Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    И така денот завршува убаво..
    Пикната под ќебенце, на фемина и топлото кафе до мене - убавини :)

Да се стоплам убаво, утре треба иднина да садам :lol:

На SexyLady, Divinebutterfly, Barbie-mwa и 2 други им се допаѓа ова.
  2. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Имам некоја чудна моќ, се што ќе ми падне на ум за брзо ми паѓа и в раце! :)

На Barbie-mwa му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Незнам што ми се случи, ама уште малце и ќе ја научам на памет. Скоро и до даска ми е пуштен звучникот. Ме „бива“ за опера нема што. :P Не, ама стварно, многу ми е интересна. :rofl:
    http://www.youtube.com/watch?v=XjGfeC-v ... re=related
    Инаку, би сакала да кажам дека, морам да си го загреам столчето, ама озбилно, без бутање во фрижидер, него озбилно, да си го загреам. Морам да поправам оцени, неколку дена, можда и нема да ме има, или поретко, ама морам да реагирам, додека пак не згуснало со тестови и такви ср*ања. :rofl: Сакам после да си бидам на раат, со чиста совест. :wasntme:

4. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    СДК сакам да врнит снег, ама :!: ептен убо да заврнит, да биди бело ^_^ :angel: :angel: секогаш кога врне снег, се создава некоја тишина :) А ова глвава ме боли, ме пукна цел ден |( па немам ни апче :worried: јадев, каснав блачко и тоа не бива :worried: тоа значит не е празна :D :wasntme:

На Ann.94 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.993
    Е пм! Се изнапишав толкав пост за на крај феминава да ми го поманда и да се појави само бел екран.
    Бреее, Диоген со ламбата да бараше комичен баксуз ко мене, немаше да најде.
    Ајт, шо го е**м, ке го сечам!
    Да се пожалам, ми се оди по мала нужда та ми се корне, а неможам да мрднам пошто отиде играта што ја инсталирам, а морам бе, единствено преку монитор можам да си бидам херојчина со супер моЧи. :D
    А да се пофалам, сум знаела да стрелам бре. И тоа многу добро. Мх мх, каков скриен талент си открив и самата себе си се зачудив. 8)
    А вие, имајте убава вечер и никоја за ништо да не се нервирала, да не си влијаете негативно врз таа убавина и мозочињата за ништо, бидејќи се` ке се среди во свое време.
    А јас отидов да си бдеам над играта моја насушна и да си пијам нес со мајчето дури го чекам либето да ја инсталира истата игра за заедно да се „суперхероишеме.“ :D

На ines.h и SexyLady им се допаѓа ова.
  6. SlAtKi4ka.SlAtKi4ka

SlAtKi4ka.SlAtKi4ka Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2011
    Пораки:
    247
    Допаѓања:
    313
    СКД многу сум уморнаааа :D

7. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    Многу убав ден.

Дојде цимерката. :hug:
    Дојде дечко ми. :inlove:
    На колоквиумот по психологија освоив 36 од 36 бода. (прв пат се‘ да ми е точно) :dance:
    Добив гратис влезници за во МНТ за драмата „Бесови“ за утре. :)
    Професорот максимално ме охрабри за предметот. ^_^

И така депресијата ме напушти! :sun:

На Marilyn-Monroe, SexyLady, Neytiri и 2 други им се допаѓа ова.
  8. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Ај, малку математика :geek: .

Нормала - е права што со друга права формира прав агол. Се‘ друго е или остро или тапо :!: . И бидејќи другарка ми дипломиран математичар тврди како математиката има примена врз се‘ во животот, последново со агливе применето на луѓе е крајно комично :D .

Точките најразорен ефект предизвикуваат кога се три во формација една позади друга ...

Едит - искрено сум многу разочарана што Фемина не е на листата за избор на најдобар форум за 2011, не знам кој бил критериумот за формирањето на кандидатите, ама нека си ги јадат ушите и тоа со пача, еве линк - инаку е во категорија за најдобар сајт :!: !

http://sajtnagodinata.mk/mailverification.php

На FortuneTeller.xD, Marilyn-Monroe, SexyLady и 3 други им се допаѓа ова.
  9. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
  10. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Абе закон е темата смешни мислењаа !! :rofl: :rofl: :rofl:
    Абе вие сте закон !!!
    Ве сакам , мња, мња , муа , муа :* :lol:

Убаво ми е во лилавите хулахопки... :)

11. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.013
    Допаѓања:
    81.351
    Понекогаш навистина не знам што сакам, ама навистина.
    Се нервирам кога имам тон обврски, а ниту грам желба за нивно извршување, еве денеска одвај се истегнав од кревет и наместо да фатам книга, си пиев кафе, си правев маникир, џоа млада невеста, а имав тон лекции за учење - не знам што се случува со мене. И цело време си мислев - е ако де, нема да одам први и втори, па што.
    И се прашувам, и утре пак така?
    И се` до бесконечност на ента, уствари до 20 мај, а после кој ќе ми ја носи т`нката пушка ...
    Под стрес сум, од непознати причини, т.е. од причини со кои не сакам да се соочам и да пробам да ја надминам ситуацијата.
    Ме зеза мојот најбољи друг со кој делам клупа и ми вели - ма жено, тебе ти треба еден добар секс да видиш кај се раѓа лебот, па елан и ентузијазам на нивоу ... - е баш ти фала друже, ај сеа накани го Лоалович да си поработи на случајот, ма не, се шалам, или сепак не ? :^)
    Понекогаш со душа чекам да го завршам средново и да почнам со факултетските обврски, колоквиуми, предавања, собиранки за учење, ехааа...
    Упс, дали пак спомнав обврски !? - им нема крај.

