Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. bluegirl7

bluegirl7 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    754
    Допаѓања:
    931
  2. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    I wish I had a latino lover...

На Monna.Monna, cinderella5, teddybear и 9 други им се допаѓа ова.
  3. Elika

Elika Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    46
    Изморена сум од навредувањата бидејки имам идол!

4. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Де молим те не и овде. Имате си тема таму си коментирајте, аман.

На kolache.99, Monna.Monna, chocolate.chick и 2 други им се допаѓа ова.
  5. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925

На Alesii му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Elika

Elika Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    46
    Оваа тема е да кажеш што ти е на срце,нели?

7. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    ...додека јас си се млатам ради ова или она, ме кинат мисли дали вака дали онака, ќе биде или не, како, што, кога, другарка ми ме гушка и ко од пушка веќава дека ќе ми навези три гоблени, ќе ми сплети барем едно миленце и ќе ми помогни во чистењето кога ќе стапам на оној камен што сопнува :?: :rofl:

Е ај после биди тажен бре ^_^

Ах бре, гревота е, таа да се мачи, јас да квачам и да си дувам во ноктиве(не дека стварно ќе плети де :rofl: )

И во склоп на вчерашниот ваш муабет, ме кладе на мисла, што домаќинки сме ние сега, кога дада ми ќе се мажеше со мама плетеа ко луди, дење-ноќе беа со чингелат( :^) ) в раце, ние сега, која повеќе козметика ќе однеси 8) Ами треба цел тросед и двосед и фотелја да се покријат со шлајфери :!:
    Како баратам со поимиве, м ^_^

На bittersweet, crazylady, Divinebutterfly и 10 други им се допаѓа ова.
  8. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Свршам работа и дим да ме њама :^) :D :rofl:

На Beauchamp, Lepaaa, SexyLady и 2 други им се допаѓа ова.
  9. Idonea

Idonea Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2012
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    642
    СДК дека се чувствувам многу моќно кога и покрај тоа што сум најмал член на нашето семејство, секогаш сум првоконсултирана за големите одлуки на татко ми, како на пример, купување на недвижнини.
    I'm da boss !
    :rock:

На Hkikica и Glossy-girl им се допаѓа ова.
  10. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Сакам да кажам е многу,многу ме фатило мерак да свирам на клавир бе мајке ми.
    Денес бев случајно во просторијата каде што ми е тој клавирот полн со спомени.Е ајде сега со сиот ум одам и ќе свирам.Е што ќе свирам немам акорди.Ниту еден лист не останал од тие што последно ги оставивме.
    Инаку зимоска последно што забава сме напраиле со колегите,имаме така еден поталентиран за музика.И ми рече донеси ти само акорди и ќе свириме.Ги однесов.
    И почнавме со http://www.youtube.com/watch?v=5hs3aRqxo70 јас пеев,додека пеев ми се придружи и другиот пејач.А и да бе да,се заљубив.Ама не во него туку во тоа колку убаво пее. :lol: :rofl: Море,до тогаш го немав слушнато како пее.Ама се изненадив Бога ми.Така затворени ние пееме,и само слушаме гласови:
    -Вие глумите или пеете?
    Ма кој ги слушат си тераме ние по наше,е баш тогаш добив коментар дека сум знаела да пееам. :$ :lol: Иии како сум се засрамила. :$ :$ Црвена ко жарче бев,или ко јаболче најцрвено.
    А па и да се пофалам научив и да свирам,но само Соба за тага од Тоше.А сакам да е знам Црно Тиквешко.Ајде нов проект - нов почеток до в зима ќе ја научам и таа. Хахахаа.
    Не,не мене друго ми беше муабетов.Да го оставам сега јас клавиров,и онака е касно.Сигурно спие таму некаде.
    Вака сакам да кажам дека едвај чекам да почнам со новиот проект.Не дека ќе има нешто ново,туку знаете дружбата со тие луѓе ми годи и секогаш ме прави среќна.
    И е можеби една од најголемите причини зошто се нетрпение го очекувам септември. :lol: :rofl:
    Ајде имајте вие убава ноќ! :*

На 1209 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Прости и Боже на Елика, прости и !

На kolache.99, cinderella5, simon4etooo и 4 други им се допаѓа ова.
  12. dunika

dunika Форумски идол

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    3.778
    Допаѓања:
    93.920
    многу жртви се залудно направени...еве кај мене срцето и разумот се со вечна борба!најчесто победува разумот како таков,ама срценцево мое се реваншира секогаш кога до мене ке се доближи 'човекот' со зелени очи и мирис на the one келвин клајн..неможам и сваќам дека нема да можам уште долго да го контролирам тоа чувство-пресилно е..како и да е,привилегија е да си вистински заљубен во овој изопачен свет!

