Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994

Bitch, I'm fabuloussssss 8)

На Special.Someone, Stoimenovska, anabel-a и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Прекрасен ден поминат со најмилите... безброј испиени кафиња, прераскажани случки на кои по стоти пат се кикотиме од срце, спомени на кои им нема крај, теми на разговор што никогаш, никогаш нема да станат досадни. И после толку време, се е исто, уште ја има истата топлина, истата радост, истите насмевки. Истата љубов.
    Сакам се ова да потрае, што е можно подолго. :)

3. Emche-kremche

Emche-kremche Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    112
    Ден со безброј случки.Чим незнаат да ме ценат кога сум тука да видиме дали ке ме ценат кога ке ме нема,ама ако тогаш ке сватат дека не сум животно туку човек.И доста ми е од овој скапан живот,доста! ;(

4. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    ^ Ништо не си видела од животот за така да зборуваш. Твоите маки се назад. Уживај во животот, сепак тој е убав кога го гледаме од светлата страна. И не заборавај:
    [​IMG][​IMG]
    :*

На blaa и Emche-kremche им се допаѓа ова.
  5. NoellePage

NoellePage Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.767
    И надежта не е она што некогаш беше

На kate21, Lepaaa и Trendafilka им се допаѓа ова.
  6. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    СДК премногу сум емотивна :( мож и не е убаво се при срцково да земам, да не ме фатит ( не дај Боже) па после ептен нема да бидам емотивна :D
    И уште нешто нештичко ќе кажам, дека животов е и опасен :D никогаш незнае човек каде ќе го однесе :geek: Додека човек си крои планови, животов одма му ги ремети :D

7. blaa

blaa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2011
    Пораки:
    410
    Допаѓања:
    378
    Ништо лично, ама мене ми е доста од вакви девојчиња кои имаат 14 години а се жалат дека имаат скапан живот. Не дека јас сум поголема од тебе, па ќе ти солам памет ама ееј, 14 години имаш и имаш скапан живот? Абее ајдее? :^)
    Чупе, имаш 14 години, уште цел живот имаш пред тебе. :fubar:
    За секоја ситница почнавте да се жалите по форумов како имате тежок, скапан живот. Аман бе? :rofl:
    Форумов ко Гламстик се напрај ебагоо. |(

Ај сега нападнете ме. :)

На Special.Someone и Emche-kremche им се допаѓа ова.
  8. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.018
    Допаѓања:
    81.359
    Работите лека-полека се враќаат на место, се надевам не е период, ами ќе продолжи така во континуитет.
    Убаво е, кога знаеш дека во секое време можеш да се потпреш на некого, пријател, дечко, било кој. :sun:

На bittersweet, Strumfeta93, kate21 и 5 други им се допаѓа ова.
  9. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Се моли оној кој го уклучил фенот на најтопло да дува овие 2 дена да го исклучи.
    Не се издржува, ќе колабираме. 53 степени, ова е неверојатно.
    Вајда ни во пеколот не е толку топло.

Во секој случај освен што ме има фатено мрза, апсолутна мрза другото е супер.
    Што е фино кога имаш речиси исполнет месец. Обично јули ми е најтапа месец, а роденденски месец е, ама за среќа годинава се погодија моите мили луѓе тука да се.
    Помнам уште од малечка дека немав успешни родендени. Ете што е лошото на децата родени во сред лето или не се дома да слават или се дома и од 20 викнати другарчиња ни 10 нема да дојдат. Порано мислев дека не ме сакаат другарчињата, дете бре :D Којзнае како ме тешеле моите што пола поканети не доаѓаат, вајда со тоа дека повеќе торта за мене ќе има :lol:
    Знам дека сите ракчиња и лавчиња истото го поминале :)
    А сега следи убав период си се спремаме за девојачка, па идната недела свадба, шнајдерки, фризери, кафанчиња, па колегијална журка покрај базенче и сето тоа ќе се заокружи со еден убав одмор на крај со љубовта во едно романтично гратче.
    Немој нешто да ми го расипе периодов што следи.
    Освен што официјално ќе банкротирам и сваќам дека моето прасенце е послабо и од грчкиот буџет, ама сепак убаво ми е бе, нек се гонат парите решив да не се нервирам за тоа.
    До шфорц трошам и ќе се забавувам. Е така.

