Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Ама е убаво кога ќе се изнаспиеш колку што сакаш, ќе си се тегнеш во кревет до 12 саат, а после ќе станеш само по гаќички и маичка и си правиш мерачко какао, си грицкаш јаболко, отвараш тараса и си седиш така, некој неможе да те види, а ти гледаш се. И така си уживаш, се додека не ти текне дека треба да одиш на работа и + имаш за учење |(
    Ај нема везе, битно се наспав.
    Уживајте си по дома вие што можете :hai:

На Bright, chocolate.chick, Monroe и 7 други им се допаѓа ова.
  2. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Покрај милионите благодети кои ги нуди морето, открив уште една, скриена. Морската вода е совршена маска за прикривање дека плачеш кога не сакаш партнерот да дознае дека плачеш додека сте на одмор. Има иста боја, ист вкус како солзите, исто ги раскрварува и зацрвенува очите.... :| Just don't do the talk :!: :shake:

На Divinebutterfly, thelittle17, Peppermint и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Си ја свирам веѓокубачката и проповедам Растафаријанство. Ми е гајле. :P

На L-enna и anneyy им се допаѓа ова.
  4. vaga95

vaga95 Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    2.037
  5. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Ко ќе ти дојде некој дома, ќе си ја испуши кутијата цигари,
    ќе ти ја засмрди цела куќа и ќе си отиде. |(
    Епа [​IMG], пукни. Глуп еден. |(

На Monna.Monna, butterfly33, cinderella5 и 4 други им се допаѓа ова.
  6. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    СДК дека е добро тоа што никој неможе да ми ги чита мислите! Сигурно сите би се зацрвениле и би се зачудиле ако дознаат што се крие под маската на мојата молчаливост. :lol: :$

На Ammy.Lee му/ѝ се допаѓа ова.
  7. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Се зачлени на:
    28 јануари 2011
    Пораки:
    3.655
    Допаѓања:
    29.370
    Секој почеток на јуни исти настани, правење планови за престојното лето, и секој крај на август реализирање дека скоро ништо не си направил од тоа :|

Пмс ме дрма, само јадам по нешто а тетка ми ме трола во слободно време.
    Тетка ми:Сакаш сок од круша?
    Јас:Нејќам.
    Тетка ми:А од праски сакаш?
    Јас:Сакам
    Тетка ми:Епа нема :rofl:

И во главно тоа, сакам многу нешта да кажам ама не можам.До некое друго читање феминки :hai:

8. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Човек учи додека е зив, колку повеке учи, толку повеке се надградува себе си.А не губи, нешто што нема, а ќе изгуби доколку не го прифати поразот.Секогаш она кое не го прифаќаме, секогаш тоа ќе не прогонува.Кога човек ќе се соочи со некој проблем, истиот не постои.А колку повеќе проблеми реши, толку повеќе му мирна глава :D

На funkygirl и Serafima им се допаѓа ова.
  9. Stoimenovska

Stoimenovska Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    2.182
    СДК..сфатив! Сите оние навреди од другите, понижувања, удари од животот и проблемите од животот ја градат нашата личност. Без проблемите животов не би бил интересен, ние не би биле што сме она сега.
    И..животот е како клавир, белите типки претставуваат среќа а пак црните тага. Една музичка композиција е исполнета и со бели и црни типки. Така и животов, за да биде целосен има и тага и среќа. :)

На bittersweet, Lepaaa, Serafima и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.148
    На оној кој му е убав денов ,животот нека не ги чита моите постови за да не си го расипуваа доброто расположение,во моите постеви нема ништо убаво што вреди да се прочита.

Многу работи сакам да кажам ама неможам ниту да ги кажам ниту да ги напишам...сакам да плачам ама никако солзи да потечат по моево лице и да ми биде полесно.
    Чувствувам бес,лутина,огорченост,тага,болка ми ја обземаат душата ,испреплетени се како рак во моите гради ,ми ја трујат крвта ,ме печат очите,црвени се но пред другите имам насмевка на лицето се чудам како ми успева да ги залажувам другите ,како успевам да ги насмевнувам ,како успевам да се преправам дека со мене се е во ред а не е,дека сум навистина среќно девојче секогаш насмеано а всушност сум несреќна во тој момент наместо да се смеам ја би плачела, би кршела се пред себе ...

