Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Salome

Salome Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    1.243
    Допаѓања:
    10.406
    Добив цветче! :f:
    Ај со среќа нека ми е, па здравје боже, да си го растам станувајки активна членка на овој форум. :)

На Divinebutterfly, butterfly33 и honorthyself им се допаѓа ова.
  2. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.263
    Допаѓања:
    157.664
    Добар ден добри луѓе,дали сте спреми летото да заврши?!
    Ни јас!
    Според мојот календар,веќе сме почеток на ноември. Кај и да ќе дојде нова година и ете ја пролетта.

3. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    Чудна работа е тоа со светот, како се гради и како се руши. Чудно е како некому денес собираме храброст да му признаеме дека ни го изградил светот, а веќе утре таа иста личност наоѓа начин да сруши се` што сме граделе. И тоа со еден удар, како професионалец. И тука, почнува да ни се врти логичното прашање низ глава, колку света срушила оваа личност штом погоди од прва, без да промаши? Мора да се работи за долгогодишно искуство. И како да очекуваме да се смилува на нашиот свет, кога не е ни прв ни последен? Како очекуваме да бидеме ние тие кои ќе променат некого? Зошто баш ние и дали сме навистина толку посебни како што ни кажувале по дома? Знаете, мама и тато на сите свои деца секогаш им ја кажувале истата реплика. Дека се посебни и дека се што им се случува е затоа што се посебни. Па добро мамо, тато, како и да е, ако сум јас толку посебна, тогаш зошто некој што не е посебен го сруши мојот посебен свет? Од кога непосебното го победува посебното? Или вие, мама и тато, ме лажете веќе долги години за да спиеме полесно навечер?

На zarah, Feminkaa, slavica999 и 5 други им се допаѓа ова.
  4. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Свиркајте си!
    За луѓето секогаш ќе биде поважно дека ви се гледа тангата отколку дали сте голи под здолништето.

На Monna.Monna, Juicy03, ines.h и 16 други им се допаѓа ова.
  5. Peppermint

Peppermint Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    13.217
    Го здогледувам и извикувам
    -Каде си ти лепото моја!

Другите ми велат-Аман бе, од кај па тој убав.
    Ги жалам. Четириесетгодишни, а гледаат само со очите...

На Buttterfly, Annath, Monna.Monna и 34 други им се допаѓа ова.
  6. aways

aways Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    187
    Допаѓања:
    660
    Посакувам да сум со километри одалечена од светов. Сакам да не слушам глас од никого и од никој ! сакам сама да бидам ! и така сум денес. Затворена во соба, климата за сега е мој најдобар пријател. Не знам зошто ама навистина ми се чудни пријателите мој на фб -.- па тие резултати се оти аплициравте, не дека ве примија на тој факултет...но добро, бидете среќни...пијав кафе, сок. Ми се јади сега многу, го чуствувам мирисот на стекот, ммммммммммммммммм мм м мммммммммммммммм ммм. Но сепак ме мрзи да појдам до кујна.Телефонот ми е празен, дечко ми ме бара да излезиме...а јас не сум способна и во најдобриот/најубавиот фустан на цел свет да не изледам добро.Па така му пишав порака на дечко ми да излези со другарите негови...јас со него утре ќе се видам....уууфф малце додека ја пишував поракава ме фати став, што ако утре бидам иста како денес, ауу :worried: но добро, барем се надевам дека супер ќе биди....тој се соглеси со тоа...и потоа од досада дома се лакирав со розов лак -.- потоа се избришав и видов дека не ми одговара и се налакирав бело ( како вар ) оти според денешниот план треба да носам утре бело футанче :D па се туширав...и мислам дека се чустувам подоброооооооо :D па секогаш туширањето е мој лек....сега планирам да поседам на ком. да гледам тв, и потоа да го прошетам ако сакам кучето, ако не тука е тето :D

7. DeMelo

DeMelo Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    455
    Допаѓања:
    1.405
    Боже прости им, не знаат што прават..

СДК долго ме немаше на форумов, и прво што направив ја отворив темата СДК и свтаи дека многу ми фалеле постовите на луничка, кравче, Серафима,кате21, џули77,анатх..