На Strumfeta93, 2036, Rozich и 11 други им се допаѓа ова.
  10. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.904
    Не сакам летово да заврши. Што ми е фино вака без обврски. Си бев на лежерен муабет со другарка, сега си чепкам по Фемина,гледам серија, си пијам сокче од омилената чашка. Мераци!

Секој период има свои убавини , убав на свој начин ќе биде и периодот што следува. Ама преполн обврски и стрес.

Прееска видов едни немили луѓе. Возрасни и лицемерни. А, замисли треба да бидат пример на илјадници деца. Ужас. Ми се преврте желудникот. Ми го излигавија рамото и ме наполнија негативност.

Се надевам никогаш веќе нема да ги видам. И за среќа има добри изгледи за тоа.

И ајде веќе нека се спои универзумот и нека ми исполни една од неколкуте желби што сама не можам да си ги остварам моментално. Фала.За возврат ќе бидам мила и фина како и до сега. :emo:

Имајте убава вечер жени. :hai:

На Rozich и maca99 им се допаѓа ова.
  11. Smileeee

Smileeee Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2011
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    75
    СДК
    Не да сум станала зависна од фемина охоо и те како :D
    Се будам со фемина ,
    си легнувам со фемина ..ама ако ми годи
    Фино ,фино :D

Утре мора рано да се стане.
    Така да добра ви ноќ девојки :* :*

На Alesii и PeaceLoveBasketball им се допаѓа ова.
  12. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.661
    Допаѓања:
    22.481
    Дека денес е прв ден цел ден на работа да го поминам со вклучена клима а да не ме фркне глава или да ми се затне носот...значи не памтам поненормално топол ден у животов...а башка и вода немав до пред саат време ;(

13. L-enna

L-enna Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2010
    Пораки:
    1.107
    Допаѓања:
    1.793
    СДК дека денес е ден за промени. ^_^

Не ги љубам многу, каде-каде поубаво ми е без нив. Но тука се, стуткани во секое ќоше и чекаат прилика за да излезат. Некогаш се очекувани, некогаш ќе ме изненадат. Додуша, јас со мојата навика на сценирање на секоја можна (не)прилика, тоа второто малку потешко оди.

Па така денес, очекувано - го започнав мојот прв ден на фитнес. И се ишишав .. можеби некои добри 7cm. И зборував за него и неговите старо-нови девојки без некоја особена важност. Сеедно ми беше .. а сега не ми е за верување. Јас ли бев тоа?
    Се изненадувам од самата себе понекогаш. Ама нека потрае, убаво е.

Откако завршив со вежбање се осеќав полесна (или можеби од толку умор телово ми лебдело некаде, којзнае), ама по шишањево беше она вистинското. Кога ја видов мојата коса на подот, ми дојде да заплачам. Но ајде .. ќе порасне и таа. Па ќе ја шишам пак. И пак ќе се осеќам вака. Тогаш, и секој нареден пат ..

За промените .. кои иако не ги љубам многу, понекогаш навистина се добредојдени.
    Cheers. :d:

На Hayley, teddybear, cinderella5 и 4 други им се допаѓа ова.
  14. Macushkaa

Macushkaa Нов член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    608
    Допаѓања:
    155
    Порано од 3 неможжам да заспијам.... :swear:

На Glossy-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  15. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Нешто во мене врие, ќе да се нервирам сега.
    Што сакам јас уште?
    Си се гневам себеси, не си чинам. Никогаш не си чинам..
    Ќе си акнам една, да посакам да си возвратам на истата.
    Ја мразам планетава Земја, и фактот дека сум се родила у форма на човечко суштество - најозбилно ова.

E ќе редактирам, па пукнете.

