Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    1.177
    значи има некое девојче на фб,кое нема америка купаќи?
    убави се,ама го претераа веќе...
    само да копираат некого,никогаш не се свои ццц....
    извинете,во хејтерско расположење сум :)

На blaa, Alesii и SexyLady им се допаѓа ова.
  8. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.091
    С*урчено ми е од делење лајкови од г*золижачи,ладен туш за помалку активните.За пасивно не-толку-популарните.Оти не начукале 5959655653535 постови во 1 месец.Оти одбрале тема и време да напишат нешто.Не колку да се најдат во муабет,ами имале нешто да кажат луѓето.Преку
    Маријана
    со умилкување индиректно оти се нашле дека двете се од исто село па си пишале лп.Сега другарки се.
    Ме нервира тоа што копчето "Mи се допаѓа" нема никаква вредност.Ова корисно мислење им се допаѓа на ..сите што и се другарки или сакаат да и бидат.Не е корисно, нема никогаш да биде.Корисно ќе биде ако ги вклучат мозоците и престанат со детинестото понашање.Без никаква навреда на тие што ќе се најдат со мувата на капата, ама претерано е ова.

На тие со дарба им било судено да се истакнат, да се издвојат од топлата.Ама паднале во сенка на најупорните за внимание кои единствено со мислења полнат теми како што се "Специјален Поздрав".

И името на споменатата тема ми е шабанско и кафански ми делува,извинете ме сега се изнасмеав. :D

На gothchick, blaa и Lolipop23 им се допаѓа ова.
  9. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Тоа е тоа. Она што го сакам.

Жежок асфалт. Маалски живот. Растетеравени дотерани девојки после пијачка во локалниот кафич. Набилдани фраери на скутерчиња. Испразнета Партизанска.
    Испразнето Дебар маало.
    Неколку извици во ноќта.
    Чудни насмевки од новите комшии.
    Лифт кој никако да дојде, кога ми треба.
    Џин со швепс битер лемон.
    Извици. Длабоко во ноќта.
    Цигарче и испружено ноџе у вис со кое речиси го допирам крстот. Ќе речев и месечината, ама...не ја гледам моментално.

Зошто градов е најубав и суштински кога е речиси празен?! Не знам. Веројатно е само тогаш автентичен и свој. И веројатно само ноќта го крие ѓубрето кое излегува на виделина кога е ден.

Е...тоа е тоа. Она што го сакам.

Убаво ми е. И не ми се потребни помпезности.

The Importance of Being... нека стои недовршено, без име кое би го заменило Earnest ;)

На tigerlady, fallenangel, PeaceLoveBasketball и 7 други им се допаѓа ова.
  10. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека многу се замарам за глупости, ама тоа е што е - не можам да се сменам.
    Комотно може уште од сабајле да ми се спои некоја жичка во глава за некоја ситница, логички да си поврзам дека е така и тоа цел ден да го моткам и развртувам.
    Се каам ненормално многу за некои работи што сум ги кажала, за чувства кои сум ги открила, зошто најверојатно хит е веќе неколку сезони да прикриваш емоции и да се однесуваш како бесчувствителна глупача.

На MaCa-J и Special.Someone им се допаѓа ова.
  11. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Ми ги украде зборовите од уста. :D Да кликнам to be continued и да продужам....

Седам во наш мил и драг и најсакан Охрид на плажа, и мајката: од 70 девојчиња - 69 у американски купаќи. Или ете евентуално со британско знаме, мада они не си гледаат разлика све је то исто - УСА брате! САД! 8)
    И некое поопарено чупе, што стигнало да си искомбинира и дефинира цели свој look со знаменца, та марама, та ташница, та капче, та цвик a la мувски очи со таков дизајн. Вива Амрерика! Да живее Америка!
    И после следат коментари од типот како они то сакале да живеат во Њујорк - нивни се уште неостварени сан, ја обожавале Америка па и како тамо животот бил тако лееп, курци палци....
    Зошто ниедна девојка не видов во купаќи со македонско знаме бе? :^)
    Или евентуално црвено-жути купачи? :)

Али најјак коментар на другарка т.е. познаничка што ја прашав зашто не носи купаќи со македонско знаме, се знае црвено-жолти сме ние воа-она... и она ми вика - Е да бе, да ми се изнасмеат, па ко ВМРО-вка да делувам...... :D
    Се патосирав моментално! :D

