1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Онака,само да си искажам импресии......
    Сабота навечер,си влегуваш во дискотека,порачуваш пијачка и се спремаш да мрдаш бутови он д' денс флоур.Ахм,да сигурно.
    Наеднаш сваќаш дека Диск Џокeјот менува музика,и сите рокаат мислиш на концерт на Куинс се.
    Непозната мелодија,за на крај да сватиш дека лудуваат по Слаткар.Слатакр бе! |(
    Tунајт,и све се дешава тунајтттттттт...бог да чува! :^)
    У моментот сигурно сум имала израз на дете на кое прв пат му даваат лимон без шеќер.Кисело,мајке ми.
    Не стварно не знам што е проблемот со мене, изгубена во некоја димензија во која дефинитвно
    добра музика не е ДНК и Слаткаристика.Сум заостанала,или што?
    Можеби и тие ролаат со очи на мојот музички избор?!
    Искрено кога ги гледав јас се засрамив,па сигурно половина од нив имаа едвај петтнаесет...

Нејсе,убав е свежиот воздух.Освежувачки.Имајте убава вечер.Се надевам,ако ви засуди има кој да ви подари топла прегратка,или барем јакна.
    :*
    http://www.youtube.com/watch?v=TkV-of_eN2w
    А јас...јас не сакам да згасне Олимпискиот оган :doh: .

На Buttterfly, HeartlySmile, BlackSwan5 и 8 други им се допаѓа ова.
  2. Emche-kremche

Emche-kremche Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    112
    Сватив дека правам огрооомна грешка и време е да се поправам.Ете,со инат не иде.Никогаш не верував во тоа дека родителите знаат што најдобро за детето,ама денес поверував во тоа и знам дека тоа што мајка ми го прави за мене е најдобро и ветувам дека отсега само неа ке ја слушам и никогаш нема да направам да се срами што сум и ќерка,туку ке направам да биде горда на мене. :)
    Мајка ми е најсовршената мајка,бидејки секогаш знаела како да ми помогне,а да не ме растажи,секогаш ми простувала,секогаш и да сме немале нешто и да е малку мене ми го дала,за неа ке нема,ама секогаш за мене да имало. ;( :)
    Па зошто уште да ја растажувам и да ја расплакувам? Мајка ми не го заслужува тоа и од денес ке се обидам да и вратам со мн подобро,ке бидам најдобра керка,затоа што само најдоброто го заслужува.Се надевам дека еден ден ке биде горда што сум и керка....
    .....Те сакам мамо!! :l: :l: :hug: :hug: :hug:

На Serafima, hermosa, Glossy-girl и 2 други им се допаѓа ова.
  3. dream.queen

dream.queen Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2012
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    191
    Кога го слушнав латас што збори јадењето ми остана у грло
    Арапите имале слика за Скопје дека становите ни се несредени све е расфрлано никогаш не е кречено немало хигиена и триста глупости.
    епа знаете што мислење имам јас за вас ???
    дека сте дебели и тоа го криете со фустаните немате ни влакно на косата па затоа ќелавицата ја криете со кецелите што ви се стаени на глава,за вас мислиме дека мочате во полски и наместо тоалетна хартија користите коприва.

толку од мене :bow:

На Special.Someone му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.345
    СДК дека денес, Серафима и најмилото кученце на светот ми го разубавија денов, и бев ептен расположена целлл ден без паузи :)
    Ве гушкам значи ептен. :hug:
    Исто сакам да кажам дека: среќа во несреќа било да паднеш во коприви, и да си најдеш таму детелинка со 4 листа.