Незнам повеќе какво е моево расположение меланхолично или депресивно .Секоја девојка би се расположила со шопинг,нова шминка,промена на фризура....но мене ниту тоа не ме радува сите овие летни фустани и штикли во убави бои мене ми изгледаат еднолично .
    Се прашувам што би ме израдувало можеби едно кратко патување надвор од градот далеку од сите, да си бидам малку сама со себе си ,тогаш никој нема да ме прашува ништо тогаш нема да морам сосила да се преправам дека се е во ред тогаш ќе се задлабочам во своите мисли и ќе одлучам што понатаму во животов.Тогаш ќе си одредам патека нова по која ќе чекорам но овојпат сама тотално сама не ми е потребна помош ниту совет од некој незнам зошто но секој совет или помош што ми се нуди јас ја чувствувам како притисок .

На tessi и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  11. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сдк не зборувам многу денеска, немам желба,сила со ова продолжениот ПМС :x
    Си касни теткава, а болешкиве во стомакот не прекинуваат..

Едноставно кажано сум имала и подобри денови.
    :|

А и да :!: ставив прелив на косата и сега сум портокалова :rofl: 8) а пеѓите ептен се познаваат сега од километар ми се познаваат, смешна сум си сама на себе. 8)

вакво само со потемна портокалова сум :lol:

На crazylady и Stoimenovska им се допаѓа ова.
  12. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.263
    Допаѓања:
    157.664
    Портрет на многу луѓе што ги знам. Боцкави,накострешени и ограничени.

Прекрасен ден!

На Buttterfly, Monna.Monna, babybelle и 14 други им се допаѓа ова.
  13. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Понекогаш е најдобро некои луѓе да ги оставиш и понатаму да си прават магаре од себе си !

Значи крај .....нека мислат тоа што го мислат, се додека ти нема да им ја затнеш устата еден ден , или да останат со подотворена кога ќе видат кој ти бил планот и кои ти се вредностите .

Точка ...ќе потони планетва од глупави персони .Кои сами не си знаат `колку вредат ` па за други гледаат .

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Се расплакав на текстов. Сликата не е вкусна, не мора да ја отварате, ја постирав зашто одеше заедно со текстот. ;( ;( ;( ;( ;(

Ćao mama.

Ja sam tvoja beba. Još me ne poznaješ, tek sam par sedmica stara. Ubrzo ćeš me upoznati, obećavam ti. Da ti kažem nešto o sebi? Žensko sam, imam predivne plave oči i smeđu kosu. Nemam još, al' ću imati kad me rodiš. Želim biti doktorica, i biću to kad odrastem, a ti ćeš me podržati. Je l' tako? Volim te mama! ♥

Mama, danas si bila tako srećna. Svima si pričala o meni. Imaš prekrasan osmeh. Danas si rekla tati da si trudna, nije mi se činio srećan. Ljut je. Zašto mama? Zar me ne voli? Nije mu drago kao tebi. Onda te udario! Osetila sam kako si pala, a rukama štitila mene. Ja sam dobro, ne plaši se. Zašto je to učinio? ♥

Napokon me možeš vidjeti, stomak ti je malo veći,i jako si ponosna na mene. Danas si išla sa svojom mamom i kupovala robicu za mene,bila si tako sretna. Pjevaš mi također,imaš najljepši glas na svijetu. I kad mi pričaš osjećam se tako sigurno, volim te svim svojim malim srcem! ♥

Aw! Mogu micati nogicama... I rukicama! Kad diraš stomak, češkaš me! ♥

Danas je opet došao tata, opet te udario. Rekao je da moraš abortirati. Rastužio te. A šta znači to, "abortirati" ? Objasni i zašto me ne voli? ♥

