Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.984
    Допаѓања:
    123.619
    Koга бев мала,не одев во градинка.2-3 дена само,и откако сум ја кренала градинката на нозе,и тоа баш кревање на нозе :lol: ,на драго срце се јавиле воспитувачките на мама,и и рекле-ова дете е само за дома :lol: Да,да јас сум само за дома,дома си е најубаво :) Ама МОЈАТА дома,која и ден денес така си ја викам.Вчера поминав цел ден дома со мама.Готвевме,правевме торта,се гушкавме,се кафосувавме,и таа и јас -пресреќни ^_^ Неможам а да не испуштам некоја воздишка,кога и да си влезам и во мојата куќа а потоа и мојата соба.А што да кажам за мојот кревет,за моите дневници,моето биро,моето сега празно шкафче,моите цедиња и систем......насекаде спомени :doh: некои болат,некои ми предизвикуваат носталгија,некои ми изнудуваат насмевка........

И така денес си велам,ах да е се така лесно како во градинка :wasntme: Пушти солза и се ќе се среди.
    Ова го пишувам заради една моја колешка,која купи стан во Скопје,и немаа пари за да го средат комплет,зошто морало се да биде средено,не само една соба :!: Како 5годишно детенце,се јави на мајка и и татко и,ама не ми се веруваше што гледам и што слушам,се засрамив лично јас ! Девојка на 30 години,со 2метра висина и 100кг тежина патем :tmi: ,плачеше ко да умрел некој,и урлаше дека до крај на неделата како знаат мора да и пуштат пари за да среди се! И така мама и тато,се задолжиле кај можеле и плус поднеле барање за кредит.Денес насмеана,ми покажува слики што се купила |(
    Ми се гади од ваквите луѓе бе! Па колку имам толку,кога ќе имам тогаш ќе спремам и ќе знам тој телевизор,таа маса,таа гарнитура е со наша мака платена,нема утре да се осеќам должник на некој и некој да ми рече-јас ти ја купив!

На Buttterfly, Monna.Monna, antonina и 33 други им се допаѓа ова.
  2. Hkikica

Hkikica Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    989
    Допаѓања:
    677
    Што и е на ова Мајли бре ? Се обидува да не натера да заборавиме дека ја глумеше лигавана Хана Монтана или пак ? :^)
    Нека си стаи и некој рог гледам дека и тоа било во мода .

А и Boze ali Boze...Baci ciglu i budi precizan :rofl: :rofl:

http://www.youtube.com/watch?v=zVQ1NH2vzeg

Прикачени фајлови:

На Lepaaa, Juicy03, Sara123 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Stoimenovska

Stoimenovska Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    2.182
    Офф, пак добив тажна вест. Не стигнал пасошот, не се ни знае кога ќе стигне а утре требаше да појдеме за Грција. Лошо, лошо...

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Jа пак жали се, жали се, досадно ми било толку време без никакви обврски освен оние домашните и ете ти го август - преполн со пијанки, излегувања, дружења . . . хвала лепо, рано ти текна!
    Hикад није касно за пиење бре! :D

Aвгустов еве го при крај, а јас во него истерав 2 одмора, дијаметрално спротивни, заедничкото беше локањето пиво, тоа сегде го истражувам кај и да одам. :D
    Aма и двата одмори ми беа одмори во вистинска смисла на зборот, стварно се одморив. Oној првиот, во јули што го истерав исто со моите, ми беше такоџе одмор. Jа ептен одморена сум, право да ви кажам. Mоже не доволно одморена за да почнам со обврски, ама ете ги, на праг се, радо ќе ги дочекам.

Hе знаев дека сум толкава мета на машки погледи, молим лепо, и сељаците ценат шта је лепо. :rofl:
    Hе стварно, незгодно ми падна малце, ама нејсе, кад је бал - нек је маскенбал.