На ова форумов се почесто гледам некои срцки мрцки кои се самосожалуваат, се поздравуваат по сто пати и не сакаат сите. Тоа така драги мои - не оди. :hai: Одете сите да си акнете по една што не знаете да се соочите со проблемите у животот. НЕ сум контрадикторна со она што го кажав погоре и ова сега. ИЧ НЕ СУМ КОНТРАДИКТОРНА. :^) Jaс барем си акнав една. :wasntme: :P
    Ајде иш, бриш да ве нема на некој сајт кај шо се лигават девојчици тинејџерки шо ги скинале у осмо одделение. Најтрагично е што меѓу вас има и такви со по 20 години |( .
    Нејќу да ве сакам сите, ко не ве сакам сите. |(

На LilBaby, Acerola, cinderella5 и 5 други им се допаѓа ова.
  16. PeaceLoveBasketball

PeaceLoveBasketball Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    1.177
    Поубаво зајдисонце од тоа денеска немам видено. :inlove:
    Вистинска магија од бои,розево,црвено,жолто...
    Толку ми беше убав и исполнет денов,што дури ни шмизличињава по плажа не ми го упропастија :D
    Само да те повредат,да те навредат,да се искараат?
    Бог да чува и да брани :смајлиштосекрсти: :)

17. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Ова чувство кога мислиш некој дека ќе ти ја откорни матката, а уствари циклус се крчка! :doh:
    Полудечу... 8)

На cinderella5 и PeaceLoveBasketball им се допаѓа ова.
  18. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.584
    Допаѓања:
    252.140
    Јас го немав овој „проблем“ бидејќи канев цела улица па секако имаше 50 и кусур деца :D . Никој не ми идеше сам, секој си носеше партнер т.е сестра или брат :lol: .
    Ама јас плачев за друго. За поклоните. Никој не ми носеше тетратка и молив, а тогаш у мода беше тоа. И мака ми беше. И се лутев на мајка ми што ме родила во лето. Друго, исто тешко ми беше што не ги частев другарчињата во клас со чоколатце :lol: . Абе дете :D .
    Битно имав сладолед за роденден. Ај тие родени во јануари нека јадат сладолед да ги видам :P .

На PeaceLoveBasketball му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Тие што имаат брат знаат какво е чувството да се има. Секогаш е тука за тебе, те заштитува, заедно седите до доцна, правите муабети, кога ви е досадно правите глупости и ред други работи.
    Особено многу ми значи ова што ми го рече: „Кога и да ти треба нешто, што и да те мачи или ако сакаш совет, немој да се срамиш, јас секогаш сум тука за тебе во било кое време“.
    Знаев дека не сум сама и дека секогаш ќе имам некој позади мене, после родителите и сестра ми моја што ја сакам најмногу на цел свет.
    Немам брат, но тој е негова замена.
    Среќен роденден братучед, биди најсреќен. :*

На Lepaaa, Alesii и cigarce им се допаѓа ова.
  20. Salome

Salome Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    1.243
    Допаѓања:
    10.406
    Спијте слатко мили мои.Го заслуживте тоа.
    Дадичка ве сака најмногу на свет, муценца мои.

Ова беше упатено до кутрињата мои најубавки, најмили.Ах, како невино спијат, неискварени, неоптеретени.

Мама вика животни сум сакала повеќе од луѓе.Па како нема да ги сакам бре?Од животнои барем знаеш шо да очекуваш.Или ќе те нападне или нема.И тоа сето зависи од тебе.Ти дали си добар со него или не.А со луѓето...Е ние луѓето сме посебна прича.Да не знаеш како да се поставиш.А, не викам дека јас сум нешто поарна.
    Јеби га, човек сум.Се трудам да бидам.Човек пред се, а не светица ко некои шо милуваат да се прават.А гревовите на шест раце не можеш да им ги изброиш.

Е така.Ама сега нема да почнувам за ваквата група на луѓе.Не се до толку вредни.Можеби у некој нареден пост.Ама не сега...Сега сакам да гледам фустани.

На Alesii и Special.Someone им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.