На ViktorijaMari и starbucks им се допаѓа ова.
  13. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Јас, се плашам од самата себе. Од се што можам и не можам да направам, од се што помислувам.
    Се плашам за она што следува, за него, за сите околу мене, се плашам од загуби..
    Се на се, јас сум една голема плашливка!

На julie77, teddybear, marama и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.485
    Допаѓања:
    17.195
    Тоо Брено, браво.
    Не верувам, но успеа твоја песна да ми ги наполни очите со солзи.
    Ја слушнав од кај комшиите шо ја пуштиле и очите солзи ми се наполнија.

http://www.youtube.com/watch?v=_qVP2Z__YFQ

На butterfly33 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    О колку сакав ова да го напишам :x и да се надоврзам дека некои личности прават огромни грешки во животот, водени од гневот, лутината и бесот, мислејки дека постапуваат исправно. Не знаат или не сакаат да гледаат објективно на проблемите и од тоа да проценат што навистина имаат или имале во животот. Дали треба да се цени или батали. Страв ги е да заземат став и да бидат силни па ќе кукаат и ќе запаѓаат во депресии, задоволни од трошките што им ги дава животот. Џабе јас се трудев да помогнам некаде и да докажам многу работи, ама со самото тоа бев препрека, ја уништував моменталната среќа, па радо би да живеат во некој нереален розев свет отколку да се справат со овој реалниот, суровиот.
    Ама јас не тапкам во место, продолжувам понатаму, се справувам со проблемите, било со исправни или неисправни решенија, важно продолжувам задоволна. И висока ми беше границата на толерантноста, ама сепак постои, се премина и таа и повеќе не планирам да делам празни совети кои воопшто никаде не се апсорбираат.
    Добра ноќ.

На Nymeria му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Hkikica

Hkikica Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    989
    Допаѓања:
    677
    pamelche не ја поштувам дека го собра шундот на едно место ама за песнава :clap: ..мислам дека и е најдобра ...изгледа само она не и е направена под влијание на турбо- фолкот :^)

На pamelche му/ѝ се допаѓа ова.
  17. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Сакам да кажам дека ми фали најдобрата другарка, ми фали секаде! Не може да се спореди со ниту една друга..
    Сакам да кажам дека ми фали најдобриот другар којшто неодамна отиде да живее во Чешка :( јас бев таа што го потикнував, му викав дека таму ке му биде подобро, дека конечно ке може да си ги исполни сите соништа, и дека ке живее убаво... Но, не помина ниту една недела а мене ми фали, ми фалат сите лудории што сме ги правеле, сите пијанчења, све све све :D

Сакам да кажам дека на прсти можеш да ги изброиш тие луѓе што се вистински и искрени со тебе, се друго е пролазно. Денес ке биде тука, утре не..

18. Ognenija

Ognenija Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2012
    Пораки:
    384
    Допаѓања:
    586
    Научив одамна никому да не верувам. Ни на другарките, ни на дечко ми.
    Сега се со мене, утре којзнае.
    А не сакам моите приватни работи еден ден да станат тема за трачеви низ кафичите.
    Има моменти на блискост кога ми иде се да им раскажам, зборовите на врв јазик ми се тркалаат, ама сепак има една сила во мене, која ме задржува и на која вечно ќе и бидам благодарна што не ми го одврзала јазикот.
    Уште од малечка се научив да кријам.
    Имам тајни кои никој не ги знае ни домашните, ни дечкоми, ни другарките, никој.
    А тајните веќе нема да бидат тајни ако кажам некому зар не? :)
    Затоа си ги чувам, само за мене...

На Buttterfly, mims-89, Dvolicen и 12 други им се допаѓа ова.
  19. cveke123

cveke123 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    633
    Не сум го видела татко ми од одамна и конечно ќе дојде во Скопје во петок! И после тоа нема да се видиме до крајот на годинава па и повеќе. Ми фали, и тоа многу. Си се навикнав со тато, а сега ќе го гледам еднаш или два пати годишно. Среќна сум, многу, што ќе го видам во петок и ќе си бидам со тато до вторник. ехх тие времиња, кога се возевме во кола и ќе пуштеше Луи Прима, па ке си се смееме на текстот.. Ќе ми фали многу.

Добра ноќ! Да ви соопштам дека утре ќе станам рано и ќе се запишам во школо! Научив горе доле се што треба, се враќам во старото школо, на стариот начин на учење и образование.. Супер ќе ми биде, си знам од сега. Ех, што може оптимизам 8) :D

http://www.youtube.com/watch?v=sqA4IviTEwQ

На cinderella5, kravce, teddybear и 2 други им се допаѓа ова.
  20. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Утре сакам да станам порано и да им направам појадок на моите. :)
    Убаво сервиран, вкусен. Да ги изненадам! Сакам денот да ми почне убаво. :inlove:

На Stoimenovska, cinderella5, teddybear и 2 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.