Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. sleepingbeauty

sleepingbeauty Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    310
    Допаѓања:
    640
  2. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Jambo gave me the Christmas spirit!
    Има уште многу време до Божиќ, ама во Веро е веќе украсено и целата таа атмосфера таму дејствува толку убаво. Се изнагледав лампиони, новогодишни венчиња, елки, дедо мразовци, снешковци, елени и најразноразни новогодишни украси. Па сега си ја пуштив компилацијата со божиќни песни и си се радувам како мало дете. Моментално оди оваа
    http://www.youtube.com/watch?v=M-b3iU-INDo
    Најубавиот дел од годината е дефинитивно. Повеќе им се радувам на празнициве отколку на роденденот :lol:

На stylishh, Strumfeta93, najubava2010 и 4 други им се допаѓа ова.
  3. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    :@ СДК :@ се изнервирав, ама максимум, 100 што би рекла јас, се изнервирав 100...
    Ми доаѓа една странка, и ајде ова она, муабети, заврши работа, таман да си оди, ми вика
    - А кој месец си?
    - МОЛААААМ?
    - КОј месец си ако не е тајна?
    Жено божја, нити сум некој месец (се надевам), ниту сакам да бидам сега, ноември сум како и сите останати :@
    Јес да, стомаков ми е по гоолем :tmi: , имам чат пат симптоми, ама не прифаќам бре, си чекам да добијам и точка. Не може и не сакам сега. Крај!
    (Чудно, и несвојствено за мене, ама си терам, не сакам ни тестови, ни лекари, не сакам да се соочам со можната вистина, и ова страшно ме изнервира, ама страшно) :@
    Луѓе божји, драги, полека со пикањето носеви кај што не им е местот, може и без нив да останете!!!
    (Или па кој си ја има мувата на капата, вака бурно реагира :?:

На MacenceEna и blond им се допаѓа ова.
  4. Larisa90

Larisa90 Активен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    sakam da kazam dobro utro koga se budam ama ne mi e dobro,sakam da kazam ke odam na fax ama ne odam,sakam da kazam ke bide ubav den ama znam deka nema,sakam da najdam rabota ama samo sakam,sakam da napravam ne6to ama sum so vrzani race,sakam da im pomognam na site ama nemozam samata sebe,sakam da se iskazam da pravamm nesto korisno ama nemam prostor,sakam da smenam ne6to vo ovoj na4in na zivot a sekoj den pak e isto,budenje,kafe cigara,samo premestuvanje od spalna na kau4,internet i tv,i ni6to veke...:(tazna sum :( :( :(
    [mod-kirilica:29dyrv3q][/mod-kirilica:29dyrv3q]

5. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Ме боли заб,ме боли глава денот е депресивен...и хороскопот е против мене.Не,не се жалам.Само си кажувам |( Пријателите ми се зафатени а мене ми се тепа муабет ама нема со кој |( браво бе и мене утре ке ме нема :D

6. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Фуј од мене амеби, фуј!

Сфаќам јас дека вие вегетирате и единствено нешто во вашето тело што се процесира е храната која ја гнетете и потоа станува ,знаете-што, и излегува низ светлото на крајот од тунелот. Мозокот ви е ставен на фреквенција мирување, статус кво, кој се обидувате да ми го наметнете и мене. Се на готово, ништо не се промислува, промрдува, животинското ниво на неразмислување и единствно задоволување со основните потреби преовладува кај вас.

Единствена емоција која со задоволство ја искажувате е големата количина на завист и љубомора кон луѓето кои знаат како да ги искористат ,работливите, проценти на мозокот. Единствена ваша потреба е потребата да искористите нечија ретка добрина и да се провлечете низ животот. Барем научете да одглумите, дека знаете нешто за околинава, дека сте среќни, дека перцепирате некои работи, дека ви е мило за другиот...

Е, па не можам, не можам и нема да дозволам да ме повлечете.
    Ме изненади тоа што вас не ви е гајле дека поима немате од ништо. Вас ви е гајле како тоа јас имам поим. Браво за вас, многу далеку ќе стасате со тој став.

И фала за инспирацијата за мојот потпис. Не сум ви јас крива што имам амбиција, криви сте вие што немате. Седнете и потрудете се пред да ме посочите со прст.