Hej mama!
    Prošla su 3 dana od kad si videla tatu. Nisi dirala stomak, nisi mi pevala, nisi mi pričala. Zar me ne voliš? Ja te još uvek volim, svim svojim srcem. Tužna si! ♥

Stara sam 21 tjedan, mama.. zar nisi ponosna na mene? Idemo negde? Negde gde nisam bila? Uzbuđena sam! Izgleda kao bolnica! Jesam ti rekla da želim biti doktorica. Nadam se da ćeš biti uzbuđena, kao ja. ♥

Mama, plašim se. Srce ti ubrzano kuca. Doktori pričaju s tobom, imam osećaj da će se nešto loše dogoditi. Jako, jako, jako sam uplašena, mama! Reci mi da me voliš. Molim te. Ja tebe volim! ♥ ♥

Mamaa.. boli me! Reci im da prestanu to da rade. Mama! Boli mee.. jako me boli. Prestanite! Aa... ♥

Ne brini, mama. Na sigurnom sam, u radu, sa anđelima. Rekli su mi šta si uradila. To se zove abortus? Zašto?! Zašto si to napravila? Više me ne voliš? Mama, meni je jako žao, jesam nešto loše napravili? Volim te! Volim te svojim malim srcem, ali, što si me ubila? Šta sam uradila da mi ono naprave? Mama, ja želim živeti. Boli me kad te nije briga za mene, ne želim biti tu. Želim da me voliš opet, želim biti doktorica plavih očiju i smeđe kose. ♥

Al', ja te ipak volim mamice... Zbogom. ♥ :'(

SRCE KOJE NEĆE KUCATI. ♥
    OČI KOJE NEĆE GLEDATI. ♥
    RUKE KOJE TE NEĆE MOĆI DOTAĆI. ♥
    NOGE KOJE NEĆE TRČATI. ♥
    USTA KOJA NEĆE PRIČATI. ♥
    UŠI KOJE NEĆE ČUTI. ♥

На Monna.Monna, cinderella5, lovely-girl и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659
    ^Текстов уште овде фалеше да го ставите значи. Тоа на сликата нема благе везе со абортус, информирај се малку, не е злато се што сјае, и секогаш оставај простор за сомнеж во информациите. А според текстов, абортус во 21 недела не е легален и се прави само при ризична бременост. Да не почнуваме друга тема, ама и плодот ништо не разбира и ништо не чувствува при „нормален“ абортус.
    Пријатно.

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Конечно после сите маки, неровзи и талкања го пронајдов моето идно живеалиште.
    Мојот втор дом кој се вика стан. :)
    Се наоѓа на преубава локација, а во истата зграда живее важна личност и има обезбедување цело време, што значи дека е на сигурно место. Мене и на цимерката многу ни се бендиса, беше чисто, миризливо, уште да си го уредиме. Третата циемрка може само да ужива, уште да ја најдеме.
    И тоа сакав да ви го кажам, конечно сум среќна во врска со тоа прашање и можам мирно да спијам.
    Конечно.

На Monna.Monna, crazylady, Lolipop23 и 14 други им се допаѓа ова.
  17. butterfly33

butterfly33 Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    1.252
    Допаѓања:
    1.100
    E баш така :wasntme: Имајте убав ден феминки, останете среќни и насмеани :D

Прикачени фајлови:

На Glossy-girl и Sara123 им се допаѓа ова.
  18. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Едни се мајка и татко брее :) !

На Serafima и Squirrel им се допаѓа ова.
  19. dolly.doll

dolly.doll Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    505
    ;)

Прикачени фајлови:

20. Bela.a

Bela.a Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2012
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    31
    Утре е денот што го чекам цели 3 години,цели 3 години! :D А сега сакам да е што подалеку. :( :( Ама имам јас сила ке издржам,се работи за една година. :)

На Serafima и Lepaaa им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.