Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Cдк баш ми е мило што се расипа времево овде, фала богу ладовинка |( . жешко, жешко преку 50 степена, се топи човек на асфалт,да не може преку ден саглам да си излезе да се прошета без да се запоти под мишки |( заеби и море и се, побитно ми е да е ладно :) да спијам ко човек навечер а не да се потам како гуденце, не се трпи, не се спие,ма ништо не се прави на толку жешко, дајте ми ја зимата, дајте ми го снегот, иако сум дете на летото иако сум воден знак, јас не го сакам летото, т.е го сакам летото, ама не кога е 50 степена :)
    Eдит- богами со ова 4чињава :lol: :lol: :lol:

На crazylady, Monna.Monna, teddybear и 7 други им се допаѓа ова.
  2. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Aј што летово заоѓа, исто како и денот во моментов, за еден месец пак факултетов на праг, ама од друга страна, од таа потемната ( :D ) септември не е толку лош, почнуваат обврските или предавањата, нови предмети нали потешки, ама бре кога ќе ми текне дека сите лиги се во полн ек, викенд исполнет со гледање утакмици на Cпорт клуб, кога ќе ми текне дека кладилниците пак ќе ги мерам . . . море едвај чекам право да ви кажам! :D

A најинтересно ми е кога при секое уплаќање или земање на пари, ко ќе ми кажат тие таму: `Ш'o бе, пак фати?` :rofl:
    E не!

На Stoimenovska, Smilly и BlackSwan5 им се допаѓа ова.
  3. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Убавите луѓе не секогаш се добри, но добрите луѓе секогаш се убави.

На Alesii, ozbilnazena, Monroe и 4 други им се допаѓа ова.
  4. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.065
    А да зависеше се од нас самите, никој немаше да седи да постира депресивни и нервозни постови. Животот на секој ќе беше далеку посреден. Ме нервира таа реченица затоа што ќе кажам, па кој сака нека врти очи после, дека не не зависи од нас се.

На fallenangel, Lepaaa и MacenceEna им се допаѓа ова.
  5. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Се ближи денот до мојата преселба.
    Си направив некои планчиња во главава кои треба да бидат со сигурност реализирани.
    Можеби не ми е се така розево во животов, ама надежта никогаш нема да ја изгубам.
    Ех камо среќа да имав помалку грижи, ама и без нив животот не би бил интересен.
    Чекањето ме излудува, најмногу мразам неизвеност општо за се, ама како велат трпение-спасение.
    Една насмевка добиена од личност што ми значи може многу да ми го промени расположението.
    Кога ми е најтешко или плачам, или размислувам како би го решила проблемот.
    Ако биде се како што треба, ќе бидам најсреќна девојка на цел свет.
    Некогаш беше поинаку, сега е како што е, некогаш ќе биде поинаку од сега.
    Овде ми е најубаво, каде и да одам, во срцево ќе ми биде мојот дом и мојата шаренка собичка.
    Втор дом кој ќе ми биде ќе треба да одлучиме наскоро.
    Ако не го исполнам тоа што си го ветив значи сум кукавица.
    Еден човечки живот е неописливо и непроценливо вреден.
    Тогаш во тој момент кога ќе го направиш тоа со некого сфаќаш дека се' се случува само еднаш.
    Ако не го направам тоа в година, ќе чекам до кога е потребно.
    Приказните што ги слушав како мала беа толку убави, камо среќа секогаш да беше со среќен крај.
    Ако ме сака, на сите можни начини ќе ми го докаже тоа.
    Во мене живеат наизменично и среќата и тагата, кога една спие, другата е будна и обратно.
    Околу мене посакувам секогаш да бидат најсаканите.
    Животот поминува толку брзо дури што пред четири години ми се чини како да беа вчера.
    Иако имам неколку кила плус, не значи дека не сум секси и привлечна.
    Вишокот килограми се неспоредливи со другите проблеми што можат да настанат.
    Овде на форумов има прекрасни суштества кои ме инспирираат.
    Толку силно посакувам да ми се оствари една желба.
    Октомври е месец пред мојот роденден.
    Ви посакувам пријатен остаток од денот на сите. Фала што читавте до крај. :*

На Buttterfly, mysterious, Smilly и 26 други им се допаѓа ова.
  6. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Никад до сега не ме запукала ваква досада. |(
    А згора на тоа и мрза.
    Јака комбинација, јел да? :D

На Glossy-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  7. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.263
    Сите останаа такви, какви што тврдеа дека никогаш нема да бидат. :x

На Springy и eli25 им се допаѓа ова.
  8. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    Whenever I walk through malls and I see a toys shop, I always laugh. Not because toys are funny. What's funny is that I cannot believe that there were times when I could kill for a toy and cried my eyes out all night long. Look at them now, looking at me, begging me to buy them. But you know what? I don't want you no more. :)

На sweet-cherry, Springy, Nymeria и 2 други им се допаѓа ова.
  9. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485
    8)

На butterfly33, Lux, anggell и 2 други им се допаѓа ова.
  10. Stoimenovska

Stoimenovska Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    2.182
    Е побаксузен ден од овој нема.. отидов во Каменица кај баба ми демек да се одморам малку..па и гости и денес татко ми ми звони на моб и ми вели пасошот ти е изминат, ќе дојдам да те земам да се сликаш утре.. а на одмор треба да одиме за 8 дена.. сеа дали ќе го направат или не - не се знае. Ако не пак ќе отидеме на планина негде :?:. И продолжува баксузот, си доаѓам дома и ајде со татко ми ќе правиме кајгана, земам јајце и таман го скршив тоа расипано.. зелено дури, бљак :puke: сега додека пишувам ќе поврнам..и потоа рацете ги миев половина час со шампон за коса :fubar: . Like 13th Friday. :envy:

На Alesii му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Изигравање Мајка Тереза???Не го заслужува секој тоа.Помагаш,зборуваш за на крај сето тоа да ти се удри од глава?
    Елиминирав некои личности од мојот живот денес и не сакам да знам ништо за нив.Без разлика дали ми била како сестра или блиска другарка.
    Не бе луге,не верувајте секому.Не значи дека ако некој има ангелско лице навистина е и ангел во душата.
    Тоа ти доага како волк во јагнешка кожа.
    Велат простувај за да не си ја загадуваш душата.Што ако простуваш кога тој другиот прави будала од тебе а ти со сите можни обиди се обидуваш да ја одвратиш од лошиот пат.
    Спремен си да ставиш рака во оган за таа личност да биде добро а што добиваш за возврат???игнорирање и теглење за нос.
    Јас многу пати се трудев да бидам добра,се трудев да не ги повредувам другите а јас останував.
    Си мислам дека јас сум виновна за сите мои болки.
    Уште од првиот пат требало да ги елиминирам тие луге.Ама молчев заради пријателството на моите родители со нивните.Молчев ама сега нема.Нека се скарат што сакат нека прават ама јас немам намера да одам со глава во зид за некој што не заслужува ни трошка внимание а камо ли пак сиот мој труд да успее таа личност.
    Вечерва ке заспијам мирно.Ако пак ништо друго знам дека во мојата душа гори една љубов за прекрасна личност. :)

На Monna.Monna, kitty.lover и BlackSwan5 им се допаѓа ова.
  12. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Толку беше. Заврши средното. Заврши сета магија денеска. Ќе ми фали понекогаш. Со нови сили продолжуваме понатаму... :clap:

На cinderella5 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.357
    Допаѓања:
    286.460
    Успеав цела кутија сладолед и цело паковање чипс да изедам....и ич не ми е лесно сега :tmi: ;(

На Lepaaa и rossonerka им се допаѓа ова.
  14. Serafima

Serafima Форумски идол

Се зачлени на:
    28 октомври 2010
    Пораки:
    1.229
    Допаѓања:
    21.272
    Сдк дека:
    Кога боли глава постојат две опции:
    - Или е полна со нешто.
    - Или е празна.
    Кај мене ќе да е второто :!: 8) .

Сдк,

Колку вистина има во изреката, да бидеш чист како солза.
    Навистина од солзата нема ништо почисто. Таа е онаа која прва се појавува кога си најсреќен или најтажен.
    Таа е резултат на искрената душа, на искреното срце.
    Навистина нема почисто нешто од неа!
    Убаво би било да би биле сите луѓе такви.
    Чисти во срцето и душата...
    Ех.... што не сме такви :tmi: .

На stylishh, ozbilnazena, Peppermint и 12 други им се допаѓа ова.
  15. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
  16. butterfly33

butterfly33 Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    1.252
    Допаѓања:
    1.100
    Смачено ми е |( По цело време јас да ги барам сите за излегвање, а некогаш ако не ги побарам се лутат :o Денес никој не ми треба, ќе гледам филм и ќе се дружам со книгата.
    Се чудам кај заминаја денојте, одма ми помина распустот.
    Ај да не досадвам јас поќе, имајте пријатна вечер каде и да сте, со кој и да сте :*

17. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.993
    После толку месеци собрав храброст да направам нешто од кое се плашев.
    Не знам од кај дојде храброста, ама одеднаш дојде во моментот и ја искористив.
    Искрено, не очекував, не се надевав и покрај толкуте убедувања од страна.
    Е сега видов со свои очи.
    И ќе лажам до небо и назад ако кажам дека не ми навреа солзи и дека срцето, нозете и рацете не ми се тресат како пред најтешкиот испит. Па и полошо.
    Ова беше испит на храброста.
    Самата си го зададов.
    Го пројдов. Го проголтав со кнедла во грлото.
    Барем сега знам дека никогаш нема да простам.
    Никогаш нема да дозволам да ми се замачкуваат очи дури на други места се симнуваат ѕвезди.
    На чест нека е.
    Е па нек сум слабак.
    Во ПМС сум, оправдано ми е. :wasntme:

Во последно време само во темава го тупам.
    Толку ми сече веќе. :D

На Serafima, PeaceLoveBasketball, caroline.costa и 5 други им се допаѓа ова.
  18. Anja98

Anja98 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2011
    Пораки:
    362
    Допаѓања:
    553
    Ништо не ме расположува како шопинг... дефинитивно се покажа по милионити пат дека а тргнеме да купуваме,оп одма се смеам,очите ми светнуваат :) Така несвесно ми доаѓа некако... се фаќам самата како се намсевнувам дур гледам во излозите и ја молам мајка ми сегде да влеземе,се да разгледаме... чудна работа :D

19. Hkikica

Hkikica Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    989
    Допаѓања:
    677
    Ајде за промена од депресивните текстови , еве нешто за расположување ...

Какво смеење падна кај мене дома значи крај , се тркалавме ко бебиња :rofl: Ви праќам позитивност на кило , море какво кило на тон :*

20. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.627
    Допаѓања:
    43.254
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=z-HKvYDTpoc
    Цел ден ритамов ми буди некои скокотливи чуства.

Деновиве немам многу за кажување.Утре ако го убедам одиме на пикник крај езерце, вештачко, со домашни сендвичи и нешто за пиење, ќе распостелам ќебенце и ќе се сончаме.Ах само да го освестам рано, толку ми треба тоа, одамна го мислам.

И да кажам дека последниве ноќи ептен ми се по ќеф, свежи и удобни за спиење.Убаво е да не слушнам да се пожалил некој :!:

На Hkikica, MandyLane, DzingrlakaDzikica и 3 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.