Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Idonea

Idonea Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2012
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    642
    Светот би бил многу поубаво место ако некои луѓе едноставно биднаа збришани од лицето на земјата!

На ViktorijaMari му/ѝ се допаѓа ова.
  2. wildness

wildness Активен член

Се зачлени на:
    17 јули 2012
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    23
    Ме немаше неколку дена овде, и тоа од чиста глупост, што незнаев каде се наоѓам, па немав време ни место ни лаптопот да го отворам. Понеделникот отидов кај една стара пријателка дома, се потсетивме на старите времиња, на убавите дружби од многу млади и со секоја приказна уште една чашка. Си дозволив толку да се напијам, како што во живот се немам напиено. Ништо не се сеќавам ни што сум кажала, ни што таа ми кажала. Утредента до касно спиење, па на работа закаснив. Кај го изнервирав The Boss, па и ми даде еден куп работа. А мене, ме боли глава, лом целата и од повраќање и се’, и седев до сабајле да завршам работата, за денес да ми каже дека за џабе било се’, не му требало веќе тоа, „се снашол“. Верувале или не, сакав главата да му ја треснам од прозорецот зад него и да го фрлам низ прозор, бидејки од такви луѓе без почит, без ни малку благодарност ми е преку к*р. Таман се потрудив, убаво да си завршам, да надокнадам за тоа што закаснив вчера, и го молев да го види, ама не. Нема шанси. Со таков инат нема на крај да излезеш.

Многу се изнервирав, извинете што можеби со моите поплаки ви ја полнам главата, ама морав некаде да си кажам. Најубаво и најслатко овде. Сега седам, конечно најдов време да се вклучам, да ве почитам малце и да се релаксирам додека ми се полни кадата. Нема поубаво од убава топла купка со миризлива пена, нели? Барем за мене во оваа ситуација нема. :|

3. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    100.570
    Моментот кога мајсторчињата што местат ламинат ќе ти речат
    -Тетко може ли едно кафе???? |(
    -Може,само ова тетка...не беше за мене наменето нели????
    Каква тетка маааа...@#$%%^^&&%$#$^&*()(( млада сум си јас :wasntme: ахам....

На Alesii, Serafima, Elenuskaa и 3 други им се допаѓа ова.
  4. teletabis4e

teletabis4e Нов член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    27
    СДК девојките што си немаат дечковци потхитно да си фатат оти прават проблеми!

5. Hkikica

Hkikica Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    989
    Допаѓања:
    677
    Life goes on but not for everybody :doh:

6. kumalisa

kumalisa Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    74
    Колку би било добро кога Coldplay би дошле во Скопје ... аххх :inlove:

На sweet-cherry, simon4etooo, Magnolija и 2 други им се допаѓа ова.
  7. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    Епа ај и ја да се пофала дека су примена во државна на е-бизнис :D

На Buttterfly, Monna.Monna, Cacy и 14 други им се допаѓа ова.
  8. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    Не требало да им носиш Тетка им нека им донесе :swear: Мене на пат невеста ми имаат речено :swear:

На Alesii му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    Ми останува само да се запишам на факултет ( додека не запишам и потпишам мислам дека мира ќе немам) и да се преселам. Додека не си го направам местото дом и не ја испушам првата цигара на МОЈАТА нова тераса ќе... па ќе уживам во слатките маки. :D

Втора шанса!
    Свечено ветувам, додека трае дневната светлина и додека сонцето не се лизне зад линијата, ќе бидам добра и примерна девојка :geek:

П.С :party:

На L-enna и Strumfeta93 им се допаѓа ова.
  10. monni.t

monni.t Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    207
    :nod:

Прикачени фајлови:

11. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659
    Кога секој спомен од минатите години ќе добие една огромна црна дамка, кога ќе се извалка секое сеќавање за само еден момент, кога најсигурното место на светот ќе се скрши ко огледало, и секое скршено парче летајќи во воздухот или лежејќи на подот претставува закана, ќе се разбудиш од длабокиот зимски сон во нова пролет, во нови походи и нови видици, нови ветрови и нови мириси кои ќе носат до нови спомени. И наместо да гледаш низ стаклена призма на себесожалување, можеш да излезеш од стакленото звоно и да ги помирисаш розите. Јас, со мојата умерено мазохистичка природа, најверојатно сеуште бирам да престојувам во тој проклет сребрен кафез, се додека добро не се збогувам од лагите.