На cinderella5, Serafima, Smilly и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.191
    Допаѓања:
    23.256
    :hai: Женскиии :D
    Еве ја и Ади после долги 3 дена, ги заврши сите обврски, беше на свадба, го фати букетот :wasntme: и е следна за мажење, (мала сум), али така се вели :wasntme:
    Грција помин најпренајубавв, запознав еден слаткиш :$ .
    И Од денес решив да не се замарам со ништо, животот е еден и треба да го живејш :D
    Исполнета сум.
    Знам дека на крајот се ќе заврши добро :)

Имајте добра ноќ :hug:
    Адиии :* :*

На green.eyes, Serafima, Lov3 и 11 други им се допаѓа ова.
  6. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.743
    Допаѓања:
    17.710
    Секогаш кога ќе се пофалам за нешо, испаѓа обратно. :@
    Ништо од мојто Скопје и мојто шетање. Џабе се си испланирав, за друг пат памет у глава, ништо не планирај Памела, можеби нешо ќе биде. :!:

7. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    Искрено се надевам дека овој кризен период ќе заврши среќно и копнеам по неговиот крај, макар и да е катастрофален, само да знам на што сум. Мислам дека повеќе ме боли неизвесноста отколку се друго.
    Јас сум ти совршен доказ дека човек како што може сам на себе да си наштети, никој друг не му може.

Се радувам на втора шанса, на нов почеток веќе долго време. Ама изгледа толку сум ги заебала работите што не можам да си го дозволам тој луксуз. За жал работите биле во мои раце кога не сум била свесна.

Дотогаш, нема потреба да бидам океј.

На Buttterfly, julie77, tessi и 9 други им се допаѓа ова.
  8. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сдк да ми даваат по една лажичка љубов секој ден,
    само тоа би ми било доволно да дишам,да ми чука срцето..

Сакам кога заспивам со насмевка и знам дека и тој заспива на ист начин.
    :wasntme:

Убаво е кога е убаво.

На IndieGirl и cinderella5 им се допаѓа ова.
  9. Scar.Tissue

Scar.Tissue Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    1.045
    ...А мене пак ми нема ништо послатко од тоа да се спружиш на спалната од мама и тато, а штотуку си станал од спиење, или после ручек или... Во било кое време!
    Не знам што има таму што толку ме влечи, да се истегнам дијагонално на стомак со нозете и рацете раширени и да се тегнам цел ден, да се тркалам, да ја растурам постелата.
    Мераци ми е. ^_^
    Многу сакам да правам бесполезни работи.
    Turns out lying around all day is awesome!
    Денес што си имав на списокот, си сработив.
    Имајте си вие добра ноќ, а јас од утре ќе му ја мислам, понеделнички демек...
    ...Како не, како не.

На Buttterfly, OneDirection, Elennaa и 6 други им се допаѓа ова.
  10. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Срцка ти на мене комплекси нема да лечиш, така да знаеш. Толку си проста што у живото не си сигурна дека 2 +2 навистина се 4. Па ќе бараш некоја утеха демек си попаметна од мене, ќе се однесуваш со мене демек сум глупа? Брцајки у око дека си паметна? Готово се задавив од смеење.
    Носи се со твојот сељачизам што никогаш нема да излезе од тебе и немој да мислиш дека некогаш за нешто ќе ти помогнам. Тие што повеќе знаат од мене тие нека ти исправаат криви дрини, оти нели јас не знам.Нашето тек треба(ше) да почне, а уште сега гледам дека нема да почне.

На Lov3 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.224
    Ги одбегнувам луѓето, се кријам во спомените, бегам со мислите далеку во минатото и се обидувам да си ги пронајдам грешките. Ги наоѓам, премногу се, но не можам да ги променам. Неколку пати сум спомнала кога би можела да се вратам назад, би се вратила во седмо. Тогаш почна се да ми оди надолу. Можеби пубертетот беше "виновен" за моите грешки, но кога подобро ќе размислам тоа е мојата разгаленост.