Cо мојот вчера се испотролавме, па разговаравме за иднината, и сеуште се гледаме двајцата во неа.
    Hе згаснала никогаш љубовта и страста, сеуште траат и двете, и се со поголем жар од порано, и баш поради тоа ми е уште поубаво.
    Xепи дејс на залезот на летото, оооооо арно ми е на душичката. :sun:

A вчера кога видов + 4 килограми на вагата од последниот пат кога застанав на неа (февруари/март), уште толку се окезив. :D
    Mоре леп је живот! :wasntme:

На cinderella5, MandyLane, Lolipop23 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    Најверојатно татко ми ќе оди да работи во странство... Ох, Боже, па колку и да се карам со тој човек неможам да замислам да не го гледам по шест месеци, незнам си колку години. Неможам, едноставно е.
    После школо обавезно играње сони, се смееме, пивце и чипс, за викенди на Водно, по две три кавги во неделата, спремање доручеци за мама, ми влеваше мудрост.. А сега, па ни за роденденот нема тука да биде. Иако ми е на зима и е далеку.
    Идол ми е. Тој е за мене пример за татко, ми кажа дека и покрај тоа што му е тешко, нема да остане во државава и да талка за да најде многу ситна работичка, дека нема да дозволи да пропаднеме, дека сум млада и моето допрва доаѓа а тој ќе направел се, па макар и до месечината би одел.

Колку и да си имаме ишјус по дома и сме поголем дел од времето факд ап, знам дека тие се љубат. Знам и дека се трудат колку што можат. Па тие животот би го дале за мене!!
    Јас еве тука, пред цел форум, ветувам дека ќе им возвратам дупло! Затоашто многу пати кога биле разочарани од мене ми пружале рака за да ме извлечат од калта, колку и да сум ги повредила. Никогаш не сум била дете да барам нешто, се си купувам со моите сочувани пари. Еднаш не сум побарала нешто а се сум добила! Дури и повеќе од што заслужувам. Затоа додека тато таму работи и седи сам за да ни овозможи на мене и на мама полесен живот јас ќе се посветам на образованието. Ќе го радувам на секое тромесечие, полугодие и на крај на година. Ќе имам просек кој ќе ми донесе успех, ќе имам работа која финансиски ќе ме одржува. Дури тогаш, кога ќе вперат прст во мене и ќе кажат дека јас сум нивната ќерка со свој дом, работен стаж и семејство.. Тогаш ќе знам дека сум постигнала нешто во животот, сум го постигнала она кон кое ме насочувале моите. И од тој ден, јас ќе им враќам само со убавини. Ќе ги пратам на патување, убаво некое романтично местенце каде што со винцето во рака ќе си наздрават затоашто поминале и пребродиле толку многу заедно и успеале да направат човек од овој темпераментен тинејџер кој што сум сега!!

Ве уверувам дека така ќе биде! Нема повеќе да ги понижувам, разочарувам со оцените или нервирам со моите непромислени постапки.
    Нема повеќе!! :nod:

На Monna.Monna, cinderella5, lunicka и 8 други им се допаѓа ова.
  6. elena.mak

elena.mak Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.670
    Допаѓања:
    11.528
    Сакам да кажам дека има 6 луѓе на кој би им ја скршила главата моментално од што ме нервираат, и колку повеќе се трудам да не ме нервираат толку повеќе им паѓам на провокациите ко ретардирана... И неможам ништо, ама баш ништо против тоаааааа........ Уффффффффф!!!!! :@

П.С. Плус сум во ПМС, ако јадат ќотек, сега ќе биде тоа!!! :lol:

7. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.447
    Допаѓања:
    91.784
    Чевли, чевли, чевли... ќе ме избркаат од дома :wasntme: Кој ќе ме земе тешко него, дома ми угодуваат еден плакар, друг за чевли, а тој да не ќе ми прави плакари?
    Па од страв да не ме избркаат си купив поголема чанта, да ги скријам и скришно си ги донесов дома.
    Него гревче, отидов да купувам градник и девојката ми вели- А сега носиш? -Носам :( За жалење сум!

И така, на жените им требаат големи чанти, за после стотиот пар чевли да можат дома да си донесат уште едни кои нели одамна се купени. Е како не ги знаеш? :wasntme:

На Neytiri, Elena-97, AnaKarenina и 26 други им се допаѓа ова.
  8. Alesii

Alesii Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    841

Не,не и не ми се верува...Девојко имаш 15 години нели,а се однесуваш како 6 години...
    Јас тука ќе седам и ќе ја пазам малава да не се џитне низ прозор, да не се удави у шоља, да не ја киднапира некој (Дај боже) .. Како можеш тоа да и го посакаш на сестра ти???Како?Тоа на најголем непријател не се посакува,па колку сакаш биди нервозна...ццц.. :fubar: :fubar: :x ...Знаеш ли колку луѓе патат и се уништуваат ради такви тажни судбини,а ти тоа и посакуваш на родена сестра?Неможам ништо повеќе да ти напишам...Ептен сум разочарана од ваква младина као тебе(чест на исклучоции)

