Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Сакам да кажам дека срцекршачка ми е идол! Обожавам да ја читам секогаш ме разведрува! Ама озбилно :!:

Инаку незнам што ми е :) си седам кај мене во соба со изгасено светло, три свекички запалени, чаша црвено винце и цигарче во рака ( инаку ептен ептен ретко пушам ) и си го слушам совршениот концерт на галија

http://www.youtube.com/watch?v=0mYbQpxI ... playnext=2

Битно убаво ми е ;) Пријатна вечер на сите

На Libera, mysterious, Marbella и 3 други им се допаѓа ова.
  2. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571
    Јака им душа на модераториве, администраториве на форумов.. ;)
    Во последниов саат се креира најмалку 10 дупли или непотребни теми, па мора да ги контролираат сите... А замислете дневно колку се... :x
    Едно БРАВО за нив :) :clap: :clap: :clap:

На Aleks96, pamelche, Unfaithful18 и 2 други им се допаѓа ова.
  3. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Море, море, што убав ден ми беше денеска! :)
    Прво, го изгледав фамозниот Tengo ganas de ti, и од другарка ми си земав успат една прекрасна книга, Затоа што те љубам се вика, ја читам и многу е интересна до сега.
    Мислев дека вечерва ќе ми биде уште една досадна и обична, додадена на многуте други, ама една друга другарка ме изненади што ме викна да излеземе, и братучедка и од Холандија ја зема.
    Па се шетавме, јадевме пуканки и зборевме со девојчево на англиски, па додека ти текне некој збор, па ќе треснеш некоја зелена, ама важно се разбиравме. :D
    Па се сретнавме со едни девојчиња, една од нив кога почна англиски да цепа, мислиш некој толкувач е, не може девојчево да постигне и да и одговори. :lol: Исто со еден другар се видовме и седнавме, цела година до него седев и ме тормозеше, ама многу ми е мил бе, одамна го немав видено.
    За утре се договоривме да одиме на ручече со друагaркава и братучедка и, и таман да искористам прилика да се подновам со нешто. :wasntme:
    И финиш на денов беше; си дојдов дома, со книгата во раце си пуштив VH1 и слушав песничиња од 90тите, после по милијардити пат на Фокс Лајф ja гледав How I met your mother, и иако уште некое килце имам вишок, земав да јадам виршла, кечап, јогурт и леб, и цел стан ми се умириса на пржено.
    Screw up everything, life is for enjoying! :)

На pamelche му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Emche-kremche

Emche-kremche Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    112
    Убав ден.Да срекна сум.Ден со малку шетање,забава,зборење на тел :$ ,дружење.Ова го чекав одамна и ете ми се исполни. :)

5. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    3.742
    Како што патиштата се поврзуваат така и се разделуваат.
    Завршив со пракса.
    Сите беа одлични со мене, ме прифатија одлично пред се! Поминав 22 убави денови, задоволна од нив, а по нивните заклучоци мислам дека и тие беа задоволни од мене. Имав среќа што се запознав со исклучително добри луѓе од кои научив многу. Ептен ми падна тешко денес што заминав и кога знам дека утре сабајле нема да станам рано и повторно да се смеам со нив :( премногу се поврзувам со луѓе, па и колку да немав храброст да им кажам сепак сум среќна што бев дел од нивниот тим, кој патем функционира одлично. Се надевам ќе успеам следнава година повторно да одам таму на пракса.. Како и да е, на сите до еден им посакувам успех во работата и во животот. Навистина им благодарам за секој совет, поддршка, помош и за издвоеното време. Заслужија!

:bow: :bow:

На Adi888, Mrs.Cuper и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  6. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.268
    Допаѓања:
    157.695
    Јетрата едно две недели ми се дере како тетката од џипиес. Скрцај ми се са курца мори краво, што те заподена,пиво,па пиво,па текила,па текила,па пиво,па пиво,оп текила,текила... не де у една вечер,теее и вие. А и јегер и водка,у посебни пригоди.Алкохоличар на одминати години. За убоо е,све со поводи, не дај боже да стигне без поводи,ако стигне,рехабилитација. А и рака на срце, од утре строго на чај сум...со рум! :D Се зезам.
    Нееее ми е лесно...те не ни е лесно,мене и сите органи кои врскаат ко на ролеркостер,и им е убаво, а и некако им се подзалошува.
    Убав период ме заподена. Лицемерите сами некако си прават оп,оп,оп,оп,лиценцата...аш,ној поза. Фала,ај чао!

