Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Јас и тој (конечно сами на одмор ^_^ ), песочна плажа, море......Едвај чекам! :) :sun:

На 1209, Lepaaa, teddybear и 2 други им се допаѓа ова.
  2. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.485
    Допаѓања:
    17.196
    Ух, завршив конечно. Ја исчистив целата соба 2 ипол саата па и не се малку за чистење, од мене вода тече ама сеа ке одам да се разладам малце. :mm:
    Многу ми е убаво вака кога собата ми е чиста, кога свете :lol:, ама додека да се наканам да чистам е тешко.

Имајте убав ден :*

На Divinebutterfly, srcekrsacka, AnaKarenina и 3 други им се допаѓа ова.
  3. Micheleljubov

Micheleljubov Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    2.940
    Ме примија на факултет :party:
    Са сречом нека ми е. :D
    Инаку почнав да земам часови за возење, се замолуваат сите граѓани од 13 часот да се тргнат од Скопскиот асфалт и тротоар :!:
    Ајт :d:

На Buttterfly, LilBaby, Monna.Monna и 28 други им се допаѓа ова.
  4. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Пред неколку месеци на мајка ми и на сестра ми им приредив вечерно шокирање кога излегов од купатило со шишка. 8) :rofl: ме гледаа цела вечер, изненадени и зачудени. Не оти имав шишка, ами оти со лева рака и десни ножици сум си ја погодила, и направила рамна ко тепсија 8) :rofl:

И денес пак ќе им приредам шок, само да се вратат дома. Вешто се фатив за ножиците оти не се давам на фризер :shake: Јас најубо си ја знам косата, и сама ќе си ја шишам. :rofl: И така крц-мрц, 12 сантиметри од косата отидоа во лабавото. Рамно и фино ја скратив, и дадов форма ко професионалец. Смејте се, смејте се, ама стварно ова. Косава си ја скоцкав до немај каде. :rofl:

Ко друг човек сум, ми годеше. :geek:

Па добро, еднаш се живее, де.
    Мислам, еднаш се живее со ваква коса. 8) :rofl:

На Buttterfly, LilBaby, anabel-a и 17 други им се допаѓа ова.
  5. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    100.573
    Требаше да ги соберам алиштата.[​IMG]Ме мрзи.
    Треба да ги налакирам ноктите .Утре.
    Треба да направам ред во плакарот.Ме мрзи.
    Треба да направам некој колач или торта,одамна не сме јаделе нешто домашно или [​IMG].Можеби утре.
    Треба да ја исчистам рибата во фрижидерот [​IMG] Ахам..секако...
    Треба да се спремам полека за молерисување.Утре сабајле.

Bad, bad housewife.

Дали сте имале вакви периоди??Јас да особено кога ќе се вратам од одмор.Ми се чини како да сум работела во рудник,така некако ми копнее телото за кревет.Ха.Немам желба ни со никого да се видам.Можеби утре а?Можеби...

Да се фалам премногу од одмор нема,ми помина мирно и тивко.Така,душата ми е полна зашто бевме сите заедно,како семејство...

Откако сфатив дека нема никогаш да имам бразилски тен,си ја прифатив мојата алабастерска кожа,добро сега не е баш алабастер ама нијанси се во прашање :D ,не си го малтретирам телово со чварење на сонце.И покрај сета претпазливост,пак некој опасен зрак ми го испече грбов,ама сепак не е толку страшно, со оглед на тоа колку можам да изгорам...
    [​IMG] Во моментот само ова би правела...
    Вие како сте?

На Buttterfly, LilBaby, Monna.Monna и 18 други им се допаѓа ова.
  6. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    И не бе, колку и да пробував да ја сфатам не можев. Џабе ми е сестра. И ете, сега го нема, а до вчера плачеше по него. Чуден човек ти е она. Еден ден цел свет ќе го преврти за љубов, а другиот веќе гајле и е за се`. Кога ќе се заљуби го претерува, ама и само господ знае како успева така лесно да сврти нов лист. Него го нема, градов сега и е слободно бојно поле, удри бригу на весеље. Исто како и никогаш да не постоел. Шета ли шета, другарките, ташната под рака и само напред. Ама има и онакви денови шо никад не можам да и ги сфатам – сама со денови затворена со книгата дома или кога шета сама до ниедно време. Аааа, ненормална си е она малку, ама си ја сакам. Има понекогаш потреба да самува…

На cinderella5, marama, Divinebutterfly и 3 други им се допаѓа ова.
  7. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сдк неколку колограми повеке на мене ?
    ДААААА.

Така е кога се се јаде и се нема мера на благо.
    Од денес почнав со смирување на апетитот, што се мора се мора.
    А ПМС убива :doh:

Денес ништо паметно не излегува од мене, па си траам и пијам чајче.
    Вечерва ми се прави нешто оти нели во сабота мораааа нешто да се прави |( забрането е дома сама да седам, јас имам желба само другаркиве слабо нешто, која мрза ја фатило, која имала испити за спремање.... и така да, имам дејт со пижамите и пуканките.