Вчера буричкав низ старите книги, ако се стари оние што ги складирам во орманот. Забележав едно плико, жолто, а кога го земав внатре сеуште стоеше најлончето што сите сакаме да го пукаме. Го отворив и внатре десетина фотографии од мене и од И. И. ми беше момак пред нешто повеќе од четири години. Прва љубов, болна љубов. Се сакавме на некој чуден начин, барем од оваа гледна точка. Тој болно љубоморен, а јас заслепена клинка. Кога ќе подразмислам, па и не бев клинка ама бев заљубена, мислев дека така се сака, дека тоа е начинот на кој треба да се покаже љубовта. Него во пликот имаше писмо, четири страни во кој тој си ги напишал чувствата, а на секоја фотографија запишано местото, датата и уште по некоја мисла.
    Се насмеав и ги скинав фотографиите, а писмото го фрлив во канта. Луѓето ме доживуваат како романтична личност, па понекогаш и јас сакам романтични гестови, но ова ми беше патетично. Не знам, можеби ми доаѓаа сликите од моменти со него кои беа благо речено ужасни, а јас сум ги трпела.

Всушност никогаш не научив да се ценам доволно себеси, секогаш попуштам и попуштам кога станува збор за љубовта. И се запрашав колку јас навистина вредам? Сигурно повеќе од поголемиот дел од тие момци, а зошто сум ги трпела? Зошто не си го кренам малку критериумот? Се потценувам, а касно се свестувам.
    И сега? Сега ме боли тоа што некои од нив всушност на груб начин го одбиле моето присуство. Ме боли егото, не срцето.
    Морам да научам да се откажувам, да се тргам и да бегам при првиот аларм.
    Понекогаш ми фали пример за тоа како треба да изгледа еден пар, никогаш и сум немала вистински пример.

Забегав јас, имајте убава вечер, а јас повторно ќе бегам со мисливе некаде далеку зад или пред мене.

На Buttterfly, mysterious, bittersweet и 27 други им се допаѓа ова.
  12. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.906
    Порано кога си составував листи на желби , посакував се и сешто. Сега како што растам,а голем број блиски околу мене стареат , прва желба ми е здравјето. Моето и нивното. Да бидеме здрави , а среќата сами ќе си ја скроиме.

Со многу блиски луѓе сум одалечена илјадници километри,ама денес после еден муабет,искрен и фин сфатив дека сме се уште најблиски,дека се разбираме и неизмерно многу дека се сакаме. Ми дојде топло на душата од разговорот.

Денес ја видов силата на една другарка. Ух колку пораснала. Бескрајно е позитивна, успеа да преброди многу. И и се восхитувам. Човек за пример ми е.

Морам да го размрдам малку летово. Многу планови имав. Многу се остварија ,ама и многу од нив не. Сега е време да се препуштам на спонтаноста и да уживам. :emo:

Убаво да спиете :*

На Hkikica му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Domino

Domino Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    971
    Допаѓања:
    1.038
    Смрди.
    Од кога се врати ти, смрди се на цигари, смрди на тебе, почнувам да смрдам и јас.
    Не те поднесувам.
    Оди си. Те молам оди си...

Ова ми беше најубав период - без тебе...
    Се што е без тебе е убаво.
    Се што е без тебе е.
    Се што е без тебе.
    Се што е без.
    Се што е.
    Сешто...

14. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620
    Што се случува со луѓево? За еден ден успејаа сите да ме изнервираат. За само еден ден. Веќе незнам што да мислам главава ми бидна веќе како шопска салата те мисли на едно те на друго. :rofl:
    Главата ме боли цеел ден веќе незнам што да правам ;( . Нели и тој ќе дојдеше на концертот после другарка му ме лаже ми вика аа па тој изгледа се предомислил. Му пишувам го прашувам дали беше ми вика бев и тоа у прв ред еее како го видов и ја бев таму. После и викам на таа (гуската) абе тој бил и она ааа ти од каде знаеш -.-. Како да сака да го скрие од мене.. Многу ми е сомнителна многу. Ми вели а неможе секој да го има брат ми ама ти можеби ќе си среќничка да го имаш.. ШТО САКАШЕ ДА КАЖЕ ПИСАТЕЛОТ СО ОВА? :@ Навистина не ја сваќам неа што сака да направи.. :x
    Конечно ќе отидам малку на одмор да одморам мозок малку да не се замарам со овие НЕБИТНИ.