На Monna.Monna, Mygirl, happY-smiLeY и 6 други им се допаѓа ова.
  9. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    сакам да кажам дека или сум ќорава,или се правам ќорава или погалам за ќорава ... :D :D :D

10. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Штотуку го изгледав видеото од полуматура (Slowpoke други део).. Disowning myself. [​IMG]

На Butterfly77, Elennaa и L-enna им се допаѓа ова.
  11. butterfly33

butterfly33 Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    1.252
    Допаѓања:
    1.100
    СДК дека од денес ќе јадам како будала :D Па мора да качам некое килце, мајке му... Секогаш во летото слабеам, а мене се разбира то не ми е добредојдено. Навали гладна Русија :wasntme:

12. malechkata

malechkata Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    1.141
    Епа вака: Господ постои и ми наплаќа со многу убави работи последниве неколку дена, а можеби и недели.

Сакам да кажам, денес добив виза за Америка и заминувам на 14ти септември кај братучед ми на свадба.
    Конечно ќе ми се исполни една моја голема животна желба. :D
    Исто така, за една недела заминувам за Грција, па септември ќе ми е исполнет со патувања.

На сите ви посакувам да ви се исполни било која ваша голема желба, а ако ви се укаже шанса или имате желба и вие да заминете надвор од земјава.

Јас мислам дека заслужив да имам ваков прекрасен крај на ова лето, кое не можам да се пофалам дека ми почна убаво, но сепак доби крај со најсветкавата круна.

Ова ми е лето на промени, дефинитивно.
    Кој би рекол дека приказните за 21-та година од животот биле вистинити - навистина е посебна, иако мојата е се` уште на почеток.
    Се надевам на уште поубави моменти во текот на оваа година, мојата 21-ва. :)

На Annath, julie77, cinderella5 и 5 други им се допаѓа ова.
  13. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Боже ,Божее.... Што се нема по светов :puke: :x
    Alesii мила,колку добро тоа го кажа,потполно се согласувам со тебе.Колку што разбрав сестра ти е малечка а ти викаш Дај боже да и се деси нешто :fubar: :fubar: Што ти е ма на тебе? :fubar: Господе Боже...Па на најголемиот душман нема вакво нешто да му посакуваш камо ли на родена сестра. :x :fubar: Штом мајка ти ти’ вика излези ззначи ти цел ден си дома,па штом си цел ден дома неможеш да одвоиш половина час за сестра ти,неможеш за тој половина час на мајка ти да и дадеш слобода? :fubar: Па тебее трееба да ти е милина да седиш со сестра ти ,да ја занимаваш и ред други работи.
    Алеси е пооооотполно во право:Имаш 15 а се однесуваш како 6 годишна :swear:
    Господи... :x

На Alesii му/ѝ се допаѓа ова.
  14. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    СДК дека не дигам на телефон кога ќе видам дека ми ѕвони некој што не му текнало да ми пише ни на фб у последните 5 години. На најдобрата другарка од средно само што и текна да ми заѕвони на телефон, кај беше ма година дена??? :^) Ај чао сега.

На LilBaby, cinderella5, Lepaaa и 3 други им се допаѓа ова.
  15. sandra74

sandra74 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јуни 2012
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    6
    Па масакар сте ги направиле хехе

16. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.091
    Неприродно многу се опседнав со Mario Casas.Незнам дали е затоа што сум крајно разочарана од мажите, вистинските.Незнам. |(

На Alesii и marama им се допаѓа ова.
  17. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.305
    Сакам да кажам само едно нешто.
    Се чудам на себеси, не ми се верува колку сум сменета.

:emo:

Летово ми донесе многу промени на сите полиња !

18. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Стварно си тралалајка. :fubar:

Чувството кога повторно се здружиш со најдобрата другарка од основно.. :rock:
    Како сестра ми беше, ама се разделивме и сега после 5 години повторно се здруживме и ќе се дружиме и понатаму. Јес.

19. Allthatglitters21

Allthatglitters21 Популарен член

Се зачлени на:
    18 јануари 2012
    Пораки:
    232
    Допаѓања:
    288
    Си ги чистев работните фиоки, правев место за книги :| И си најдов дневник што сум го пишувала од 2002 година. Хахахахаха у живот волку се немам смеано. :lol: Времиња, љубовни проблеми, жмурки... Ми фали тоа време.. :(

20. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    '' You know how people say you can't live without love ? Well oxygen's even more important ''

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.