На Annath, kravce, kate21 и 2 други им се допаѓа ова.
  8. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    СДК дека во играта најди ги бројките рекордот е 10452, ...сега го изедначив, и ќе играм дур не си освојам трофејче :D

9. Shortie

Shortie Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2011
    Пораки:
    256
    Допаѓања:
    71
    Значи те замолувам да не се паничиш и верувај дека ќе го најдеш,значи барај го со вербата дека сакаш да го видиш пред тебе,а не да бидеш несигурна,сакај толку МНОГУ и тоа ќе се појави ако не денес утре,не се секирај,мачките имаат 9 животи,ќе дојде самото само доволно посакувај го тоа,како инаку ќе ги добиеме работите што ги сакаме само преку љубов.ВЕРУВАЈ И ВЕРУВАМ ДЕКА ЌЕ ГО НАЈДЕШ!. :)

10. Acerola

Acerola Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2011
    Пораки:
    537
    Допаѓања:
    630
    Ми се смачи да читам за Бранџелина. :tmi:
    Макар што и не ни отварам такви ''значајни'' статии,сеуште не се ни венчани |( ама отекоа веќе,и ме нервираат дури и самите наслови.
    Човече секоја втора статија е за Бред и Анџелина.Веќе неколку години ги ''следиме'' нивните животи,од станување насабајле до одење во веце и правење неколку деца,па не беше доволно тоа,сега со нетрпение ја очекуваме и нивнaта венчавка.
    После 34884823 години.

11. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.263
    Допаѓања:
    157.664
    На тема живот,најмалку ми оди на подтема здравје. Искрено речено,не знам дали да сум среќна или да сум тажна. Кој како,ама најлошото ми го отежна,ама па и без здравје се може да се има и љубов и семејство и пријатели добри и убави моменти и работа и пари,ама кусо ќе живееш,ете ти. Ама квалитетно па! :D Бар здравје не ми се одразува на квалитетен живот! :D
    И ете многу сакам што на вакви сериозни теми,се инѕам како шлакната! :D Тоа се вика гледање на светлата страна на животот,а не само коа ќе ти се скрши нокт на пример или плескачот ќе ти откаже плескање! :!: :D Потешко ми е да гледам на јебење на системот,него ли кога ме јебе срце рецимо! Срце ко срце,ме јебе само мене, ќе го решам,ако можам, а вака...системот јебе 2 милиони у државава и гледаш јадни и страдни луѓе,а ако си зависник од потребата да ги правиш луѓето среќни или ако ги гледаш тажни со од таа досада што сто пути прашува АМА ШТО ТИ ЕЕЕ? Како да ти помогнам?!,тешко тебе у тој случај,тешко ќе поднесеш да гледаш напатен народ и стари луѓе кои просат зошто пензијата не им стига.

Едвај чекам да донесат у Македонија Орео,па онда јас си се разлигавам со Темпо на Улкер! :D

И тип на жена,хировита и бесна. Не поднасам,точка. Ма одма тука драма,хистерија, блокови,шлокови по фејсбук,па ронење крокодилски солзи,па...абе...ќути,да не си и у кожа. Кој знае колку мрази тивко кога е мирна! :( А не,коа е мирна си врши самопромоција со нескромно себефалење,ако некои и оди контра...хаос мачко,не одговарај поарно,речи и да,да у право си,ајт! И шлапни ја по гз! И што е најтрагично, ова не се надминува со годините и зрелоста...туку се влошува. Ужас!

И луѓе кои само се жалите,како ви е тешко,како немате пари,немате љубов и после оп,оп,сте отишле на Марс и пак ќе се вратите и кукате ли кукате,ве молам,не ми се приближувајте. Зошто моето намргољено расположение во задниве 6 месеци се должи на вас,а сум самата крива што сакав да ви помогнам,а вас ви требало само цвилење и кукање. Кукачи едни! И пак таквите гзларски ќе си го средат животот (ааакооо,така и треба),АМА кога тебе ќе ти клапне газот пошто си ги слушал сите, па и тебе ќе ти треба помош,никаде ќе ги нема. Тоа си е така у животот.
    Е така,ако сакате да се дружиме,да пиеме текила,да танцуваме латино танци и да си раскажуваме книги и убави моменти,барајте ме. Ќе ве прашам како сте,ќе ме прашате како сум,ќе си се пожалиме и во име на тоа ќе мцнеме алкохол и ќе си кажеме по некој виц и ни поминало дур трепнеш! А сто години кукање ради ЕГО и СЕБИЧНОСТ,а ГРЕШИТЕ и сте свесни и ме гњавите,а не,бан за вас.