И на крајот од денот за љубов си постојам. И фино си вибрирам. Све ми е у бескраен неред кој ме прави проклето мнооооооооооооооооооооооооооогу среќна!

На Springy, pamelche, Magnolija и 3 други им се допаѓа ова.
  7. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Епа зимата ќе одмараш од алкохолот,со чајчиња :D Без рум :D А и да не е некој алкохол ко ракијата :D

Ми текна сега,пациентите секогаш ко ќе ги прашаме Пиеш? По малце... Колку? По 50г. (демек едно чашиче :^) ) Колку пати неделата? Па секој ден :D И после ќе се жалат...А и лековите не делуваат,епа нема...

8. Acerola

Acerola Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2011
    Пораки:
    537
    Допаѓања:
    630
    Авион авион она мора да е?!? WTF :yawn:

9. Angel.girl

Angel.girl Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    667
    Абе се у ова време од вечерта некако ми се иде да си го спакувам куферот, тој најголемиот и да се иселам од тука. Ми недостига изминатиов месец. Стварно. Многу. Ми недостига у ниедно време, после дванаесет, коа нема гужва да го облечам тој фустанот шо го начекав за 7 евра, тој, на никој од дома шо не му се свиѓа, па и проѕирен бил малку, јас касно забележав, а и сумњам дека некој друг забележал, под него да облечам било какви купаќи, да земам некој чипс и пивце, пешкирите под рака и да излезам од дома и правец на плажа. И многу ми беше убаво. Сама да си се бањам под ѕвездите, а сестра ми на некоја лежалка да ми праве некои такви лесни муабети. И да излезам од водата и да се тресам од ладно, па да си легнам на песокот таква мокра, и да го гледам небото.И чекав. Секоја вечер чекав да падне ѕвезда. И замислите паѓашњ. Кога замислував, кога, не желба. Не, никој не знае колку ми е убаво и колку сум среќна кога сум на плажа навечер, и кога гледам у небото, го слушам морето и ќутам како ќутук. Не сакам тогаш никој да ми зборува. Бар 15 мин сакам да мислам дека сум сама у тоа совршенство. Е таму можам да кажам дека бев среќна. Секоја вечер. 37 дена по ред. Кога ќутев, кога плачев, кога пеев, кога пиев, кога зборував до касно во ноќта. Срекна бев. Исполнета. Слободна. Далеку од зајадливите погледи на еден куп личности, со луѓе кои знаеја дека сум конечно мирна и среќна, со луѓе кои прв пат ги сретнав и со кои си подадив рака под тоа ѕвездено небо, со луѓе на кои не му беше гајле какви сме и кои сме. Со луѓе. Бев со луѓе. Денес е тешко да бидиш толку време опкружена со вистински луѓе. И ете. Секоја вечер ми фале тоа. Многу ли барам?

На anuskaNESTLE му/ѝ се допаѓа ова.
  10. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Изгубив 6 години од мојот живот на двајца мажи. Не единствено на двајца, но оние кои оставиле трага.
    И не успеав ни еден да задржам.

Едниот се ожени.
    Другиот ме обележа.

6 години.. 6 години.

Толку сум во дупката влезена, што се прашувам дали е можеби и до мене грешката. Дали толку немам ништо во мене за да задржам некој. Или пак се погрешните ги задржувам.

Имам еден другар босанец и одеше со македонка, но на неа од дома не и давале да се гледа со него.
    Знаете што ми кажа: Не бе не ја пуштам, не ја давам толку лесно.

Јес дека веќе не се гледаат, но моментот и тоа колку тој беше цврсто решен, колку се оболе заради тоа што неможе да биде со таа што ја сака, тоа беше битното.

Мислев дека и Иван ќе биде така. Дека ќе каже јас неможам неа да ја изгубам во животот.

