Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Skromna

Skromna Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    338
    Допаѓања:
    118
    :^) сакам да кажам .......животот ни приредува многу изненадувања,таман се навикнав на нив,кога ми се случи ново....врска,која почна онака како на шала така и заврши,оставајќи многу болка,солзи и патење......свесна сум дека не може се да се има,мора некогаш нешто и да фали,сега е период кај мене на гадење према машки род,страв од повторно повредување,едноставно избор поарно сама ...... :!: обично кога сум среќна после плачам.....и не сакам да сум среќна.... :!:

На H.VAGA му/ѝ се допаѓа ова.
  2. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    100.571
    Кога би се опаметила конечно баш би се усреќила! :!:

На Juicy03, Loritaa, teddybear и 10 други им се допаѓа ова.
  3. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    Доста ми е веќе!! Кога ќе ми тргне на подобро аман веќе Аман! Што е ова? Никогаш ли нема да биде јас како што сакам? :( :@ ;(

4. vesni4kaxd

vesni4kaxd Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    43
    сакам да кажам дека ми се здосади од тоа да бидам секогаш таа што е сингле... сакам и јас да почуствувам како е тоа да имаш некој покрај тебе и да бидиш сакан..... :@

5. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Пресреќна сум. Ми завршија маките. Примена. Државна квота. Задоволна сум. АБЕ НАЈСРЕЌНА СУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУМ :D :hug: :party: :whew:

Земете кока кола, баклава, чипсови, грицки, што сакате препотресена сум за да ставам слики :rofl:

На Buttterfly, Monna.Monna, Primavera и 52 други им се допаѓа ова.
  6. Leeloo

Leeloo Популарен член

Се зачлени на:
    11 декември 2010
    Пораки:
    645
    Допаѓања:
    290
    Сакам да кажам, ми треба помош околу една онлајн анкета за истражувачка семинарска работа, па така доколку би одвоиле 2 минута (ако не и помалку) за 4 прашања, би ви била доста благодарна!.

:)

https://docs.google.com/spreadsheet/vie ... djBLSFE6MQ

На L-enna му/ѝ се допаѓа ова.
  7. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Кога бев мала, како и секое дете - многу сакав да пораснам.
    И завидував на мама што не пишува домашни и што оди на работа само за да си се врти на фотелјата кај неа во канцеларија. Барем јас мислев дека само тоа прави... :?:
    Обожавав кога и одев на посета на работа и изигравав нејзина лична секретарка. Ми даваше некои стари документи и листови, а јас шкрткав лево десно со налакирани нокти.
    Арно ама, мојата желба да пораснам згасна еден ден кога сфатив дека не знам да потпишувам чекови. Знаете, оние чекови од банка кои веќе не се употребуваат.
    Тоа ми делуваше страшно многу комплицирано, па си реков: Ако не знам да потпишувам чекови, нема да имам пари!
    И толку беше. Не сакам да пораснам. Не знам да потпишувам чекови. Точка.

А тек да имало тоа време банкомати кај нас, уплав ќе сум фатела од таа машина!
    Ноќен кошмар ќе ми била :lol:

Чудно е детското мозоче...

На Stoimenovska, Monna.Monna, tweety26 и 12 други им се допаѓа ова.
  8. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Чудно е тоа што ги игнорираме оние кои нас не обожаваат,ги обожаваме оние кои нас не игнорираат,ги сакаме оние кои нас не повредуваат и ги повредуваме оние кои нас не сакаат.....

На Loritaa и Serafima им се допаѓа ова.
  9. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Не е дека се фалам, ама мајко му, за се ме бива :D Многу сум скромна :wasntme: :rofl:
    Просто полно ми е срцето и мирна ми е душата кога ги гледам најблиските како со сласт јадат и уживаат. Цела мака и труд на жешково се исплати во моментот кога ќе речат оооо се прејадовме преубаво беше.
    Денес сум им направила гибаница што се изеде во рок од пет минути, и торта што се изеде во рок од две минути. Детс хау гуд ај ем :emo: :D

Што друго да ви кажам, блазе оној што ќе ме земе :angel: :P срце сум :D

Еве ја гибаницата, а тортата не успеав да ја сликнам термитите ја собраа :)