Бре! :fubar:

На Strumfeta93, Divinebutterfly, SilverGirl и 2 други им се допаѓа ова.
  7. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    СДК, уствари морам да кажам, да споделам со вас...
    - Она возена, возена, он ќе ја регистрира... :rofl: :rofl: :rofl:
    бај фб, афкорс
    Се превртев на работа од смеење, којзнае до кај се слушам :rofl: :rofl:
    БТВ колку вистина има во реченицава :o :lol:

На femina90 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
  9. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Сум се згутавила (здебелила сакам да кажам).
    Дека сум зависна од вас су кажала едно стопати ете то и пак ке кажам .Научив доста и затоа имам уште поголема љубов кон форумов и кон омилените ми форумџики тие си знаат кои се .
    Инаку јас и превоз не одиме заедно некако не се сложуваме, а се качив в автобус, а нешто се дешава касни со едно пола саат со два саати, гуми му се дупат качува милион патници од повеќе од дозволеното де ,па тинтири минтири карти дури прегледа ти пошло еден саат узалуд .

Туку овие селски глупави ОТЕПУВАЧКИ НАСИЛНИ манири кога ќе престанат .А тек почнуваат мислам на ПЕТАРДИ за нова ва ни година ,ама ги мразаммммммммм ех колку проста работа ми се па башка и ми
    наговестуваат дека ќе идела нова г. многу голема работа ,
    лигавење по ресторани тон пари за трошење
    (а немааат викаат )евтини певалки и тон љубов од незнаено особи кои пред тоа коси си кубеле или не те поштовале па тогаш оооооооп во ЕДЕН миг те ЗАСАКАЛЕ како да не МРШШШШШ овцо ЛИГАВА.
    И што е финтата со таа новогодишна вечер ,само таа ли е во цела година кога мора да се дотераме и да излезиме во друштво ...........мене не миима никаква посебна маѓија оваа вечер повеќе си го сакам Бадник и маѓијата што си ја носи самиот посебе ,топло лепче колачи божиќн од мамичка топло оганче од тато ,сладок поклон од цецичка смешна мисла од бато и лудост од миленичкава моја .CHRISTMAS I LOVE YOU BRING ME WHAT I WANT ;) сите кои го љубите овој величенствен празникк ве гушкам .

На SexyLady му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Elena-97

Elena-97 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    913
    Допаѓања:
    2.107
    Сакам да кажам дека мнооогу ми се иде на лизгалиште! :D Кога се отвара??? :P :P :P

11. kelly.r

kelly.r Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    502
    1 декември :)

12. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    СДК дека уште од сега му се радувам на декември и убавините и празниците што ќе ни ги донесе.
    Ама пред да ме занесе новогодишната еуфорија да си се вратам назад во ноември. Оцените, задоволителни со оглед на тоа дека малку претерав и си ги учев само предметите што ми одговараа а останатите ги третирав како глупи, тупи и неупотребливи. Па сега за да им се оддолжам, си зададов задача до полугодие да ги поправам и заедно со останатите што се за поправање.
    Јеа.
    Сакам вака кога сум строга кон себе :mm:

И, и, и ... Така. Тато фино лепо ми фрли неколку илјадарчиња уште од сеа, за фустанче и штиклички за нова година де.
    Ве поздравувам сите (несоодветна тема ај ноу ама така сум расположена денес, безрезервно фрлам љубов на кој стигнам)

На Elennaa и funkygirl им се допаѓа ова.
  13. vaga95

vaga95 Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    2.037
    ,, tek sada vidim kolku musko moze nisko pasti ,, :)

14. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.902
    СДК дека се` уште немам ништо шкртнато во новава СДК иако редовно си ја читам наутро со кафица ама без цигара....да, да, да им кажав чао, аривидерчи на цигарите, имав добра причина да ги откажам.
    Имено пред неполна недела се посомневав во нешто и денес сомнежите ми се потврдија, па она што мене и моите најблиски не` израдува не може да не биде споделено со другата моја фамилија, мојата Фемина.
    Кратко само
    Еве малку благичко повелете, па се надевам ако се биде како што треба лето 2012г. ќе частам и мекици.
    Бидете среќни, весели, позитивни, радувајте му се на животот и тој ќе Ве израдува ;)