А јас следната година, слушајте ме, облакам тоа црвено-жутите купачи (макар и сама си ги зашила) и право ПЉАС! в’енѕеро! Па не ВМРО-овка, свети ВМРО-вка или СДСМ-овка нека ме напрааат, не ме шмиргла цеф... Политика и летен одмор не идат заедно! 8)
    Впрочем политиката со ништо не иде заедно.
    Forever alone lvl over 90000000000000000000000000000000000000000000000000000000... :geek:

На LilBaby, blaa, PeaceLoveBasketball и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.577
    Ни ноќта ми е мила,а уште помалку алкохолот.
    Можеби звучи морбидно асоцијално,ама така е.
    Не се трудам во ништо, предвреме завршувам од стравот за неуспех.
    Среќата и насмевките им ги препуштам на другите, јас си тлеам во мене се додека некој ден не прснам како цевка од канализација.
    Како гомно.
    Ете до толку ми е скурчено во овој период од денот кога најдов време да си се испразнам, па сакам само некој да ме прочита и можеби,можеби да ме сфати,иако јас со тоа ништо не добивам.
    Работам по некоја имагинарна шема за на крај во 1 секунда секој ебан денар да ми летне,а да немам никакво ебано задоволство.
    Не, не сум задоволна ни малку од себе.
    Ги променив размислувањата и навиките,ама јас не се променив,а незнам ни како.
    Не е ствар на труд тука, туку ствар на твоите корења од ебаното стебло.
    Дојди искорени го.
    Тука завршувам и онака не кажав ништо интересно,зошто одамна не ми е.
    Незнам на што се жалам сериозно.
    Се жалам од самата себе. Разочарана сум од самата себе.
    Нема начин.
    И за сите наредни денови и моменти што ќе пропуштам не жалам. Мило ми е.
    Ништо не сакам веќе, ништо не очекувам, ништо не создавам.

Незнам што сакам.

На anabel-a, Lolipop23, cinderella5 и 2 други им се допаѓа ова.
  13. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Јас!
    шмрк,шмрк.

На LilBaby, mims-89, blaa и 15 други им се допаѓа ова.
  14. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    ... This love stuff is a motherfucker.

На JoxyTheFreak, CIA, Neytiri и 10 други им се допаѓа ова.
  15. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    А кој воопшто нема слика со купаќи на профил? ]:) :wasntme: 8)

На Alesii, crazylady, blaa и 10 други им се допаѓа ова.
  16. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    635
    пред неколку дена запињав да се шишам и ете се шишав и што добив кратка коса и изгледа ко тенџере да имам а не коса |( и сеа се тешам дека ќе ми порасне 1 сантим. до септември......ту бре што табијет имам :doh:
    и сеа како и по обичај неможам да дочекам да одам на одмор.(еее да се сончам де |( )
    можеби после ова што ќе го кажам ке почнете да планирате атентат против мене ама сакам да кажам дека копчето ми се допаѓа е вишок на форумов (добро добро си ќутам не се нервирајте)
    ма само да си пројде оваа година успешно и од септември :party: :party: :party: секој ден има да месам мекици.... :lol:
    ама кај и да е како и да е тоа ќе си помине брзо дур да трепнам :)

На pamelche и Glossy-girl им се допаѓа ова.
  17. butterfly33

butterfly33 Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    1.252
    Допаѓања:
    1.100
    Многу точни... :wasntme:

Прикачени фајлови:

На marama, Stoimenovska, anabel-a и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Пу бе,пак ли јас форевер алоун.. :worried: Није уопшче фер,е така да си знајте!
    Ирина Шејк у бикини,да бе профилната моја.Така..

На Cynthia му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    ... моментот кога другарка ти на скајп ти праќа клипчиња како пијана те бањаат во када сосе алишта, а ти на крај ги прашуваш дали те сликаат и да не ти е размачкан римелот.
    Бедааааааааа. :fubar:

На Stoimenovska, pamelche и Smilly им се допаѓа ова.
  20. Hkikica

Hkikica Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    989
    Допаѓања:
    677
    Осеќам дека ќе ме избркаат од дома ... Скоро 5 саат а ја се кезам ко зелена читајќи ја темана смешни мислења ..ќе го јадам стапот :lol:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.