Е таков ќе барам во животот. Или ќе сакам таков да ме најде. Кој ќе ми каже ..
    Јас тебе не те пуштам, па последно нека ми е.

На thelittle17, Elenaaaaaaaa, Buttterfly и 39 други им се допаѓа ова.
  11. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.485
    Допаѓања:
    17.196
    Ако ви е досадно, пуштете на телма има многу убав филм. :!: :)

12. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Врне дооожд,јееј,сега муж ми одма ќе се прибере дома,а јас отидов да читкам книга :hai:

13. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    Додека жена те прави љубоморен, радувај се. Кога жена ќе престане да те прави љубоморен, помири се и збогувај се.

На Lepaaa, AnaKarenina, Magnolija и 4 други им се допаѓа ова.
  14. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Одамна ништо немам напишано во темава, ме зафатила зимска меланхолија, во зима хибернирам како мечките :)
    Не дека е којзнае колку ладно ама е сиво, тмурно, постојано врне а јас сум како супермен црпам енергија и сила од сонцето кое сега никаде го нема, ај уште малку ќе пристигне пролетта а и сонцето со него.
    Ви завидувам на летото, сонцето :envy: :lol:

Инаку на запад ништо ново, same all, same all, малото тикварче мое си расте, почна и бељи да прави, збори нешто на кинески :D, се бркаме низ дома, ме вежба да не се здебелам случајно :lol:
    Мм пак сака уште едно :sweat: му викам чекај малку да вежбаме а од кога ќе се изнавежбаме ќе правиме второ practice makes perfect :P

Комшиката раскинала со дечкото и веќе 3 ден една иста песна и е на рипит, почнав во сон да си ја потпевнувам, прв пат се соочува со скршено срце, сигурно не и последен пат ама првиот пат највеќе боли, секој нареден пат е полесен дали зошто стануваме посилни или помалку сакаме којзнае :?:

http://www.youtube.com/watch?v=rYh7Gpq0skA

На LilBaby, Adi888, teddybear и 6 други им се допаѓа ова.
  15. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Се смени мојот статус ^_^ ^_^
    in relationship with Петко :rofl: :rofl:

На srcekrsacka, Anna-Banana, Lepaaa и 7 други им се допаѓа ова.
  16. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.993
    Ах, дожд ми удара на прозор.
    Сега знам дека расположението ќе ми стане максимално.

На CIA и cinderella5 им се допаѓа ова.
  17. lovelife

lovelife Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    1.722
    УФФФФФ колку ме иритира кога некој ќе пројаде гомна за некого а НЕ НИ ГО ЗНАЕ...а коментира и се праи толку многу паметен и мислам...ако толку мн мислиш дека си видовита можеш слободно да објавиш некаде...има луѓе ќе ти доаѓаат!
    Уф ...да зажалиш што воопшто си се осмелил да стаиш слика на фемина.
    Прости луѓе! :fubar: :fubar: :swear:

и плус сеа најдоа МЕНЕ да ми се праат паметни...кога нервите ми се до плафон :fubar:

На gingerchild му/ѝ се допаѓа ова.
  18. AIT

AIT Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    979
    Допаѓања:
    1.751
    Прекрасно е чувството кога некој ќе ти покаже дека се грижи за тебе. Неколку дена наназад се жалам како немам сила и како мислам дека станувам анемична.Синоќа мм се враќа од пат и ми носи цела кеса со природни сокови од боровница,капина,малина. Поголем доказ за љубов нема :*

На imelda, Peppermint, Lepaaa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659
    Што е филмов со овој Ниче Димовски? Па и Македон, види мајката.
    Дали Македонија го доби својот Пауло Коељо? :D Се почувствував малку ко реклама, дали го имаме новиот Пауло Коељо?- Дознајте тука (и тука линк до некоја книга таму).
    Али типов на тешки дроги е или е доказ за тоа колку жените/луѓето може да бидат наивни. Почесто жените. Од вакви случаи си мислам и дека нема глупавост, има само претерана наивност и некој кој знае добро да ја искористи.

20. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Јупииии од Понеделник почнувам на работа ^_^

На Buttterfly, srcekrsacka, Elenuskaa и 17 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.