И така!

12. zarah

zarah Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2012
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    1.557
    Најубаво е да се заљубиш во градови. Тие не бегаат, те чекаат да им се вратиш.

На Juicy03, julie77, kravce и 16 други им се допаѓа ова.
  13. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    После напорната работа денес седнавме со мајка ми да пиеме кафе, и кажував нешто за Х, некои работи кои ме мачат, и неочекувано сестра ми која игрше на компијутерот ми вели:
    Добро, престани да кукаш и бори се за него, кажи му се и готово :^)
    ја погледнав и си викам ехх да е се така лесно :?:

Децава се снимаат и наеднаш кога ќе ти кажат нешто чуди се од каде го слушнале тоа.

На Loritaa и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  14. honorthyself

honorthyself Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.273
    Она што мене најмногу ме нервира е како другите имаат секогаш да кажат нешто за тебе.
    И не само за тебе, туку за цел свет.
    Негативно, се разбира.
    Не сфаќам зошто мене требало да ме интересира дали друго девојче има хоби кое мене не ми се допаѓа или прави нешто во што според другите не е добра.
    А тие другите, најчесто немаат врска од тоа што го критикуваат.
    Судат со нивните очи или поинаку кажано, ако девојката на некој начин ги засенува нив самите или кога ќе и чукнеш по черепот не дава звук на шупливо дрво и да е најдобар фотограф на светот, не е до неа, до апаратот е!
    Па дајте бе луѓе, оставете ги останатите да го прават она што ги исполнува, а вие најдете си друга занимација за да си го пополните времето, а воедно и да си ги излечите комплексите која можеби барем малку ќе ве издигне на интелектуално ниво.
    Е, така. :whew: :hai:

На Loritaa, Alesii и Libera им се допаѓа ова.
  15. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    СДК ... САКАМ ДА ЗАЛАДИ! Ќе се стопам ко восок од жештиниве! :devil: Ко извор сум :sweat:

На Loritaa, Elennaa, lunicka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Ајде уште некоја ден ќе издржиме, после ќе бараме лето :)

На Loritaa, butterfly33 и Alesii им се допаѓа ова.
  17. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    СДК дека на судбината се надеваат само оние кои не се доволно храбри да се спротистават на реалноста.

На Rubiii му/ѝ се допаѓа ова.
  18. danniela5

danniela5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2011
    Пораки:
    1.308
    Допаѓања:
    881
    СДК ќе одам Битола . Среќна сум. Ми недостига мирисот на вкусната скара во Битола, пазарот, Широк сокак... Ми недостига да си се сетам на спомените таму и да се прошетам, да се изнауживам по Широк сокак за да имам уште повеќе спомени ! Таму сите спомени ми се прекрасни ! Фала му на Бога немам лоши ! Bitola, I am going there ! Wait for me !

И на крај да ви посакам на сите Феминки убави сништа со убава строграска песна.

http://www.youtube.com/watch?v=ci_oFkL-KhA

Си сум по малку народна душа :D

На Feminkaa, Divinebutterfly, butterfly33 и 4 други им се допаѓа ова.
  19. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Ние, сите ние имаме се! Јас имам се! И се додека гледам колку имам, ќе имам се. Истиот момент кога ќе помислам дека нешто немам, тогаш автоматски немам ништо.

И додека можете да правите добри работи зошто да не ги правите од инает? Зарем не ве скокотка срцето кога сте причина за нечија насмевка?

На Hipica, kravce, calliope и 3 други им се допаѓа ова.
  20. COollLady

COollLady Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.337
    Каде отиде забавата ова лето? Дали се скри зад некои грмушки или можеби бега од Сонцето кое жешко пече? Каде е вистинското другарство? И тоа ли се крие? Е само досадата така секогаш досадно седи на едно место и...се досадува! Me убива Сонцето и не знам веќе што да правам за да не ми биде досадно. :sun:
    Молба до Сонцето,
    Сончко наш,те молам не не убивај со жештиниве! Те сакаме ама ти ја претера.
    :lol: :fubar:

На Glossy-girl, Stoimenovska и Hkikica им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.