15. Hkikica

Hkikica Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    989
    Допаѓања:
    677
    [​IMG] :$

На M.a.r.i.l.y.n, Srekicka и ViktorijaMari им се допаѓа ова.
  16. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.997
    А бре од немајкаде пукам со позитивна енергија во ниедно време.
    Дали можеби оти се нагмечив ко теле?
    Или можеби затоа што ме зафатил I don't give a shit бран?
    Може па и ме држи од сабајле од постот на Срцекршачка. Којзнае. :lol:
    Или...или...ма гајле ми е.
    Да можам на сите на кои ви е потребна ваква енергија, би ви ја поделила без размислување.
    Денеска сакам среќни фацки.
    И насмевки.
    Не мора причина. Живи сте. Здрави. Имате кров над глава и имате леб.
    Интернетот веќе е привилегија.

И ко за екстра филинг и дневна доза хумор, си го начекав Вучко со неговото талент шоу што нуди широка палета на музички уметници и жанрови.
    Кочани vs. Виница, и СМС коментарите вриштат.
    Али тоа е од пред неколку години, кога 4 место Ч и 6 место Ш беа во врвот на својата актуелност.

Ако, убаво е и тоа.
    Само нека има среќни фацки. :sun:

На sweet-cherry, PeaceLoveBasketball, crazylady и 13 други им се допаѓа ова.
  17. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.092
    Муабетот беше на ремет пред некое време и имаше карања еден куп, само не ми текнува во која точно тема.Можеби во оваа беше.
    Читам од време на време предлози за Фемина средба.Од таму многу луѓе ќе се вратат уљандисани и разочарани до facepalm.Ного' елегантни дами, префинети и дружељубиви на форумов кои ги познавам во реалниот свет се тоталки кучки, размазени, распрдени,недораснати.И тука истакуваат дека се поборници за цели во животот, а реално да речам мозокот им атрофирал до степен што единствено се сконцентрирани на краткорични планови.На пример кого да оговараат денес.Како да го унаказат светот со своето постоење.
    И ја користам оваа прилика само да ги поздравам а ЗНАМ дека ќе се препознаат и да им посакам добредојде во светот на разумните битија.Приземјените,вистинските.Барем виртуелно докажавте дека вие имате желба да сте луѓе, но исто имате и недостаток на само- мотивација да бидете тоа.
    Ретарди лвл недостижно.
    Која траннсформација Исусе.Неверојатно! Машала пу пу.Ве читам и го прскам мониторот со крстена вода да не ве урочам :drunk:

18. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека е многу лошо кога љубовта прераснува во навика.
    Да дека од речиси секоја навика има и одвикнување, ама тешко е.

На Divinebutterfly и H.VAGA им се допаѓа ова.
  19. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.743
    Допаѓања:
    17.710
    Боже Памела :fubar:
    Од кога ти за симпатии да плачеш како ненормална, свашта.
    Си се чудам самата на себе како можев да се расплачам кога ми текна дека го видов симпатијата кога го баци женска му. Кога и да затворам очи само таа слика ја гледам. :envy:
    И сеа пак си викам, само симпатија ми е + не е еден ги има уште еден тон, а јас сум се расцимолела за овој. Пфф..Памело ма :fubar:

На M.arija му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Hkikica

Hkikica Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    989
    Допаѓања:
    677
    Да се разликуваш од другите со своите ставови , погледи кон светот , размислувања па и тупење за некои работи кај нас значи дека си забеган ... :^) |( Па нели спротивностите се привлекуваат ?! Или пак тивка вода брег рони ..незнам зошто ама баш тие без свое јас си тераат најако .. Па кога ќе видиш не трошат ни мозок ни време .. јбг може таму лежи зајакот :?: ..да бидеш безгласна буква .. :!: :yawn:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.