На crazylady, Trendafilka и Strumfeta93 им се допаѓа ова.
  12. Beauchamp

Beauchamp Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2011
    Пораки:
    1.930
    Допаѓања:
    5.608

На Elennaa, julie77, crazylady и 6 други им се допаѓа ова.
  13. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Се прашувам зошто секогаш се оставам на времето и очекувам да помине се до утре изутрина a cвесна сум дека не се оди така брзо.
    Малку надеж ми ја боди кожата дека до утре се ќе биде подобро :) Утре можеби ќе има повеке сила за да превземам се во свои раце без да чекам на никого па макар не и на времето.

14. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    http://www.youtube.com/watch?v=8SbUC-UaAxE&ob=av3e
    Песнава е напишана за ноември! И за дождот во ноември! Јас ја слушам само ако е ноември и ако заврне. Инаку, не треба да се слуша, така да си знаете! :!:

Смее песнава да се слуша во друго годишно време, аку се вика November rain. И не мора да ја тупите на фб со песнава ко шо тупам јас сега, овде. :emo:

15. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Честит празник на сите дрва, до година поголема сенка.. :fubar:

На Lady-Cha и ViktorijaMari им се допаѓа ова.
  16. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.255
    Допаѓања:
    157.494
    Ако више сакате да ви кажам...смогот го сечеме со нож,ама мене не ме спречи на минус 23 да ... палавам по уличишта мрачни,влажни и гнасни!
    http://www.youtube.com/watch?v=AeNtJig4 ... re=related
    Шала на страна,каков блесав ден,традиционално,всаден у глава дека мора да е и глуп и туп и у пм!
    Ви реков! Роден е во вторник,затоа мене денов ми е мутен хронично! До денот кога ќе ме запроси и ќе му речам НЕ! :D Абе...и Бени го видов денес! :D Ако не ми верувате,нека ви потврди,ама еве да му кажам нека не ми глуми ѕвезда,се замаскирал у црвено од глава до пети и турил капа,пазари од моето Веро и да му речам,да си мочне на некое друго,зошто 100 пати го гледам!
    И избрнборив брдо глупости и пцости,ама у себе!
    До утре си давам фора да се ставам во некој ред,зошто ќе се ставам у топ! Споро трепкам и ништо не ми е по воља! Битно сум искрена!
    Морам да се навикнам! Хистерија и жени! Само Ружа е закон!
    Ден на дрвцата...оооомладиииииииино!

17. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Го мразам дождот. Го мразам ама кога си сам. Нека се осмели некој да ми каже дека има нешто поубаво од топла гушка и нежен бакнеш на дождот. Е тогаш го сакам. Не, не го сакам, го обожам. Сакам кога ми шлапкаат чизмичките додека се шеткам со него, сакам кога ми ја роси косата. Сакам се. А посебно ми е мило чувството дека снегот е блиску. Магичниот, волшебен и неверојатен снег.

Мразам луѓе кои мислат дека ако завршиле со просек 10.00 знаат се. Епа не знаат. А такви се повеќето асистенти на факултетите. Полоши и од професорите, ти се чини тие се главни на факултетот. Од асистентите годинава признавам само 2, и сигурна сум дека немале 10.00 просек, ама барем се способни да те научат нешто и знаат дека си студент, а не робот. Им се дивам на тие луѓе. Им се дивам од едноставна причина: Затоа што се луѓе, а не ископлексирани „безгрешни„ будали.

Пишувајќи го постот ми дојде една мисла. Знаете, ние не напредуваме, ние се враќаме во минатото. Зошто? Па јас мислев само луѓето од праисторијата имале богови на морето, на дождот, на дрвото, на сонцето... Ама еве, имаме и ние. Или пак е нов светец, Свети Дрво, празник на тие што редовно се прават „дрво“ пијани. Како и да е, нека ни е честит празникот. Многу години да го славиме и многу саботи да го обработуваме. |(

Ах, и уште нешто. Мразам фенови, полоша бучава нема. А фенот на цимерката ризикува да се најде некогаш надвор преку прозорот. :)

18. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Колку се нннннеиноватини луѓето понекогаш мразам кога сликата од мојот аватар ќе ја видам на др.корисничко име.Па бре има милион аватари тој ли најде :P

19. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Ако некој друг се сеќава на овој мој проблем, сакам да му кажам дека дури денес го открив звукот од што бил...
    Епа морав да си кажам... :D :D :D :D :D :D

20. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    или ја халуцинирам или надвор стварно паѓа снег? :geek:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.