Некако, се води до тоа дека сите луѓе сакаат различно, на некој свој начин. Или барем така си ја искажуваат својата љубов. Секако дека не може тој начин секогаш да биде добар за секого. Треба само да ја најдеш таа една единка, на која ќе и претставува уживање нешто што на друга и било на некој начин болка. Или едноставно, ако си поминал низ една таква болка, најголема казна што може да го стигне тој некој што ја предизвикал болката, е никогаш да не се смени. Или, да си ја најде својата комплетно идентична половина.
    Сеедно, само јас да заборавам.

На TeddyGrey, Monroe, Lolipop23 и 5 други им се допаѓа ова.
  12. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.258
    Допаѓања:
    43.794
    Добив понуда да одам на книжевен симпозиум во Лисабон во ноември.
    Вчера потоци солзи мислам дека ќе прелеев од што ми дојде нагло. Оууукеееееееј.

Универзуме, ај слоу даун малку, може? 8) :D

Инаку, денов - испукана пуканка. Бањкање со љубовта, ручече и сега одмарање. Вечерта ми е резервирана за дружба со компаратистиве и мојата стихозбирка што треба да одекне есенва низ полиците на вљубениците на поезијата.
    Некој ми рече = Ќе наполниш 25, и ќе видиш што ќе ти се деси.
    Уште ништо не почнало, а е лудост.

Важно е да не е тажно.
    Идам да си ја читам Сината Птица од Метерлинг, ме одмара. Тече животов еј. Некако, многу бе. :D
    Гушкам.

На Buttterfly, Feminkaa, ines.h и 31 други им се допаѓа ова.
  13. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Гледам денес на сите ни тргна напред со среќа.
    Јас да си кажам за мене.
    Ми се исполни долго очекуваниот сон!
    Не сум среќна, ниту пресреќна.. Јас сум НАЈсреќна!

Денес среќата беше на моја страна..
    ПОЛОЖИВ ЗА КОЛА!!!

Имате сите од мене частовки, пијачки и секако кругчиња со кола.
    :party: ^_^

На Sara123, Buttterfly, Monna.Monna и 36 други им се допаѓа ова.
  14. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Мислев дека во мене веќе никогаш нема да се роди љубов, ама не, напротив.
    Таа е пак тука.
    И покрај се, пак сум способна да сакам, да го вложам секое делче од себеси, и тело и срце и ум. За тоа сум и створена.

:l:

На Sara123, Loritaa, Hkikica и 8 други им се допаѓа ова.
  15. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    970
    СДК дека во понеделникот сме се изнасмеале со малата братучетка.... :rofl: :rofl: :rofl:

Ни беше пре многу здодевно а она беше на гости и ај што ќе правиме ќе се маваме со перници... ОК и ајде се маваме со перници и она да фрли накај мене и го погоди лустерот...сијалицава што беше падна и снема струја кај мене во собата...И сега што да правиме?Како да ја зeмеме и ок дојде татко ми и ја зема сијалицата и се спасивме... ај рековме готово ќе одиме на спиење.. Ма какво спиење ...
    Мајка и и имаше пратено цела торба со алишта и сега она сите ќе ги пробува да се покаже пред мене :D и облекува една блуза и вика:Многу ми се допаѓа блузава што ми ја купи мама ама многу е тесна само такви она купува е сега ќе види за роденден јас ќе и купам 5 броја помала блуза
    и ме прашува:Колку години има мајка ми? И јас и викам 37
    И она:Eпа јас ќе и земам не 37 туку 38,39,40,41 и вика ау па јас накачував и после симнува 36 и натака
    Абе цркнав од смеење
    После и се пиеше вода и и викам ај таман тебе ти се пие дај и мене донеси ми и добро се ок донесе и јас гледам девојчево плука нешто
    Ја прашувам што плукаш :| и она ми вика па тоа белото што го има во водата, поход знаеш?
    Јас викам што?
    Поход ми вика не знаеш што е тоа?
    Викам јас тоа не се вика поход туку хлор
    Ми го продолжила животот мислам дека одвај престанав со смеење :D :D :D