На crazylady, Sara123, monni.t и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Бев повикана од страна на Заводот за вработување на разговор во еден козметички салон-па ке видиме со Господ напред-и :!: побегнав од агенцијата за да отидам таму а пред да го најдам каде се наога салонов , влегов да прашам во едно фризерско студио и влегов сама а до мене дојдоа две девојки-едната беше нормална, а другата беше-не можам со зборови да објаснам ко истенчена, а дали е џуџе па пораснала малку повеке незнам-се шокирав кога ја видов, не можев на очите да си поверувам само си реков Боже сите сме твои чеда, ти не моделираш како што сакаш ние да изгледаме

и сите голеги решивме да одиме во Маракана-ке видиме колку ке испадне тоа, ама ако отидам и јас со нив, незнам што ке најдам кога ке си дојдам домче-се плашам да не ме посети полиција од паничењето на мамичка

На crazylady и Doozy им се допаѓа ова.
  9. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    R.I.P спортските теми на форумот :wasntme:.

На Rozich, Adi888, srcekrsacka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Ти си посебен модел од Господ шо се секираш за тоа џуџето!

На Monna.Monna, Cynthia, mims-89 и 6 други им се допаѓа ова.
  11. Marbella

Marbella Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    342
    Стварно кај се сите, шо им се дешават, јас ко чукната сама си коментирам :D :( ?!

12. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    знам дека сум различна, не сум како другите, и можеби затоа ми е болно кога ке видам некое такво девојче-ја свакам дека и е болно, можеби премногу се сочуствувам со болката на другите но таква сум

На LilBaby и ludoto19 им се допаѓа ова.
  13. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Срцекршачке, некогаш си ми смешна, а во вакви моменти ми е жал за тебе, затоа што имаш лесна ментална ретардација и тоа е факт, ама како што кажа, Господ за секого избира како ќе го моделира, а тебе избрал да те направи посебна. :worried:

И пази што пишуваш, во овој пост јасно се гледа дека не си пријавена на работното место, штом те викнале од агенцијата за вработување, а тоа е казниво со закон не само за работодавачите, туку и за работниците.

На LilBaby, 1209, Tenkai и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. monni.t

monni.t Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    207
    http://www.fakulteti.mk/news/11-11-04/p ... zhena.aspx :!:

Ми се допадна приказнава, ама кога ги видов коментарите подоле ваква бев :o :tmi: Двајца возрасни луѓе отворено си дискутираат за „спријателување“ на фејсбук. Мислаам, луѓе возрасни сте, а и секој може да ги гледа вашите коментари, свесни ли сте за тоа ?! :x
    И не ни кажаа дали се имаат за пријатели, па дали тој се однесувал пристојно, оти теткава не примала секого на фејсбук, бидејќи некои мислеле дека така и влегувале во нејзиниот живот ?! :D :D

15. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.485
    Допаѓања:
    17.196
    Тоа само на мене ми се случува.
    Во 15 за 9 да ми кажат дали ќе излаваме, и ако излаваме ќе идеме у 9 или 9 ипол. Епа добро, од кај ја да знам да си пеглам ли алишта, а за џабе не ми се стое да пеглам и да се потам.
    Кога ја за 15-20 минути ќе најдам се спремам ќе се средам. Јес да не фрцкам штикли и шминки, ама па и за фармерка, маица и патика треба па некое време. И сеа ќе чекам уште скоро еден саат , да ми кажат кидеме или не, и после лагано ќе си се средам. Па ако ме чекале или се лутеле ме боли долната веќе.

Фала на пажња, чао.

16. snegulkabela

snegulkabela Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    134
    Поздрав за сите феминки ;) ;)

17. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Кучкиве мои кога ќе видат пченка како дроговани се :D :D ,па кога ќе им дадам незаат колку им е доста . :inlove:

Прикачени фајлови:

• dogs.jpg
      dogs.jpg
      Големина на фајлот:
      18,9 KB
      Прегледи:
      209
    На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.556
    Допаѓања:
    251.854
    Е што се случува де, зарем сеуште не ви е јасно?!
    Како и на сите теми, така и на овие.
    Оваа, впрочем и се очекуваше кога некои не знаат што е дебатирање и не знаат да почитуваат ставови. Епа еве ви ги темите драги мои спортски стручнаци и навивачи.
    И да не дојде до недоразбирање, оваа не е наменето конкретно за тебе.

На Marbella му/ѝ се допаѓа ова.
  19. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    СДК ... сега знам дега не згрешив што станав дел од форумов. Со време добив иако виртуелни сепак искрени, драги и за почит пријателки и пријатели. Многу повеќе од реалноста.
    Во ваша чест ...

:bow:

http://www.youtube.com/watch?v=0AIlz08fZos

Едит ...
    аии некако бре ме омекнавте до даска осеќам очиве ;( ... :D Ај ќе гледам да не се излигавам. :)

На CaperucitaRoja, crazylady, kate21 и 14 други им се допаѓа ова.
  20. patika19

patika19 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    54
    Го знаете чуството кога фризерот ќе ве постриже како искубана кокошка? Верувам дека го знаете. Повторно ми се случи тоа. А врв се кривите шишки. Е моментот беше кога пробував да ги исправам. И погодете што, не само што не ги исправив ами уште покриви се сега. :@ И како сега јас да излезам од дома? Како? Кој идиот сум значи... :swear:

Знам дека постот нема никаква смисла ама морав да напишам нешто за оваа катастрофа. :envy:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.