На Asja, pufi-cufi, Noemi и 98 други им се допаѓа ова.
  15. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.451
    Допаѓања:
    22.934
    Во четврток ми е последниот колоквиум за овој колоквиумски месец. Да, да, месец не недела ;) Потоа, во петок ќе одам на интервју во Контекст за работа во Германија за следното лето. Пуштете ми среќа оти слабо германскиот, многу слабо :D Па во понеделник имам вашна презентација на факултет, се надевам ќе биде успешна. Од декември, здравје, сакам да се преселам во Штип, не можам повеќе да патувам по ладново, смрзнав.
    Имам многу планови, се надевам дека повеќето ќе ми се исполнат така како што треба. А сега, да се вратам пак на книгата, дојдов само да проверам што има на нет. Позз

16. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Пред да го напишам мислењево случајно ме заинересираа мислењата на еден член. и откако ги пребарав се запрепастив. За жал не е само тој еден член, ги има многу. И не само на форумов, туку и насекаде околу мене. И додека нив на тие години среќни и задоволни ги прави добар секс и оргазам или пак дечкото со кој имале секс за една ноќ, мене се уште среќна ме прават други работи.
    Како зборовите на професорката дека сум и единствен пример во класот на кој може да смета, дека не сака да ме повлечат тие со нивната „култура“ и дека сите нивни обиди за подобрување се само лоша адаптација.
    Навистина тие зборови многу ми значат. А таа ми ги кажа токму во миг кога помислував дека примерното однесување на час ја изгубило вредноста и кога помислував да го сменам тоа кај мене...
    Ама не, не после ова. Како да ме врати назад.
    Не сакам да ја разочарам неа, но и не сакам да бидам нешто што не сум. Јас сум таква, јас не знам да бидам како нив, посебно не на час, јас знам што е почит и знам да почитувам.
    А сфаќам дека професорите го ценат тоа, дека ме ценат мене пред се како личност, а после и како ученик.

На teacher, rainlover, angel92 и 4 други им се допаѓа ова.
  17. Lady-Cha

Lady-Cha Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2011
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    23
    СДК Надвор е камен ладно ако не знаеш да се тресеш ќе смрзнеш. 8)

18. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.816
    Допаѓања:
    25.464
    Денеска од сите страни разочарување.
    Ниту положениот колоквиум кој ми беше нај лабилен не ме израдува колку што можеше...
    Дознав нешто за кое не можам да речам дека не сум очекувала, но тоа што до некаде се сомневав не значи дека нема да ме повреди.

Колку очаен треба да бидеш за да ја зголемуваш својата популарност, така што другите кои ти се на некој начин конкуренција ќе ги оцрниш максимално? А под максимално мислам да измислиш такви сра*а што ни најзлобниот човек на светов не би ги направил..
    Во живот ништо не сум направила намерно да повредам некој, а не пак тоа што го слушнав дека толку испланирано сум оперирала за да наштетам на други..
    И како јас сега, да се оправдам пред сите тие луѓе што имаат апсолутна грешна слика за мене, т.е. одвратна слика? Се тешам што истите не ми се некој фактор битен, ама не е сеедно кога знаеш дека влегуваш во просторија каде 99 од 100 луѓе би те запалиле на клада. Затоа што нели, ти си најрасипаната личност за која што слушнале.

Без ниту еден прозборен збор со мене, ете им го впечатокот, нека им стои.
    А на дотичната која е причина за тоа би и препорачала да си почека..ќе ја стигне репутацијата која ја имаше порано меѓу луѓето кои вистински ја познаваа и пред кои немаше место за глума...

На SexyLady му/ѝ се допаѓа ова.
  19. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    Сакам да кажам...дека...дефинитивно...

„ДМ Дрогери Маркт“ влегува во Македонија

Германската компанија за малопродажба на козметика и потрошувачки добра, „ДМ Дрогери Маркт“ (DM Drogerie Markt) ќе ја отвори својата прва продавница во Македонија идната година, известија хрватските медиуми.

Продавницата би требало да се отвори до средината на 2012, пренесе хрватското списание „Банка,“ цитирајќи го извршниот директор на хрватската филијала на ДМ, Мирко Мракузиќ. Никакви дополнителни информации не се наведени.

Јееееее :party: :party: :party: :party: Само сепак ќе се начекаме! Но ајт кој чека ќе дочека.

На Chocoholic и AnaKarenina им се допаѓа ова.
  20. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    СДК Ауууу се замрзнав надвор студи многу,и плус она маглана гадна нема кислород :puke: ...Сега домче со ќебенце и кафенце и секако Фемина...уживање [​IMG]

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.