На herera и Sara123 им се допаѓа ова.
  16. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    На Sara123, dunika, maja8 и 2 други им се допаѓа ова.
  17. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Зошто да лажат луѓето за најбанални работи? Па поише сфаќам да ме излажат за нешто страшно, голема работа некоја што вреди да се излаже за нејзе, а не за... поени на факултет и оценки од средно, за на крај на список да видам сосем друга прича, онака од тие што најмалце очекуваш - најмногу ќе се разочараш. Факт.

На Sara123 и Hkikica им се допаѓа ова.
  18. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.993
    Дај забранете ми пристап до форумов во период од 2 до 7 сабајле! :D
    Барем до темава.
    Жими Васе гомнарот ви викам.

Небитно. Денеска, ко што рековте, стварно на сите ни тргнало на арно.
    И нека оди така!
    Си ја одморив главата, се наспав, се најадов и влечејќи се од досада по дома, ми стигна повик дека ми ја одблокирале сметката од татко ми на која ми се собрале 1200 евриќи, да одам да си ги подигнам.
    М? Колку? :wasntme:
    Охохо!
    Октомври, здравје, ви се селам во тоа Скопјето.
    Не дека не можам да патувам де, ама нели, финтата е таму да најдам некој добро ситуиран џентлмен и да се омажам. Ах, ќе го живеам сонот на секоја провинцијалка. :inlove:

Ми стигна новата пенлива купка од зелено јаболко. Мириса на радост и свежина.
    Одам моментално да потонам во неа, да се набилдам енергија, па после ќе му ја мислам како и каде да ја искористам истата.
    Вечер ќе се налевам со домашна ракија т.н. вишњовача.
    Ако дојдам да јадам онакви - бришете ме.
    Ако ме нема - сум заспала. :D
    Се ла ви.

На Sara123, malechkata, mims-89 и 6 други им се допаѓа ова.
  19. honorthyself

honorthyself Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.273
    Што убаво си читам тука дека на сите ви тргнало на арно, алал да ви е. :)
    Мене денов ми е КАТАСТРОФА.
    Не дека се случи нешто којзнае што, па баш и поради тоа ми е катастрофа, де.
    Ништо не се случува. B-O-R-I-N-G!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Лежам цел ден и гледам дебилски серии на тв. :geek:
    Ај да одам да испијам едно кафенце и да ја прекршам диетата, :tmi: може вечер ќе ми тргне нешто на поарно па ќе имам желба да го прошетам кучево, да направам 5-6 стомачни или да читнам некоја страница. :D
    Ме убива жешково, ме убива.
    Едвај чекам да дојде зима, па да се жалам малку дека ме тепа депресија од времето и ништо не ми се прави.
    Абе, мрза.
    Секогаш ќе си најде изговор.

На Sara123, julie77 и Glossy-girl им се допаѓа ова.
  20. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Има ли нешто поубаво од тоа што сега имам совшено станче со дворче, зеленило, лулашка, средено, чисто, ново, домашно станче од 40m2 за мене и мечето мое, на приземје за 120 евра?!
    Е НЕМАААА :)

На Sara123, Buttterfly, sweet-cherry и 14 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.