Прикачени фајлови:

На Buttterfly, Juicy03, ozbilnazena и 19 други им се допаѓа ова.
  10. vaga95

vaga95 Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    2.037
    Можеби на моменти ми фали тоа што немам ни брат ни сестра, но затоа неможам да се пожалам дека немам братучеди ... 20 само први :lol: , па и втори и тако далје...од мала ги гледам како браќа и сестри. Чудно ми е кога некој ќе каже дека ни здраво не си велат со братучедите, ние сме многу блиски, добро сега повозрасните се знае, омажени оженети но сепак сме една фамилија.
    Најубавите веселби, забави, дружби ми се кога сум со нив. Па ете и денес ме израдуваа со веста дека станав тетка уште еднаш, овојпат бебенцето е женско :angel: а и редно беше, све машко е бре :lol:

На Serafima му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.263
    Допаѓања:
    157.664
    Абе денес полесно е да се најдеш со човек на иста бранова должина ако не сакате нешто заедно, отколку да сакате исти работи по многу точки. Ако некаде се разидете со желбите и работите кои ги сакате,готово, ти си контра него,предавник...абе цело утро вака сум... :o Абе пу пу пу... *се поместува*
    А и ситуација б, ако е истото,те гледа љубоморно,завидливо,као јас сум уникат,ти не требаше да го сакаш тоа!!! Оооооукееееј,еве ти,не плачи,јас си одам...

На Lepaaa, LilBaby и Hkikica им се допаѓа ова.
  12. Shortie

Shortie Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2011
    Пораки:
    256
    Допаѓања:
    71
    NEVER SAY SORRY FOR BEING HONEST!

13. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    Кажете што сакате ама, дерс ноу плејс лајк хоум! :!:
    Каков и да е домот, ништо неможе да го замени!

И секако.. :wasntme:

На Buttterfly, Doozy, cinderella5 и 8 други им се допаѓа ова.
  14. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620
    Леле ќе пукнам незнам што да правам веќе одеднаш ми го снема мачето тука беше внатре и одеднаш како да испари незнам каде е да не е рипнало од прозорнезнам. Цела мала пребарав и куќа нигде го немаа :'( :'( :'(

15. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Well HELLO!

После толку време и јас на Фемина. Вчера се вратив од Грција и си поминав преубаво. Ама СД ви К дека мнооогу ми фалевте сите. Вашите совети, мислења, ставови, понекогаш карања и расправии, се ми недостигаше. Цела фемина. Ама еве сега повторно сум тука и ветувам дека ќе се дружиме.

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Shortie

Shortie Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2011
    Пораки:
    256
    Допаѓања:
    71
    Сноу вајт ,побарај го пак ама оди со желбата дека сакаш пак да го видиш,од самата твоја помисла дека нема да го најдеш не си го нашла,и поради тоа што си се исплашила дека нема да го најдеш,побарај го пак верувам дека ќе се појави..:)

17. Marley

Marley Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.093
    Допаѓања:
    1.130
    На Gordana10 и anabel-a им се допаѓа ова.
  18. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    ... Никогаш, ама баш никогаш не се прскајте со Кензо Џангл во лето!

На slavica999 и mims-89 им се допаѓа ова.
  19. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620
    Срценце бело е. Незнам што ќе правам ако не се појави. Пребарав насекаде ;( . Го нема. Цела улица ја превртев неможе така баш да исчезне.. Пред 15 минути беше кај мене и оп го снема. Мајка ми вика пак ќе дојде кога ќе изгладне. Ама оваа не е баш како обичните диви мачки. Дури од Скопје ми го донесоа расно маче е и не верувам дека ќе се снајде само да дојде. :worried: Сите го баравме го нема.

Прикачени фајлови:

• TAAZ-makeover.jpg
      TAAZ-makeover.jpg
      Големина на фајлот:
      221,1 KB
      Прегледи:
      151
    На mims-89 и Shortie им се допаѓа ова.
  20. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    И после Еленушка не била вредна аха како не :D

уште во 8 сум станата и цела куќа ја светнав :wasntme:, алиштата си ги здиплив, направив ручек, и сега ако не заслужувам одмор, незнам кога ќе го заслужам. :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.